Πέμπτη 14 Μαΐου 2009

Πίτσα, μπύρα, Σάκης

Και τα μυαλά στα κάγκελα ;

Δεν πειράζει που τα τελευταία 5 χρόνια ο φόρος εισοδήματος των μεσαίων και χαμηλών εισοδημάτων εχει τετραπλασιαστεί, δεν πειράζει, έχουμε Σάκιςςςς !

Δεν εχει σημασία που επίσης τα τελευταία 5 χρόνια βλέπουμε το ένα μετα το άλλο σκάνδαλο να σβήνεται σαν κλήση παρκαρίσματος απο γνωστό χωροφύλακα. Εχουμε Σάκιςςςς !

Δεν πειράζει που με τα χρήματά μας η ΕΡΤ συμμετέχει σε ενα φλωρογκέη σόου γιατι με αυτά τροφοδοτούνται τα πρωινομεσημεράδικα της γνωστής ελληνικής τιβι με θέματα. Αυτο ειναι παραγωγή πολιτισμού για τους μή έχοντες, προσφορά των εχόντων και κρατούντων.
Αλλα για την Τηλεόραση τα εχουμε πει και θα τα λέμε κάθε χρόνο στις 11 Φεβρουαρίου.

Δεν πειράζει που μια κανονική οικογένεια δεν θα μπορέσει να κάνει δύο βδομάδες αξιοπρεπείς διακοπές φέτος, αρκει να εχει πάρει πρωτιά ο Σάκιςςςς !


Δεν εχω τίποτα με το Σάκη μωρε, ισα ισα τον συμπάθησα εκει που παλιά δεν ηθελα ουτε να ξέρω οτι υπάρχει. Αν κι εχω την ένστασή μου ως προς το οτι δέχτηκε να συμμετάσχει ξανά.

Τόση φτώχια επιτέλους που δεν υπάρχει άλλος ; Αλλη μήπως ; Να δούμε και κανα μπούτι, μπούστο, εμεις οι στρέητ.

Και δώς του ημιτελικούς και Τελικούς και αγωνία λες και μιλάμε για κάποιο αθλητικό γεγονός. Αλλα φαίνεται οτι αυτη ειναι η αγωνία των "άμπαλλων" όσων δεν εχουν καμμία σχέση με αθλητισμό. Η μπορεί να βλέπουν Ευρωβίζιον οι εραστές του 'ανσάμπλ', της συγχρονικής κολύμβησης, του καλλιτεχνικού πατινάζ και ολων αυτων των ακροβατικών - χορευτικών αθλημάτων που για μενα δεν ειναι αθλητισμός αλλα κατι μεταξύ τέχνης, τσίρκου και σόου.

Την ίδια στιγμή που η αγωνία όλων των πολιτικάντηδων του τόπου ειναι πώς θα βουτήξουν το χέρι στο μέλι και για το σκοπό αυτό συστρατεύονται μαζι τους ομάδες πολιτών όπως τσιγγάνοι, ιερωμένοι ( ρε γαμώτο να ψηφίζουν και οι παπάδες ; ), και άλλες ομάδες που μάλλον θα ψηφίοσυν τις καλύτερες υποσχέσεις για την πάρτη τους, την ίδια στιγμή στην Ευρώπη κατι πανηγύρια τύπου Ευρωβίζιον ρίχνονται μέσω τηλεόρασης σαν γλυκό ενω δεν εχεις να φάς κανονικό φαγητό.

Διάβαζα για διάφορες γκαλλερί τέχνης, για θέατρα, για Μέγαρο, για εκθέσεις, για παραστάσεις και τέτοια. Ποιός νομίζουν οτι εχει χρόνο και χρήμα να διαθέσει για Τέχνες και τέτοια ; Πώς νομίζουν οτι ο Ελληνας θα πληρώσει τις υποχρεώσεις του και θα του περισσεύουν για θεάματα ;
Εδω ενα γήπεδο θέλω να πηγαίνω μια στο τόσο και πάλι η φυλές των κάφρων δεν με αφήνουν να παω ασφαλής να δω την ομαδάρα μου στο μπάσκετ με μόλις 10 ευρω εισιτήριο.
Προτιμώ να κάτσω σπίτι. Αλλα με κλειστή τηλεόραση και οκ ας ανοίξω κανα βιβλίο.
Η ας κάτσω να ασχοληθώ με άλλα πράγματα που ενα σωρό εχω.
Η ας πάω να παίξω μπασκετάκι να κάνω γραμμώσεις τύπου Σάκιςςςς ...

Ολο αυτο εχει σκοπό να αποπροσανατολίσει τον κόσμο, πολυ απλά.
Ενω θα έπρεπε να εχουμε συστρατευθεί απέναντι στο όργιο της σημερινής κατάστασης και να απαιτούμε δίκαιο Κράτος που να λειτουργεί υπέρ μας και όχι υπερ της Βουλής και συν αυτώ, μας λένε :
"Δείτε Ευρωβήξιον που θα κερδίσει ο Σάκιςςςςς ... αλλα στις ευρωεκλογές δεν πειράζει κιόλας αν δεν ψηφίσετε, το ξέρουμε οτι ειστε τσαντισμένοι οπότε αν ψηφίζατε θα ψηφίζατε άλλους και αυτο δεν θα μας συνέφερε"

Ο κόσμος εχει την εντύπωση οτι αμα καβλώσει απο τη νίκη του Σάκιςςςς στην 'Ευρώπη' και μετά αδιαφορήσει για τις Εκλογές -της Ευρώπης- θα εχει νικήσει !

.......... Ποιόν ;

28 σχόλια:

  1. Τη μαυρη μας την τυφλα θα εχουμε νικησει...

    "στις ευρωεκλογές δεν πειράζει κιόλας αν δεν ψηφίσετε, το ξέρουμε οτι ειστε τσαντισμένοι οπότε αν ψηφίζατε θα ψηφίζατε άλλους και αυτο δεν θα μας συνέφερε"

    Σε αντιθεση με το τι βλεπουμε γυρω μας, φυσικα και θα παμε να ψηφισουμε. ΑΛΛΟΥΣ βεβαιως βεβαιως...

    Καλημερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θυμωμένος αλλά... καλός

    Την καλημέρα μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πίτσα ,μπίρες και μπασκετ κι ασε το Σάκη ν'ακούγεται στο κωλομπαράκια του καλοκαιριού!Το ξέρεις,δεν ειμαι με την ομάδα σου,αλλά λατρεύοντας το μπάσκετ θα χαραμίσω το Μήτσο το Διαμαντίδη για το Σάκη; δεν κανει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αυτό με το φλωροgay δεν έπρεπε να το πεις, ακόμα και αν ίσχυε. Ξέρεις τι νούμερα παίζουν στο διαγωνισμό. Όλοι αυτοί διασκεδάζουν το φλωροgay?

    Και θα σου πω το άλλο. Την Τρίτη απέναντι από τον πρωτο (και αδιάφορο για την Ελλάδα) ημιτελικό της Eurovision έπαιζε ο Λαζόπουλος. Το ότι παρότρυνε τον κόσμο συνεχώς να κάνει διακοπές στις Ευρωεκλογές και να μην ψηφίζει το βρήκες καλύτερο σαν θέαμα?

    *και ο Θέμος τα ίδια λέει. Απορώ πώς τους αφήνει αυτό το κράτος να θάβουν έτσι τους θεσμούς. Αν θες να λέγεσαι Ευρωπαίος πρέπει να ψηφίσεις. Αλλιώς ξέχνα τα δικαιώματά σου στην Ευρώπη και ζήσε στις σπηλιές με την Παπαρήγα [γενικά μιλάω -μην το πάρεις προσωπικά!]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Aντώνη κούνια που μας κούναγε κοινώς ...
    Οι ίδιοι κακομοίρηδες που φωνάζουν θα αισθανθούν υπερήφανοι ... για λάθος λόγους.
    Χαιρετώ φιλε μου.

    meril όντως βγήκε λιγο θυμωμένο δεν το ειχα σκοπό να βγει ετσι. Βασικά να το διακωμωδήσω ηθελα. τελος πάντων το κείμενο βγηκε όπως βγήκε.
    Καλό σου απόγευμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πεσ' τα Τζονάκο και παλιοφιλαρακο μου αγαπημένε. Τα λύσαμε όλα και το βραβείο από τη Γιουροβίζιον μας έλειπε...

    Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Vad στο αθλητικό μου μπλογκ Sportsquall εχω γράψει και για την ομάδα σου στο μπάσκετ.
    Κι εγω ειμαι της άποψης οτι κάποιες αξίες ειναι πολυ ανώτερες άλλων αλλα αυτο πάλι, σχετικό δεν ειναι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. καλημερα..
    εγω παντως θα προτιμησω
    πιτσα και μπυρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εγώ θεωρώ όλο το θέμα, ένα φιάσκο που ξεκίνησε με κάπως πιο αγνά κριτήρια την παλιά εποχή και, όπως πολλά άλλα, εξελίχθηκε σε μία ακόμα παρωδία με φρου - φρου κι αρώματα!

    Το παραμύθι σε όλο του το μεγαλείο κυριολεκτικά!

    Τώρα, το αν το αντιπροσωπεύει για τη χώρα μας, ο Χ Σάκης φέτος (ή και λίγο παλιότερα) ή ο Ψ (αρσενικός, θηλυκός, ενδιάμεσος) μάλλον έχει τη μικρότερη σημασία!
    Στο κάτω κάτω εδώ, υπάρχει και ο αντίλογος ότι για μια τέτοιου τύπου διοργάνωση, τέτοιου τύπου καλλιτέχνες είναι το πιθανότερο οι καταλληλότεροι και δε πρέπει να κλείνουμε τα μάτια σε αυτό, απ' τη στιγμή που δίνουμε αξία σα χώρα - λαός εν γένει, σε τέτοιες διοργανώσεις.

    Η αθώα ερμηνεία όλου αυτού είναι ότι, στην τελική, είναι ένας ακόμα τρόπος να αποκτήσει ένα εφήμερο ενδιαφέρον ο πολίτης, ώστε να καταφέρει να ξεφύγει λίγο, από τα καθημερινά του σοβαρότερα προβλήματα.

    Θα ήταν απόλυτα θεμιτή αυτή η ερμηνεία, αν η όλη αξιολόγηση, από την αρχή μέχρι το τέλος ήταν πράγματι σύμφωνη με αξιοκρατικά κριτήρια, σχετικά με αυτό που προβάλει ο "διαγωνισμός". Κατά βάση δηλαδή το ίδιο το τραγούδι και το σόου του.
    Όμως νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο, πως δεν γίνεται έτσι.
    Διάφορες μικροπολιτικές λαμβάνουν χώρα από τις πρώτες κιόλας στιγμές είτε σε επίπεδο κάθε χώρας εσωτερικά είτε ακόμα και διεθνώς.
    Απ' την άλλη κινούνται μυθικά κεφάλαια γύρω από όλο αυτό, κατά συνέπεια και αντίστοιχου μεγέθους στενά συμφέροντα!

    Άρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ελεος!!!σημερα δεν πηγα για δουλεια και ολα τα καναλια,απο το πρωι αλλο θεμα δεν ειχαν...!

    τζονι μια χαρα ειναι ο Σακης...ΤΟ ΚΟΡΜΙ!!
    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ειναι η πρωτη φορα που θελω τοσο πολυ να ψηφισω!! (Αληθεια, πως γινεται αυτο; Που θα παω; Εκει που ψηφιζω και στις εθνικες εκλογες;)

    Κανενα προβλημα ουτε με το Σακη, ουτε με τη showbiz γενικοτερα..με το να μην εχω επιλογες εχω προβλημα! Με το να στενευουν ο οριζοντες μου εχω προβλημα! Με το να με περνανε για προβατο, για χαμπατο ακατοικητο εχω προβλημα! Με το να κλεινει η Βουλη εχω προβλημα! Η μαλλον καλυτερα με το να μη λειτουργει σωστα ουτε οταν ειναι ανοικτη, με αυτο εχω το σοβαροτερο προβλημα! Και με τους κολλημενους συμπολιτες μου που ειτε αδιαφορουν για το μελλον μας ειτε απο χαζομαρα(;), συμφερον(;) ψηφιζουν τους ιδιους και μαλιστα φανατικα! Και γιατι κυριοι θα πρεπει να καταδικαστω εγω και τα παιδια μου σε ενα μελλον χαλι μαυρο επειδη εσεις ειστε ανεγκεφαλοι;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Άρτον και θεάματα ...
    Αν δε φτάνει το πρώτο ...
    δίνουμε μεγαλύτερη έμφαση στο δεύτερο !!!
    Φαντάζεσαι αν γίνει κα'να λάθος και πάρει βραβείο ο
    Sakis που θα τον περιμένουν με υποδοχή θριάμβου στα
    αεροδρόμια και στα κανάλια οι πολιτικοί μας να πάρουν κι αυτοί λίγη δόξα και λίγη τηλεθέαση !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κι εγώ θα δω Ευρωβύζιον (με Υ) γιατί δεν έχω καλή διάθεση σήμερα.Θέλω να γελάσω..

    Φιλιά

    (Υ.γ.:Ρε συ , απο σκάνδαλα άλλο τίποτα..Να δεις μέχρι του χρόνου πόσα ακόμα θα ηεφυτρώσουν!!Προσωπικά , κάθε φορά απο τα νεύρα μου κλαίω..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εγώ τον πάω τον Σάκη που έλεγε και ο Μακαριστός
    Τώρα δεν ξέρω μπορεί και να τον δώ ν'αλλάξουμε διάθεση και δεν γα(ργαλ)ίεται ας πάρει και την πρωτιά.Για πανηγύρια είμαστε πρώτοι να ξεχαστούμε λίγο απ'την μαυρίλα που μας ζώνει,φτάνει να μη ξεχάσουμε αυτούς τους κάφρους που μας πρόδωσαν και γελούν εις βάρος μας.
    Και γιατί να μην απέχουμε δεν κατάλαβα πως θα πάρουν το μάθημά τους.Από τις δημοσκοπίσεις??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εφόσον το θέμα, είτε έτσι, είτε γιουβέτσι "πουλάει", πάει να πει ότι πέτυχε και φέτος η συνταγή... Και του χρόνου φουντούνια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μad λιγο ατυχής η λέξη μου αυτη γιατι μπορεί να φαίνεται οτι εχω θέμα με τους γκέη, πράγμα που δεν ισχύει, δεν το εγραψα αυτο γι αυτούς, αλλα για να περιγράψω κάπως μια κατάσταση.
    Προσωπικά για τα νούμερα αδιαφορώ.
    Δεν ειπα οτι όσοι το παρακολουθούν ειναι "φλωρογκέη" βρε συ :-)

    Το εχω δηλώσει εκατό φορές, Λαζόπουλο ΔΕΝ βλέπω, δεν τον αντέχω δεν με αντέχει.
    Το όλο πράγμα με την Τηλεόραση και το τι και πως δείχνει και τι όχι ειναι θεμα που το εχουμε συζητήσει κι εδω κι αλλού πολύ. Να, τωρα που την εχω ανοιχτή δείχνει εναν *μπιπ* ρεπόρτερ στη Μόσχα να κάνει και καλά δμοσιογραφία στα περι των παραλειπόμενων της Eurovison ... δεν παρακολουθώ, απλα την εχω ανοιχτή ετσι και μάλιστα την κλείνω άμεσα !

    Ειναι τουλάχιστον άστοχο ολόκλη Ευρώπη να εχει πρόβλημα με την ανεργία και την Κρίση και στην Ελλάδα ειδικά να μας δουλεύουν κι απο πάνω οι ΝΔούλες και η ίδια η Ευρώπη να διοργανώνει τέτοια χλιφδάτα πανάκριβα σώου.
    Αυτος μωρε που έχασε τη δουλειά του θα δει Ευρωβίζιον ;
    Αυτός που δεν παίρνει αύξηση, αυτός που εδω και 2 χρτόνια δεν του εχουν βγάλει τη σύνταξη, αυτη η μάνα που τρέχει ολη μερα με τα διαβάσματα των παιδιών, αυτός που έχασε σπίτι απο Τράπεζα, αυτη που εξαπατήθηκε απο την ίδια την Πολεοδομία ( marianaonice post ) αυτοί που δεν βλέπουν μέλλον, ολοι αυτοί θα κάτσουν να δουν Ευρωβίζιον ;

    Καλά, ας δούν, δικαίωμά τους.
    Εγω μια άλλη Ευρώπη ειχα φανταστεί το 1981 που έμαθα οτι μας βάλαν μεσα και τωρα βλέπω οτι πολυ θα ηθελαν να μας πετάξουν έξω.

    Δε μπορώ ρε συ, δε μπορώ να δεχτώ να εχει η κοινωνία τέτοιο χάλι και να διοργανώνουν τέτοια.
    Θα έπρεπε να που ΟΧΙ, φέτος ΔΕΝ ΕΧΕΙ. Οικονομία !

    Οχι για μας, για τη φουκαριάρα τη μάνα μας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πάω για τρέξιμο, και μετα για ενα ουζάκι και τα λέμε αργότερα, να μου πείτε και πώς πηγε ο Σάκιςςςς :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Που θα πάει, θ' απαγορευτούν τα τσίρκα και θα ησυχάσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Φρόντισα κι έμαθα για τον Σάκη, για να μην έχεις αγωνία, άστα ήρθε 10ος. Το ότι πληρρώνει η ΕΡΤ αυτές τις αηδίες, είναι άλλος καυγάς.
    Τι διάλο θέλει αυτό το κράτος και προς τα που τραβάει τους πολίτες; Διαφθορά παντού και δεν υπάρχει φως από πουθενά.
    Πάντως δεν βλέπω να λειτουργούν ούτε οι θεσμοί και η αποχή από τις εκλογές είναι μιά μορφή διαμαρτυρίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Θέατρο του παραλόγου τα πάντα... Η eurovision δεν με ενδιαφέρει καθόλου.. Προτιμώ να σκοτώνω πιο ευχάριστα τον χρόνο μου.. Όσο για τις εκλογές, εγώ δεν είμαι διατεθιμένος να θυσιάσω το 3ήμερο του Αγίου Πνεύματος για να ψηφίσω.. Δυστυχώς, πολλοί θα είναι σαν κι εμένα.. Κρίμα, γιατί θα μπορούσε το μήνυμα που θα δοθεί στους ανύπαρκτους να είναι ακόμα πιο δυνατό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πω πω!! τα είπες πάλι χοντρά!!
    Αλλά που να καταλάβουν οι ευτυχείς ελληναράδες που θέλουν ...Σάκη και ξερό ψωμί!!
    Έλεοςςς πια!!

    Ναι μάλλον πρέπει να ψηφίσουμε άλλους πλέον!!
    Εχει δίκιο ο Αντώνης!!
    Είμαι κι εγώ πολύ τσαντισμένη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Καλημέρα tzonako!

    Η σημερινή βραδιά θα κρίνει το μέλλον του τόπου. Ό αγώνας του Sakis στην αλλοδαπή είναι αγώνας τιμής για την δεξια διακυβέρνηση.Αν καταφέρει και κερδίσει οι Βατοπεδίνοι θα ξαναμπούν στο κόμμα και μια τρίτη τετραετία δεν θα φαντάζει όνειρο μαγιατικής νυκτός. Σε διαφορετική περίπτωση κάποιος θα αυτοεξοριστεί στο Παρίσι και μεις θα χάσουμε την εμπνευση μας.

    Να σαι καλά φίλε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Του εύκολου και της αρπακόλλας. Γιατί όχι και στην "διασκέδασή" μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Den θελω Sakis, θελω αυξηση!
    Να τσακισττε να ψωφισετε, κανινιστε σιγα-σιγα να χασουμε και αυτο το διακιωμα.
    Ο κοσμος καυλωνει με Sakis, γιατι του εχει πεσει τελειως και εντελως με το χαλι που ζει.
    din

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΣΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!
    Δώσε άρτο και θεάματα στο λαο και τα ξεχνάει όλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Τον ακούω τώρα που σου γράφω...Ξημερώματα ξυπνήσαμε για να τον παρακολουθήσουμε...Αλλά καλύτερα έτσι, παρά γκρίνια εις διπλούν απο τις μικρές...
    Καλή Κυριακή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ολο αυτό δεν ειχε να κανει άσχημη κριτική στον Σάκιςςςς αλλα στα μυαλά που θέλουν Σάκιςςςς ενω απο Δευτέρα θα γκρινιάζουν για τα ίδια και τα ίδια προβλήματα, μεταξυ αυτων κι εγω, μονο που εγω δεν ειδα Σάκιςςς και πάλι καλά που ετυχε να δω και ακούσω το τραγούδι σε μια εκπομπή χτες.

    Θα μου πεις, αφου ακομα κι ο φτωχός, ενα γλυκό θέλει να γλυκαθεί, οκ το δέχομαι αυτό αλλα αυτο δεν δίνει λύση στα ζητήματα επιβίωσής του.
    Τι να το κάνω αν εχω χίλια προβλήματα μα περνάω απ έξω απο το Μέγαρο Μουσικής ;
    Να το καμαρώσω ;
    Απο τον πολυ πολιτισμό πνιγήκαμε και φτάσαμε στα Γιουροβιζιονικά σόου.
    Να τα καμαρώσω λοιπόν και απο Δευτέρα να πιάσω πάλι τη γκρίνια ; Τι να καμαρώσω μωρε ;

    Ελπίζω να έγινε κατανοητό το μήνυμα που ήθελα να περάσω με αυτη την ανάρτηση και επίσης δεν θα απαντήσω σε ολα τα σχόλια ενα προς ενα.

    Θέλω να σταθώ στο σχόλιο της Πασχαλίνας ωστόσο που λέει οτι κάθε φορά απο τα νεύρα της κλαίει.
    Ποιός μπορεί να το δέχεται αυτο,να κλαίει απο τα νεύρα του ο/η ίδιος ή οι άλλοι συμπολίτες του με ολα οσα συμβαίνουν στη χώρα εδω και τόσο καιρό ;
    Ειναι δυνατόν να κλαίνε κόσμος με οσα συμβαίνουν και θα συμβούν κι εμείς να τρέχουμε σε πανηγύρια ;
    Ειναι δυνατόν το μέλλον μας να μην υπάρχει, να ζούμε σε τόση αβεβαιότητα και να ασχολούμαστε με κάτι τέτοιο ;
    Ειναι δυνατόν να μην εχει να δώσει συντάξεις και χρωστούμενα στους πολίτες και να πετάει ενα εκατομμύριο ευρώ σε πανηγύρια της πλάκας ;

    ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Και όμως καλέ μου, είναι δυνατόν..
    Γιατί πολύ απλά δεν είμαστε "εμείς" που κλαίμε, "εμείς" θα δράσουμε μόνο όταν πια κινδυνεύσει Άμεσα η "θεσούλα" "μας", η ζωούλα "μας" και μόνο όταν δούμε η δική "μας" γούνα να καίγεται..
    Μέχρι τότε..
    "Άρτον και θεάματα στο 4 παρακαλώ"..

    *Την καλησπέρα μου, είπα δεν θα συγχιστώ μα δεν άντεξα..:-χ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

-πες οτι θες αλλα να σέβεσαι τους άλλους συνομιλητές-
Δεν συνηθίζω να απαντάω σε μη μπλόγκερς κρυμμένους πίσω απο σκέτο λογαριασμό google. Θα τα σβήνω.
Α, και είμαι υπευθυνος ΜΟΝΟ για οσα λεω... δεν ειμαι υπευθυνος για οσα καταλαβαινεις.
ΤΖΟΝ παπαρολόγος.

Tweet

Related Posts with Thumbnails

Do not clopy

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape