Πέμπτη 22 Μαΐου 2008

Ο Καραμηνύσης και ο Βγενονδρέου.

( Είναι μια κwLομέρα σήμερα, δε μπορείς να φανταστείς ... )

Παρακολουθούσα τι γίνεται με τον ΟΤΕ περιμένοντας να δω τις εξελίξεις. Δεν ήθελα να γράψω κάτι απο νωρίς, ετσι κι αλλιώς οτι και να πούμε εμείς, αυτά τα αποφασίζουν άλλοι και οταν εμείς απεργήσουμε, φωνάξουμε, ήδη ειναι αργά.

Tώρα αμα γράψω τίποτα περίεργο για όσους ενεπλάκησαν στην υπόθεση ξε-πώλησης του ΟΤΕ, παίζει να φάμε καμμια αγωγούλα απο το φρούτο "Βγαίνω-Πουλάω" που μας προέκυψε δυναμικά και εκτός των άλλων ασχολείται με αυτο το σπόρ.
Σε λίγο θα τους μυνήσει όλους, κάτι απο τον ενα, κάτι απο τον άλλο, έμπλεξε και με τον Παναθηναϊκό, παίζει να βγάλουμε και λεφτά απο τους γάβρους που μας βρίζουν τη μάνα.
Μα καλά δεν έβρισκε άλλη ομάδα ; Αλλα απο την άλλη ποιός το χέζει το πωδώσφερο ;

Τελοσπάντων ανέκαθεν δεν είχα και πολλά-πολλά με τον ΟΤΕ. Οτι έγραφε ο λογαριασμός το πλήρωνα πάντα συν το καπέλλο 1 ευρώ του προποτζή. Κάποτε παίρναν 50 δρχ, μετά 80, μετά 100 και ξαφνικά 1 ευρώ ο προποτζής για να σου πάρει τον λογαριασμό του ΟΤΕ.

Μονοπώλια στο Ελλάντα ο ΟΤΕ, η ΔΕΗ, η Ολυμπιακή τα λιμάνια και άλλα, κατάφεραν να γίνουν απο χρυσοφόρες κότες, φωλιές πολιτικάντικων βολεμάτων και ημέτερης μάσας. Οι δε προμήθειες αυτων των ΔΕΚΟ ειναι λέμε πολλά τα λεφτά. Βάλε με το νού σου οσα θες. Και μετά πρέπει να τα "εξυγιάνουν". Ω, χαρά, να το κάνει αυτο η ΝΔ. Και να πρέπει να πούμε κι ευχαριστώ, μετά ;

Εμένα ενα πράγμα να μου πεί κάποιος : Ποιός θα μυνήσει -και θα πάρει λεφτά τρελά- όσους διαχειρίστηκαν θέματα όπως η δασοπροστασία, το Ασφαλιστικό, η Υγεία, η ακρίβεια -παύλα- αισχροκέρδεια και τόσα άλλα.
Ακουσα χτες τον Βουλγαράκη να λέει οτι συνέστησε στους εφοπλιστές να συγκρατήσουν τις τιμές. Δηλαδή αυτο το ειπε πρίν τις νέες αυξήσεις και πάλι καλά ; Η το λέει μετά και εννοεί αόριστα κάποιες αυξήσεις τιμολογίων σε κάποια άλλη χώρα ;
Ακούμε για τους ελέγχους τροφίμων τόσα κουφά, όπως οτι πρέπει να περάσουν ΚΤΕΟ όσοι έφαγαν ηλιέλαια, οτι φταίει ο ΕΦΕΤ, οτι αποσύρονται όλα τελικά, και την ίδια στιγμή η Βοιωτία στέκεται πάνω απο εναν υδροφόρο ορίζοντα τίγκα στα καρκινογόνα λύματα.
Κατα τα άλλα, θα πάρουμε πάλι γαλάζιες σημαίες για τις ακτές.
Δεν ηταν πράσινες αυτες επι ΠΑΣΟΚ. Ευτυχώς, πάντα γαλάζιες, με νόημα. ...
Απορώ πάντως, ο Καραμανλής δεν εχει ακόμα μυνηθεί αλλα ούτε και εχει μυνήσει το ΠΑΣΟΚ που όπως συνέχεια λέει "Φταίει για όλα". Αν φταίει, μύνησε το ρε γμτ ! Για την Ελλάδα ρε γμτ.
Ετσι, να πάρει και φράγκα μπας και δώσει τις επιστροφές φόρου ολόκληρες κι όχι κουτσουρεμένες όπως πέρσι. Να πάρει και πυροσβεστικά και ασθενοφόρα. Κι αν δεν βγούν καλά να φταίει πάλι το Πασοκ αλλα ο κόσμος δεν θα το καταλάβει.
Ερχεται καλομοίρα, Euro2008, μπανάκια στο καπάκι, τσούπ, ολα οκ.
Μεχρι να αρχίσει να φεύγει το μαύρισμα θα χουνε αλλάξει την Ελλάδα, ακριβώς όπως υποσχέθηκαν, μα ακριβώς όπως εννοούσαν και όχι όπως άφησαν να εννοηθεί.

Πάω να αγοράσω αντηλιακό με προστασία 20. Ελπίζω να έχει μεσα γράσο και βαλβολίνη.
Αλλιώς θα τους μυνήσω.

33 σχόλια:

  1. λοιπον, μερικα σχολιακια

    -Παλι ο γαβρος σας φταιει;;;
    -Εκτος απο τα προποτζιδικα συχναζεις και σε αλλα αντρα της ακολασιας; Πας και στα καζινα;
    (πλακιτσα κανουμε)

    Φιλε, μας δουλευουν ψιλο (δλδ χοντρο) γαζι ολοι τους και εμεις δυστυχως καθομαστε και τους ακουμε αντι να παρουμε ενα ματσουκι (για να μην πω τιποτα αλλο) και να τους κανουμε ολους τ' αλατιου.
    Εμεις φταιμε για ολα. Πες μου φιλε, εσυ ή οποιος αλλος θελει, σε ποια ευρωπαϊκη χωρα θα γινονταν ενα απο ολα αυτα που γραφεις και δεν θα γινοταν της κακομοιρας.

    Αλλά τετοια ωρα τετοια λογια, ετοιμαζομαστε για το EURO. Ααα, ξεχασες τους τελικους στο μπασκετακι. Αλλά μαλλον δεν το εβαλες επειδη ειναι κατι που σου αρεσει, ετσι;

    Σκετη απογοητευση φιλε, απο ολους. Αλλά βασικα απο εμας που κανουμε σα να μη μας αφορουν ολα αυτα αλλά να συμβαινουν σε ξενη χωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εγω παντως(αν κ αντιδεξιος) ειμαι υπερ των αγωγων κ μηνυσεων βγενοπουλου..αρκετα με τους πολιτκικους που ειναι στο απυροβλητο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακόμη δεν ξέρουμε σε τι αποσκοπεί αυτή η κίνηση. Μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε. Σχετίζεται πάντως με τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό - ο Βγενό προσπαθεί να αποκτήσει λαϊκό έρεισμα.
    Αναμένοντας, λοιπόν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τζονάκο..... η μία μου σκέψη λέει ότι, ανεβαίνουν στην εξουσία (τους ανεβάζουμε δηλαδή) χωρίς να έχουν σκοπό να κυβερνήσουν παρά να λεηλατήσουν, μέχρι να αντικατασταθούν.

    Η άλλη λέει ότι έχουν μεν την καλή θέληση να κυβερνήσουν αλλά, διαπιστώνουν ότι είναι απλά η βιτρίνα.

    Μια άλλη μου λέει ότι είναι συνεννοημένοι με τους μη φαίνοντες, και απλά διεκπεραιώνουν.

    Είμαι όμως σίγουρη και έχω μία σκέψη, ότι, οι πολίτες πλέον τους είναι βάρος.

    Και μία λύση- ΜΑΥΡΟ!

    Καλό απόγευμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λες να κάνει καμμιά μύνηση στο ΠΑΣΟΚ? Ααα, θέλω να το δω αυτό...Και, στο είπα? Γράφεις πολύ έξυπνα :). Κατά τα άλλα, και εγώ αντηλιακό σκεφτόμουν σήμερα, χαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γειάσου ρε Τζονάκο με τα ωραία σου!....χααχχαχχαχχαχα! αχχαχχααχχα! πολύ ωραίο...μα πολύ ωραίο όμως!...χααχχαχχχα!καλά παιδάκι μου στο Ελλάντα τώρα τί ψάχνεις;;;όλα τα περίεργα,αλλοπρόσαλα,ακατανόητα,καιπαράλογα εδωπέρα γίνονται..έχει γίνει και ποτέ το σωστό και το δίκαιο γιανά γίνει και τώρα;;;καλά όσο για τη Ν.Δ ας μη σχολιάσω καλύτερα...είναι γνωστό ότι η πολιτική στο Ελλάντα είναι συνόνυμη της μάσας,ζούλας,του πως θα αρπάξουμε περισσότερα,πως θα πούμε όλο και περισσότερα ψέμματα στους πολίτες γιανά πάρουμε όλο και πιό πολλούς ψήφους..και ούυυυφ έχουμε βαρεθεί πιά να ακούμε για ξεπούλημα,απάτες,διαπλοκές,μίζες ε, άμα πιά...έλεος πιά...φταίει όμως και το δικό μας το ξερό το κεφαλάκι...ενώ βλέπουμε όσα βλέπουμε εμείς επιμένουμε εκείιιιι Ν.Δ και λοιποί.....στις εκλογές πάντα εκεί! και δαγκωτό κιόλας!έ, τα θέλει κι εμάς ο κ........λος μας!(και συγνώμη κιόλας!)...ε,έχω άδικο σε ότι λέω;;;λέω κάτι λάθος;; Αθανασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τζονακο μη τυχον παρεις αντηλιακο! Τζαμπα τα λεφτα.... Για μια ακομη φορα εχουν σκεφτει για εμας πριν απο εμας. με τοσο ορυκτελαιο που χουμε καταναλωσει, αρκει να την πεσεις στον ηλιο και να περιμενεις να ιδρωσεις. Το σωμα σου θα καλυφθει απο καθε λογης ελαιο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εκτος απο αντηλιακο,να παρεις και γιαουρτια!Κανουν καλυτερη δουλεια!
    Αλλα γιαουρτια σκετα!Οχι με φραουλα μεσα!Μας κοροιδευουν!Δεν υπαρχει ιχνος φραουλας λεμε!Σκετη χημεια!
    Εν αντιθεσει με το λαδι,που δεν υπαρχει,αλλα υπαρχει σκετη χημεια!
    Και παρε και μερικες μετοχες του ΟΤΕ!
    Καποτε,θα εχουν ιστορικη αξια!
    Βρες δε αλλους 20 και κανε μια μηνυση στην κυβερνηση για το ανελεητο ξεπουλημα των ΔΕΚΟ!Θα εχει και αυτο,ιστορικη αξια!
    Θα περασεις σαν μυθικος ηρωας στην μπλογκοιστορια!
    Καλησπερα φιλε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. tzonako θεωρώ ότι αν αποτύχει η Καλομοίρα απο τη Eurovision θα την απελάσουν. Έχουν στηρίξει πάνω στη κοπέλα την επικοινωνιάκη πολιτική της κυβέρνησης που τόσο έχει ανάγκη να ρετουσαριστεί.

    Σοβαρά τώρα - Πιστεύω οτι ο ΟΤΕ έπρεπε να ιδιωτικοποιηθεί για να πάψει να πουλάει νταβατζιλίκι. Αλλά να κερδίσει πρωτίστως το κράτος και όχι η MIG. Η κυβέρνηση είναι τόσο άχρηστη που έχω αρχίσει να απορώ ιδιαίτερα. Γιατί είχαν λυσσάξει να μην αγοράσει η MIG ποτέ δεν το κατάλαβα. Μιλάμε για μεγάλη δουλειά που δυστηχώς τα αποτελέσματα ίσως επιβεβαιώσουν τις απόψεις του Πάγκαλου για το θέμα. Τώρα πια το πιστευω και γω αυτό. Δυστηχώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πιο πολύ απ' όλα ένα μ' ενοχλεί Τζονάκο. Ότι δεν υπάρχει πλέον η 17 Νοέμβρη. Ναι αυτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τι παιζει την Παρασκευη Τζων;
    Ειναι αληθεια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ναι, Κώστα αυριο πρωί απο τις 8.00 θα ειμαι στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1.

    ....
    τρέχω να ετοιμάσω θέματα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πάντως τον ΟΤΕ, το παίρνουν με καλή προίκα, οι Γερμανοί...
    400 καταστήματα Γερμανός, 2500 ακίνητα, μονοπώλιο στα Βαλκάνια, δικό του δορυφόρο, πολύφερνος...
    Για τα υπόλοιπα δεν θα σχολιάσω, ανεβάζω ήδη θερμοκρασία...
    Τα λέμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Θα ήθελα να σχολιάσω το κάθε σχόλιο φίλου στο θέμα, αυριο :)
    Ωρα για νάνι, 'εχουμε και πρωινό εγερτήριο.
    Τα λέμε να είστε καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο Βγαινόπουλος είναι κάτι σαν τον Κούγια του επιχειρηματικού κλάδου.

    Κάνει μύνηση στους πάντες, ζητώντας τρελά ποσά επειδή τον...έθιξαν
    Ασχολείται με την μπάλα θέλοντας να γίνει..πρόεδρας στην θέση του προέδρου υποκινώντας διαδηλώσεις.

    ..και το μόνο που του απομένει είναι να πλακωθεί με την γυναίκα του και να βγεί ματωμένος στα παράθυρα λέγοντας ότι μετά τον Τσίπρα και τον Γιωργάκη θα καταθέσει αγωγή και σε αυτήν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλησπέρα Τζονάκο μου και
    καλή επιτυχία για αύριο
    το πρωί

    Οσο για τις μηνύσεις
    δεν ξέρω αν το λες γιατί
    κολλάει με τον Βγενόπουλο
    αλέα ειναι η μόνη (ίσως) λύση και είμαι μέσα
    Μονο που για να κάνουμε αγωγές
    πρέπει να το πράξουμε έως και
    τρεις μήνες από το γεγονός
    Το ίδιο ισχύει και για τις μηνύσεις

    καλό σου βράδυ

    τσίου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ξέρεις κάτι..όλοι κατανοούμε και νιώθουμε την εξαπάτηση αλλά κανείς δεν κάνει τίποτα..οι πολιτικοί παίζουν το παιχνιδάκι τους κι εμείς απλά δεν είμαστε πλέον οι μαριονέτες τους..καταντήσαμε τα απαθή ρομποτάκια τους..Καλημέρες πικρές..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κρύβε λογια ρε τζονι μη φας καμια πενηνταρια αγωγες και γινεις διασημος χοχοχο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αναμένουμε ανταπόκριση από την πρωινή εμπειρία σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Φυσικα και θα τα "φτυσει" ολα Κιτσο. Εχω σπουδασει στα ΕΑΤ ΕΣΑ εγώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Το κείμενο βγήκε σε μέρα και ώρα ζόρικη, όπως λεω πάνω-πάνω ηταν μια απο αυτες τις %#$^$#%^&* μέρες.

    @ Αντώνη οταν βλέπω σε μερικά κανάλια της τιβί να παίζουν μανιωδώς κάτι θέματα για ηλίθιους με τις ώρες, όπως καλομοίρες και τέτοια ενω την ίδια ώρα συμβαίνουν άλλα που μας αφορούν άμεσα, γυρίζω ανάποδα ρε φίλε.
    Μα πόσο χαζός πρέπει να ναι κανείς για να μην αντιδρά σε κραυγαλέα φαινόμενα τύπου Βγενόπουλου και "μεταρρυθμίσεων" που τις πληρώνει ο ίδιος με τον κόπο του ;
    Να πανηγυρίσει νίκη της Καλομοίρας θέλει όμως ο ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ !!! γκρρρρ

    @ laplace οχι δεν μ αρέσει το σπόρ των αγωγών. Αυτα ειναι για δικηγόρους όπως ο Βγενό, ο Κούγιας και τέτοιοι. Τι στο καλό παράγουν αυτοί οι άνθρωποι ;

    @ Νικος Κ. ευχαριστώ.

    @ kitsosmitsos ειναι σαφές οτι ψάχνει για να γίνει αγαπητός σε μερίδα κόσμου. Απο μένα πάντως δεν θα βρεί υποστήριξη. Κοσκωτάδες έχουμε δει, Τροχανάδες, Ψωμιάδηδες, Κόκκαλη κλπ. Ολοι ετσι ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Η δόξα και το χρήμα ηταν ανέκαθεν αγαπητή @ Βάσσια στο κυνήγι. Αυτά και το σέξ έκαναν πολλά στην ανθρωπότητα εδω και αιώνες.
    Αυτο το είδος ανθρώπων με αηδιάζει.
    Εύχομαι να αποκτήσει ο κόσμος καλύτερη κρίση και σκέψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο βγενο ακολουθεί το πνεύμα των καιρών. Το οποίο ειναι της ΝΔ.
    Αγωγή σε οτι δεν τους αρέσει.
    Αστυνομία, χωροφύλακας, βούρδουλας.
    Πενήντα χρόνια πίσω @ Λίλυ.

    @ Αθανασία ειχα σκοπό να γράψω ενα πιο διασκεδαστικό κείμενο αλλα βλέπω πως ήδη σου άρεσε :) Χαίρομαι.

    @ Ασημώνης σήμερα πήρα το πρώτο μου καλό μαύρισμα ψήνοντας μπριζόλες στα κάρβουνα, πάνω στην ταράτσα. Με αντηλιακό.

    @ Κώστα τι μου θύμισες ! Ειχα καεί στα Κουφονήσια και δεν είχαμε αντηλιακό κανεένας μας. Εβαλα ενα φίλο να με πασαλείψει στην πλάτη με γιαούρτι ! Πολύ γέλιο !
    Για το άλλο, θα τους άξιζε μια αγωγή απο ομάδες πολιτών για κακοποίηση της νοημοσύνης μας.
    Καλή ιδέα.

    @ John ας την απελάσουν. Χέστηκα :)
    Πες μου όμως το εξής σε παρακαλώ :
    Η Ντόϊτσε Τελεκομ δεν θα πουλάει νταβαντζιλίκι ;
    Και γιατι να ανεχόμαστε τύπους σαν το Βγενόπουλο και πώς ο Καραμχοντρός την έχει βγάλει καθαρή ως τώρα και δεν εχει φάει αγωγή ; Του αρέσει που την τρώνε οι άλλοι.

    @ Swell πες το ψέμματα ...

    @ Αrtanis τεράστια η προίκα του ΟΤΕ. Ασσύληπτα τεράστια για το ποσόν που ακούστηκε οτι εισέπραξε ως χώρα η Ελλάδα για την πώληση.
    Αν είχαμε "άλλα" ανταλλάγματα, πρέπει να βγούνξ στα ίσια να τα πούν.

    @ Κώστα χαιρετίσματα εκει στην Κοζάνη. Ναι κάπως ετσι ειναι η εικόνα μου για τον Βγενό.

    @ Οναρ βαρέθηκα να ειμαι μαριονέτα και απαθές ρομποτάκι.
    Εδω και καιρό, όχι τώρα.
    Δεν ξέρω πόση υπομονή εχω ακόμα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ναι, να κάνουμε πολι΄τες κάποια αγωγή εναντίον του @ karaflokotsifas... καλο αλλα θα χρειαστούμε δικηγόρους. Εγω δεν ειμαι.

    @ Βρασίδα λες να ασχοληθεί μαζι μου ο τύπος αυτός ; Μπααα...

    @ kitsomitsos και @ Bρασίδας θα γράψω σχετικά. Αμα με απειλείτε κιόλας ... :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Τζονι, να γραψεις οπωσδηποτε.
    Και αν υπαρχει και τιποτα ηχητικο, να το κανουμε cd.

    Μπορει να ειναι και συλλεκτικο μετα απο χρονια.
    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Τζονάκο καλά τα λες πράγματι.
    Είναι πολύ ενδιαφέρον το μπλοκ
    σου με κάνει να γελάω.Παρότι γράφεις πικρές αλήθειες.Επίσης
    έχεις ένα από τα αγαπημένα μου
    ανδρικά ονόματα αν είναι όντως
    Τζώνη.Mόνο που είσαι βάζελος
    δεν βαριέσε κανείς δεν είναι τέλειος.Την καλησπέρα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Τζονάκο καλά τα λες πράγματι.
    Είναι πολύ ενδιαφέρον το μπλοκ
    σου με κάνει να γελάω.Παρότι γράφεις πικρές αλήθειες.Επίσης
    έχεις ένα από τα αγαπημένα μου
    ανδρικά ονόματα αν είναι όντως
    Τζώνη μόνο που είσαι βάζελος
    δεν βαριέσε κανείς δεν είναι τέλειος.Την καλησπέρα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. τιποτα δεν εγινε σημερα χωρις να ειναι συνεχεια του χτες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. @Tzonakos που να το βρείς το αντηλιακό με γράσσο και βαλβολίνη μέσα! Οτι κυκλοφορούσε από δαύτα τα έχουμε ήδη φάει! χεχεε βολεψου με φυτίνη! Κάνει υπέροχο μαύρισμα. Την καληνύχτα μου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. tzonako οφείλω μια απάντηση:
    Πλέον ο ΟΤΕ δεν μπορεί να ασκεί νταβατζιλίκι ακριβώς επειδή θα αρχίσει να λειτουργεί με κανόνες ανταγωνιστικούς λόγω των προιόντων της DT.
    Θα αφομοιωθεί πλήρως απο την DT και θα υποχρεωθει να ακολουθεί τη φιλοσοφία της.

    Μέχρι τώρα το πελατολογιο του το εξασφαλιζε ο εκβιασμός σε γραμμές μικροτερων παροχών (καθυστερήσεις συνδεσεων-υποτιθέμενα προβληματα που δεν μπορούσες να βγάλεις άκρη αν έπερνες help desk-παραπομπή στο νεο σου παροχό)

    Τον ΟΤΕ τον έσωσε απο τη χρεοκοπία η COSMOTE την οποία και απορόφησε όπως-όπως. Τα κέρδη της συμφωνίας αυτής δοθηκαν σε bonous χαραμοφάιδων για πρόωρη σύνταξη.

    (Ο Καραμανλής με τον Ακατανόμαστο μάλλον αλλάζουν και τα βρακιά τους παρέα)
    Τη καλημέρα μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Να ζητήσουμε εθελοντές
    Τζονάκο μου

    τσίου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

-πες οτι θες αλλα να σέβεσαι τους άλλους συνομιλητές-
Δεν συνηθίζω να απαντάω σε μη μπλόγκερς κρυμμένους πίσω απο σκέτο λογαριασμό google. Θα τα σβήνω.
Α, και είμαι υπευθυνος ΜΟΝΟ για οσα λεω... δεν ειμαι υπευθυνος για οσα καταλαβαινεις.
ΤΖΟΝ παπαρολόγος.

Tweet

Related Posts with Thumbnails

Do not clopy

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape