Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Αυτοί θα μας σώσουν, βοήθεια

Απο τότε που αυτη η κρίση όχι απλά εχει αγγίξει τις ζωές μας αλλα και οι τότε κυβερνώντες αρνούνταν οτι μας πλήττει αφου είχαμε ρυθμό ανάπτυξης θετικό, εκείνα τα ερωτηματικά επάνω απο τα κεφάλια μας όπως στα καρτούν, αιωρούνται μεγαλοπρεπώς.
Είτε δεν μας έλεγαν οτι τη βάψαμε, είτε μας είπαν οτι τη βάψαμε χειρότερα απο όσο νομίζαμε οτι θα τη βάφαμε.

Παράξενες εποχές...
Στις 6 Μαϊου έχουμε Εκλογές.
Η λέξη και μόνο, ανάβει λαμπάκια πάνω απο τα κεφάλια των μεγαλοδημοσιογράφων της τηλεόρασης που ζούν μόνο για Εκλογές σχεδόν όπως οι αθλητικο...λόγοι ζούν μόνο για μπάλλα, ολυμπιακό και Τσάμπιονς Λιγκ. Ολα τα υπόλοιπα θέματα, ειναι για να περνά η ώρα ενδιάμεσα.
Είδα τις λίστες Επικρατείας όλων σχεδόν των κομμάτων.
Είδα τι πρόσωπα επέλεξαν και γέλασα.
Σκέφτηκα τις επικλήσεις προς τον Θεό και προς την Παναγία κάποιων πολιτικών αρχηγών για βοήθεια ωστε να κερδίσουν στις Εκλογές. Πάλι στο παπαδαριό κλείνουνε το μάτι. Πονηρά, ξέρεις.

Επρεπε να σκεφτώ πιο καθαρά.
Πήρα ξανά το αμάξι και κατέβηκα στο Κέντρο αυτη τη φορά, σε ενα μέρος πρωτότυπο, με ποτό, φαγητό και εκθεσιακό χώρο ταυτόχρονα, για χαλαρή συζήτηση με φίλους. *RED DOT, Γκάζι

 Ξεδιάλυνα αρκετά πράγματα, μετά απο αυτό.
 
Το οτι υπάρχει ηθικό, πολιτικό έλειμμα το ξέραμε καιρό τώρα.
Το να λες οτι δεν υπάρχει ελπίδα ειναι άκρως στείρο και υποτιμά τους εαυτούς μας.
Δεν το δέχομαι οτι δεν υπάρχει ελπίδα, ωστόσο, ζητείται ελπίδα.

Τι μύνημα ελπίδας δίνουν τα κόμματα με τις επιλογές τους στα ψηφοδέλτια Επικρατείας αλλα και με τις υπόλοιπες επιλογές τους, είναι κάτι συζητήσιμο.
Για να μην πώ αστείο, αν δεν ηταν σχεδόν τραγικό.
Πασοκ : Πύρρος Δήμας, Φώφη ...
Νουδού_ : Αθανασίου ...
Καμμένοι έλληενς : Κουίκ οφ τέρενς
Λάος : ΚυρτΣΟΣ, ο-γιός-της-Βουγιουκλάκης
Τσίμπρα : Μανώλης Γλέζος, Μανώλης Κυπραίος ...
ΚουΚουΟχι : Κώστας Καζάκος
Κουκουβέλης :  Νο κόμμεντ

Μερικές απο τις κορυφαίες επιλογές των κομμάτων που στέλνουν μύνημα, τελείως αντίθετο απο αυτο που θα έπρεπε.

ΝΔ_κάτω_παύλα_ Αθανασίου_ : 
Δικαστής_ και μάλιστα απο εκείνους_ που αποφάσισαν τρελές αυξήσεις μισθών και συντάξεων των δικαστών_ (στον εαυτό τους) που κανονικά ως ανώτατος λειτουργός θα έπρεπε να απέχει ισόβια απο την ενεργή ανάμειξη με την πολιτική, άλλως δεν φταίω αν μου περάσουν απ' το μυαλό τυχόν_ συναλλαγές με το σάπιο πολιτικό σύστημα και αν υποψιαστώ οτι η Δικαιοσύνη αποτελεί μοχλό της εξουσίας που με τη σειρά της μας πηδάει και εμείς για να δικαιωθούμε πρέπει να απευθυνθούμε στους μοχλούς της εξουσίας ... καταλαβαίνεις φίλε ... που λέει και ο Ζοτς ... φαύλος κύκλος. Η Φαήλος κύκλος_, οτι προτιμάς.
( δεν εχω ακριβώς εξιχνιάσει το κρυφό μύνημα της κάτω παύλας στη ΝΔ_ )

Πύρρος Δήμας και Φώφη :
Η Φώφη πραγματικά δε θυμάμαι πού εχει δείξει έργο. Ξεχνάω. Χελπ μή.
Εξαργυρώνει ισόβια άραγε το όνομα του πατέρα της ; 
Ο δε Πύρρος τι μύνημα στέλνει το οτι θα ειναι βουλευτής ;
Το ίδιο που έστειλε ο βουλευτής Γιάννης Ιωαννίδης ;
Θα μάθει νέες κινήσεις σε άλλο άθλημα, το "αρπαξέ" και το "βολεψέ" μετά το αρασέ και το ζετέ ;
Δεν ηταν ντοπαρισμένος ποτέ, αλλα δεν ήξερε τι γινόταν στην άρση βαρών ;
Αν δεν ήξερε δεν μας κάνει, αν ήξερε, τότε συγκάλυπτε, καληνύχτα σας.

Καμμένοι Ελληενς (aliens Like) :
Ο Καμμένος ζήτησε και πήρε Like στο Φέησμπουκ όπου συχνάζει και το μεγαλύτερο ποσοστό καμμένων. Ετσι, αποφάσισε να βάλει τον Κουίκ μια και ο Χατζηνικολάου δεν ήταν διαθέσιμος ενω η Τρέμη κι ο Πρετεντέρ ειναι πολύ απασχολημένοι σε μαγαζί που εχει αυτοχριστεί ως οδηγός μας περι πολιτικών. Φήμες οτι πρότεινε στη Στάη και εκείνη του απάντησε κάτι που θα λογοκριθεί, ελέγχονται ως αναληθείς.
Τωρα, εδω που τα λέμε, ο Κουίκ αλλα κι ο Κύρτσος του Καρατζαφέ, τι στο κέρατο ανάγκη είχαν να πολιτευτούν, δε μπορώ να καταλάβω ακριβώς. Σαν να ακούω τη σκέψη τους : Καιρός να αρπάξουμε τη μεγάλη κουτάλα να φάμε, εξαργυρώνοντας τη φήμη μας. Και δεν φαίνονται να είναι οι μόνοι που κάνουν αυτη τη σκέψη.
ΛΑ(Θ)ΟΣ : Γιάννης Παπαμιχαήλ :
ενας ακόμα στην παρέα του Καρατζατούμπα, μετά τη Βάνα Μπάρμπα, το Βαϊτση Αποστολάτο με το βλέμμα τι-σου-ετοιμάζω, τον Ανατολάκη και άλλα μέλη του θιάσου.
Τι ακριβώς μύνημα περνάει η υποψηφιότητα του γιαννάκη, δε μπορώ να το πιάσω, αλλα θα το ανακαλύψω, λεω να στείλω μέηλ στον Μπουμπούκο να με διαφωτίσει.

Ξώφαλτσ... εεε Σύριζα : Γλέζος, Κυπραίος
Ο Μανώλης Γλέζος ειναι ενα σύμβολο και ως τέτοιο πρέπει να το σεβόμαστε, ωστόσο πρέπει και τα σύμβολα να σέβονται τους εαυτούς τους. Δεν εχει καμμία δουλειά ενα σύμβολο να ανακατευτεί με αυτόν το πολιτικό βόθρο. Εκτός αν καταφέρει να τον αλλάξει, σε συνεργασία με τον Αθανασίου, τον Δήμα, τη Φώφη και τον Τέρενς.
Ο Μανώλης Κυπραίος ειναι ο δημοσιογράφος που δέχτηκε βάναυση επίθεση απο αστυνομικό με αποτέλεσμα να απωλέσιε την ακοή του για πάντα. Αλλοι θα αφιέρωναν τη ζωή τους στο να εκδικηθούν τον αστυνομικό και το σόϊ του. Αυτος όμως όχι.
Μου εχει πει προσωπικά εμένα, οτι συγχωρεί και καταλαβαίνει !
Τεράστιος άνθρωπος, τα σέβη μου.
Αλλα πάλι ... με την πολιτική βρε Μανώλη μου ; Γιατί ;

Το ΚΚΟΧΙ ειναι το κόμμα που έχει άποψη : ΟΧΙ σε όλα.
Και βάζει τον ηθοποιό Κ.Καζάκο επικεφαλής,εναν άνθρωπο μετρημένο μεν, αλλα και με μια κάποια έπαρση που μου φέρνει στο νου άλλον Κώστα, τον Πρέκα. Μπας περιπτώς, θα εκτιμούσα μια πιο προοδευτική επιλογή αλλα φτάνει με το κκε δε μπορώ άλλο.

Μερικές απο τις κορυφαίες επιλογές των κομμάτων είναι αυτές, σήμερα.
Και δεν μου φτάνουν δυό ώρες να γράφω όσα σκέφτομαι.
Αλλά, όσα σκέφτομαι τα κρατάω για μένα. Εδω γράφω μερικά απο αυτά και προβληματίζομαι πολύ για το τι θα ξημερώνει για εμάς σε κανα μήνα απο τώρα, τέλη Μάη, τι καλοκαίρι θα έχουμε, και πώς θα βγει ο χειμώνας του 12, με το 13 να μοιάζει τόσο μακρινό σαν αστέρι σε άλλο γαλαξία, αφου καθημερινά μιλώ με ανθρώπους που νοιάζονται για το πώς θα βγεί ο μήνας, ο ατέλειωτα βασανιστικός μήνας με τα χρήματα να μη φτάνουν για όλα, με την αξιοπρέπεια στο ναδίρ και με πολλά ερωτηματικά πάνω απ' τα κεφάλια τους.

Με τη Λούκα-Καστανίδη δε-θυμάμαι-πωςτολεν-το-κόμμα τους, με τη Ντόρα μπαμπά-μας-νικάει-πάλι-ο-Τόνι_ δεν θέλω να ασχοληθώ. Ουτε με τον κ.Κουβέλη θέλω να ασχοληθώ αφού τόση ασάφεια δεν εχω δει πουθενά.
Για την Δράση του Στέφανου Μάνου επιφυλάσσομαι γιατι δεν εχω ακόμα κατι καλό να πω, μιά ματιά στις λίστες υποψηφίων, με εξέπληξε μάλλον θετικά, αλλα αυτο δεν σημαίνει απαραίτητα οτι θα τους ψηφίσω κιόλας.

Ο θίασος περιλαμβάνει ονόματα που προκαλούν γέλωτα, όπως Πρωτόπαπας, Μιχελάκης, Γιακουμάτος, Ρέππας, η γυναίκα του Πασχάλη, η Μιλένα, ο Κικίλιας  κλπ κλπ, δεν θα με εξέπληττε πλέον αν έβλεπα ως υποψηφίους τον Μπέο, τον Μάκαρο, τον Σάββα Θεοδωρίδη, τον Γκαγκάτση, και τη Τζούλια Χωστεταμουόλα.
Μας βλέπω να αναπολούμε τους "κηπουρούς" που τόσο χαιρέκακα μιλάνε γι αυτούς οι μιχελάκηδες και καμπόσοι άλλοι πρωταθλητές γκρίνιας, μιζέριας, ανούσιοι κομπάρσοι wannabe οπίνιον μέηκερς -μάη αςς.

**Το κείμενο εχει σατυρικό / χιουμοριστικό χαρακτήρα και σόρρι αλλα αν θιχτεί κανείς, ξύδι, παρακαλώ, βαλσάμικο ειδικά, απο την Καλαμάτα_

24 σχόλια:

  1. Ωραία τα λες tzonako μου,εγώ ξέρεις που κατέληξα με όλα αυτα? Οτι ακόμα και αν έχουμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε 2-10 ή 200 κόμματα δεν αλλάζει κάτι. Αλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς που λέει και ο λαός μας. Τα ίδια σκ@τ@ βλέπω παντού είτε το λένε ΠΑΣΟΚ, είτε ΝΔ_, είτε ό,τι άλλο...;)

    Ελπίδα δεν υπάρχει πουθενά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικά και δεν αλλάζει κάτι αν δεν αλλάξει το πολιτικό σύστημα, ο εκλογικός νόμος, το Σύνταγμα, οι θσεμοί και πολλά ακόμα. Εγω εκει εναποθέτω κάποιες λιγοστές ελπίδες Σκορπίνα μου.

      Διαγραφή
    2. Εγώ πιστεύω ότι εμείς πρέπει να αλλάξουμε. Ο τρόπος που σκεφτόμαστε, που ζούμε, που υπάρχουμε. Τι να το κάνω να πας να ψηφίσεις ότι σου κατέβει και βγαίνοντας να πετάξεις το σκουπίδι σου στο δρόμο?Να αγοράσεις ψωμί χωρίς να ζητήσεις απόδειξη?Η να ζητήσεις από το βουλευτή που ψήφισες να σου βολέψει το παιδί/ανήψι/γκόμενα σου? Η αλλαγή πρέπει να είναι εσωτερική. Πίστεψέ με όταν γίνει έτσι θα ακολουθήσουν τα υπόλοιπα που αναφέρεις. Μέχρι τότε απλά τα ίδια και ίδια;)

      Φιλί

      Διαγραφή
  2. Tζονάκε νομίζω ότι έπρεπε να κάνεις ειδική αναφορά στα κόμματα που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ και μετέχουν σ' αυτά δυσαρεστημένοι Πασόκοι. Εκτός από την Κοινωνική Συμφωνία των Κασταλούκα, υπάρχει και ένα άλλο κόμμα που το υποστηρίζει πολύ γνωστή πασόκα μέχρι θανάτου blogger...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σουέλλ το κόμμα το Κασταλούκα δεν το έχω καταλάβει, δεν μπορώ να δω τί πρεσβεύει, σε τι αποσκοπεί και τι θέλει, τι θα κάνει. Δεν θα ασχοληθώ με κάτι που δεν εχω ακόμα δει καθαρά, για να μην το αδικήσω, ακόμα κι αν κάνω χιούμορ.
      Ποιό ειναι το άλλο κόμμα ;

      Διαγραφή
    2. Swell αν εννοείς την Τσούγδω, σου λεω οτι δεν την παρακολουθώ εδω και καιρό.
      Μου σπάει τα νεύρα το στύλ της.

      Διαγραφή
  3. Καλησπερα Τζονακο! Το τραγικο ξερεις ποιο ειναι; Οτι βλεπουμε σοβαρα ατομα να θελουν να ασχοληθουν με τα κοινα και αμεσως ολων μας ο νους παει στο κακο, στο οτι θα γινουν και αυτοι μερος του συστηματος, οτι θα φανε, θα πιουνε κι εμεις θα κοιμηθουμε ξανα νηστικοι! Κι ειναι κριμα, γιατι η ενασχοληση με την πολιτικη (θα επρεπε να) ειναι εξ' ορισμου λειτουργημα που θα επρεπε να χαιρομαστε να βλεπουμε τετοιους ανθρωπους μεσα!
    “Καταδίκη του νοήμονος ανθρώπου που δεν ασχολείται με τα κοινά είναι να τον κυβερνούν κατώτεροί του” είπε ο Πλάτωνας
    Και κοιτα τωρα τη δικη μας καταντια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Πεταλούδα.
      Διακρίνω μερικά άτομα που τα θεωρώ σοβαρά, μέσα στα ψηφοδέλτια διαφόρων κομμάτων και εύχομαι να μην κάνω λάθος γι αυτούς. Βέβαια, αφου ψηφίζουμε κόμμα, δεν μπορούμε να ψηφίσουμε εναν καλό απο τη Δράση, εναν απο τη ΝΔ, εναν απο το πασοκ κι έναν αριστερό, στο ίδιο ψηφοδέλτιο.
      Κι επειδη σωστά, η πολιτική είναι λειτούργημα και ως τέτοιο πρέπει να το βλέπουν όσοι ασχολούνται με αυτην, θα ηταν καλύτερο να ψηφίζουμε πρόσωπα και όχι κόμματα.
      Τα κόμματα τελείωσαν την καταστροφή της χώρας και πρέπει να λήξουν, delete.

      Διαγραφή
  4. Κάποιος να μας σώσει απ' τους σωτήρες!!!!!
    Πολύ ωραίο το κείμενο Τζονάκο και συμφωνώ.
    Στις ποιο σημαντικές εκλογές καλούμαστε να διαλεξουμε ανάμεσα σε κλόουν!
    Δεν αναφέρομαι στον κ. Γλέζο, κρίμα που ανακατεύτηκε.....
    Απ' το κακό στο χειρότερο πηγαίνουμε.
    Ούτε φως ούτε ελπίδα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Serenata τέρμα οι σωτήρες, τέλος, δεν θέλω άλλο να με σώσει κανείς απο αυτούς.
      Δηλαδη ο Πύρρος Δήμας πώς ακριβώς θα με σώσει ;
      Ο αρεοπαγίτης δικαστής θα επαναφέρει το νόμο με τις κουκούλες πιθανόν και θα αρχίσει ενας νέος κύκλος λογοκρισίας και καταπίεσης. Η Βάνα Μπάρμπα πώς θα με σώσει ; Ο Κουίκ ;
      Απλά θα μπουν μεσα, θα φάνε, θα ψηφίζουν πράγματα που δεν έχουν διαβάσει, επειδή το ζήτησε ο αρχηγός τους κι εμάς θα μας γράφουν στα παπούτσια τους. Αυτο θα γίνει.
      Ο Γλέζος θα έπρεπε να παραμείνει ως σύμβολο.

      Διαγραφή
  5. Σε αυτές τις εκλογές δεν κρίνονται οι πολιτικοί και οι πολιτικάντες. Ούτε οι wanna be βουλευτές. Δεν κρίνεται το εκλογικό και πολιτικό σύστημα. Κρίνεται ο λαός που θα πάει στις κάλπες και θα ψηφίσει. Στη Δημοκρατία αυτός είναι ο λαός και ο ρυθμιστής των πραγμάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάνθαρε η Δημοκρατία που έχουμε, είναι μιά Δημοκρατία ;
      Πώς το βλέπεις ; Το πολιτικό συστημα πρέπει να αλλάξει απο τους ίδιους που το υπηρετούν και βολεύοντια με αυτό. εμεί ςδεν μπορούμε να το αλλάξουμε παρα ισως μόνο αν όλοι πάμε και ψηφίσουμε οχ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ή Κόμμα Κυνηγών, δεν ξέρω αν κατεβαίνουν αυτοί οι καραγκιόζηδες.
      Να βγει ενα άσχετο κόμμα [προσοχή, ΟΧΙ η χρυσή αυγή] που να το στελεχώνουν αφασίες τρελοί και να τα κάνουν όλα μπουτάνα, αλλαγές σε ολα και μετά να φύγουν, αναγκάζοντας τους επόμενουςνα λειτουργήσουν πάνω σε άλλες βάσεις αντι για το κομματικό κρατικοδίαιτο σύστημα που εκτρέφει κηφήνες με βίλες και ρουφάει το αίμα μας.

      Διαγραφή
    2. Το πολίτευμα της Ελλάδας είναι μια δικτατορική δημοκρατία. Μπορούμε να αλλάξουμε τα πάντα, αρκεί να αλλάξουμε εμείς οι ίδιοι. Να αρχίσουμε να φερόμαστε ως άνθρωποι και όχι σαν άνθρωποι.

      Διαγραφή
    3. To πολίτευμα Κάνθαρε είναι μιά επιγραφή.
      θυμήσου οτι υπήρχε μια Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας.
      Δημοκρατία δηλαδή. Οπως κι η Β.Κορέα. Δημοκρατικότατες χώρες.
      Εμείς έχουμε ενα πολίτευμα που αν βάλεις σε ενα χώρο μαζί τους Τσοχατζόπουλο, Ψυχάρη, Βουλγαράκη, Μάκη Ψωμιάδη, Μπέο, μερικούς πρώην Γενικούς εισαγγελείς, μερικούς παπάδες σαν το Σεραφείμ Πειραιώς και τον Ανθιμο, τον Ευφραίμ, τον Καμμένο, τον Μαντέλη, τον Νικητιάδη, τον Γκαγκάτση, τον Χρυσοχοϊδη, την Καϊλή, τον Παπαθανασίου, το Σαμαρά, το Μιχαλολιάκο τον Πρετεντέρη και μερικούς ακόμα, και τους κοιτάξεις, αμέσως καταλαβαίνεις τι πολίτευμα έχουμε. Δώσε του εσυ ενα όνομα, εγω δεν μπορώ.

      Διαγραφή
  6. Ασχετο :
    Ενα μπλόγκ της κακιάς ώρας που ασχολείται με θέματα του Παναθηναϊκού, το αφαίρεσα απο τη λίστα ιστολογίων που παρακολουθώ λόγω της συνεχιζόμενης αισχρής υβριστικής του φρασεολογίας.
    Εχω ήδη αφαιρέσει παλιότερα και άλλα παρόμοια μπλογκς που εκτός απο τον άσκημο τρόπο τους, δεν ειναι μπλογκς. Ειναι νεροχύτες άπλυτων κάποιων κομπλεξικών που θα έπρεπε να είναι στη φυλακή.
    Είμαι Παναθηναϊκός, αλλα δεν συμφωνώ καθόλου με τη συμπεριφορά κάποιων που μερικοί κάποτε σε άλλα μπλογκς, με άλλη ταυτότητα, έκαναν τους δημοκράτες και απλούς μα αγανακτισμένους πολίτες, απλούς φιλάθλους τάχα μου, ενω στην πραγματικότητα είναι κάτι άλλο που δεν θα πω για να μην γίνω σαν αυτούς.

    ΥΓ. Αυτοί οι άνθρωποι θα πάνε να ψηφίσουν και θα συναποφασίσουν για το μέλλον σου και το μέλλον μου. Και μετά μου λες οτι υπάρχει ελπίδα κι εγω την ψάχνω μες στη νύχτα, τη μέρα και στα όνειρά μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε όλα τα κόμματα υπάρχουν οι “σπουδασμένοι”, οι “επιτυχημένοι” στο κλάδο τους και οι “αναγνωρίσιμοι”.
      Οι πρώτοι χρειάζονται για να συντάσσουν τα νομοσχέδια και να πείθουν τους υπόλοιπους να τα ψηφίζουν γιατί είναι … “οκ”.
      Οι δεύτεροι έχουν προτάσεις για επαγγελματικές τάξεις και συντεχνίες και είναι χρήσιμοι γιατί αφουγκράζονται (μη χέ..ω) το λαϊκό αίσθημα.
      Οι τρίτοι χρειάζονται στο κόμμα γιατί μαζεύουν ψηφαλάκια λόγω προϋπηρεσίας στον αθλητικό χώρο, το χώρο του μόντελινγκ, της πίστας, της TV και πάει λέγοντας.

      Το blog στο οποίο αναφέρεσαι το είχα κοιτάξει 5-6 φορές, και αυτές με παραπομπή από το blog σου. Δεν μου άρεσε καθόλου και πραγματικά απορούσα πως το είχες στα «φιλικά» σου (στο εξομολογήθηκα, ουφ).

      ΥΓ: Σου προτείνω ανεπιφύλακτα τη ΒΡΑΣΗ του Στ. Μάνου που κατεβαίνει με τη Φιλελεύθερη Αηδία του Γρ. Βαλλιανάτου. Μη ξεχάσεις, θα είναι στο πλευρό τους η Μιράντα Ξαφά. Τι λες, δεν αξίζει της προσοχής μας αυτή η χαρούμενη παρέα;

      Διαγραφή
    2. Πέτρο η Δράση τράβηξε την προσοχή μου, ειναι αλήθεια.
      Ωστόσο αν και η πρότασή τους ειναι απλή και περιέχει σαφείς αριθμούς, εχει κενά, μια ασάφεια ως προς ποιά κατεύθυνση θα πάρουν οι μεγάλοι τομείς της χώρας Υγεία, Παιδεία.
      Και πάνω απ ολα σκέφτομαι, αν την ψηφίσω, θα μπεί στη βουλή, ή θα πάρει την ψήφο μου δώρο το πρώτο κόμμα ;

      Ε, ψάχνω το μέηλ σου να σου στείλω κάτι. Θα το βρω.

      Διαγραφή
  7. Πλήθος αστερων,γνωστων και αγνωστων,αλλά με το καλάμι καβαλημενο,διεκδικεί και παλι την ψηφο μας..
    Λάβε ενα δειγμα απο καβαλημενο καλαμι,αλλά και την πληρωμένη απάντηση στην έπαρση...

    Πρόσφατο προεκλογικό,αμίμητο!Προ ημερών νεαρά,ευειδής υποψηφια,μιλούσε σε καφενείο χωριού της Πιερίας,ενώπιον των παππούδων,"Ψηφίστε με,είμαι νέα και όμορφη!"και το επαναλαμβάνει τρεις φορές προς εμπέδωσιν!Την τρίτη φορά ακούγεται δυνατά ενας παππούς,"Κουρ'τσούδι μ',ήρτις ιδώια να μας πεις να σι ψηφίσουμι ή να σι γ....με"!!!:))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. VAD απο την ωρα που άφησες το σχόλιο, γελάω με τον παππού :))

      Πραγματικά δεν ξέρω τι θα λέμε, απο Δευτέρα.
      Βοήθειά μας με τους σωτήρες μας.

      Διαγραφή
  8. Με κάθε επιφύλαξη, βρήκα αυτο το κείμενο της Ενωσης Δικαστών Εισαγγελέων που αφορά τον κ. Αθανασίου :

    Στη συνέχεια η δήλωση των μελών της ΕΔΕ:
    Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, Δικαστές και Εισαγγελείς.
    Σας διαβεβαιώνουμε ότι σε ολόκληρη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου και μέχρι την διενέργεια των αρχαιρεσιών για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης, θα τηρήσουμε το επίπεδο που αρμόζει στην δικαστική μας ιδιότητα, χωρίς αντιπαλότητες και αντιπαραθέσεις με τους λοιπούς συνυποψηφίους. Θεωρούμε, όμως, ότι έχουμε υποχρέωση να θέσουμε υπόψη σας ένα γεγονός, το οποίο έλαβε χώρα και το οποίο, κατά την άποψή μας, συνιστά βαρύτατη παραβίαση της ανεξαρτησίας της Δικαιοσύνης, καθώς και βαρύτατο πλήγμα στην ομαλή και δημοκρατική λειτουργία της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, θεσμούς τους οποίους η συντριπτική πλειοψηφία των Δικαστικών Λειτουργών σεβόμαστε και προστατεύουμε. Συγκεκριμένα, ο πρώην Πρόεδρος της Ένωσης και νυν υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. Χαράλαμπος Αθανασίου, βρισκόταν χτες (25-4-2012) στα γραφεία της Ένωσής μας (στο Πρωτοδικείο Αθηνών) και πραγματοποιούσε σειρά τηλεφωνημάτων, από τo σταθερό τηλέφωνο (2108841529) προς συναδέλφους, υπηρετούντες σε διάφορα Δικαστήρια, κάνοντας σ’ αυτούς πρόταση ( υπό ποία ιδιότητα άραγε? ), να είναι υποψήφιοι «της ομάδας του», για την Εξελεγκτική Επιτροπή. Ιδιαίτερη πρόκληση για την νοημοσύνη όλων μας συνιστά το γεγονός ότι, λίγες ώρες αργότερα, το ίδιο πρόσωπο, έκανε δηλώσεις, ως εκπρόσωπος του Κόμματός του, στους τηλεοπτικούς σταθμούς, λέγοντας ότι στόχος του είναι «να κοπεί ο ομφάλιος λώρος της εξάρτησης της Δικαιοσύνης από την εκτελεστική εξουσία»!!!

    Τη δήλωση υπογράφουν:
    Βασιλική Θάνου - Χριστοφίλου, Αρεοπαγίτης
    Βαρβάρα Πάπαρη, Εφέτης
    Μαργαρίτα Στενιώτη, Προέδρος Πρωτοδικών
    Δημοσθένης Βλάχου, Προέδρος Πρωτοδικών


    πηγή : dikastis.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σε σας στην πρωτεύουσα φαίνεται δίνεται μεγάλο βάρος στο πρόσωπο και όχι στο κόμμα!
    Εγώ πάλι ψηφίζω σχήμα που με εκφράζει και δεν μ'ενδιαφέρουν ποιά άτομα το αποτελούν.
    Περισσότεροι παίζουν το ρόλο του μαϊντανού για να ξεγελάσουν το λαό με το μέρος του.
    Αλλά αυτό που με εξοργίζει είναι η παπαρολογία των ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ βαρύγδουπες αρλούμπες για το αύριο, επίθεση κατά των όποιων ξένων απορώ πως σύρεται ο κόσμος μετά από τόσες περικοπές ??

    Μιας και είσαι φιλαθλος και όχι οπαδός σου στέλνω μια τοπική είδηση!
    Παραιτήθηκε
    ο Φοίνικας απ'το Πρωτάθλημα!

    Τα θαλασσινά μου για καλό Μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΖΟΥΖΟΥ την είδηση για το Φοίνικα Σύρου την έμαθα προχτές και στενοχωρήθηκα πολύ.
      Αυτά που συμβαίνουν στα γήπεδα ειναι καθρέφτης ενός μέρους της κοινωνίας μας που μόνο να καταστρέφει ξέρει πολύ καλά.
      Ελπίζω να ανακαλέσει την απόφασή του αυτη ο Φοίνικας και να αγωνιστεί.
      Εχει τέτοια ομάδα που αξίζει να κάνει κανείς ταξίδι για Σύρο να δει εναν αγώνα.

      Εαν εχεις βρεί σχήμα που σε εκφράζει εστω κατα 80% τότε μπράβο.
      Εισαι απο τους λίγους.
      Ολα τα σχήματα, μα όλα, περιέχουν μιά συλλογή απο διάφορους τυχοδιώκτες και περίεργους υποψήφιους που δεν πείθουν παρά ελάχιστους. Σε αυτές τις Εκλογές οι ελάχιστοι θα αποφασίσουν, ενω οι υπόλοιποι κλαίνε απο τώρα την ψήφο τους όπου κι αν τη δώσουν.

      Διαγραφή
  10. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ,
    ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

-πες οτι θες αλλα να σέβεσαι τους άλλους συνομιλητές-
Δεν συνηθίζω να απαντάω σε μη μπλόγκερς κρυμμένους πίσω απο σκέτο λογαριασμό google. Θα τα σβήνω.
Α, και είμαι υπευθυνος ΜΟΝΟ για οσα λεω... δεν ειμαι υπευθυνος για οσα καταλαβαινεις.
ΤΖΟΝ παπαρολόγος.

Tweet

Related Posts with Thumbnails

Do not clopy

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape