Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

Κάμπινγκ στις αρχές καλοκαιριού

Πλησιάζουν οι μέρες που λίγο ως πολύ θα πάμε κάποιες διακοπές σχεδόν όλοι μας.

Ερχεται ο εφιάλτης για τις ακτές και τα δάση. Φωτιές και σκουπίδια θα εμφανιστούν, ευτυχώς η θάλασσα δεν καίγεται, όμως λερώνεται και αργοπεθαίνει απο μιά αδιαφορία εγκληματική.
Λίγες μέρες κάμπινγκ στη Χαλκιδική στα τέλη Μαϊου με αρχές Ιουνίου, μου έδωσαν την εικόνα που θα έπρεπε να εχουν οι ακτές και τα δάση μας πάντα. Καθαρά και ήσυχα, φιλόξενα κι όμορφα.

Ενα πρωί, μιά μόλυνση που κουβάλησε πιο περα στην ακτή ο καιρός, η καταιγίδα, έφερε σαβούρα και μαύρο αφρό απο το πέλαγος βαθιά, στην άλλη άκρη της παραλίας. Καθάρισε ως το απόγευμα, μα εκείνη τη μέρα ένιωσα ηλίθιος. Προσέχω να μην λερώνω αλλα δεν το κάνουν όλοι αυτό.

Ερχονται οι μέρες που θα πρέπει το κάθε σκουπιδάκι να το μαζεύουμε, σαν να ειναι σεντς του ευρώ, ναι, όπως θα μαζεύουμε στο εξής κάθε σέντς προσπαθώντας να εξοικονομήσουμε χρήματα, ετσι θα προσέχουμε και το κάθε σκουπιδάκι ωστε να αφήσουμε πίσω μια ακτή κι ενα δάσος όπως αυτο ειναι τέλος Μάη. Καθαρό, ήσυχο, ήρεμο.
Οι μέρες πάνω στην άμμο, στο έβγα της σκηνής, μπροστά στο κύμα περνάνε ευχάριστα και όχι βαρετά. Σαν ξεχασμένος απο όλους, μόνο με την άμμο και το κύμα.
Κι αν ακομα βαρεθώ θα διαβάσω ενα βιβλίο ή το άλλο, πάντα εχω κι άλλο ενα μαζι μήπως αλλάξω διάθεση και θέλω να διαβάσω κατι άλλο, πάντα εχω κάποια μουσική, ραδιόφωνο βασικά, και εξοπλισμό κατάλληλο για κάμπινγκ. Στρώμα που φουσκώνει, υπνόσακκο, φακούς, νερό, ομπρέλλα, κεριά για το βράδι στην "αυλή", μια αιώρα, μια καρέκλα και τα σύνεργα ψαρικής.

Μιά μέρα πέρασαν 5 αστυνομικοί, 4 άντρες και μια γυναίκα και πήγαν με βήμα ταχύ να γράψουν πρόστιμα σε ελεύθερους κατασκηνωτές στην άλλη άκρη της παραλίας, απο πίσω. Ξαναπέρασαν χωρίς έσοδα για τον Δήμο Τορώνης Δεν εχει πουρμπουάρ σήμερα, θα ξανάρθουν αύριο.
Αλλη μερα, έβρεχε απο το απόγευμα και αναγκάστηκα να μείνω μεσα, αλλα ηταν όμορφα να ακούω την βροχή απο πάνω να με νανουρίζει. Ηταν μόλις η δεύτερη φορά που με πιάνει βροχή σε κάμπινγκ αλλα η πρώτη  φορά που έβρεξε τόσο.
Με αποζημίωσε με αυτό το διπλό ουράνιο τόξο :

Η άμμος τις μέρες με ήλιο ηταν πολύ ωραία, το κύμα γαλάζιο κι ο ουρανός τόσο μπλε.
Δε θέλω να πάω να κλείσω δωμάτιο για διακοπές, η άμμος ειναι πιο φιλόξενη και τι καλύτερο απο πρωινό ξύπνημα νωρίς με την ανατολή μπροστά στο κύμα !

33 σχόλια:

  1. Α,η βροχή στο καμπινγκ,φαση μεγάλη,να βρεχει του σκοτωμού και συ να σκαβεις αυλακι για το νερό γύρω απ'τη σκηνή και να γίνεσαι παπί:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραία είναι για ρομαντζάδα και χάζι!
    Εστω για ένα βράδυ, αλλά για ύπνο ούτε συζήτηση,με την άμμο να κολάι σ'ολο σου το σώμα να τρίζει το στόμα σου να νιώθεις σαν σκουλήκι που σέρνεται στο χώμα.....ανατριχιάζω προτιμώ ένα καθαρό σεντόνι και ένα μαλακό κρεβάτι!
    Σόρυ αν στο χάλασα!
    Αλλά ο Ταύρος βλέπεις πεθαίνει για τις ανέσεις τους και τις βολές του.

    καλημερούδια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Nα κρατήσω το ουράνιο τόξο;

    Μια και δεν μπορώ να.. λικνιστώ στην αιώρα.

    Να περνάς καλά και οι θάλασσες σου πάντα καθαρές και διάφανες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Kαλημέρα VAD,
    δεν έσκαψα αυλάκι, ειχα τη σκηνή κάπως προστατευμένη και ετσι δεν ειχα πρόβλημα. Μετά την βροχή, το βράδι, άναψα κεράκια γύρω γύρω και ηταν πολύ όμορφα. Η θερμοκρασία είχε πέσει στους 13 βαθμούς, ευτυχώς δεν έπεσε κι άλλο γιατι δεν ειχα προετοιμαστεί εντελώς και για χειμωνιάτικο κάμπινγκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οχι ρε πουστη μου!!!!! Εκει που θα ημουν ο πρωτος που θα σχολιαζε μια αναρτηση σου, μεχρι να σχολιασω την προηγουμενη εγινα ηδη ο 4ος! Τελοσπαντων...
    Στο θεμα μας, καμπινγκ.... τι ομορφια! Αλλα με το τριτο παιδι να ειναι μολις 1 ετους, δυσκολα να παμε για τα επομενα 3-4 χρονια. Προς το παρον θα αρκεστω σε ολοημερα ψαροντουφεκα και ολονυκτια ψαρεματα στους κολπισκους της Ολυμπιαδας. Καλα να περνας φιλε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. zoyzoy καλημερα,
    διάβασα το άρθρο σου για την νότια Κρήτη, πράγματι ειναι πολύ όμορφα εκεί κι εχει μέρη πολλά να δεις κι ωραίες παραλίες.
    Το κάμπινγκ το αντέχω για πολλές μέρες, αλλα σιγουρα πολλοί δεν το αντέχουν, το ξέρω. Δεν ειναι τόσο άνετο όσο ενα δωμάτιο, μα ειναι πιο φτηνό αλλα και πιο πολυ στη φύση.
    Βγαίνεις και με δυό βήματα στην άμμο εισαι μεσα στη θάλασσα, το λατρεύω αυτό.
    Α, ωστε ετσι, οι Ταυρίνες θέλουν ανέσεις ! Θα το εχω υπ όψη αυτό, να μην προτείνω ποτέ σε Ταυρίνα να πάει κάμπινγκ :)
    Σε ευχαριστώ για την παρουσία σου στο μπλογκ εδω και τόσο καιρό.
    Εγω αντίθετα, δεν φαίνομαι και πολύ, ισως να τέλειωσε αυτος ο τρόπος blogging, δεν ξερω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ......Εγω αντίθετα, δεν φαίνομαι και πολύ, ισως να τέλειωσε αυτος ο τρόπος blogging, δεν ξερω......

    Μη το ξαναπεις ΠΟΤΕ αυτο! Ενας μονο τροπος blogging υπαρχει, ο δικος ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. μου αρέσει πολύ το κάμπινγκ.. άλλη αίσθηση να είσαι τόσο κοντά στην φύση, να την αγγίζεις, να την μυρίζεις, να την αισθάνεσαι!
    Υπέροχο το ουράνιο τόξο.. φώτισε την ψυχή μου...
    Καλημέρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιαγιά Αντιγόνη φυσικά να κρατήσεις τα ουράνια τόξα, ειναι μια απο τις καλές μου και σπάνιες φωτογραφίες.
    Πόσο συχνά τυχαίνει να δει κανεις ενα διπλό ουράνιο τόξο ;
    Αλλο πράμα η αιώρα σου λεω, φοβερή, χμμμ δεν εβαλα μια φωτο της να δεις πόσο ωραία ειναι.
    Ευχαριστώ πολυ κι εύχομαι και για σενα καθαρές και γαλήνιες θάλασσες.

    Ακούω απεργίες, δυστοκίες στις αγορές, ανεργία, οικονομική δυσπραγία και σκέφτομαι οτι ισως οι Διακοπές ειναι η καλύτερη περίοδος της χρονιάς. Αρκεί να πάνε καλά τα πράγματα και να μην εχει κανεις αναποδιές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σε βλέπω που μπαίνεις σέβομαι, τις ανάγκες σου αυτές και δεν έχω λόγο να σου κάνω παράπονο!
    Άλλωστε η ζωή μας είναι πιο σημαντική απ'το blogging για μένα είναι τρόπος διαφυγής τα'χουμε ξαναπεί.
    Ελπίζω να'ναι κάτι παροδικό και να σε ξαναδούμε δραστήριο όπως παλιά.
    Δεν αξίζει όμως να πιεζόμαστε για την χαρά κάποιων!Δεν νομίζεις??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλημερα Ασημώνη,
    για να γράφεις τόσα πολλά, θα πει οτι πράγματι σ αρέσει ο τρόπος που μπλογκάρω, σ ευχαριστώ αλλα σου χω πει οτι ο δικός σου τρόπος ειναι μοναδικός, απλά.

    Δεν ξερω, ισως το blogging πήρε στροφή προς κατι που ή θα αλλάξει πάλι, η θα πάει χειρότερα, δεν μπορώ να κάνω πρόβλεψη.
    Το κλασσικό μπλόγκινγκ εχει να κάνει ασφαλώς με ημερολογιακού τύπου αναρτήσεις, και με χαλαρή αντιμετώπιση, με θετική διάθεση πάντα.
    Ο καθένας οταν αντιλήφθηκε οτι εχει τη δυνατότητα αυτή και δωρεάν, άρχισε σιγα σιγα να πλάθει μια δική του αντίληψη περι μπλόγκινγκ, σεβαστή αλλα με πολλά στοιχεία απο φόρουμς, απο φέησμπουκ και άλλα, χρησιμοποιώντας ανάλογα τι τον βολεύει και τι καημό θέλει να εξυπηρετήσει, ξεχνώντας οτι η ζωή ειναι εξω, κι εδω απλά καταγράφουμε στιγμές ζωής με μιά νότα μοιράσματος, παρέας και οχι κλίκας.
    Η κλικαδόρικη μορφή του μπλόγκινγκ δεν μου άρεσε και δεν εχει μεγάλη διάρκεια ζωής αφου οι κλίκες συνήθως αποβάλλουν τα μέλη τους οταν αυτά διαφοροποιηθούν σε κάτι.
    Χειροκροτητές δεν ψάχνω.
    Εψαχνα στις αρχές με αγωνία να δω αν και άλλοι σκέφτονται όπως εγω, το ειδα πολλές φορές, μα ειδα στην πορεία οτι φτάνουν μόονο 2-3 στους 100 να εξεγερθούν εναντίον σου επειδή δεν σε γουστάρουν και οχι επειδη τους εκανες κατι προσωπικά.
    Που κι αν ακομα παίξει κατι προσωπικό μεταξύ μπλόγκερς, θα πρέπει να λυθεί ιδιωτικά αν είμαστε πολιτισμένοι. Οι καλή ξήγα κάνει τον καλό φίλο.

    Μακάρι να μπορέσω να φτιάξω μιά εικόνα και να πω αυτά ολα και πολλά ακόμα όπως εσυ, με μιά εικόνα.
    Μη γράφω και τόσα πολλά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αντε, να δώ πότε θα σχολιάσεις πρώτος Ασημώνη, χαχαχ :)
    Προτείνω μολις μεγαλώσουν λιγο τα παιδιά να τα μάθεις τι όμορφο πράγμα ειναι το κάμπινγκ, θα γουστάρουν, αφου θα νιώθουν καλά ξαμολημένα στην παραλία.
    Ολυμπιάδα ε ;
    Εφαγα ενα τρελό μπουρίνι εκει πριν μερικά χρόνια, έπαθα πλάκα.
    Και πρέπει να μάθω ψαροντούφεκο επιτέλους. Αλλα ειμαι κατά της βίας :ΡΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. next day
    συμφωνούμε, με δυό γραμμές τα ειπες ολα, αυτά μου αρέσουν στο κάμπινγκ.
    Α, φέτος γνώρισα και άλλα ζουζούνια της εξοχής, εκει στη Χαλκιδική εχει πολλά, κάπου 5 είδη αράχνης και 5-6 είδη σκαθαριών συν κατι περίεργα με χρώματα πετούμενα σαν μεγάλες σφήκες, αυτά με αηδιάζουν κάπως αλλα αν δεν με τσιμπάνε θα τα ανεχτώ γιατι το κάμπινγκ εχιε τόσα άλλα καλά !

    ΖΟΥΖΟΥ
    ευχαριστώ που καταλαβαίνεις. Εχεις δίκιο μα ... θα προτιμούσα να εξηγήσω αλλιως το τι και πώς βλέπω πλεον το μπλόγκινγκ, ειδικά σε οτι εχει να κάνει με συγκεκριμένα πράγματα ... και με κάποιες συμπεριφορές.
    Ετοιμάζω κατι καλό πιστεύω ως διάδοχο του κλασσικού μπλόγκινγκ και πάντως θα ειναι αυτό που πρέπει, μπορώ και αντέχω.
    Σού εύχομαι απο καρδιάς να σου πάνε ολα καλά μετά και αυτο που σου συνέβη και να χεις ευκαιρία για κατι νεο και καλό. Φαίνεται το οτι εχεις ανησυχίες σαν άνθρωπος και πάντα μου άρεσε η πρόκληση να βρίσκουμε νεα πράγματα, να εχουμε ανησυχίες.
    Εγω θέλω να πάψω να αυτολογοκρίνομαι εδω αλλα και να ζήσω περισσότερο εκτός νετ. Αλλωστε μετράει ο αγώνας για επιβίωση πλέον περισσότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κατι ξέχασα, κατι ξέχασα ....
    πάω να το θυμηθώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Με το καλό, έχω την εντύπωση ότι θα μας εντυπωσιάσεις!

    Ξέχασα να σχολιάσω την φωτό σου απίθανα χρώματα!
    Αυτό το γαλαζοπράσινο δεν το βλέπεις συχνά και ειδικά το ουράνιο τόξο σε νταμπλ:))
    Τυχερό σε βρίσκω!!

    Εφυγα και'γω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ναι, ναι, ούτε σε Υδροχόα, να προτείνεις ποτέ να πάτε camping!
    χα χα χα , είναι θέμα βολής, όχι ζωδίου.
    Εγώ, δεν είμαι της εξοχής και κατσιάζω απο την υγρασία, έτσι δεν πάω εξοχή, τι camping λέμε!!!

    Τι απίθανη φωτογαφία με τόξο! πεθαίνω.. (καλά, δεν πεθαίνω, να πάρω άδεια πρώτα..)

    καλές διακοπές, με μουσική τον παφλασμό των κυμάτων να σε νανουρίζει και το πρωϊνό αεράκι να σε χαϊδεύει να ξυπνήσεις !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ναι ειναι απίθανο αυτο το διπλό ουράνιο τόξο, δυσκολεύτηκα να διαλέξω μία καλή φωτογραφία και τωρα βλέπω οτι έπρεπε να ειχα βάλει κι άλλες φωτογραφίες ... δεν πειράζει, θα βάλω στο μπλογκ Greece in Pictures αργότερα.

    Tαχυδρόμε και βάαχχχχχ !

    Ζουζούνα χαχαχαχαχα εισαι απίθανη :)
    Καλά δεν το προτείνω ουτε σε Υδροχόα ουτε σε Σκορπίνα ούτε σε Ζυγίνα, θα βρω ζώδιο που να αντέχει κακουχίες :)

    Δε μ λες η λέξη 'παφλασμός' δεν σου θυμίζει σφαλιάρα ; Οπως κάνει η σφαλιάρα πλάαααφφφφ, ετσι.
    Πωπω μα τι λεω, πάω να κανω ενα ντους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Το camping το λατρεύω! Αλλά χωρίς στρώματα φουσκωτά και τέτοια! Ένα-δύο υποστρώματα κάτω από τον υπνόσακο και μια χαρά!! Βροχή δε μας έχει πιάσει ποτέ...Ευτυχώς γιατί μάλλον θα γινόμασταν λούτσα, δυστυχώε γιατί από την περιγραφή σου μάλλον είναι υπέροχη αίσθηση να βρέχει και να είσαι στη σκηνή...
    Θα συμφωνήσω βέβαια κι εγώ ότι το camping δεν είναι για όλους, αλλά αν δε δοκιμάσεις, δεν ξέρεις!

    Τρελοτουρίστρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Επίσης έχω να πω ότι είμαι υδροχόος!!!
    Φιλιά!

    Τρελοτουρίστρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. κατ'αρχην...τέλειες φωτο!...
    ζηλεψα...
    και camping..
    και τέλη Μάη...
    και Χαλκιδική...
    αααχχχ... κάποιοι είναι τυχεροί :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τρελοτουρίστρια στην πιο απλή του μορφή το κάμπινγκ ειναι τέλειο.
    Απλά αν πρόκειται να μείνεις πολλές μέρες, θα ειναι καλό να εχεις τουλάχιστον ενα στρώμα και μαξιλάρι.
    Ο ύπνος ειναι μεγάλη υπόθεση.
    Ναι ειναι ρομαντικά οταν βρέχει και ειδικά αν εισαι μεσα στεγνός και αράζεις και σε νανουρίζει η βροχή απο πάνω.
    Ειναι σπαστικό αν βρέχει συνέχεια.
    Εμένα αυτυχώς μου εκανε μιά καλή βορχή και μία ακομα ψιχάλα, πάλι καλά.
    Οι Υδροχόοι λοιπόν δεν ειναι όλοι ίδιοι ! Χα, πες τα :)
    Πάντα τους πήγαινα τους και τις Υδροχόους, ειναι ανεξάρτητα πνευματα κι αυτο μου αρέσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Σημερα είδηση μεγάλη και τρανή,
    φάνηκε η cook που ειχε χρόνια να φανεί,
    και ευτυχώς γιατι μας έλειψε και πρέπει να πω οτι χαρήκαμε πολύ.

    Ναι, ηταν ωραίο το ταξιδάκι, ολα πήγαν καλά. Σου εύχομαι κι εσένα καλά ταξίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Προχτές έκανα ελεύθερο!
    Στην Τήλο!
    Του χρόνου μου φαίνεται θα πάω στη Ρω να αντικαταστήσω τη γιαγιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αααα πήγες κάμπινγκ τελικά...
    Τυχεράκιαααα
    Ζηλεύωωω
    Να περνάς καλά!
    Και η βροχή στην κατασκήνωση, όλα τα λεφτά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. δεν ξέρω γιατί.. πες με όπως θες.. αλλά κάμπινγκ δεν νομίζω πως θα κάνω ποτέ στη ζωή μου. αλλά θαυμάζω όλους εκείνους που το τολμούν και μάλιστα περνούν μοναδικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Όσο δεν είχα τα παιδιά, μια χαρά την έβγαζα και στη σκηνή, με τα κορίτσια όμως τώρα, με τίποτα!
    Άσε που εδώ είναι επικίνδυνα: Μπορεί η ΝΖ να μην έχει αρκούδες και λύκους, αλλά όλο για επιθέσεις ακούμε...
    Απαπα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. patsiouri is that really you ?
    Μαύρα μάτια κάναμε να σε 'ξαναδούμε' πού χάθηκες !
    Τήλο !
    Πωπωω και θέλω να πάω εκει, σίγουρα θα σου ζητήσω πληροφορίες.
    Για Ρω δεν ξερω, αλλα Τήλο θέλω να πάω.

    marianaonice φυσικά και πήγα κάμπινγκ, το λατρεύω. Ναι και η βροχή ειχε κατι το περίεργα όμορφο.

    kat. δοκίμασε το το κάμπινγκ, πού ξέρεις, μπορεί και να σου αρέσει.

    Artanis
    χρειάζεσαι μεγαλύτερη σκηνή, χαχαχαχ :)
    Νομίζω οτι ειδικά για παιδιά το κάμπινγκ ειναι πολύ καλό, όμως αν στην ΝΖ ειναι επικίνδυνα, τότε δεν ... να σου πω την αλήθεια κι εγω μερικές φορές κάπως φοβάμαι στην ερημιά και τη μοναξιά, εκτός αν εχω καλή παρέα.κι ελπίζω να μην αρχίσουν κι εδω επιθέσεις και τέτοια σε κάμπερς γιατι θα ειναι πολύ άσχημο αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Απίστευτο το διπλό ουράνιο τόξο...

    Δεν έχω πάει ποτέ για camping και όλο το σκέφτομαι, όλο κάτι κανονίζεται αλλά στο τέλος ακυρώνεται... Νομίζω πως δεν θα μου αρέσει!

    Δεν είναι η όποια ταλαιπωρία, γιατί είμαι και λίγο της ταλαιπωρίας, αλλά έχω πρόβλημα με τα έντομα, τη ζέστη και την υγρασία. Τρελαίνομαι! Άσε που μία Α άνεση τη θέλω στον ύπνο. Αν δεν βολεύομαι, όσο πτώμα κι αν είμαι, δεν υπάρχει περίπτωση να καταφέρω να κοιμηθώ.

    Πολλές Υδροχοίνες μαζευτήκαμε βρε παιδιά! Τώρα έχεις στατιστικά από 3 γυναίκες Υδροχόους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Όλα αυτά που περιγράφεις είναι όμορφα. Ελπίζω σύντομα να επαναλάβω το άθλημα :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ακόμα εκεί είσαι;

    Μπράβο που σου αρέσει τόσο πολύ.

    Δεν ξέρω αν αντέχω δίχως τα συνηθισμένα comforts.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Τσούγδω :)
    Να δοκιμάσεις camping σε :
    - οργανωμένο κάμπινγκ
    - με καλή παρέα
    - με ενα στρώμα για ύπνο, μαξιλάρι, σεντόνι.
    Αυτά αρκούν σε πρώτη φάση για μια άνετη διαμονή.
    Μην φρικάρεις :)

    Κιτσεμήτσε να το επαναλάβεις φυσικά !

    Μαριάνα
    Δεν ειμαι ακόμα εκει, μακάρι να ήμουν, ειμαι ομως κάπου καλύτερα.
    Πάντως και λόγω οικονομικής στενότητας, το κάμπινγκ λογικά θα κερδίζει έδαφος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Α, ευχαριστώ όλους οσοι σχολίασαν τις φωτογραφίες, εχω ενα θεμα με αυτό, ειδικά οταν εχω πολλές φωτογραφίες και δεν ξέρω ποιες να πρωτοδιαλέξω.
    Θα κάνω ομως κάποια εικονοθέματα μια και μου αρέσουν πολυ οι εικόνες.

    Ξαναπάω για μπάνιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

-πες οτι θες αλλα να σέβεσαι τους άλλους συνομιλητές-
Δεν συνηθίζω να απαντάω σε μη μπλόγκερς κρυμμένους πίσω απο σκέτο λογαριασμό google. Θα τα σβήνω.
Α, και είμαι υπευθυνος ΜΟΝΟ για οσα λεω... δεν ειμαι υπευθυνος για οσα καταλαβαινεις.
ΤΖΟΝ παπαρολόγος.

Tweet

Related Posts with Thumbnails

Do not clopy

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape