Τρίτη 27 Μαΐου 2008

Nταβαντζήδες ;

Απο την παραλία του Αγ. Κοσμά περνάω πολυ συχνά.
Στις 29/05 έχει εγκαίνια κάποιο κέντρο διασκέδασης στην παραλία του Ελληνικού.
Ειναι δίπλα σε μιά πίστα καρτ.
Φυσικά δεν θα πάω. Ποτέ δεν θα πήγαινα σε επιχείρηση που καταπατά την παραλία, εμποδίζει πολίτες που πάνε να την καθαρίσουν και βάζει τους εργαζόμενούς της να εμποδίσουν και να χτυπήσουν αν χρειαστεί, πολίτες που απλά ζητούν αυτο που το Σύνταγμα λέει :
"Ο αιγιαλός ανήκει σε όλους"
Αυτο τουλάχιστον ειναι το νόημα. Ομως ο γιαλός πουλάει και εχει μπει στο μάτι πολλών επιχειρηματιών της νύχτας που με τον ενα ή τον άλλο τρόπο θέλουν να βγάζουν χρήματα πάνω σε κάτι που μου ανήκει και μας ανήκει.
Το νομικό Συμβούλιο του Κράτους εχει εντοπίσει τις παρανομίες, όμως η Κυβέρνηση δεν κάνει τίποτα για να βοηθήσει τον Δήμο Ελληνικού, εναν χρόνο μετα τους αγώνες του Δήμαρχου Χρ. Κορτζίδη ( ως και απεργία πείνας 14 μέρες έκανε ) και πολιτών.
Η πίστα καρτ και το νυτερινό κέντρο εχει δοθεί με μίσθωση, παράνομα στον επιχειρηματία κ. Νικολούζο. Επισης παράνομη ειναι η παραχώρηση του διπλανού αιγιαλού στον Ομολο Ρέστη.
Ας διαβάσει την υπόλοιπη ιστορία ΕΔΩ όποιος θέλει γιατι ανακατεύομαι ακόμα και να περιγράφω τέτοιες ντροπές. Διαβάστε και ΕΔΩ.
Ζητώ απάντηση σε μερικά ερωτήματα :
- Γιατι η Κυβέρνηση δεν βοηθά να δοθεί επιτέλους η παραλία στο κοινό ;
- Γιατι η Κυβέρνηση με την αδιαφορία της διευκολύνει τους "επιχειρηματίες" της νύχτας ;
- Γιατι η Αστυνομία δεν βοήθησε τους πολίτες αλλα άφησε τους υπαλλήλους των επιχειρήσεων να τους εμποδίζουν ;
- Ποιοί ειναι οι "νταβαντζήδες" κε Καραμανλή που "δεν θα κάνουν κουμάντο" ; εμείς άλλα βλέπουμε.
- Ποιός επιλέγει τι ειναι Πολιτισμός κε Σουφλιά ; Τα ξενυχτάδικα ή οι παραλίες ;
Μάλλον τα ξενυχτάδικα πάνω σε παραλίες ! Επι πληρωμή.
- Ο διορισμένος απο την κυβέρνηση πρόεδρος της εταιρείας "Ολυμπιακά Ακίνητα" ειχε απειλήσει πέρισι τον δήμαρχο Ελληνικού με την φράση " να μην το παίζει μάγκας".
Να υποθέσουμε οτι απο την νυχτερινή του ζωή εχει μάθει τέτοιες εκφράσεις ;
- Αν πάω σε κείνη την παραλία μια βόλτα, μήπως κινδυνεύω να με χτυπήσουν κι εμένα οι μπράβοι της νύχτας ;
- Οι κάτοικοι του Ελληνικού και άλλοι αγωνιζόμαστε για το αυτονόητο : Την παραλία μας.
Δηλαδη αν ζητούσαμε κάτι άλλο, τι θα παίρναμε απο το Κράτος ;

Ντροπη ρε παιδιά ! Ντροπή !

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ !
ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ, ΠΟΤΕ, ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΑ ! ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ !
... Διαδώστε το !

...δείτε και ΕΔΩ ανάλογο θέμα στην Καλαμαριά.

69 σχόλια:

  1. ουτε εγω παω αδελφε..σιγα μην πληρωνα για κατι που ειναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ κ θα επρεπε να ειναι ελευθερο..
    να πανε να @@@@θουν..
    ΣΥΜΦΩΝΩ,ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ..ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΣΤΟΥΣ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ..
    καλημερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγω ετσι και αλλιως δεν παω σε νυχτομαγαζα γιατι με υποτιμουν. Και για πολλους αλλους λογους, που δε χρειαζεται να τους αναφερω εδω.

    Οσο για το θεμα που αναφερεις, και μπραβο, θα ηθελα να μας πληροφορησεις ποσοι ειναι οι κατοικοι της περιοχης που διαμαρτυρηθηκαν πλαι στη δημοτικη αρχη.
    Αν και σε αυτη την περιπτωση ειναι τοσο λιγοι οσο και σε πολλες αλλες περιπτωσεις, για να μην πω σε ολες, τοτε γιατι η κυβερνηση να μην υποστηριξει τον καθε Ρεστη; (ο οποιος εχει κανει και την εισοδο του στον υπεροχο κοσμο των ΜΜΕ).

    Την καλημερα μου φιλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η πλάκα ειναι φιλε laplace οτι ζητάνε και ρέστα οι ...Ρέστηδες απο πάνω !
    Ουτε ενα ευρω σε αυτούς !

    @ Αντώνη οι πληροφορίες μιλάνε για πάνω απο 100 άτομα συμμετοχή πολιτών.
    Και ξέρεις αυτό το θέμα δεν αφορά μόνο τους πολίτες του Ελληνικού αλλα όλους μας.
    Εχεις δίκιο σε αυτό που λες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μόλις επικοινώνησα με τον Δήμο Ελληνικού και το θέμα θα παιχτεί σε όλον τον Τύπο και ακόμα και το βράδι στον Λαζόπουλο.
    Δειτε και ΕΔΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να το δω να παίζεται και στην TV και να μην το πιστέψω Τζον! Μόνο να το δω!

    [πέφτουν τηλέφωνα]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απίστευτο θέμα έβαλες!!!Καίει και ζεματάει! Δεν σχολίαζω τώρα γιατί πνίγομαι, θα το μελετήσω όμως καλύτερα και θα επανέλθω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητέ Tzonako, με μεγάλη ευκολία μπορώ να απαντήσω σε όλα τα ερωτήματά σου: ΧΡΗΜΑ! Κινεί το σύμπαν, σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις κι εδώ μιλάμε για πολύυυυυ χρήμα! Δεν υπάρχει ούτε ένας εμπλεκόμενος με το θέμα που να μην έχει λαδωθεί χοντρά για να το βουλώνει, ή να το καθυστερεί στα γρανάζια της γραφειοκρατίας ή και να το θάβει στην τελική.
    Τίποτα δε θα φέρει αποτέλεσμα, εκτός από αυτό που προτείνεις εσύ: να μην πατάει κανείς! Έτσι θ'αναγκαστούν να κλείσουν λόγω πτώχευσης!
    Όμως δεν είμαστε αρκετοί... ακόμα κι αν ο καθένας από μας το πει σε 5-10 φίλους κι αυτοί σε άλλους τόσους, πάλι δεν είμαστε αρκετοί. Αυτό δε σημαίνει βέβαια πως θα πάψουμε να προσπαθούμε.Μαζί σου λοιπόν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τζώνυ, το αίσχος δεν σταματά στα ξενυχτάδικα, ούτε στα μη ξενυχτάδικα, γιατί νομίζω υπαρχουν και αρκετά καφέ που βγαίνουν μέχρι κάτω και εμποδίζουν την παραλία, αλλά και σε όλη την Ελλάδα, όπως ας πούμε στην Χαλκιδίκη, όπου όλη η Σιθωνία είναι κλεισμένη από τα ξενοδοχεία, και ακόμα από οικισμούς, που κάνουν τις παραλίες ιδιωτικές. Κοινώς δεν έχουν οι πολίτες που να κάνουν μπάνιο. Ασφαλώς και όλη η παραλία του Ελληνικού, Βούλας, Γλυφάδας κτλ είναι γεμάτη αυθαίρετα κτίσματα που λειτουργούν σαν κέντρα και ενώ υποτίθεται ότι όπου υπάρχει αυθαίρετο θα μπει μπουλντόζα, αυτά καλά κρατούν...Από τη στιγμή που αρχίζει η "αυθαιρεσία" να επιτραπούν τα αυθαίρετα, θα κλειστεί και η παραλία...Επόμενο είναι... Θα επανέλθω όμως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε συ αφού πέφτει πολύ μαρμίτα..(να με συγχωρήσετε γιατί δεν ξέρω πως γράφεται)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. απλα να πω οτι διαβασα εδω κατι σχετικα ενθαρρυντικο για το θεμα. Μακαρι να γινει μια αρχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλησπέρα, δυστυχώς κάποτε ήταν απόπειρα κάποιων - κατόπιν έγινε μόδα και μετά κατεστημένο...

    Συμφωνώ, δικαιωματικά - η φύση ανήκει στην γη της και κανείς δεν είναι ο διακιούχος και μάλιστα να μας υποχρεώνει για κόμιστρο για όποια παροχή...

    Τελικά έχουμε φτάσει να τρέχουμε και να ψάχνουμε μέρος ελεύθερης εισόδου για τα αυτονόητα τα τοπία μας πρέπει να είναι ελεύθερα και αξιοποιημένα για τον άνθρωπο από τον άνθρωπο και όχι από τον "κατεργάρη" καταστροφέα, άσε τα ντεσι(μπελ)

    Ευχαριστώ, όλα καλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Iσως η τηλεόραση παίξει κάποιο ρόλο αν τελικά παιχτεί το θέμα @ MAD !

    @ Lily ειναι μεγάλο θέμα και δεν ειναι τωρινό. Απο παλιότερα οι αυθαιρεσίες επι αιγιαλού ηταν πολλές, άσχημες και μεγάλες.
    Στην Χαλικδική υπάρχουν μεν περιπτώσεις πολλές αλλα δεν γίνεται ο χαμός απο κέντρα αλλα επειδη εκει παιζει πολλή μοναστηριακή περιουσία και οι παραλίες μισθώνονται σε κάμπινκγκ και σε beach bars που πρακτικά αποκλείουν την πρόσβαση αν δεν πληρώσεις !
    Θα το βάλω κάποια στιγμή αυτο το θεμα !

    @ Μαρία Τζιρίτα λες να μην το ξέρω οτι παίζει πολύ χρήμα εκεί ;
    Γι αυτο λεω να μην ενισχύουμε τα ξενυχτάδικα της παραλίας !
    Προσωπικά εναν καφέ στη θάλασσα τον θέλω αλλα μου ερκεί να ειναι σε κάποια απόσταση, δεν απαιτώ να ειμαι ΕΠΑΝΩ στην άμμο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @ Αντώνη το ειδα το δημοσίευμα και θα πω το ίδιο που αφησα ως σχόλιο εκει :

    Ωραία, ας πούμε οτι εντοπίζουν τις παραβάσεις, το θεμα αυτο ειναι ή να γινει επανόρθωση αφου τιμωρηθούν και οι παραβάτες και αποκατασταθει η τάξη ;
    Ευχομαι να γινει κάτι...

    @ Ταχυδρόμε μαρμίτααα, μάσαααα !

    @ Surrealist πιστεύω οτι πρέπει να γίνει καλή διαχείριση των ακτών με ριζική αναδιοργάνωση και πλαίσιο αυστηρά προσηλωμένο στην φύση και τον πολίτη.
    Πολιτισμός ειναι οι παραλίες και η φύση στη διάθεση μας σε σύγκριση με τον "πολιτισμό" των ξενυχτάδικων.
    Σ ευχαριστώ για το σχόλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Συμφωνω φιλε Τζονακο!Ντροπη!
    Αλλα εχω για πιο πιθανο σεναριο, να τραβηχθει η θαλασσα μακρυα απο τα κεντρα διασκεδασης, παρα να μπουκοταρουν και να ενεργοποιηθουν οι πολιτες!
    Και αμεσως το πιο απιθανο μετα σεναριο,να υλοποιησει αυτη η κυβερνηση,εστω και μια της υποσχεση!
    Καλησπερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το θέμα είναι να μπουν οι μπουλντόζες και να τα πάρουν όλα τα κέντρα από την παραλία! Τι δουλειά έχουν τα κτήσματα στον αιγιαλό? Βέβαια στην ουσία οι επιχειρηματίες της διασκέδασης κυβερνούν την Ελλάδα, αυτό είναι γνωστό, και όλοι μέσα στο κόλπο είναι. Από την άλλη, και οι πλειονότητα των ελλήνων δεν θα "κόψουν" τη διασκέδαση. Δεν είναι και τυχαίο ότι ενώ η οικονομική κατάσταση είναι τραγική, όλα τα κέντρα είναι γεμάτα. Κάποια πράγματα είναι στο αίμα μας, δύσκολο να σαμποτάρουμε ολοκληρωτικά την κατάσταση.
    Πάντως αν υπήρχε η διάθεδη η λύση θα βρισκόταν. Άλλο φύση και θάλασσα, άλλο ξενύχτι και διασκέδαση!!! Υπάρχει χώρος και τόπος για όλα...αλλά πού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γειάσου Τζονάκο μας...ΔΕΝ έχεις άδικο...σε τίποτε όμως..αλλά σε τίποτε...για την ακρίβεια έχεις πάρα πολύ δίκιο σε ότι λες...όμως μη νομίζεις ότι αυτά γίνονται μόνο στο Ελληνικό..ή μόνο στην Αθήνα... που να ήσουνα ένα καλοκαίρι στο χωριό μου...(που παρεπιπτόντως είναι στου διαόλου τον πατέρα που λένε-με το συμπάθιο κιόλας)...που κάναμε βόλτα σε μιά παραλία..και που κάποια στιγμή όπως γυρίσαμε κοιτάμε μιά ταμπέλα που έλεγε-'απαγορέυεται η είσοδος'και φυσικά ήταν αδύνατον να κατέβεις πάρακάτω (να πας κοντά στη παραλία κάτω)..και αργότερα καταλάβαμε ότι οόοοοοοολη αυτή η παραλία που κανονικά θα έπρεπε να ανήκει στους κατοίκους του χωριού-και μιλάμε τώρα για τεράστια έκταση...-ήταν ιδιοκτησία ενός πλούσιου ιδιώτη! ο οποίος παρεπιπτόντως είχε κάνει μέσα βίλες κήπους και χίλια δύο κέρατα και κερατάκια...και ήταν άρχοντας! και κύριος με τα όλα του! και κεί μας τη βίδωσε και λέγαμε-'κοίτα να δείς ρε τα παλιοκαθίκια'....που έχουνε και δικαιώματα στις παραλίες'...που το βρήκε αυτός ο κύριος αυτό το οικόπεδο;;;;με ποιό δικαίωμα πήγε και μπήκε κει μέσα;;;;ήταν δικό του και από χτές;;;...ούυυυυφ έτσι είναι Τζονάκο...δυστυχώς η κατάσταση...και έχω την εντύπωση πως έρχονται και τρίσχειρότερα στο μέλλον...Αθανασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @tzonakos Ηρ8α να αφήσω κι εγώ το βοτσαλάκι που κουβάλησα μαζί από την παραλία που ήμουν ήμερα...
    ζωγραφιστό. Δώρο σε σας που ψηνόσατσε τσι Α8ήνα!
    Statement : Ο αιγιαλός είναι δικός μας! Xaxax
    Απαντήσεις ; Γιατί προφανώς κάποιοι από την κυβέρνηση έχουν συμφέροντα ή κάνουν το παπί γιατί και οι ίδιοι έχουν κάνει καραμπινάτες πολεοδομικές παραβάσεις (βλ . να σας 8υμίσω το 8έμα Σουφλιάς?)
    Γιατί η αστυνομία προφανώς τα «πιάνει»
    Αν πας από αγαπητέ Τζονάκο με το έτσι 8έλω για βόλτα μπορεί και να γλυστίσεις που8ενά και να βρε8είς με κανα σπασμένο κεφαλι !
    Γι αυτό μακρυά.. σε άλλη παραλία απόμερη! Χχαχαχ
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ !
    ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ, ΠΟΤΕ, ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΑ ! ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ !
    ... συμφωνώ και επαυξάνω..

    Τνν καλησπέρα μου σε όλη την παρέα και φιλιά 8αλασσινά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @tzonakos Ηρ8α να αφήσω κι εγώ το βοτσαλάκι που κουβάλησα μαζί από την παραλία που ήμουν ήμερα...
    ζωγραφιστό. Δώρο σε σας που ψηνόσατσε τσι Α8ήνα!
    Statement : Ο αιγιαλός είναι δικός μας! Xaxax
    Απαντήσεις ; Γιατί προφανώς κάποιοι από την κυβέρνηση έχουν συμφέροντα ή κάνουν το παπί γιατί και οι ίδιοι έχουν κάνει καραμπινάτες πολεοδομικές παραβάσεις (βλ . να σας 8υμίσω το 8έμα Σουφλιάς?)
    Γιατί η αστυνομία προφανώς τα «πιάνει»
    Αν πας από αγαπητέ Τζονάκο με το έτσι 8έλω για βόλτα μπορεί και να γλυστίσεις που8ενά και να βρε8είς με κανα σπασμένο κεφαλι !
    Γι αυτό μακρυά.. σε άλλη παραλία απόμερη! Χχαχαχ
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ !
    ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ, ΠΟΤΕ, ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΑ ! ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ !
    ... συμφωνώ και επαυξάνω..

    Τνν καλησπέρα μου σε όλη την παρέα και φιλιά 8αλασσινά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @laplace78
    Ετσι! αυτό 8α τους σαν μου φέρουν απόψε το λογαριασμό στο ¨"μυλο του κερατά" που λεω να μου κάνω το τραπέζι! ουτε ενα ευρώ στους κερατάδες! χαχαχαχ
    αντίσταση στους καταπατητές της παραλίας!
    στους πάσης φύσεως λαμόγια και νταβατζήδες! ΄κι οχι τπτ άλλο σήμερα περνώντας είδα μετά λύπης μου ότι άλλαξανε και την ταμπέλα κι από "Βεγγαλικά Σίφης Πυροβολάτσης" την΄κάνανε σκέτο Πυροβολάτσης! μμτ και δεν πρόλαβα να την απο8ανατίσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Γνωρίζεις οτι το συγκεκριμένο κείμενο το προσυπογράφω με όλη μου την ψυχή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αν είναι δυνατόν!! Μετά από όλες τις περσινές κινητοποιήσεις να δίνουν άδεια για νέα νυχτερινά κέντρα! Αυτή τη χρησιμοποίηση Ολυμπιακών Ακινήτων εξήγγειλε ο Πρωθυπουργός!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ειναι ευχή όλων να υλοποιήσει αυτα που υποσχέθηκε η κυβέρνηση @ Κώστα.
    Ακόμα περιμένουμε.

    @ Λίλυ μπουλντόζες, όπως το πες, μπουντόζες και χάλασμα τα Κέντρα, να πάνε πιο πέρα. Η παραλία δεν ειναι κτήμα του κάθε ενός της νύχτας.

    @ Αθανασία εχω δει κι εγω σε διάφορα μέρη "άρχοντες" και πιο ίσους απο εμάς, με βίλες πάνω στην παραλία.
    Κατα τα άλλα η ΝΔ θα πολεμούσε τους νταβαντζήδες !

    @ Λιακάδα φυσικά και ειναι δικός μας ο γιαλός κι όχι μόνο. Οι απόψεις μου πάνω στο τι ειναι δικό μας ειναι συγκεκριμένες και θα εχεις την ευκαιρία να τις διαβάσεις.
    Βόλτα στην παραλία θα πάω για να φωτογραφίσω ο ίδιος την κατάσταση εκεί. Οχι μόνος βέβαια.
    ...Πυροβολάτσης ;;; :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Σ' αυτά τα κωλ***δικα πάνε μόνο οι "ψευτοπόρνες κόρες κι οι θηλυπρεπείς γιοί της ζωντοχήρας"...
    Είναι η γενιά για 700 κλωτσιές που δεν έχουν πατρίδα και πιστεύω...
    Αυτά τα UFOφλώρια με τα κάμπριο έχουν κάνει "μάγκες" τους νονούς της παραλίας...
    ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΛΑΜΟΓΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Το ξέρω οτι συμφωνείς και εσυ ησουν αιτία που ανέβασα ενα θέμα σαν αυτο που το παρακολουθώ χρόνια τώρα @ Παναγιώτη Παπαχατζή.
    Θα υπάρχει και συνέχεια.

    @ Μερόπη η εταιρεία "Ολυμπιακά Ακίνητα" συχνά συμπεριφέρεται ως κράτος εν κράτει.
    Πριν 3 χρόνια τους ειχα ρωτήσει για ενα οικόπεδο όπου κατασκηνώνουν τσιγγάνοι και απάντηση καμμία !
    Μου ειπαν να πάω στην Αστυνομία, όμως το αστυνομικό τμήμα ειναι ακριβώς δίπλα σε κείνο το οικόπεδο στο Ελληνικό !

    @ Swell ... απαντήσεις δεν ειδα, ερωτήσεις πολλές, απορίες και ανασφάλεια.
    Δεν πιστεύω πια οτι μπορεί κανεις να απαντήσει σε όλα αυτά.
    Σωστά τα λες, αλλα ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Πολύ σωστός φίλε Τζονάκο!

    Εμείς στη Θεσσαλονίκη και στην Χαλκιδική ακόμα δεν έχουμε ζήσει τέτοια φαινόμενα. Κάποια στιγμή προσπάθησε ο Δήμαρχος μιας περιοχής της Χαλκιδικής να δώσει κομμάτι της παραλίας σε τύπους που νοικιάζανε ξαπλώστρες, αλλά από ότι ξέρω σκιστήκανε...

    Μακάρι να καταφέρουνε οι κάτοικοι να πετύχουν κάτι. Πάντως η κίνηση που προτείνεις θα έφερνε σίγουρα κάποιο αποτέλεσμα, δυστυχώς η κοινωνική συνείδηση δεν είναι ακόμα ανεπτυγμένη στην Ελλάδα!

    Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Εδώ απειλούσαν ολόκληρο εισαγγελέα με τηλεφωνήματα σπίτι του και στα παιδιά του! Για να δούμε το θράσσος και την ασυδοσία ορισμένων. Όσο υπάρχει ατιμωρησία όμως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Τζονάκο μου καλημέρα...
    Το θέμα παλιό,άλλα πάντα επίκαιρο

    Εαν οι πολίτες αυτής της χώρας δεν
    καταλάβουν ότι δεν ειναι άμοιροι ευθυνών, άλλα συνεργοί σε ότι γίνετε με τα την αδιαφορία τους για τα κοινά, δεν θα αλλαξει τίποτα

    Ας πάνε οχιά 100 άτομα άλλα 1.000
    να φωνάξουν για μια μέρα?
    Και τι έγινε?
    Θα το μάθει κανείς?
    Κι αν το μάθει? τι έγινε?
    Θα σηκώσει το βλέμμα του από την πίτσα και θα κουνήσει με νόημα το κεφάλι του λέγοντας σοφιστείες για το κράτος την κυβέρνηση κτλ και μετά θα πάει στην παραλιακή για ένα ποτάκι.

    Το ξέρεις πολύ καλα ότι η χώρα μας ειναι ουραγός στις μηνύσεις των πολιτών κατά του κράτους.
    Οπως μου είπες για κάτι τέτοιο χρειάζονται δικηγόροι εθελοντές

    Αυτό σαν ανέκδοτο μου μοιάζει, άλλα γίνετε
    Και σου ξαναλέω...σε μια τέτοια κίνηση εγώ ειμαι μέσα.


    τσίου!!!!

    ΥΓ φίλε μου θέλω να τα πούμε λίγο
    κάπου απόμερα (χαχαχα)έλα λίγο από μένα και μπες σε παρακαλώ πάνω-πάνω
    αριστερά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Υπάρχει περίπτωση να συμβεί αυτό;
    Να ξαναγίνει η παραλιακή παραλία;

    Τολμώ να πω ότι, αν και αφορά μπουζουκερί, είναι ίσως από τα δυσκολότερα θέματα προς επίλυση.

    Τζονάκο, μπράβο για το θέμα.

    Καλή σου μέρα
    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αφού βγήκε το θέμα στις ειδήσεις σημαίνει ότι σιγά - σιγά θα θαφτεί..και τα κλιμάκια που βγήκαν παγανιά..τα είδε κανείς..; Καλημέρες άπιστες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Δικιο εχεις σε ολα οσα λες τζονακο μου.. Τιποτα ομως δεν αλλαζει γιατι υπαρχει το χρημα απο πισω που φροντιζει να τα κρατα ολα σταθερα. Ισως να ειναι λυση το μποικοταζ αυτων των κεντρων. Ελα ομως πυ ειναι πολυ αυτοι που θελουν ντε και καλα να βγουν σε κλαμπ και να σκαει το κυμα στη θαλασσα και να πληρωσουν και ενα σκασμο λεφτα. Και στην Αθηνα αλλα και σε νησια ειναι πολυ μεγαλο αυτο το προβλημα. Εκανες πλυ καλα που το εθιξες. Καλημερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Περιμένετε απο την σημερινή
    κυβέρνηση να κάνει κάτι?
    Κοροϊδευόμαστε τώρα ή μου
    φαίνετε? Καλύτερα έχω να κάνω
    ευχή να μου τύχει το λαχείο!
    Ποιό πολλές πιθανότητες έχω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Αυτή η παραλία φίλε μου είναι πολύ παλιά αμαρτία!!
    Τα δημοτικά συμβούλια με τους αντιδημάρχους που έχουν πλέον την αρμοδιότητα να εκδίδουν τις άδειες γι΄ αυτά τα "κέντρα διασκέδασης" με τον υπόκοσμο και τη μαφία να βασιλεύει δίδουν άδειες ή αφαιρούν αντίστοιχα, όπου τους κάνει κέφι και σ΄ όποιον αρέσει η φάτσα του. Υπήρχε νομίζω και στην παραλία του Φλοίσβου ένα κέντρο τα Βοτσαλάκια, που έπρεπε από καιρό να του έχει αφαιρεθεί η άδεια, αλλά το δημοτικό συμβούλιο του Πειραιά έκανε γαργάρα τις παραβάσεις και ανανέωνε τις άδειες. Πήγαν Δικαστήριο αλλά αθωώθηκαν όλοι κατά πλειοψηφία! Δεν ξέρω αν τελικά λειτουργεί ακόμη. Το ξέρετε βέβαια ότι αρχηγοί εκεί είναι ο Ψωμιάδης, εκείνος της ΑΕΚ, και ο Στηβ Κακέτσης. Ο πρώτος μάλιστα παρά τις κακουργηματικές ποινές σε βάρος του κυκλοφορεί ελεύθερος και κάνει μπίζνες, κάτω από τη μύτη της αστυνομίας και της ελληνικής ...δικαιοσύνης, και με ένα πούρο σαν το μπόϊ του!
    Μην ελπίζετε φίλοι μου σε αλλαγές. Τα λεφτά είναι πολλά και γεμίζουν πολλές τσέπες!
    Οι νταβατζήδες ευημερούν αφού δεν υπάρχει τιμωρία!
    Εγώ το είπα και το ξαναλέω. Νομίζουμε ότι έχουμε δημοκρατία. Στην ουσία από πολύ καιρό οι τρεις εξουσίες (νομοθετική, εκτελεστική και δικαστική) έγιναν μία: η κυβερνητική! Από εκεί και πέρα όλοι χορεύουν στο ρυθμό που παίζει αυτή!!
    Τίποτε δεν μας ανήκει! ούτε οι παραλίες, ούτε τα δάση, ούτε ο αέρας σε λίγο!!
    Πολύ καυτό θέμα άνοιξες Τζονάκο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. @tzonakos Tο επαιξε χτεσ ωραδυ ο Λαζοπουλος!>Μπινγκο! καλη η κινησή σου .. ακουγεται μα8αινεται το 8έμα!
    Οσο ποιο πολλοιι ενημερω8ουν και αντιδρασουν τοσο καλυτερα! Συνεχισε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Bαριά κουβέντα αυτη τα "ΟΥΦΟφλώρια με κάμπριο για 700 κλωτσιές" αλλα φίλε @ Γελαστό Απόγευμα περιγράφει πολλά ! Σχεδον τα λέει όλα για τους θαμώνες της παραλιακής.
    Κι εμεις άνθρωποι ειμαστε και θέλουμα παραλιακή αλλα οχι να χαρίζεται αυτη σε διάφορους ...

    @ ΝδΝ ευτυχώς γιατι πηγαίνω Χαλκιδική και ακομα δεν έχουν επεκταθεί αλόγιστα και τρελά οι ομπρελοξαπλωστρέμποροι !
    Υπάρχουν βέβαια αλλα απλώς δεν παω εκει.
    Η κοινωνική συνείδηση θα δυναμώσει, θα κάνουμε οτι μπορούμε γι αυτό !

    @ Κιτσομήτσο υπάρχουν νονοί αδίστακτοι μπροστά στο εύκολο ανήθικο κέρδος !

    @ Καραφλοκότσιφας όσο πάει και μοιάζουμε. Εχω δει την συμπαράσταση σου στα παιδάκια των γυναικείων φυλακών και άλλα θέματα που τραβούν το ενδιαφέρον σου.
    Ολοι πρέπει να συμμετεχουμε σε αντιδράσεις αλλιώς θα μας κάνουν οτι θέλουν οι απανταχού νταβαντζήδες.
    * Ειδα και το νεο σου μπλογκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Απο την στιγμή που εμπλέκονται τα "Ολυμπιακά Ακίνητα" αγαπητή Βάσσια κανεις δνε ξέρει τι σχέδια έχουν.
    Θα έπρεπε να ληφθεί μέριμνα για να ομορφύνει όλη η παραλιακή ζώνη της Αττικής. Μπορεί αυτο να γίνει, αν θέλουν.
    Ελπίζω να θέλουν αλλα φοβάμαι πως οχι...

    Ευχαριστώ, το έπαθα παλι τελευταία, ανεβάζω θέματα δύσκολα, υπεύθυνα και προσπαθώ να συμμετέχω στην συζήτηση. Πάντα σκέφτομαι μήπως εχω γράψει κατι λάθος ή μήπως δεν έπρεπε να χωθώ σε ζόρικα θέματα. Δεν γίνεται αλλιώς όμως.
    Μακάρι να κάναμε μόνο χαβαλέ και να είχαμε λυμένα ολα τα άλλα θέματα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Τζονι, μαζι σου ρε φιλε.
    Αν δεν βαλεις εσυ θεματα παρομοια με αυτο, ποιος θα βαλει δλδ;

    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. οτι εχεις δικιο εχεις !!!!!!!!!!!


    σε λιγο θα αναπνευουμε και θα πρεπει να το νοικιαζουμε τον αερα ή να τον αγοραζουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Απιστη Οναρ δεν εισαι μόνη. Δύσκολα εμπιστευόμαστε πια οτι το κράτος θα κάνει τη δουλειά του.

    @ Μπουρμπουλήθρα, σημερα δεν αρκεί να εχεις δίκιο. Πρέπει και να το βρίσκεις άμεσα, χωρις να πρέπει να αποδείξεις πως δεν εισαι ελέφαντας !

    @ Λαμπηδόνα κι εγω στο Λαχείο ελπίζω περισσότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Το ξέρω οτι ειναι πολύ καυτό το θέμα @ marianaonice.
    Ειναι θεμα που ηθελα απο πέρισι να το παίξω.
    Αυτο που έγραψες :
    " Στην ουσία από πολύ καιρό οι τρεις εξουσίες (νομοθετική, εκτελεστική και δικαστική) έγιναν μία: η κυβερνητική! Από εκεί και πέρα όλοι χορεύουν στο ρυθμό που παίζει αυτή!! "
    ειναι τέλειο, νομίζω περιγράφει ακριβώς την κατάσταση.
    εμένα με νοιάζει να μην βγάζουν στην πλάτη μας φράγκα οι της νύχτας ! Και μεις να στερούμαστε αυτο που δικαιούμαστε.

    @ Λιακάδα σ ευχαριστώ. Δεν παρακολούθησα χθες όλη την εκπομπή του Λαζόπουλου και να σαι καλά που ειβεβαιώνεις οτι το θέμα τουλάχιστον παίχτηκε εκει.
    Καλά μπάνια !

    @ Αντώνη πολλοί άλλοι ειναι καλύτεροί μου.
    Ενα πράμα να ξέρεις : Αν ειναι κανεις καλός, εχει παραπάνω ευθύνη για να παραμείνει καλός.
    Σ ευχαριστώ.

    @ Σκώληξ δίκιο έχει ο κόσμος.
    Οι έμποροι της άμμου θα θελαν να μας πουλούν τα δικά μας, τα αυτονόητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Μένω εκτός, φίλε μου, οπότε...
    Υποστηρίζω όμως με χίλια...

    Παίζει κι ένα παιχνιδάκι αυτόν το καιρό, δεν θυμάμαι αν το έχεις παίξει...
    Φιλιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. 2 πραγματακια
    -Σωστο ειναι αυτο που εγραψε η Μαριαννα, αλλά εγω θα εβαζα εκει που λεει κυβερνητικη τη λεξη οικονομικη-ΜΜΕ εξουσια.

    -Τζονι, δεν κρινω αν υπαρχουν καλυτεροι. Αλλωστε αυτο ειναι υποκειμενικο.
    Λεω οτι μου αρεσει να γραφεις εσυ για τετοια θεματα. (χωρις αυτο βεβαια να εχει την εννοια οτι θελω να σε φορτωσω ευθυνες).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ok, συμφωνώ με την προσθήκη σου Αντώνη και δεν με φορτώνεις καθόλου.
    Ειναι ωραίο να ξέρεις οτι άνθρωποι με άποψη διαβάζουν ο ενας τον άλλο και όχι μόνο, αλλα επικοινωνούμε περίπου στο ίδιο μήκος κύματος.

    @ Artanis σε ζηλεύω :)
    Καλο απόγευμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. @τζονι, ετσι ακριβως. VAMOS

    παρεπιπτοντως να πω οτι και εγω ζηλευω την artanis, γιατι μενει και σε ωραια πολη
    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Α, δεν ξερω πού μένει η Artanis ;
    Επαρχία μάλλον ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ναι Τζονι, στην επαρχια

    Επειδη δεν ξερω αν θελει η ιδια να το πω εγω, θα δωσω μονο ενα στιγμα.
    Καποιοι κοντινοι σε κεινη την πολη τους λενε "αυστριακους" τους συντοπιτες της artanis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Τζονάκο μου,
    φράγκα στην πλάτη μας δεν βγάζουν μόνον οι της νύχτας αλλά και οι της μέρας, με τις ευλογίες πάντοτε της "κυβερνητικής" εξουσίας!

    Και εμείς τι να κάνουμε;; Πώς να το παλέψουμε αυτό;; Μπορούμε;;
    Φοβάμαι πως όχι! Μόνο κουβέντα κάνουμε για να ξεθυμάνουμε και να παρηγορηθούμε μεταξύ μας. Καλό είναι και αυτό και μένα όντως με παρηγορεί που υπάρχουν και άλλοι που εκπέμπουν στο ίδιο μήκος κύματος!!
    Λόγω της δουλειάς μου έχουν δει πολλά τα μάτια μου γι΄ αυτό με βλέπεις απαισιόδοξη!

    Όσο για το @φίλο Αντώνη ναι νομίζω πως έχει δίκιο με την έννοια ότι η κυβερνητική εξουσία στηρίζεται στα οικονομικά μεγαθήρια και στα ΜΜΕ!!
    Και έτσι όλοι μαζί αγκαλιασμένοι σφίγγουν ακόμη πιο γερά τις αλυσίδες μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Σορυ αλλα δεν το πιασα. Εννοεις οτι στα μαγαζια της παραλιακης οι παραλιες που ειναι απο κατω ειναι ιδιωτικες; Γιατι εγω οσοες φορες εχω παει για καφε Αλιμο, Φλοισβο, Γλυφαδα βλεπω να κανουν μπανιο πολλοι ανθρωποι. Μηπως εννοεις τα beach bar που ειναι πανω στην παραλια με ξαπλωστρες κτλ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Καλησπέρα Τζον...ευχαριστώ πολύ
    για την ανταπόκρισή σου και
    όχι μόνο φίλε μου!!!
    Καλή συνέχεια!!!!

    τσίου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Συμφωνώντας ...επαυξάνω πως καλό είναι -ταυτόχρονα !- να κηρυχθεί και μια αποχή από τα TV-show, πολλά δυστυχώς..., που ΠΡΟΑΓΟΥΝ αυτού του είδους τη "διασκέδαση" την οποία προσφέρουν τα παραλιακά (και παρόμοια χερσαία...) κέντρα.

    Τί τό 'χουμε το τηλεκοντρόλ, γαμώτο;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. To ψάχνω ακόμα το μερος Αντώνη :)

    @ marianaonice μ αρέσεις. Εισαι μαχητική.
    Στην πράξη τα λόγια και οι φωνές στο πουθενά δεν κάνουν πολλά. Γι αυτο και σε κάθε ευκαιρία που μπορώ να αναλάβω δράση, το κάνω.
    Ηδη μίλησα με τον Δήμο Ελληνικού και θα ειμαι παρών στην επόμενη κινητοποίησή τους αν και δεν ειμαι δημότης Ελληνικού.
    Αν οι αστυνομικοί χτυπήσουν πολίτες θα φάνε κι άλλο κράξιμο, πράγμα που δεν θέλει η ηγεσία τους.
    Μερικοί το λένε ακτιβισμό εγω το λέω δράση και πράξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Τα beach bar απ οσο ξέρω @ butterfly ειναι νοικιασμένα και εχουν έσοδα οι Δήμοι απο αυτά.
    Στον Δήμο Ελληνικού αναλογεί κομμάτι παραλίας χωρίς beach bar.
    Υπάρχουν όμως νυχτερινά κέντρα με κάγκελα, περιφράξεις που εμποδίσουν την ομαλή πρόσβαση στην παραλία.
    Τα κέντρα ανήκουν σε επιχειρηματίες που τα εχουν πάρει με αδιαφανείς διαδικασίες.

    @ Karaflokotsifas δεν κανει τίποτε. Αν δεν πιστεύω σε κατι, δεν το κάνω.
    Αν πιστεύω, το στηρίζω.
    Πρέπει να βαλω λινκς τα μπλόγκια σου σύντομα.

    @ Ν.Α. Λάμπης σωστός !
    Αλλα για το πρόγραμμα των καναλιών που προωθούν τις νυχτερινές πίστες δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά.
    Ηδη διαμαρτύρομαι για την κακή τηλεόραση αν ειδες το κινούμενο μπαννεράκι με την τηλεόραση.
    Προσωπικά δεν βλέπω παρά σπάνια.
    Καλως ηρθες.

    υγ. Ωραίο μπλόγκι εχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. @ Τζονάκος αμα πάς και φας κανα ξύλο θα φωνάζεις μετά !
    Μην πεις οτι δεν στο ειπα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Από το Βόλο είμαι βρε παιδιά, δεν το έχω κρυφό...Αν και μάλλον θα έπρεπε, επειδή μόνον ντροπή μπορεί να προκαλεί σε ενα/μια Βολιώτη/τισσα το γεγονός οτι αναπνέει μια από τις πιο μολυσμένες ατμόσφαιρες στην χώρα...
    Τώρα το πως έχουμε γαλάζιες σημαίες σε παραλίες γύρω από την πόλη,είναι ένα ζήτημα που αξίζει να διερευνηθεί...
    Αυτά που λέγονται για την επαρχία, είναι μύθος...

    Και όχι, Τζονάκο μου, δεν είχα λόξυγγα...Χα,χα,χα,χα,χα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. @artanis, ξερω οτι δεν το εχεις κρυφο. Απλα ηθελα να το πεις μονη σου.

    Και κατι τελευταιο για το σχολιο σου για τους μυθους περι της επαρχιας. Αλλαζουμε; Ποσο θα αντεξεις; (ρητορικο βεβαια ειναι το ερωτημα, γιατι εσυ εχεις στρωμενη ζωη εκει)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ωραία ! Πράγματι ιδιαίτερος τόπος ο Βόλος αλλα δυστυχώς κοντα στην πόλη η ατμόσφαιρα ειναι δύσκολημε τόσες βιομηχανίες.
    Πρέπει να σε επισκεφθούμε για ούζα Artanis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Νταβατζήδες, φουσκωτοί, ποτά μπόμπες,μπόμπες σκέτες,ρίχνουμε και πόρτα στον κόσμο.
    Πολιτισμός, τι νόμιζες;
    Ούτε ένα ευρώ στους Βάρβαρους.
    Εκτός αν η λύση είναι να γίνουμε και εμείς βάρβαροι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Φίλε Αντώνη και φίλε Τζονάκο, την "κάνω" έτσι κι αλλιώς, σε λίγο καιρό, και πάω εξωτερικό για 5 χρόνια...
    Το τί θα βρω επιστρέφοντας δεν ξέρω...
    Πάντως αν το αποφασίσετε, σιγά και να μην πάμε να τα πιούμε έξω τα τσίπουρα, να μας πιάσουν τον κ@λ@και να μας ποτίσουν ποιος ξέρει τί...Κι εγώ εδώ τί κάνω; Τζάμπα το ρίχνω το μαγείρεμα; Αμα είναι για φαΐ, δεν βαριέμαι εγώ...
    Χε,χε,χε...
    Καλημερούδια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. στην παραλιακη της καλαμαριας εχιε πολλα κλαμπτρεντικα μαγαζια που βαρανε στη διαπσον μεχρι αργα το βραδι η να πω καλυτερα νωρις τα χαραματα.
    απο πανω μενει κοσμος στα διαμερισματα.
    εχει γινει κινηση των κατοικων για να διεκδικησουν ταυτνονητα, να χαμηλωνει πχ η μουσικη στισ 11 για κοιμουνται τα παιδια που εχουν σχολειο την αλλη μερα κλπ.
    υπαρχουν περιστατικα που μπραβοι απο μαγαζια την πεσανε σε ατομα την κινησης αυτης για εκφοβισμο
    στο κειμενο στην σελιδα μου για τους ελευθερους αδομητους χωρους την παραικαης συμμετεχουν και αναφερονται και τα ατομα της κινησης για τα μαγαζια της δικη μας παραλικαης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Προς δικηγορομπλογκίστριες/-ες και λοιπούς κοινούς θνητούς:
    ΤΩΡΑ δοκιμάζεται η δικονομική σας δεινότητα!!!

    ΣΚΗΝΙΚΟ:
    Η αίθουσα του Εφετείου Μονάχου
    ΧΡΟΝΟΣ:
    Τρέχων.
    ΥΠΟΘΕΣΗ:
    Δικάζονται υψηλόβαθμα στελέχη της Ζήμενς για τον μηχανισμό ΠΑΓΙΩΝ δωροδοκιών της εταιρείας.
    ΠΡΟΣΩΠΑ:
    Οι ως άνω ως κατηγορούμενοι, Πρόεδρος, 4 ακόμα δικαστές, Εισαγγελέας, Γραμματέας. Ακροατήριο.
    ΣΚΗΝΗ:
    Εξέταση του κατηγορούμενου Σίκατζεκ για δωροδοκίες στην Ελλάδα.

    ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ:
    .................................. {Βρείτε την! Για κουίζ πρόκειται ! }
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΙΚΑΤΖΕΚ:
    "Beides, Herr Staatsanwalt, beides!"
    Για τους μή γερμανομαθείς:
    "Και τα δύο, κ. Εισαγγελέα, και τα δύο!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Oι "νταβαντζήδες" δεν ειναι πολιτισμός και ναι, @ Λάκων ουτε ενα ευρω σε αυτούς.

    @ Artanis να σαι καλά. Ειμαι σίγουρος οτι ο Αντώνης κι εγω θα εκτιμήσουμε και τιμήσουμε δεόντως το καλό σπιτικο φαγητο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Διαβάζω το θέμα σου στο μπλογκ σου @ Δον Κιχώτη και πραγματικά ειναι ενδιαφέρον.
    Σωστά κανεις και το δημοσιοποιείς και ευχομαι ο κόσμος στην Καλαμαριά που την εχω περπατήσει κάποτε, να εχει σωστη και καθαρή παραλία.
    Ολοι το αξίζουμε αυτο χωρίς καν να το διεκδικούμε !

    Ευχαριστω που πέρασες.

    @ Καραμούζα η ερώτηση ειναι :
    "Σε ποιο κόμμα δίνατε μίζες ; "
    Το βρήκα ε ;

    υγ. Δεν ειμαι δικηγορομπλογκίστας :)
    Απλός πολίτης ειμαι, θύμα ειμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Οι νταβατζηδες σε αυτην την χωρα δεν ειναι αλλοι απο τον Καταληλοτερο και την παρεα του που την εχουν μετατρεψει σε ενα απεραντο μπουρδελο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Ο "καταλληλότερος" ειναι, σωστά Ασημώνης.
    Τωρα πώς βγαίνει καταλληλότερος δεν εχω καταλάβει ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ερχεται ομως μια στιγμη που ακομα και στο χειροτερο μπουρδελο οι πουτανες τα απιρνουν στο κρανιο κ αρχινανε στις κλωτσιες τους νταβαδες και τους πετανε στον δρομο κ γελαει η κοινωνια μετα με τα κουτσαβακια που το παιζαν κ μαγκες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Οταν ο κόσμος ξεσηκωθεί, θα σημαίνει πως κατι άρχισε να αλλάζει, επιτέλους !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Η παραλία φίλε μου ανήκει στους πολίτες με νόμο:

    Ν. 2971/19-12-01 (ΦΕΚ Α 285) : "Αιγιαλός, παραλία και άλλες διατάξεις"

    Άρθρο 2 Κυριότητα αιγιαλού, παραλίας, όχθης και παρόχθιας ζώνης και χρησιμότητα αυτών:
    1.
    Ο αιγιαλός, η παραλία, η όχθη και η παρόχθια ζώνη είναι πράγματα κοινόχρηστα και ανήκουν κατά κυριότητα στο Δημόσιο, το οποίο τα προστατεύει και τα διαχειρίζεται.
    2. Η προστασία του οικοσυστήματος των ζωνών αυτών είναι ευθύνη του Κράτους.
    3. Ο κύριος προορισμός των ζωνών αυτών είναι η ελεύθερη και ακώλυτη πρόσβαση προς αυτές. Κατ' εξαίρεση ο αιγιαλός, η παραλία, η όχθη και η παρόχθια ζώνη μπορούν να χρησιμεύσουν για κοινωφελείς περιβαλλοντικούς και πολιτιστικούς σκοπούς και για απλή χρήση της παραγράφου 1 του άρθρου 13, καθώς επίσης και για την εξυπηρέτηση υπέρτερου δημοσίου συμφέροντος.
    4. Στον αιγιαλό, την παραλία, την όχθη και την παρόχθια ζώνη δεν επιτρέπεται η κατασκευή κτισμάτων και εν γένει κατασκευασμάτων, παρά μόνο για την επιδίωξη των σκοπών, που αναφέρονται στην προηγούμενη παράγραφο.

    Άρθρο 13 Παραχώρηση απλής χρήσης αιγιαλού, παραλίας:
    1.
    Απλή χρήση του αιγιαλού και της παραλίας είναι κάθε χρήση, εφόσον από αυτή δεν παραβιάζεται ο προορισμός τους ως κοινόχρηστων πραγμάτων και δεν επέρχεται αλλοίωση στη φυσική μορφολογία τους και τα βιοτικά στοιχεία τους.

    Άρθρο 15 Γενικές ρυθμίσεις για τις παραχωρήσεις:
    4.
    Απαγορεύεται η παραχώρηση της αποκλειστικής χρήσης του αιγιαλού και της παραλίας, εκτός αν τούτο επιβάλλεται για λόγους εθνικής άμυνας, δημόσιας τάξης ή ασφάλειας ή προστασίας αρχαίων.

    Το πρόβλημα είναι ότι οι πολίτες αγνοούμε τα νόμιμα δικαιώματα μας!

    Καλώς σε βρίσκω και μάλιστα με τέτοιο θέμα... :) :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Kατατοπιστικότατο το "τέρας της αμάθειας".
    Ευχαριστούμε πολυ για την παράθεση του νόμου.
    Ηταν κατι που έλειπε. Και χάρηκα που πέρασες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

-πες οτι θες αλλα να σέβεσαι τους άλλους συνομιλητές-
Δεν συνηθίζω να απαντάω σε μη μπλόγκερς κρυμμένους πίσω απο σκέτο λογαριασμό google. Θα τα σβήνω.
Α, και είμαι υπευθυνος ΜΟΝΟ για οσα λεω... δεν ειμαι υπευθυνος για οσα καταλαβαινεις.
ΤΖΟΝ παπαρολόγος.

Tweet

Related Posts with Thumbnails

Do not clopy

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape