Κυριακή 25 Μαΐου 2008

On Air και On Line

Μεχρι τώρα ήμουν On Line. Εγινα για λιγο και On Air.

Ηταν αναπόφευκτο οι δύο κόσμοι να ενωθούν.
Το On Line και το On Air έχουν πολλά κοινά.
Ηταν μάλιστα και κάτι που συζητήθηκε λιγο και στην εκπομπή.

Ας τα πάρουμε απο την αρχή για όσους δεν ξέρουν τι συνέβη και παίρνω αφορμή να γράψω μερικά πράγματα που πιστεύω οτι θα βρούν πολλούς φίλους σύμφωνους.
Συμμετείχα ως συμπαρουσιαστής στην εκπομπή του Βασίλη Αδαμόπουλου "Πρωινές Διαδρομές" στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1, την Παρασκευή 23.05.2008 απο τις 8 ως τις 10 το πρωί. Ηταν μία εμπειρία εξαιρετική και μάλιστα έπεσε να ειναι και ανήμερα των γενεθλίων του ΑΝΤ1. Γι αυτο και δεν πήρα πολύ χρόνο. Αλλη φορά. Στις 23.05.1988 εξέπεμψε για πρώτη φορά με το τραγούδι "Καλημέρα καινούργια ζωή ... " Εξαιρετικός οικοδεσπότης τόσο ο Β. Αδαμόπουλος όσο και ο διευθυντής κ. Δημ. Στάμου με τον οποίο γνωριστήκαμε και είμαστε και μαζι στο στούντιο ζωντανά. Αχχχ... Πόπη Δομάζου ... λατρεία... στο κοντρόλ της εκπομπής... θεά !
Ευχαριστώ τον Β. Αδαμόπουλο για την ευκαιρία και τον ΑΝΤ1 για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν. Οι κόποι τους θα ανταμειφθούν με την αγάπη του κόσμου.

On Air ειναι και η τηλεόραση, μόνο που εκεί γίνεται άλλη χρήση του οπτικού μέσου για λόγους που ξέρουμε αλλα δεν θα πούμε εδω. Η τηλεόραση που μας ενδιαφέρει ειναι λίγη.

Το On Air έχει φωνή, ήχο, δημοσιογραφία που επιβάλλεται να ειναι ειλικρινής και σαφής αλλιώς δεν εχει απήχηση. Απαιτεί μεράκι και όρεξη δίχως να ναι κι απαραίτητο να σαι κούκλα/κούκλος για να βγείς στο γυαλί όπως η τιβι. Εαν θέλεις στο ραδιόφωνο να σε ακούν, να σε αγαπάνε, να σε εμπιστεύονται, να νιώθουν καλά και τέλος να συμμετέχουν, πρέπει να σαι ήρεμος, ειλικρινής, απλός και δυνατός συνάμα, με χιούμορ και αίσθηση της καθημερινότητας. Αλλωστε οι σταθμοί επιδιώκουν και έσοδα απο διαφημίσεις. Οσο πιο δημοφιλής ειναι ο σταθμός, τόσο πιο καλά έσοδα θα έχει. Και θα το αξίζει.
Αλλα νομίζω οτι πιο σημαντικό ειναι να μπει ενα ραδιόφωνο στις καρδιές των ακροατών.

Το On Line εχει γραπτή φωνή, έχει ήχο και εικόνα αλλα ειναι πιο κοντά στο On Air απο οτι στο ... On Gyali επειδή και στο On Line οφείλεις εαν θέλεις να σε εκτιμούν, να σε διαβάζουν και να έρχονται να γράφουν εξαίρετοι απλοί άνθρωποι, να εισαι ειλικρινής, αυθεντικός, αυθόρμητος, αληθινός, με χιούμορ. Το αν θα χεις έσοδα ειναι άλλο καπέλλο. Οι μπλόγκερς με έσοδα ειναι λίγοι.
Αλλα νομίζω πιο σημαντικό ειναι να βγάζεις την καρδιά σου έξω
και να διαβάζεις τις καρδιές των άλλων. Και θα αξίζουμε την εκτίμηση όσων μας διαβάζουν.

On Line και On Air : δύο κόσμοι παράλληλοι που μοιραία θα συναντηθούν και θα αγκαλιαστούν. Εμεις οι "bloggers" -ειπαμε δεν μ αρέσουν οι ταμπέλες- κάνουμε κατι σαν γραπτό ραδιόφωνο. Και τα γραπτά μένουν κιόλας.
Ειναι ακριβώς αυτό που έκαναν οι πρώτοι ραδιο-ερασιτέχνες που θεωρήθηκαν και παράνομοι. Ηθελαν να μοιραστούν μεσα απο τη φωνή τους με άλλους ανθρώπους, σκέψεις, κουβέντες και ψυχαγωγία. Οι πρώτοι μπλόγκερς δηλαδή θα λέγαμε.
Μετά, εκείνοι εξελίχθηκαν, έτρεξαν. Εμείς περιμέναμε την τεχνολογία. Και τρέχουμε.
Σύντομα, αυτα τα δύο "μέσα" θα έρθουν ακόμα πιο κοντά, γιατι έχουν σχεδόν τις ίδιες αρχές, για να μην πω ακριβώς τις ίδιες με εξαίρεση προς το παρόν τον επαγγελματισμό.
Πρόβλεψη να κάνω, το μπλόγκινγκ και το ... ραδιοφώνινγκ πρέπει να έρθουν πιο κοντά γιατι έχουν κοινές καταγωγές με την έννοια της ανάγκης για ενημερωση και έκφραση, κοινό στόχο και διαφέρουν απο την τηλεόραση.
Βλέπω μια μέρα σύντομα κάθε σπίτι να εχει μόνιμα ανοικτό υπολογιστή με ανοικτό το ράδιο μεσω διαδικτύου να παίζει ενω οι σελίδες στην οθόνη θα δείχνουν ειδήσεις, άρθρα, κείμενα, εικόνες. Ηδη συμβαίνει. Η τηλεόραση θα αναγκαστεί να διορθωθεί ή να πεθάνει.
Οπως και να έχει, μπορεί κανεις να πει οτι το OnLine ειναι πλεον ενα ακόμα ΜΜΕ και λαμβάνεται υπ όψη στα σοβαρά. ...η ετσι νομίζω (;)

34 σχόλια:

  1. Ωραια εμπειρια πρεπει να ηταν αυτη φιλε Τζονακο!
    (θα περιμενω ηχητικο, γιατι ο πουστης ο Μερφυ εκανε την εμφανιση του την Παρασκευη και δεν μπορεσα να ακουσω).

    Εγω παντως αυτο που περιγραφεις στο τελος το κανω εδω και καιρο στο σπιτι. Το ραδιο το ακουω μεσα απο το ιντερνετ.
    Και πολλοι αλλοι φανταζομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενδιαφέρουσα η ιδέα περί συγχρωτισμού on air και on line. Γιατί στο γυαλί βλέπεις κυρίως την εικόνα, ενώ στα λοιπά μέσα εστιάζεις κυρίως στο λόγο. Και αυτή είναι η διαφορά τους.
    Τώρα για την ακουστική εμφάνιση. Ήταν όντως κρίμα που δεν προλάβατε να μιλήσετε αρκετά λόγω των γενεθλίων. Το καλό ήταν ότι όσα είπατε ήταν εστιασμένα, όπως και οι ερωτήσεις σας. Την επόμενη φορά και καλύτερα!
    Την καλησπέρα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Περασα πολυ παλια απο τον χωρο του οn air (με το δικο μου Ραδιο Πειρατης) Επισης ειχα την τυχη να συμπαρουσιασω δυο εκπομπες με τον "Λυκο του Ροκ εν Ρολ" Νικο Λουκιδη απο το (υπεροχο τοτε) Ραδιο θεσσαλονικη!!!
    Γι αυτο Τζονακο , σε καταλαβαινω οσο δεν μπορεις να φανταστεις. Οσο για τον παραληλισμο σου των ραδιοερασιτεχνων με τους blogers, δεν νομιζω να μπορουσε να υπαρξει πιο ευστοχη παρατηρηση. Ετσι ακριβως ειναι. Οτι ενιωθα ως Ραδιο πειρατης το νιωθω και τωρα. Μονο που οπως ειπες τα γραπτα μενουν.
    Σου ευχομαι καλη συνεχεια .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι ηταν καλά αν και μου προκάλεσε μια μικρή αμηχανία το γεγονός οτι ηταν ανήμερα γενεθλίων. Τιμή μου φυσικά να ειμαι εκει στα 20ά γενέθλια Αντώνη.
    Να το δοκιμάσεις.

    @ kitsomitsos σε ανέφερα στην εκπομπή εκείνη και πιστεύω πως πέρασε το μήνυμα για πρασίνισμα των μπαλκονιών μας.
    Στην τηλεόραση τα πράγματα ειναι διαφορετικά, άλλο το μέσο άλλη η χρήση του.

    @ Ασημώνης χαίρομαι που επιβεβαιώνεις απο την εμπειρία σου την άποψή μου οτι οι ραδιοερασιτέχνες ηταν οι τότε μπλόγκερς.
    Νομίζω οτι θα μπορούσα να κάνω ραδιόφωνο επειδη ακριβώς οι διαφορές με το μπλόγγινγκ δεν ειναι τεράστιες.
    Το ραδιόφωνο πάντως ειναι λίγο πιο άμεσο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι μέσον ενημέρωσης το ONLINE. Και πολύ σοβαρό μάλιστα. Σοβαρό γιατί ο κάθε blogger περνάει ένα μέρος από την γνώση, την γνώμη του, τον ενθουσιασμό του, το συναίσθημα του, την ψυχή του...Και το κάνει μόνο και μόνο από αγάπη και από την ανάγκη για επικοινωνία. Βέβαια όχι όλοι, αλλά αυτοί τελικά που έχουν άλλους σκοπούς απομονώνονται. Συμφωνώ ότι ραδιοφώνο και online ταιριάζουν, πάνε χέρι-χέρι, και σαν ποιότητα είναι ανώτερα από την τηλεόραση που αυτή τη στιγμή υπηρετεί περίεργα συμφέροντα, και δεν εκπέμπει την ανθρωπιά του ραδιοφώνου ή του "online"!
    Η πρόβλεψη σου για την πορεία του ραδιοφώνου και του online είναι σωστή πιστέυω, γιατί ήδη λειτουργει έτσι για πολλούς απο εμάς. Και το interaction που υπάρχει και η επαφή είναι αυτό που θα καθιερώση τον συνδιασμό ραδιόφωνο + internet ακόμα πιο πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τζων το άκουσα και σε ευχαριστώ γι αυτό. Να θυμηθώ να σε κεράσω μπύρες για το καλό την επόμενη φορά!
    Πάντα τέτοια σου εύχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπράβο Τζον! Αντε και εις ανώτερα! Εγώ στα έλεγα! Θα σε κάνω βουλευτή ρεεε χαχαχα!

    Αν έχεις κανα απόσπασμα ανέβασέ το να σε ακούσουμε κι εμείς που δεν είμαστε Αθηναίοι και δεν είχαμε την ευκαιρία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έμαθα για την εκπομπή αυτή αλλά δυστυχώς την ημέρα εκείνη έτυχε να είμαι σε δικαστήριο και ήταν αδύνατο να σε ακούσω εκεί που βρισκόμουν! Και ειλικρινά λυπήθηκα!
    Λοιπόν τέλειος ο παραλληλισμός σου των πρώτων ραδιοερασιτεχνών με τους bloggers!
    Συμφωνώ ότι το on line σε λίγο θα εξαφανίσει εντελώς την τηλεόραση, γιατί για να διορθωθεί αυτή σε σημείο που να μπορέσει να ανταγωνιστεί το on line το θεωρώ απίθανο!!
    Μπράβο @φίλε μας Tzonako. Δεν σου κρύβω ότι είμαστε περήφανοι για σένα!!
    Καλή σου εβδομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Α Τζονάκο έπρεπε να μας ειδοποιήσεις να σε ακούσουμε!!!
    Το γυαλί είναι η ολοκληρωμένη εικόνα, πιστεύω, εκείνου που θέλουμε να πουμε. Γιατί ο τρόπος που στεκόμαστε, που κοιτάμε, που μιλάμε, πείθει ή όχι αναλόγως και των επικοινωνιακών χαρακτηριστικών μας...Επειδή όμως αυτά είναι σπάνια χαρίσματα ή απαιτούν ειδικές τεχνικές καλλιέργειας και ανάδειξης, νομίζω ότι το on air είναι ο άριστος τρόπος για όλους γιατί σου βγαίνει άνετα αφού κανείς δεν σε παρακολουθεί παρά μόνο για να ακούσει κι όχι ν'ασχοληθεί με την εμφάνισή σου. Αυτό είναι πολύ καλό γι'αυτόν που μιλάει γιατί αποβάλλει την αμηχανία της στιγμής(λόγω κοινού) και μιλά άνετα κι αυθόρμητα μέχρι ενός σημείου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλημέρα! Μακάρι να ζήσουμε να δούμε τα blog, να έχουν τον ρόλο που έχουν στον υπόλοιπο κόσμο, και στην Ελλάδα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πρεπει να ηταν πολυ ωραια εμπειρια να βρισκεσαι σε εναν ραδιοφωνικο σταθμο τοσο μεγαλο οπως ο αντενα! Οταν ξαναπας να μας ειδοποιησεις! Εχεις δικιο σε αυτο που λες οτι η τηλεοραση ειτε θα διορθωθει ειτε θα πεθανει. Αν και νομιζω οτι αυτο θα παρει πολυ χρονο ακομη μεχρι να συμβει, ειδικα εδω στην Ελλαδα, αφου μολις τα πολυ τελευταια χρονια εχει αρχισει το ιντερνετ να διαδιδεται με ικανοποιητικους ρυθμους! Καλημερα τζονακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πότε έγινε αυτό και δεν το πήρα χαμπάρι!!!! Μας το είπες και δεν το πρόσεξα?

    Με έβαλες σε πολλές σκέψεις που δεν μπορώ εδώ να σου αναπτύξω λόγω χώρου. Θα πω μόνο λόγω εμπειρίας ότι μια βασική διαφορά είναι ότι το ραδιόφωνο ήταν από την αρχή παράνομο, δεν απαγορεύτηκε στη πορεία και εκτός από την επικοινωνία υπήρχαν και άλλα θετικά πχ, η κατασκευή, οι βελτιώσεις στα σχέδια κλπ. (ας μην αναφερθώ στην αντίδραση της απαγόρευσης)
    Στο ON LINE πλέον η τεχνολογία μας βοηθά να βγάλουμε και τη φωνή μας ηχογραφημένη ή live. Έχω ετοιμάσει να παίξει κάποια στιγμή ένα μικρό video με τρία κομμάτια, εκφώνηση και εικόνα.
    Και έτσι μάλλον πάμε στο αγκάλιασμα που λες!
    Δεν ξέρω όμως αν θα μπορέσει στο μέλλον το ON LINE να γίνει αξιόπιστο MME.
    Ωραίο θέμα για συζήτηση!

    Καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. μπραβο μιστερ ..ξερω οτι εισαι μαμουνι και παντα κοιτας να βρεις τροπους να εξελισσεσαι ..

    ειναι πολυ δραστηριος και πανεξυπνος αλλα μαλλον αυτο το ξερεις

    φιλι ομορφε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Έλα βρε θηρίο, συγχαρητήρια...
    Κρίμα που δεν ακούω ραδιόφωνο, να άκουγα τη φωνούλα σου...Μα και 'συ βρε παιδί μου, να μην μας το ανακοινώσεις, να είμαστε προετοιμασμένοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τζονάκο μπράβο :-)

    Το ραδιόφωνο είναι για μένα αξία αξιεπέραστη.

    Πλέον ακούω μόνο μέσω διαδικτύου πια, γιατί εδω δεν πιάνω σχεδόν τίποτα.

    Καλή εβδομάδα :-)

    Υ.Σ. Να συμφωνήσω για το "η τηλεόραση αν δεν βελτιωθεί θα πεθάνει"

    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πράγματι, πολύ ενδιαφέρουσα άποψη.
    Ελπίζω να πέρασες καλά και να το διασκέδασες.
    Κι εγώ βρίσκω πολλά κοινά στα 2 μέσα.
    Κρίμα που δε μπόρεσα να σε ακούσω καθώς είμαι μακρυά!
    Φιλιά.

    Υ.Γ.Σε κάλεσα σε ένα παιχνίδι με ψέμματα. Ελπίζω ν' ανταποκριθείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ειναι και μέσο ενημέρωσης το online σε εναν βαθμό αγαπητή @ Λίλυ.
    Ωστόσο αυτο εξαρτάται απο την χρήση που θέλει καθένας να κάνει στο μπλόγκ του και απο τον σκοπό του.
    Εννοείται οτι ενας δημοσιογράφος το χρησιμοποιεί πιο "ενημερωτικά" το μπλόγκ του απ οτι εγω.

    @ Κιτσοςμήτσος σε ευχαριστώ και χαίρομαι να ξέρω οτι άκουσαν την εκπομπή αρκετοί φίλοι.
    Να σαι καλά.

    @ Ντοκ, εχουμε δρόμο βρε μεχρι το βουλευτιλίκι αν και δεν ξέρω αν θέλω να γίνω σαν αυτούς που σήμερα κράζουμε.
    Αν μου δώσουν ηχητικό απο τον ΑΝΤ1 θα βάλω κατι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Οσοι δεν έτυχε να ακούσουν πρωί την εκπομπή να ακούνε 8-10 τις Πρωινές Διαδρομές. Ειναι τέλεια εκπομπή.
    Δεν πειράζει @ marianaonice.
    Νομιζω οτι ο παραλληλισμός μου των μπλόγκερς με τους παλιούς του ραδιοφώνου ειναι καλός πράγματι. Η κάπως ετσι.

    @ betty ειχα βάλει μπαννεράκι την προηγούμενη μερα αλλ αφαίνεται δεν το ειδαν όλοι. Δεν πειράζει.
    Η τιβι το εχει πάρει πολυ επάνω της νομίζω.
    Το ραδιόφωνο και τα μπλόγκς αξίζουν πολυ περισσότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ναι μακάρι να δούμε @ Ταχυδρόμε τα μπλόγκς να παίρνουν πιο δυναμική θέση στη ζωή μας.

    Γεια σου @ Μπουρμπουλήθρα.
    Στην παραγματικότητα εύχομαι να διορθωθεί η Τηλεόραση. Δεν ειναι εύκολο αυτό.
    Ομως το ραδιόφωνο αξίζει πολλά και το Ιντερνετ επίσης.

    @ Μαρκόνι αφου δεν άκουσες την εκπομπή, δεν θα ξέρεις οτι σε ανέφερα στον αέρα.

    Δεν συγκρίνω τα δύο μεσα.
    Αναφέρομαι στους χρήστες των μέσων.
    Απο την ίδια ανάγκη ορμώμενοι βγήκαν "στον αέρα".
    Και δεν κατάλαβα ποτέ γιατι ηταν κάποτε παράνομο να εισαι στο ραδιόφωνο ;

    Ευχαρίστως να συζητήσουμε θέματα γύρω απο αυτό όποτε μπορέσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μπράβο, πρέπει να ήταν πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία! Και εις άλλα με υγεία!
    Καλή βδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @tzonako σας άκουσα ... πολυ καλη η εκπομπή! Ελπιζω να επαναληφ8εί .. σύντομα.. . Και σε στα8ερή βάση ..Αξίζει ..να ακουγεται κατι κ΄λό!Προσωπικα είμαι υπερ του ραδιοφώνου>> Πάντα!

    @Ενεσούλα τι παιχνίδι>? 8ελω κι εγωωωω,.. Απαπα η ζηλιάρα!
    τις καλησπέρες μου του both ! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ευχαριστώ και ανταποδίδω σε σενα @ Σκουλήκι μου. Το ξέρεις οτι εσυ εισαι αεικίνητη και δραστήρια, και σούπερ παιδί !

    @ Artanis το ειχα ανακοινώσει αλλα όχι πολύ φωναχτά μην με πούν και ψώνιο...
    Να ακούς ραδιόφωνο, στο συνιστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Το ραδιόφωνο ειναι μεγάλη αξία και ειναι τόσο καλύτερο όσο καλοί ειναι και οι άνθρωποί του.
    Αυτοί @ Βάσσια του δίνουν ζωή και αξία. Εχουμε ανάγκη απο αυτά που αξίζουν πλεον.
    Καλή βδομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Καλά πέρασα και το απόλαυσα όσο κρατούσε Ενεσούλα μου. Ηθελα κι άλλο.
    Μέσω Διαδικτύου μπορείς να το ακούς παντού.
    Θένκς για το παιχνιδάκι το δύσκολο.

    @ Μαργαρίτα ηταν όμορφη εμπειρία, ναι.

    @ Λιακαδίτσα μάς ακούσατε ! Ωωωω θένκ γιου :)
    Μακάρι να επαναληφθεί και να βγει κατι καλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Τζονάκο μου η εμπειρία του ραδιοφώνου για όσους την έχουν ζήσει έστω και μια φορά ειναι αξέχαστη πραγματικά
    Εχω κάνει πειρατικό ραδιόφωνο κι εγώ τα παλιά τα χρονια χαχαχα
    Αν και στα fm δεν υπήρχε τόσο μπλα μπλα όσο μουσική,άλλα υπήρχε πραγματική επικοινωνία από τους περισσότερους.
    Οι blogers μοιάζουμε αρκετά τους ανθρώπους του ραδιοφώνου, ή καλύτερα θα έλεγα οτι μοιάζουν αυτοί οι δυο χώροι
    Η διαφορά τους ειναι στην διάθεση του χρόνου,καθώς για να φτάσεις την
    αποτελεσματικότητα μιας μέρας ραδιοφώνου, χρειαζεται ημέρες bloggink

    Και η μεγαλύτερη διαφορά τους οτι ο προφορικός λόγος χάνεται ενω ο γραπτός μένει

    καλη βδομαδα φίλε μου

    τσίου!!!


    χρειαζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΩΩΩ Τζονάκο μου,
    δεν τα ήξερα αυτά. Και να τα ήξερα όμως δεν θα μπορούσα να σε ακούσω, είχα δικαστήριο. Το Βασίλη Αδαμόπουλο τον ακούω καμιά φορά πηγαίνοντας στη δουλειά. Είναι πολύ καλός. Επισκέπτομαι και το μπλογκ του.
    Άντε ΤΖονάκο μου και εις ανώτερα. Τι ανώτερα;;; Μα με δική σου εκπομπή σαν τον Πιτσιρίκο!!
    Περιμένω ηχητικό....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Τζονάκο το έχασα και συγνώμη. Πάντως να ξέρεις πως δεν φταίει το μέσο αλλά οι άνθρωποι. Η τηλεόραση είναι καταπληκτικό μέσο και ευτυχώς υπάρχουν άνθρωποι που ακόμη και αν δεν μπορούν να την αλλάξουν, την τιμούν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ευχαριστώ πολυ και στα δικά σου @ fpboy.

    @ Karaflokotsifas οι παλιοί "πειρατές" ειχαν την ανάγκη και οι ίδιοι αλλα και ο κόσμος να δώσουν, να μοιραστούν, να επικοινωνήσουν, περίπου όπως εμεις στα μπλόγκς. Μοιάζουμε αρκετά πιστεύω.

    @ Μερόπη σ ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ. Ελπίζω άλλη φορά να με ακούσεις και γιατι οχι πάλι με τον κ. Αδαμόπουλο.

    @ administrator το ραδιόφωνο ειναι εξαιρετικό μέσο. Αξίζει.

    @ Karatsioukotsifas το σκότωσες, χαχαχα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Αυτές τις μέρες αργώ απελπιστικά να περάσω από το μπλογκάκι σου Τζονάκο μου, ελπίζω να μην μου το κρατάς! Σου το κρατάω όμως εγώ, οπότε μια ερωτησούλα: υπάρχει ηχογραφημένη η εκπομπή;; Κοινώς θα σκάσω λέμε!!! :):):):)
    Φιλάκιααα πολλά και πές μου αν την έχεις!! Τη θέλω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Η τηλεόραση θα αναγκαστεί να διορθωθεί ή να πεθάνει.

    Εγώ βλέπω πως δεν τους καίγεται καρφί. Από το ένα το μικροφωνο μπαίνει, από το άλλο το αφτί βγαίνει ;))

    Καλή συνέχεια... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

-πες οτι θες αλλα να σέβεσαι τους άλλους συνομιλητές-
Δεν συνηθίζω να απαντάω σε μη μπλόγκερς κρυμμένους πίσω απο σκέτο λογαριασμό google. Θα τα σβήνω.
Α, και είμαι υπευθυνος ΜΟΝΟ για οσα λεω... δεν ειμαι υπευθυνος για οσα καταλαβαινεις.
ΤΖΟΝ παπαρολόγος.

Tweet

Related Posts with Thumbnails

Do not clopy

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape