Πέμπτη 19 Απριλίου 2007

Αει καλά....

Η ώρα του τρελλού, ώρα θανάτου αθώων.



"Ηρθε η ώρα και το έκανα. Εσείς με βάλατε στη γωνία και μου αφήσατε μόνο μία επιλογή. Η απόφαση ήταν δική σας. Τώρα έχετε αίμα στα χέρια σας".
Αυτά διάβασα στους υπότιτλους του βίντεο με τον 23χρονο Τσο Σέουνγκ Χούι, τον φοιτητή που σκόρπισε θάνατο και τρόμο στο Πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια. Το βίντεο το έστειλε στο τηλεοπτικό δίκτυο NBC, πριν ακόμα επιτεθεί για δεύτερη φορά στους συμφοιτητές του.
Στο βίντεο αυτό, που έφτασε μαζί με φωτογραφικό υλικό και διάφορα κείμενα, ο Τσο δεν διευκρινίζει σε ποιόν αναφέρεται. Μάλιστα το NBC πρόβαλε μέρος του βίντεο.
Στις φωτογραφίες που στάλθηκαν στο NBC, ο Τσο εμφανίζεται σε διάφορες στάσεις, κρατώντας όπλα τα οποία επιδεικνύει στον φακό. Το βιντεάκι το είδα και ομολογώ οτι αν δεν είχε κάνει μετά όσα έκανε, ίσως να μην του έδινα και πολλή σημασία, πιστεύοντας οτι ο παλαβός εκτονώθηκε με αυτό και τίποτα παραπάνω.
Το NΒC ανακοίνωσε ότι το πακέτο ταχυδρομήθηκε στις 09.01 το πρωί της Δευτέρας, περίπου δύο ώρες πριν ο Τσο αρχίσει τη δεύτερη και πιο αιματηρή επίθεση στο πανεπιστήμιο. Και 13' λεπτά αφού ταχυδρόμησε τις φωτογραφίες, το βίντεο και ένα κείμενο 1800 λέξεων, ο Τσο άνοιξε πυρ εναντίον φοιτητών και καθηγητών στο Νόρις Χολ, σκοτώνοντας άλλους 30 ανθρώπους πριν αυτοκτονήσει !!!
"Ξέρετε πως είναι να σε βασανίζουν; Πώς είναι να σε ταπεινώνουν ;", αναφέρει ο Τσο, στο βίντεο χωρίς να είδα να λέει κατι περισσότερο, δηλαδή ποιός τον ταπείνωνε.
Ειχε προβλήματα απο ρατσιστές ; ( Ασιάτης ) Ειχε λάθος αντιμετώπιση απο ποιούς ;

Ενα πράμα ξέρω : Αλλίμονο εαν εξαχθούν τέτοια φαινόμενα και αλλού.
Αλλίμονο αν μιμητές του κάνουν σε άλλους τα ίδια.
Αλλίμονο στην Αμερική που βλέπει και ζεί τρομοκρατία απο μεσα, στην ίδια τη χώρα της και δείχνει αδύναμη να την ελέγξει.
Μάλιστα ήδη πολλοί φαρσέρ ειδοποιούσαν μεχρι σήμερα την αστυνομία και άλλες αρχές για παρόμοια περιστατικά, που πρόσθεσαν αγωνία και αναταραχή στον κόσμο.

Τι θα γίνει αν συμβεί και εδω κάτι τέτοιο ;
Μήπως πρέπει κάτι να κάνει το Κράτος πριν συμβεί το κακό ;
Αλλά, θα μου πείτε, είδαμε τι έκανε ωστε να μην υπάρχουν έκτροπα με πρόφαση τις ομάδες ποδοσφαίρου ( ναι ρε, με αφορμή την κωλομπάλλα γίναν αυτά ).

Αν περιμένω να κάνει κάτι η πολιτεία για να προλάβει τρελλούς... αει καλά !
Τωρα και εδω, απαιτώ να μην εισέρχεται σε χώρους σπουδών κανείς παλαβός.
Ας βάλουν κάμερες στα σχολεία, φύλακες, ψυχολόγους δε ξερω τι άλλο.
Θα το απαιτήσω !

2 σχόλια:

  1. Να που συνέβησαν και εδω αυτά... δυστυχώς !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ιανουάριος 2011, ΗΠΑ ( πάλι ).
    Ενας ψυχάκιας ονόματι Jared Loughner πυροβόλησε μια γερουσιαστίνα και σκότωσε άλλους 8 μεταξύ των οποίων και μία δικαστίνα.
    Η Sarah Ρalin των ρεπουμπλικάνων ειχε μεχρι λιγο πριν την επίθεση, εναν χάρτη αναρτημένο στο λογαριασμό της στο facebοοk με σημειωμένα με στόχους επάνω, τις πόλεις απο οπου προέρχονταν όσοι άλλοι γερουσιαστές ειχαν ψηφίσει υπερ νομοσχεδίου για την υγεία στις ΗΠΑ. Μεταξύ αυτών και η πυροβοληθείσα γερουσιαστίνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

-πες οτι θες αλλα να σέβεσαι τους άλλους συνομιλητές-
Δεν συνηθίζω να απαντάω σε μη μπλόγκερς κρυμμένους πίσω απο σκέτο λογαριασμό google. Θα τα σβήνω.
Α, και είμαι υπευθυνος ΜΟΝΟ για οσα λεω... δεν ειμαι υπευθυνος για οσα καταλαβαινεις.
ΤΖΟΝ παπαρολόγος.

Tweet

Related Posts with Thumbnails

Do not clopy

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape