Δευτέρα 13 Απριλίου 2009

Αλαλούμ

Φουρτούνα στην κυβέρνηση μεσα σε μιά κρίση που προκλήθηκε κυρίως απο την πολιτική της και όχι μόνο απο την παγκόσμια κρίση όσο κι αν δεν το παραδέχονται.
Από τη μία πρέπει να περιορίσει τα ελλείμματα και από την άλλη θέλει να κάνει και παραχωρήσεις σε ομάδες ψηφοφόρων -όπως πχ ταξιτζήδες- εν όψει ευρωεκλογών.
Φοβική απέναντι σε αυτο που ο ίδιος ο πρωθυπουργός εντυπωσιακά δήλωσε : "το μαχαίρι στο κόκκαλο". Εχουν μείνει με μαχαίρι για χόρτα.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα του αλαλούμ :
Οι αυξήσεις στις συντάξεις. Τη μια μέρα ανακοινώνουν ότι θα δοθεί εφάπαξ ποσό 500 ευρώ σε όλους τους χαμηλοσυνταξιούχους. Την επομένη είχαν δει όνειρο ότι θα ερχόταν φθηνότερα αν έδιναν αυξήσεις +3% και αποφάσισε να κινηθεί ετσι όσον αφορά τους συνταξιούχους του ιδιωτικού τομέα. Προκάλεσε όμως θύελλα αντιδράσεων και έτσι τη μεθεπομένη άλλαξε πάλι στάση και επέστρεψε στο 500άρι. Δεν ειναι αλαλούμ αυτό ;

Άλλο παράδειγμα πολιτικής χωρίς αρχή και τέλος ειναι η μείωση του ειδικού τέλους ταξινόμησης αυτοκινήτων. Ένα μέτρο από το οποίο επωφελούνται κυρίως όσοι μπορούν να αγοράσουν ακριβά και μεγάλα αυτοκίνητα, σε μια εποχή που τα χαμηλά εισοδήματα υποφέρουν. Ακατανόητο γιατί επελέγη ειδικά αυτός ο κλάδος για να στηριχθεί. Ισως γιατι έκρινε οτι η φτώχια θα πολεμηθεί με μερικά αυτοκίνητα ακόμα στους δρόμους.

Η πολιτική χωρίς προοπτική, συνεχίζεται με την λεγόμενη "τακτοποίηση" των ημιυπαίθριων χώρων. Ένα μέτρο αποκλειστικά εισπρακτικού χαρακτήρα, που προσκρούει σε βασικές αρχές ευνομούμενου κράτους και δεν πρόκειται να "τακτοποιήσει" απολύτως τίποτα αφού η παρανομία θα παραμείνει. Ούτε τον προϋπολογισμό θα ανακουφίσει, παρά μόνο προσωρινά, αφού του χρόνου θα πρέπει να υποκατασταθεί από άλλο έσοδο καθώς και πάλι θα υπάρχει έλλειμμα.

Μετά βάζει μιά έκτακτη εισφορά στα υψηλά εισοδήματα δηλαδη σε όσους τα δηλώνουν, γιατι όσοι τα κρύβουν θα την γλυτώσουν πάλι. Και αφου αυξήσει, Αύγουστο όπως λένε πάλι ξανά τα Τέλη Κυκλοφορίας των ΙΧ και καύσιμα, τσιγάρα, ποτά, θα ψάχνει για μια νέα πηγή εσόδων το 2010 γιατι πάλι δεν θα βγαίνει.

Η ΔΕΗ αυξήθηκε 8+9 = 17% το νερό ακριβαίνει κι αυτό και τα έσοδα υστερούν τραγικά.
Οι μισθοί παραμένουν χαμηλά και με πληθωρισμό μόλις 1.3% -ρεκόρ- οι τιμές αγαθών αυξάνονται καθημερινά !

Αλλο εξαίσιο θέμα λαμπρής πολιτικής ειναι οι σπασμωδικές κινήσεις για ποινικοποίηση της κουκούλας, πράγμα που ειχα γράψει απο τις 9 Δεκέμβρη 2008, η επωνυμοποίηση των καρτοκινητών και των μπλογκς, η ένταξη των μπλογκς σε νόμο "περι Τύπου" και τα κουκουλώματα των σκανδάλων που σκάνε εδω και 5 χρόνια με ρυθμό ενα την εβδομάδα περίπου.

Με "φτηνά" αυτοκίνητα και "τακτοποιημένους" ημιυπαίθριους μπορεί να πιστεύει η κυβέρνηση ότι θα τη βγάλει καθαρή στις εκλογές. Ηθελα να ξερα αν τα πιστεύουν αυτά που σκέφτονται. Η χώρα δεν θα βγει καθαρή στην κρίση. Οι πολίτες θα δυσφορούν μόνιμα.
Γιατί με τα μέτρα αυτά, δεν περιορίζουν το έλλειμα ουτε σαν ασπιρίνη για γρίππη ούτε κάποια ανάπτυξη θα ενισχυθεί. Θυμάται κανείς απο πότε έχουμε να ακούσουμε εστω και ψέμματα τον όρο "ανάπτυξη" ;

Απο τις Ευρωεκλογές θα βγει αποδεκατισμένη, λόγω αυτού του πανικού που πλέον ειναι ολοφάνερος και της κούρασης την οποία επικαλέστηκαν οι ίδιοι ως αντιπολίτευση κάποτε, κατά της κυβέρνησης Σημίτη. Εαν δε, πάει και σε εθνικές Εκλογές με σύνθημα "φταίει το ΠαΣοΚ" τότε θα εισπράξει τον πανικό του πολίτη που το πρώτο πράγμα που κάνει οταν τον εξαπατάς ειναι η χειρονομία που ακολυθεί την φράση : "Να, ρε !!!"

44 σχόλια:

  1. Στην κυβέρνηση αξίζουν εκατομμύρια ανοιχτές παλάμες.. Άχρηστοι, ανίκανοι να καταλάβουν το τι συμβαίνει.. Θα μου πεις, ποιός καταλαβαίνει? Όλοι την πάρτυ τους κοιτάνε.. Στην Ελλάδα, δεν ψηφίζουμε τον καλύτερο.. Τον λιγότερο άχρηστο ψηφίζουμε.. Το θέμα όμως δεν είναι ποιό κόμμα θα κερδίσει, αλλά το τι γίνεται με τον λαό που δεινοπαθεί.. Αλλά αυτό δεν τους νοιάζει καθόλου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα συμφωνήσω με το Γιώργο Τ. τα έθεσε πολύ σωστά ψηφίζουμε τον λιγότερο άχρηστο....... Και συμπληρώνω γιατί πιστεύω ότι δεν υπάρχει τίποτα άλλο..... Και επανέρχομαι στο σχόλιο του Γιώργου Τ. τι γίνεται με τον λαό με όλους εμάς που προσπαθούμε να τα καταφέρουμε με μισθούς και συντάξεις που με το ζόρι καλύπτουν ανάγκες; ..... Ουφ αγχώθηκα πάλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τελειο το σχολιο του Γιωργου!
    ετσι ακριβως ειναι


    καλη μεγαλη εβδομαδα κ καλο πασχα σε σενα φιλε τζονακο κ στους αναγνωστες σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πονοκέφαλος με πιάνει με όλα αυτά: εγώ ήρθα για να ευχηθώ...
    Καλό Πάσχα λοιπόν, φίλε μου, καλά να περάσεις…Φιλιά πολλά απο ΝΖ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι να πεις, τίποτα δεν μας σώζει...
    apneagr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. η Κυβέρνηση είναι πολύ άξια
    βλέπετε είναι η μόνη που κατάφερε να κάνει τόσες πολλές ζημιές στη χώρα μέσα σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα.

    όπως είπαμε, ο Λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά, μας το θυμίσε η κυβέρνηση εδώ και μερικά χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η συγκεκριμένη παράταξη και τα κατά καιρούς κόμματά της από αρχής μέχρι ΛΚ, ΕΡΕ και ΝΔ έχουν κάνει πολλές και μεγάλες ζημιές σε αυτήν την χώρα. Η διακυβέρνηση (sic) των τελευταίων ετών είναι απλώς η ... χαριστική βολή.

    Αυτά ... τρέχω τώρα να αγοράσω φτηνό αυτοκίνητο ...

    Ήμαρτον !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. KAΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΠΕΡΑΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ρε όλοι τους ληγμένα παίρνουν, αλλά ακόμα κι αυτά εμείς τα πληρώνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιώργο ιαι Παλίρροια, ανοιχτές παλάμες παντού.
    Προσωπικά ψηφίζω τον καλύτερο και οχι τον λιγότερο κακό. Αλλα δεν περιμένω πλέον και πολλά.
    Κι αυτο γιατι εχω πάψει να πιστεύω οτι οι λίγοι δηλαδυη όσοι άξιοι πολιτικοί θα έκαναν κατι καλό για εμάς, θα συνθλιβούν κάτω απο το βάρος των πολλών, των υπολοίπων, των ...αρχάγγελων της κάθαρσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Laplace kaλη εβδομάδα και σε σενα.

    Σκέφτηκε κανείς οτι η μούτζα δεν ηταν ποτέ κατι δημιουργικό ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ειλικρινά Artanis το σκέφτηκα πολύ πριν ανεβάσω αυτο το θέμα. Δεν ήθελα κάτι καταθλιπτικό μέρες που ειναι και ειχα έτοιμο ενα χιουμοριστικό θέμα.
    Μου συνέβη κάτι όμως κι έχασα το κέφι μου κι ετσι ανέβασα αυτο το θέμα. Το άλλο θα περιμένει μέχρι να βεβαιωθώ για κατι.

    apneagr διάβασα το τελευταίο σου άρθρο, εξαιρετικό, απαισιόδοξο μεν αλλα αληθινό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κάμποσος λαός δεν ξέχασε τι θα πεί Δεξιά αγαπητή Erisabetsu αλλα να που όσοι ξέχασαν ή δεν ήξεραν ηταν πιο πολλοί και αυτό το λένε Δημοκρατία.
    Γι αυτο κουράστηκαν, επειδή τα έκαναν όλα τόσο γρήγορα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. grsail προσωπικά πιστεύω πως οτι χειρότερο για την χώρα τα τελευταία χρόνια ηταν τρία πράγματα :
    1. Ο Χριστόδουλας Παρασκευαϊδης
    2. Η μη συγκράτηση τιμών με την έλευση του ευρώ και το 100ρικό ( κέρμα ) εγινε ευρώ !
    3. Η εκλογή ΝΔ δυό φορές.

    Καλά, οκ αν πεινάσουμε θα φάμε... αυτοκίνητο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δεν πιστευω φιλε πως οτι κανει η σημερινη κυβερνηση ειναι θεμα αλαλουμ και μονο. Οι ανθρωποι ειναι αχρηστοι και ταυτοχρονα ειναι η πιο ταξικη κυβερνηση που εγω προσωπικα θυμαμαι.

    Και επιπλεον εχουν κανει τεραστια ζημια στον τοπο, σε ολους τους τομεις.

    Παρ' ολα αυτα, συμφωνα με τις δημοσκοπησεις, αυτη η κυβερνηση με αυτο τον πρωθυπουργο, εξακολουθουν να εχουν πανω απο 30%.
    Τελικα ειμαστε πολυ μλκ ως λαος, δεν βρισκω άλλη εξηγηση για το οτι δεν αντιδραμε σε τιποτα και ολα τα δεχομαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. AΘΛΙΟΙ ναι, ακόμα και τα ληγμένα τους εμείς τα πληρώνουμε. Δες τι εγινε με τον Στυλαινίδη, πόσο κόστισε η τσάρκα του εις Παρισίους...

    JK Καλό Πάσχα να εχεις.

    Μου φαίνεται θα ανεβάσω μια Πασχαλιάτικη ανάρτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αντώνη κι εγω δεν θυμάμαι τίποτα πιο άδικο και πιο ταξικό απο τη σημερινή κατάσταση.
    Η ζημιά στον τόπο ειναι τέτοια που φοβάμαι μήπως ειναι ανεπανόρθωτη. Μηπως δεν σηκωθούμε ποτέ απο αυτο το γονάτισμα της αδιέξοδης πολιτικής ΝΔ.
    Ηρθαν να κυβερνήσουν με σχέδιο που γρήγορα φάνηκε οτι δεν ηταν παρα πρόχειροι υπολογισμοί κάποια βράδια στην ταβέρνα του ...πως τον λεν εκει που πάει ο Καραμανλής και τρώει και μετά καθαρίζει τους νταβαντζήδες ; Εκει.
    Τσάκα τσάκα και βγήκαν.

    Εχω φτάσει στο σημείο να παρακαλάω να αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας η ΕΕ μπας και γλυτώσουμε απο τους ανίκανους.

    Εχω ελπίδες με τον Γιώργο αλλα κι εκεί ...ίδωμεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μπαϊρακταρης λεγεται...

    Ο Παπανδρεου αν ειχε τολμησει να καθαρισει το κομμα απο τα πασης φυσεως και μεγεθους λαμογια, ισως αποτελουσε μια διεξοδο.
    Απο τη στιγμη που δεν το εχει κανει στο βαθμο που θα επειθε, τοτε δεν ξερω. Ειμαι πολυ επιφυλακτικος πλεον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. A, γεια σου. Μπαϊρακτάρης. εκει ειχε πει οτι θα καθάριζε τον τόπο απο νταβαντζήδες. Κουραστική δουλειά.

    Ο ΓΑΠ πιστεύω οτι δεν θέλει να θέσει εκτός κομματικού πυρήνα κάποια στελέχη για ιστορικούς λόγους και κάποια απο αυτά καλώς.
    Κάποιοι άλλοι ειναι βαρίδια του παρελθόντος και πιστεύω οτι θα απαλλαγεί απο αυτούς μεσα στον πρώτο χρόνο κυβέρνησής του αν εκλεγεί.
    Τωρα δεν κάνει τέτοια. Αμα βγεί θα τους σουτάρει με τρόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. tzonakos πολλοί οι Μαυρογιαλούροι, πού να βρούμε τόσα φάσκελα! Άσε που δεν πιάνουνε τόπο, δεν ιδρώνει τ' αυτί τους!

    Να 'σαι καλά, χάρηκα που βρεθήκαμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. tzonakos είπε...
    "grsail προσωπικά πιστεύω πως οτι χειρότερο για την χώρα τα τελευταία χρόνια ηταν τρία πράγματα :
    1. Ο Χριστόδουλας Παρασκευαϊδης
    2. Η μη συγκράτηση τιμών με την έλευση του ευρώ και το 100ρικό ( κέρμα ) εγινε ευρώ !
    3. Η εκλογή ΝΔ δυό φορές."

    Σωστός ο τζονάκος!
    Και να προσθέσω:
    4. Η οκνηρία και αδιαφορία της γενιάς μας που ελπίζω κάποια στιγμή να ξυπνήσει και να τους πετάξει όλους (σχεδόν) στη θάλασσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Εισαι καλά Μάνο ;
    Και να μολύνουμε τις θάλασσες ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Το μή χείρον βέλτιστον,έλεγαν οι πρόγονοί μας,στη περίπτωσή μας όμως αδιέξοδο!!
    Καλό Πάσχα,καλή ανάσταση μέ υγεία και ευτυχία
    πάνω απ'όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. NANTIA το μη χείρον βέλτιστον φαντάζει ως μία λύση, όμως ας φανταστούμε μια κοινωνία που παράγει περισσότερες επιλογές και αρα περισσότερη ελπίδα για το αύριο.
    Καλό Πάσχα και σε σενα.

    Heliotypon σε πρόλαβα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Που ειναι η μπαλα;; Οεο;;;
    Καπως ετσι νιωθει ο Κωστακης... Οσο για τον Γιωργακη (σαν ανεκδοτο ειναι αυτα τα υποκοριστικα) τουλαχιστον δεν νομιζω να ειναι χειροτερος. οπως ειπωθηκε και παραπανω ψηφιζουμε τον λιγοτερο κακο...
    Καλο Πασχα Τζονακο με υγεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αυτό το αδιέξοδο να φθάνουμε πλέον να σκεφτόμαστε να ψηφίσουμε το λιγότερο κακό, νομίζω ότι έχει γιγαντωθεί τα τελευταία χρόνια!
    Όταν στην Ευρώπη τα κρατικά προγράμματα εκπονούνται με χρονοδιάγραμμα πεντηκονταετίας και η λειτουργία του δημοσίου φορέα είναι εντελώς ανεξάρτητη από το πιο κόμμα θα ανέβει στην εξουσία, στην Ελλάδα τα προγράμματα εναλλάσσονται όχι από κυβέρνηση σε κυβέρνηση αλλά από υπουργό σε υπουργό της ίδιας κυβέρνησης!
    Αλλαλούμ στην παιδεία, στην υγεία, στη νομοθεσία!!
    Οι άνθρωποι δεν ξέρουν ούτε οι ίδιοι τι κάνουν!
    Φάσκελα και μόνο φάσκελα τους αξίζουν!
    Κι όμως όπως λέει και ο Αντώνης παρότι ήταν οι πλέον ανίκανοι και επικίνδυνοι που κυβέρνησαν ποτέ αυτό τον τόπο, εξακολουθούν να έχουν ποσοστό που αγγίζει το 30%!!
    Άβυσσος η ψυχή του Ελληνικού λαού!!!

    Καλό Πάσχα να έχουμε Τζονάκο μου!
    Και ανάσταση στην μαυρίλα που μας δέρνει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Δεν έχουν χάσει μόνο την μπάλα και το τέρμα έχουν χάσει και δεν ξέρουν από που να κόψουν και που να δώσουν.Το γνωρίζουμε ότι όλα αυτά είναι "μπαλώματα" της τελευταίας στιγμής.Εύχομαι ούτε την ψήφο τους να μη βρούν όταν έρθει η ώρα γιατί τα φάσκελα μετά θα είναι για εμάς!

    Υ.Γ Πολύ όμορφο το νέο "look" του Blog σου!!Με γειά!!Ζηλεύω θέλω και'γω αλλαγή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Από παλλινωδίες άλλο τίποτα αυτή η κυβέρνηση. Μία λένε το ένα μία το άλλο. Κυβέρνησαν και κυβερνουνε χωρίς σχέδιο, χωρίς να έχουν θέσει ένα στόχο που πρέπει να πετύχουμε. Χωρίς να δώσουν ένα όραμα στους πολίτες. Από το φορολογικό σύστημα μέχρι την ΕΛ.ΑΣ. παίρνουνε αποφάσει ανάλογα με το που φυσάει ο άνεμος. Οσο πιο γρήγορα φύγουν τόσο το καλύτερο. Αποδείχτηκαν τελείως ανίκανοι.

    Καλό βράδυ φίλε Τζονυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Καλό Πάσχα εύχομαι. Όσο για τον Γιωργάκη και τον Κωστάκη... βάλαμε δύο νήπια να οδηγήσουν νταλίκα ενώ πριν δεν είχαν καβαλήσει ούτε ποδήλατο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. A, oxι, ο Γιώργος ποδήλατο ήξερε :)))
    Καλό Πάσχα δόκτορ.

    ΝδΝ δεν υπήρχε περίπτωση να μην συμφωνούμε φίλε.
    Οσο πιο γρήγορα φύγουν, τόσο καλύτερα !
    Καλα να περνάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ασημώνη χάθηκε η μπάλα ΟΕΟ ;
    Χαχαχα για γέλια και για κλάμματα όμως.
    Καλό Πάσχα να εχεις.

    marianaonice το όραμα στην Ελλάδα εξαντλήθηκε και δεν υπάρχει σχέδιο κανένα για πάνω απο 6 μηνες κι αυτο παίζεται αν θα προκόψει.
    Το τελευταίο σχέδιο ηταν η ένταξη στο Ευρώ και αυτο πέτυχε μεν αλλα ειχε ελλείψεις τραγικές.
    Θα γράψω γι αυτο σε άλλη φάση.
    Ας περάσουμε όμορφα κοντά στους αγαπημένους μας ανθρώπους να ξεχάσουμε για λίγο αυτη την κατάσταση.


    zoyzoy ουτε το γήπεδο δεν ξέρουν καλά καλά πού ειναι... απελπιστική κατάσταση.

    Το λούκ το ανανέωσα ξανά ελπίζω να σου αρέσει και τώρα, ήθελα κατι πιο αισιόδοξο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ααααα!!! πολύ ωραίο λουκ!!!!
    Φωτεινό και αναστάσιμοοοο!!!!
    Με γειάαα!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Καλό Πάσχα ρε συ Τζονάκο.
    Και μην αυταπατάσαι.
    Δεν πρόκειται να ξυπνήσουν οι Έλληνες.
    Εγώ το έχω πα΄ρει πια απόφαση.
    Από πολύ μικρά γεγονότα της καθημερινότητας τελευταία, όχι μόνο από τις εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. διάβασα την ανάρτηση σου tzonako μου, όπως και τα σχόλια όλα, με τα περισσότερα από τα οποία συμφωνώ, μια παρατήρηση έχω μόνο να κάνω..
    Αφού δεν νοιάζει εμάς τους ίδιους για το μέλλον μας γιατί να νοιάζει αυτούς τους 300ους; Αφού εμείς τους το επιτρέπουμε την βολή τους θα κοιτάνε, γεγονός που έχουν αποδείξει ποικιλοτρόπως..


    *Την καλησπέρα μου πέρασα να σου αφήσω και τις ευχές μου καλέ μου..
    Καλό Πάσχα, να χαρούμε όλοι με τα αγαπημένα μας πρόσωπα (με μέτρο και προσοχή στους δρόμους)!!
    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ως γνήσιος καπιταλιστής, φανατικός οπαδός της κυβέρνησης και ένα από τα υψηλότερα οικονομικά ρετιρέ αυτού του τόπου έχω να δηλώσω:
    Για να γίνει επανίδρυση ενός κράτους πρέπει πρώτα να το διαλύσεις οπότε είμαστε σε καλό δρόμο!
    Δεν κατάλαβα; Δεν έχουμε λαϊκή εντολή;
    Τζονάκο μου παράβλεψες κι ένα άλλο σημαντικότατο μέτρο για την ελάφρυνση του μικρομεσαίου, ακόμα και του ανέργου:
    Την κατάργηση του "πόθεν έσχες"!!!
    Ξέρεις πόσοι φορολογούμενοι ΔΕΝ θα ερωτηθούν πού βρήκαν π.χ το επίδομα φτώχειας, το επίδομα θέρμανσης, τις εξωφρενικές αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις... Τι;;; Δεν δόθηκαν;;; Αποκλείεται! Εγώ προσωπικά είμαι έτοιμος να ρευστοποιήσω τα κέρδη μου από τις υπεράκτιες και να επενδύσω εδώ τώρα που έχουν ξευτελιστεί τα πάντα... Κάτσε και θα δεις πολλούς Μπενόπουλους (ημεδαπούς κι αλλοδαπούς) να 'ρχονται στο υπό επανίδρυση πριγκιπάτο φίλε μου...
    Είναι η κορύφωση του παζαριού!
    Καλή Ανάσταση!
    Και μην πάρεις αρνί απ' τ' Αλεποχώρι...
    Βρωμάει μπαρούτι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ας αφήσουμε την πολιτική και την οικονομία
    για μετά την Ανάσταση κι ας ευχηθούμε για
    μια ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΠΑΣΧΑΛΙΑ με υγεία κι ευτυχία
    κι η Άνοιξη να φέρει την Ανάσταση στις ψυχές
    όλων μας με αγάπη και ανθρωπιά ...

    Υ.Γ.
    " Συν Αθηνά και χείρα κίνει " !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Όταν έρθει η ώρα των εκλογών να δούμε τι θα κάνουν οι πολίτες. Ο Καραμανλής πιστεύει ότι θα κερδίσει τον Γιώργο, επειδή ξέρει καλύτερα τη γλώσσα. Μάλλον έχει βάλει τα αυγά του σε λάθος καλάθι. Να περάσεις καλά αυτές τις ημέρες και ευχόμαστε καλή ξεκούραση.

    Cool το καινούργιο look.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Χρειαζόμουν μιά αλλαγή. Θα κάνω και μια αναθεώρηση στους συνδέσμους μου και μια αναδιάταξη. Ενα λίφτινγκ ενα πράμα :)
    Χαίρομαι που σ' αρέσει marianaonice.

    Αυτη ακριβώς η καθημερινότητα με κάνει να μην εχω αυταπάτες patsiouri μου. Απλά ασε με λιγάκι να ελπίζω.

    Λίνα οταν ο κόσμος βλέπει πράγματα που δεν αφήνουν περιθώρια αισιοδοξίας πολλά, πώς να νοιαστεί για πιό μέλλον ... προσωπικά δεν θα τα παρατήσω, θα νοιάζομαι. Κανεις δεν ειναι τέλειος, μα θα κάνω οτι μπορώ.
    Τις ευχές μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Παλιορετιρέ καπιταλιστή Γελαστό Απόγευμα το Κράτος ακόμα επανιδρύεται ! Καλά πάμε, κοντεύουμε πάτο εντελώς.
    Μην αργείς, τρέξε γρήγορα να επενδύσεις και μην ανησυχείς για πόθεν έσχες και τέτοια.
    Φροντίζουν να ειναι ολα οκ !
    Το παζάρι ειναι διαφανές, τόσο που βλέπουμε τι γίνεται απο μεσα, πλήρης διαφάνεια και το μαχαίρι στο κόκκαλο, φροντίζει γι αυτο η κυβέρνηση Νέο Χαρακίρι.
    Καλη Ανάσταση και χμμμ όντως κοντά στο Αλεποχώρι θα ειμαι, πού το ξερες βρε θηρίο :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Side21 "συν Αθηνά και χείρα κίνει" ... αμ κινάμε τη χείρα αλλα άλλοι την κινάνε αλλιως, με αυτη τη γνωστή παλινδρομική κίνηση .. .τελος πάντων.
    Τις ευχές μου, να περάσεις καλά.

    info press σαν πολίτες δεν μας ενδιαφέρει ποιός θα κερδίσει ποιόν, ειλικρινά εμένα όχι. Με νοιάζει όμως πολυ να εχω κυβέρνηση που ξέρει τι κάνει και ειναι ειλικρινής και αξιόπιστη.
    Ετούτοι εδω δεν ειναι και εχει φανεί πριν κλείσει ο πρώτος χρόνος απο τότε που εξελέγησαν πρώτη φορά.
    Οι συμπολίτες μας τους εξέλεξαν ξανά !
    Ευχομαι να τους φωτίσει κάποιος θεός να δούν τι βλακία έκαναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Πάω να βάλω ευχές για κατι πιο αισιόδοξο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Καλησπέρα! Δυστυχώς έχουμε να κάνουμε με έναν μπλε κι έναν πράσινο τοίχο! (Όπως είπε κι ο Λαζόπουλος). Το θέμα είναι να τους γκρεμίσουμε κάποια στιγμή!! Εγώ θέλω να πιστεύω ότι έχουμε τη δύναμη να το κάνουμε! Αν αδιαφορήσουμε στις επόμενες εκλογές. Να φάνε κάποια στιγμή αυτό το ηχηρό χαστούκι!! Διαφορετικά μυαλό δεν βάζουνε!!
    Καλή Ανάσταση!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Γεια σου Γατοδιακριτικέ.
    Δεν εχω ιδέα τι είπε ο Λαζόπουλος και πραγματικά δεν με ενδιαφέρει και πολυ, αν και δεν ειναι λάθος αυτο που ειπε, ωστόσο όχι ακριβές.
    Προσωπικά θα ψηφίσω, δεν θεωρώ την αποχή ως λύση.
    Θέλω ταυτόχρονα να βρώ τρόπους να περάσω την δυσαρέσκειά μου κι εγω με διάφορους τρόπους.

    Τις ευχές μου για καλο Πάσχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

-πες οτι θες αλλα να σέβεσαι τους άλλους συνομιλητές-
Δεν συνηθίζω να απαντάω σε μη μπλόγκερς κρυμμένους πίσω απο σκέτο λογαριασμό google. Θα τα σβήνω.
Α, και είμαι υπευθυνος ΜΟΝΟ για οσα λεω... δεν ειμαι υπευθυνος για οσα καταλαβαινεις.
ΤΖΟΝ παπαρολόγος.

Tweet

Related Posts with Thumbnails

Do not clopy

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape