Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2007

IX uber alles

Τις προάλλες, ενας τύπος περπατούσε με την κοπέλλα του, κάπου στα Εξάρχεια αν θυμάμαι καλά. Πήγαιναν κάπου μαζί.
Εκει που πήγαιναν, ξαφνικά το πεζοδρόμιο ήταν κλεισμένο μπροστά τους απο ενα ΙΧ ( Ιδιαίτερα Χεσμένος ) αυτοκίνητο.
Τι να κάνουν, δεν ήταν και το πρώτο που συνάντησαν σε όλο το δρόμο,
δεν άντεξαν άλλο και πέρασαν περπατώντας απο πάνω του !
Ο ΙΧ κάλεσε Αστυνομία ως ρουφιάνος κατίνος και τα παιδιά συνελήφθησαν και θα δικαστούν για φθορά ξένης περιουσίας !!!
Ο ΙΧ έφυγε ανενόχλητος. Δεν πήρε ουτε κλήση για παράνομη στάθμευση.
Ελπίζω να πήρε και να κάνω λάθος, πάντα εχω μια ελπίδα γι αυτον τον τόπο.
Απο οτι είδα, και η ΝΥΑnna εχει μια ανάλογη δημοσίευση στο μπλογκ της και λυπάμαι που πρέπει να φωνάζουμε για πράγματα αυτονόητα και απλά σε αυτον τον τόπο λές και ο κανόνας ειναι η παραβατικότητα.
Για μένα, αυτος ο τύπος που περπάτησε πάνω στο αυτοκινητένιο εμπόδιο ειναι ήρωας.
Και εγω το ειχα κάνει πριν καιρό αυτό δυο τρείς φορές, απλα δεν με είδε ο ΙΧς.
Αλλη φορά, εχω αφήσει σημειώματα στο τζάμι τους. Ειδικά σε Ι.Χ.ήδες που έκλειναν διαβάσεις αναπήρων. Χωρίς τα στοιχεία μου, μήν τυχόν και πέσω σε καταχραστή εξουσίας και τον πληρώνω κι απο πάνω.
Για μένα πρόσωπο του Δεκέμβρη ειναι ο περιπατητής των καπώ !
Χρόνια του Πολλά και Καλά και να ξέρει οτι δεν ειναι μόνος !
Καθαρά και ασφαλή πεζοδρόμια και πάρκα για πεζούς.

30 σχόλια:

  1. Καλησπέρα και καθυστερημένα Χρόνια Πολλάααααααααα!!!
    Ευχομαι να περάσεις τέλεια το υπόλοιπο των γιορτών!
    Όσο για το θέμα των περιπατητών καπώ, ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! Έπρεπε να είμαι κάπου εκεί γύρω να του εξηγήσω του τύπου δύο πραγματάκια.... Η έλλειψη παιδείας σε αυτόν τον τόπο έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο και κάτι τέτοια μου τη δίνουν ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ!!! Κάνεις τη μαλ...., ζητάς και τα ρέστα από πάνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι εγώ έτσι αισθάνομαι. Μάλιστα στην περιοχή μου επειδή τα πεζοδρόμια έχουν ένα πλάτος βλέπω αυτοκίνητα ανεβασμένα και με τις τέσσερις ρόδες δίπλα στη στάση του λεωφορείου: εξαμβλωματικό και προκλητικό θέαμα. Έχω εδώ και καιρό επιλέξει όπως κι εσύ μια πιο επιθετική θα έλεγα συμπεριφορά (μάλλον όχι επιθετική, απλά όχι παθητική), ιδίως όταν πεζός περνάω από διαβάσεις: περνάω μπροστά τους κι αν θέλουν ας μη σταματήσουν... έχω φτάσει σε σημείο να με βρίσει οδηγός που τόλμησα σε διάβαση να περάσω εμπρός του. Χάρηκα μάλιστα και χθες που είδα στα ΝΕΑ δημοσίευμα για τους ΚΑΦΕΛΟΥΣ, τον μπλόγκερ Μάυρο Γάτο και τον αγώνα ενάντια στους ανάγωγους οδηγούς. Το μόνο που με στεναχωρεί είναι όταν κοιτάζω πχ τα παραπάνω αυτοκίνητα ανεβασμένα πάνω στο πεζοδρόμιο δίπλα στη στάση αντιλαμβάνομαι ότι οι άλλοι πεζοί αντί να κοιτούν περίεργα αυτά κοιτούν με περιέργεια εμένα..κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ήρωες της καθημερινότητας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ήρωας δε νομίζω. Υπερβολικός δεν είναι ο χαρακτηρισμός; Ακτιβιστή της καθημερινότητας, θα τον έλεγα.
    Πάντως, για όποιον δε θέλει -ή δε μπορεί- να περπατάει πάνω στα παράνομα σταθμευμένα αυτοκίνητα, υπάρχουν και τα αυτοκόλλητα από τους streetpanthers.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θεωρώ υπερβολικό το γεγονός οτι διώκεται τωρα ο "περιπατητής" επειδή τον εμπόδιζε κατι να περάσει ελεύθερα και αυτός περπάτησε απο πάνω του.
    Δε με νοιάζει αν θα τον πεί κανεις 'ηρωα, ακτιβιστή, υπερβολικό και οτιδήποτε άλλο.
    Με νοιάζει να μην είμαστε αναίσθητοι και "δεβαριέσαι".
    Και αυτοκόλλητα, εχωμεν, χεχε ... ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το συμπέρασμα που βγήκε συζητώντας με αρκετούς φίλους (εντός και εκτός ίντερνετ)αυτό τον καιρό ήταν ότι από την αντιπαράθεση κάφρου και ευγενούς θιγόμενου ανθρώπου νικητής βγαίνει πάντα ο πρώτος. Κι αυτό διότι ο δεύτερος δε μπορεί ούτε στο επίπεδο του κάφρου να πέσει αλλά ούτε και να του αντιμιλήσει ουσιαστικά μια και η χειρότερη βρισιά γι' αυτόν είναι για τον άλλο απλώς χάδι. Οπότε... 1-0 το σκορ με γκολ από τα αποδυτήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για τις εγκύους πότε θα μας πεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χρονια Πολλα και και Καλες γιορτες με υγεια και ολους οσους σε αγαπανε διπλα σου!
    Ασχετο με το θεμα της αναρτησης βέβαια απλως ειχα καιρο να μπω και δε προλαβα τις αναρτησεις για ευχες..:-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Με τους περιπατητές καπώ κι εγώ.
    Δεν είναι ήρωες, αγανακτισμένοι πολίτες είναι!
    Ε, όχι και να διωχθούν!
    Ό,τι να ναι είναι η αστυνομία μας!:(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτός είναι ήρωας τζονάκο.Ο άνθρωπος που δημιουργεί διάβαση για να περπατήσει.ΚΑι οι γριούλες που δεν μπορούν να ανέβουν να ρίξου καμία καλή με την μαγκούρα....έτσι για υπογραφή...

    Τα σέβη μου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αν μπορούσαν γριούλες και έγκυοι να ανέβουν επάνω καλά θα ήταν.
    Μήπως έβαζαν μυαλό οι κάφροι.
    Οπως λεει κι ο Γεράσιμος απο πάνω δύσκολα νικάς με αυτούς.
    Σικέ τα αποδυτήρια Γεράσιμε.

    @ Ελένη Χρόνια Πολλά, Φιλιά :)

    @ Eνεσούλα "αγανακτισμένοι" χαρακτηρίζει αρκετά καλά το πώς νιώθουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αγαπητέ μου Τζονάκο,
    Δύο παρόμοιες αναρτήσεις είχα κι εγώ πριν ένα μήνα περίπου με τίτλους "Λευτεριά στα άτομα με αναπηρία" και "Γαϊδουριάς... συνέχεια".
    Είναι πράγματι μεγάλο πρόβλημα αυτό που θίγεις. Εγώ έχω προμηθευτεί αυτοκόλλητα από τους πάνθηρες του δρόμου (streetpanthers) με φράσεις γεμάτες χιούμορ όπως "είμαι γάιδαρος... παρκάρω όπου γουστάρω", "ενοχλώ τους πεζούς;; ΧΕΣΤΗΚΑ". Όταν βρω κανένα γάιδαρο παρκαρισμένο του κολλάω ένα τέτοιο...Χα χα!
    Ενδιαφέρον το ιστολόγιο σου. Θα ξαναπεράσω. Καλό απόγευμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια Meropi αλλα καθένας μας εχει χρέος να στιγματίζει τα κακώς κείμενα, τα λάθη που έγιναν καθεστώς, την αδιαφορία που έγινε άνεση, και την παραβατικότητα που εγινε μαγκιά !
    Και το δικό σου Ιστολόγιο ειναι ενδιαφέρον και χαίρομαι για την γνωριμία.
    Χρόνια Πολλά κιόλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλησπέρα κι από εμένα. Φαίνεται να υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από τα ΜΜΕ, με πήραν σήμερα από το ραδιόφωνο του FLASH και έδειξε κάτι σχετικό ο Alter. Καιρός είναι ν ακάνουμε τις πόλεις μας ξανά βιώσιμες... Και η λέξη κλειδί, όπως πάντα και παντού, είναι ΛΛΛΗΛΟΣΕΒΑΣΜΟΣ. Αυτό είναιο που λείπει από τη σημερινή Ελλάδα.

    Τις καλύτερες ευχές μου σε όλους για τη νέα χρονιά. Ας έιναι μια χρονιά με περισσότερο αλληλοσεβασμό, στο δρόμο, στην κοινωνική ζωή, στη δημόσια ζωή.

    ΥΓ. Δεν επικροτώ τους περιπατητές στα καπώ. Αν και μού έρχεται συχνά να κάνω χειρότερα, νομίζω ότι δεν είναι αυτός ο τρόπος ν' αλλάξει κάτι. Το μόνο που πετυχαίνει η βία είναι να παράγει ακόμα περισσότερη βία. Εκτός αν στόχος μας είναι να κάνουμε τη μαγκιά μας και να βγάλουμε το (δίκαιο) άχτι μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γειά σου Τζονάκο και χρόνια πολλά...ούφ τώρα μου χτύπησες ευαίσθητη χορδή...καθότι τυχαίνει να είμαι άτομο με αναπηρία...κινητική και καταλαβαίνεις τις τεράστιες δυσκολίες που υπάρχουν...και το τί τρελλά έχω δεί δεν λέγεται..άστα η Ελλάδα έχει καταντήσει η χώρα της απάτης,της ζούλας,και της συνεχούς παράβασης και παρατυπίας...αυτό που μου τη δίνει όμως και μου κάνει διαρκώς τα νέυρα κρόσια..είναι ότι οι ασυνείδητοι,και κάφροι αυτοί..δε λέω άνθρωποι γιατί μάλλον δεν τους αξίζει καν ο χαρακτηρισμός αυτός γιατί μόνο άνθρωποι δεν είναι αυτοί,(ούτε και ζώα ακόμη και τα ζώα δείχνουν πολύ σεβασμό σε άλλα ζώα μέλη της αγέλης τους)...πρώτον νομίζουν ότι είναι μόνοι σε ολόκληρο τον πλανήτη γή...και ότι έχουν κάθε δικαίωμα να κάνουν ό,τι μα ότι θέλουν...και δε σέβονται τουλάχιστον ούτε τα άτομα που είναι αδύναμα (Αμέα,υπερήλικες κτλ) άσχετα αν αυτό θίγει και προσβάλει σοβαρά αυτά τα άτομα και σε όλα τα επίπεδα της ζωής τους...και δέυτερον ότι και εάν κανείς έχει το θάρρος και τολμήσει κάποτε να πεί κάτι,να διαμαρτυρηθεί ή θα τον βρίσουν χυδαία ή θα τον προσβάλουν γενικά...μέχρι εκεί έφτασαν πιά η πλήρης ξευτίλα και αποκτήνωση δε πάει πιό κάτω...και γώ θαυμάζω το τσαγανό αυτού του νεαρού...καλά έκανε...πολύ καλά...(συγνώμη για το μεγάλο σχόλιο αλλά φόρτωσα).Αθανασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ζούγκλα... και ήρωας το παλικάρι. Απλά δε μας περιγράφεις την κατάσταση που επικρατούσε τριγύρω. Θα σου θέσω ένα απλό παράδειγμα, πραγματικό. Δουλεύω σε νοσοκομείο, όπου τριγύρω γίνεται της Πόπης και δεν υπάρχει ούτε μισή ίντσα για παρκάρισμα. Πες ότι ο συγγενής θέλει να φέρει στα επείγοντα τον άνθρωπό του. Δε θα παρκάρει παράνομα? Ναι. Και θα φάει και κλήση (εκτός αν είναι γαλάζιο παιδί και τη σβήσει). Αυτή δεν είναι η γενικότητα βέβαια, αλλά θέλω να πψ πως την ευθύνη την έχουν οι πιο πάνω...

    Και στο δικό μου ζήτημα που πονάει και το έχω ποστάρει δις. Με το μαμημένο το φανάρι που δε βάζουν στη γειτονιά μου. Χτες έμαθα σκοτώθηκαν άλλοι 2. Κι εγώ μόνο προσωπικά έχω στείλει πόσες επιστολές. Μόλις ανέβω πάνω θα πάω να πιάσω το Γκιουλέκα. Αν δε με βοηθήσει θα τον διασύρω. Promise. Δεν πάει άλλο. Αναρχο κράτος γαμώ και οι ασυνείδητοι να πολλαπλασιάζονται. Βάλτε μυαλό ρεεε!

    Σόρρυ που βγαίνω εκτός κλίματος, αλλά με αναγκάζεις ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλησπερα Grosser John!
    Και μονο ο τιτλος εφτανε σημερα!
    ΙΧ Über alles!
    Θα το κανω λιανα..παρακατω,αφου πρωτα τονισω τα εξης!
    Τολμα και εδω ρε καθικι,να παρκαρεις επανω στο πεζοδρομιο...
    Τολμα και εδω ρε καφρε να κλεισεις εισοδο/εξοδο Privat!
    Τολμα και εδω ρε μαμουχαλε,να παρκαρεις σε σταση λεωφορειου..
    Τολμα τελος παντων αν τολμας,να αγνοησεις τον πεζο σε.. διαβαση πεζων!
    ΔΕΝ θα το τολμησεις!Γιατι θα το πληρωσεις ακριβα!Κυριολεκτικα!
    Το προστιμο και τα Points,το βαρβατο χαρατσι του σηκωματος του καρου σου απο γερανο,θα σε τσουξουν μεχρι εκει που δεν φανταζεσαι!
    Φτανει ενα τηλεφωνημα απο καποιον,οχι απαραιτητα απο τον κολιομενο...να ερθει μεσα σε λιγα λεπτα ο κοσμος σου...ανω κατω!
    αλλα αυτα βλεπεις εδω,σπανια συμβαινουν!Γιατι εφαρμοζονται οι νομοι ανεξαρτητα με το ποιος εισαι!
    Δεν πα νασαι και ο αρχηγος της Αστυνομιας!(Θα γραψω προσεχως ποστ πανω σε αυτο..)
    Aλλα βλεπεις,εδω αυτα τα στοιχειωδη,τα μαθαινεις απο μικρο παιδι!Απο το δημοτικο!Η αστυνομια σε συνεργασια με τον Δημο και τα σχολεια,παιρνει τα μικρα παιδακια καιδεν τους πιπιλιζει το μυαλο,αλλα στην πραξη τα βοηθαει!Βγαινουν στην πολη!Σε πραγματικες συνθηκες κυκλοφοριας!Οχι φτιαχτες!Μαθαινου που πρεπει να κινουνται και πως!Πως να σηκωνουν το χερακι τους πριν στριψουν η πριν περασουν μια διαβαση πεζων!
    Μαθαινουν να υπακουουν στον κοκκινο/πρασινο σηματοδοτη πεζων!
    Δεν περνουν απεναντι με κοκκινο,ακομα και αν το επομενο αυτοκινητο,ξεκιναει τωρα...απο Ελλαδα!
    Ετσι λοιπον,μαθαινει κανεις απο μικρος,τροπους οδικης συμπεριφορας!
    Τα υπολοιπα,τα μαθαινει οταν δινει εξεταση για την αποκτηση αδειας κυκλοφοριας!
    Ξερω,σε κουρασα,μα ..ηταν αναγκαιο!
    Και ερχομαι τωρα στον τιτλο του ποστ!
    Ιδιωτης, στα Γερμανικα idiot,σημαινει κυριολεκτικα...ηλιθιος!!!
    Δεν ειναι Γερμανικη λεξη ο ιδιωτης/idiot.
    Ελληνικοτατη ειναι και κανε τον κοπο,να κοιταξεις την αρχαια της ριζα και..την εννοια!
    Το ειχα κανει καποτε θεμα σε μια εφημεριδα,οταν αποσυρθηκε απο την προεδρια ο Κος Σαρτζετακης!
    Σε ερωτηση δημοσιογραφου ..τι θα κανετε τωρα;..απαντησε αφελως:Θα ιδιοτευσω!!!!
    Αυτα φιλε μου και συγγνωμη για το "σεντονι"!
    Καλο σου βραδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Υποχρεωμένος είμαι να απαντήσω ωστε να γίνει πιο ξεκάθαρο το τι λέμε εδω.
    - Πρώτα απ όλα ισως φαίνεται να επικροτώ την πράξη του περιπατητή των καπώ σαν να προτείνω να κάνουμε όλοι το ίδιο.
    Αν και έχει περάσει απο το μυαλό μας, δεν θα συνιστούσα κάτι βίαιο απο κανέναν για κανέναν.
    Ομολογώ οτι αν δεν μπορέσω να κρατηθώ, θα το κάνω, απλά για να δει τις πατημασιές.
    - Αθανασία η αναισθησία απέναντι στους συνανθρώπους θα έπρεπε να διώκεται άμεσα και με τρόπο ειδικό ;)
    - Τρελλογιατρέ όπως έγραψα, μάλλον στα Εξάρχεια έγινε το περιστατικό. Οσοι ξέρουν απο Αθήνα, γνωρίζουν οτι σε κείνη την περιοχή υπάρχει μεγάλο πρόβλημα παρκαρίσματος.
    Για το οτι δεν υπάρχουν χώροι στάθμευσης επαρκείς και σωστοί, ευθύνονται οι αποπάνω όπως λες.
    Παράδειγμα, δίδεται άδεια οικοδόμησης 5όροφης πολυκατοικίας με γκαράζ και 12 μέτρα φάτσα.
    Δηλαδή περίπου 7-8 διαμερίσματα άρα περίπου 9 αυτοκίνητα. Κάποιοι θα έχουν και δεύτερο.
    Ας πούμε οτι εχει 8 θέσεις το γκαράζ, αρα ενα αμάξι μένει απ έξω.
    Στο γκαράζ θα μπούν τα 8.
    Εισοδος γκαράζ περίπου 2,5 μέτρα, άρα μας μένουν ελεύθερα περίπου 10 μέτρα.
    Πόσα αυτοκίνητα χωρούν σε 10 μέτρα ; Χμμμ. ισως 2-3 μεσαία.
    Κι οταν ενας γιορτάζει στην πολυκατοικία και εχει καλεσμένους με 5 αμάξια, πού στο καλό θα τα αφήσουν αυτοί ;;;;
    Αυτο συμβαίνει σε γειτονιές όπως η υπερ-υπερ εκτιμημένη Νεα Σμύρνη.
    Εξω δε απο τα Νοσοκομεία Παίδων γίνεται της κακομοίρας. Αν πας Γουδή θα δεις τι γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Mαζί γράφαμε την ίδια στιγμή και αποστολή το ίδιο δευτερόλεπτο φίλε Κώστα.
    Εχεις δίκιο. Ενα απο τα προβλήματα εδω ειναι η πολυνομία και η μη εφαρμογή των νόμων ή εφαρμογή τους επιλεκτικά και η μη σωστή εκπαίδευση του κόσμου, πεζού ή εποχούμενου στην οδική κυκλοφορία.
    Με λίγα λόγια δεν ξέρει να κυκλοφορήσει ο μέσος Ελληνας !!!
    Ειναι εξοργιστικό σκέφτομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καλώς σε βρήκα. Υπάρχουν οι sreetpanthers, που στέλνουν αυτοκόλλητα, τα οποία μπορεί ο καθένας να κολλήσει στο παρμπριζ του κάθε ασύδοτου -βάσει κάποιων κανόνων, φυσικά, τους οποίους αποδέχεσαι. Γράψτε στην ιστοσελίδα τους. Καλή χρονιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. μέσα και εγώ!

    κάποιος περιπατητής των καπώ στην Αγγλία δικαιώθηκε στα δικαστήρια και τώρα μπορούν ελεύθερα οι περιπατητές να ανεβαίνουν επάνω στα αυτοκίνητα όταν εμποδίζουν τους πεζούς στα πεζοδρόμια!

    στην Γερμανία, έχοντας σαν παράδειγμα αυτόν τον περιπατητή της Αγγλίας όχι μόνο δικαιώθηκε ο περιπατητής τύπος αλλά πήραν και την άδεια οδήγησης του κάφρου για 6 μήνες.

    καλή και ευτυχισμένη χρονιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Γενικά αυτή η αναισθησία πολλών οδηγών και η περίεργη αίσθηση του "δικαίου" που έχουν μου γύριζει τα άντερα ολίγον τι.

    Τιμή και δόξα στον περιπατητή των καπό και εύχομαι να τη βγάλει καθαρή από εκεί που έμπλεξε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Aχαχ, κοίτα τι μαθαίνει κανείς ! Αυτο με την δικαίωση του "περιπατητή" στην Αγγλία δεν το ξερα !
    Να σαι καλά nyctolouloudo.
    Και βάσει αυτού, άλλος στην Γερμανία !
    Αχα, άρα βάσει αυτών και ο Ελληνας θα δικαιωθεί, ελπίζω ! Γιούπι !

    @ Λώτοφάγος θα περάσω να δω ξανά τους streetpanthers που ειχα δει ξανά πέρισι !

    @ Πίκο θα έχει πλάκα να αθωωθεί ο άνθρωπος και να τον δει ξανά κάπου ο κάφρος χαχαχα, να έβλεπα πώς θα τον κοιτούσε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Χρόνια πολλά! Πέρασα? δεν πέρασα από εδώ να ευχηθώ... υγεία, ευτυχία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. λοιπόν, ξεσήκωσες με τα πεζοδρόμια...και που να δείς τι θα γίνει αν ανεβάσεις και για τις λακούβες. Ολα ξεκινούν απο την Παιδεία και απο παιδιά γι΄αυτό ένας φίλος μου καθηγητής έσπαγε τους καθρέφτες των παρκαρισμένων αυτοκινήτων ή είχε σκεφτεί -αλλά δεν το έκανε τελικά να χαράζει τα αυτοκίνητα που ήσαν παρκαρισμένα στο πεζοδρόμιο- είναι λίγο τραμπούκικο αλλά αυτό που κάνουν κι άλλοι το ίδιο δεν είναι; Σκέψου τι περνάει η Αθανασία, οι μαμάδες με τα καρότσια, οι τυφλοί αλλά και οι άλλοι πεζοί που στριμώγνονται ανάμεσα για να περάσουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μου χρωστας ενα τριχιλιααρο!Αντε στειλτο!Αλλοιως θα το παρω εγω ..σαν δικαιουχος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Για τις λακκούβες είχα μισο-έτοιμο ενα άρθρο στις τελευταίες δημοτικές εκλογές αλλα δεν μπόρεσα να το αναρτήσω. Με τα πεζοδρόμια δεν έχουμε τελειώσει, θα έχει συνέχεια το θέμα tractatus.

    @ Oλια Χρόνια Πολλά και σε σενα.

    @ vrakas έτοιμο ειναι απο προχθές το τριχίλιαρο. Πού να στο στείλω ;
    Να το αναρτήσω εδώ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Πιθανότατα αύριο ο Μαύρος Γάτος θα δημοσιεύσει ένα κείμενο δικό μου (επιστημονική εργασία πες το) που περιλαμβάνει τα στατιστικά της παράσυρσης παιδιών από αυτοκίνητο την τελευταία δεκαετία στην περιοχή που κάνει focus το εν λόγω ποστ του που διάβασες κι εσύ. Θα έχει πολύ ενδιαφέρον (όχι γιατί είναι δικό μου, αλλά γιατί αποτυπώνει μια τραγική αλήθεια). Καλό Σαββατόβραδο ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Καλησπέρα κι από μένα! Μαντ φίλε μου το κείμενό σου είναι ήδη από το μεσημέρι στους Κάφελλους ( eimaste-kafroi.blogspot.com )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Και φυσικα εδω να το αναρτησεις!
    Ειναι διαταγη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

-πες οτι θες αλλα να σέβεσαι τους άλλους συνομιλητές-
Δεν συνηθίζω να απαντάω σε μη μπλόγκερς κρυμμένους πίσω απο σκέτο λογαριασμό google. Θα τα σβήνω.
Α, και είμαι υπευθυνος ΜΟΝΟ για οσα λεω... δεν ειμαι υπευθυνος για οσα καταλαβαινεις.
ΤΖΟΝ παπαρολόγος.

Tweet

Related Posts with Thumbnails

Do not clopy

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape