Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Κατάθεση μπλογκοσχεδίου με τροπολογίες

Τα διαφημιστικά σποτ των κομμάτων δεν ειναι προεκλογικά, αλλα μετεκλογικά. Σκέψου το και θα δεις πως εχω δίκιο.
Προβάλλονται προ των Εκλογών απλά για να δείξουν πόσο μπροστά είναι τα ελληνικά κόμματα. Δοξάστε τα !

Και με την ευκαιρία αυτής μου της σημαντικής δήλωσης, περνάω και μερικές τροπολογίες (νύχτα είναι, θα περάσουν) :

Α) Δεν με αφήνει να σχολιάσω σε wordpress blogs. Δεν καταλαβαίνω γιατί, μου λέει να συνδεθώ και κάτι τέτοια. Αφού παλιά με άφηνε. Γι αυτο μερικοί που έχουνε wordpress δε με βλέπουνε να σχολιάζω πια εκεί.

Β) Δυό πόρτες είχε η ζωή, δεν άνοιγε καμμία,
η μιά στη Θήβα έβγαζε, η άλλη στη Λαμία,
και περιμέναμε εκεί καμπόσοι χίλιοι δύο,
μήπως καράβι πέρναγε, που πήγαινε στη Χίο.

Γ) Ρε μ... φωτοσοπιές για τακτοποίηση αυθαιρέτου ;
Πόσο fail εισαι ρε [παπάρα] ; Ουστ ρε.

Δ) Περι καλαθόσφαιρας μια και με τσίγκλισε μακεδόνας συνβλόγκερ.
Το μπάσκετ είναι άθλημα πάνω απ' ολα και μετά θέαμα και μετά διασκέδαση και μετά οτιδήποτε άλλο παρά οπαδισμός. Το χαίρομαι οταν το βλέπω, οταν το παίζω κι οταν βλέπω γυμνασμένους ανθρώπους κάθε ηλικίας και φύλου.
Ο επαγγελματισμός σε αυτο το άθλημα έφερε τεράστια βελτίωση και υψηλότατο επίπεδο αθλητών και ομάδων. Εχω την τύχη να απολαμβάνω Παναθηναϊκό, αλλα ως εκεί.
Δεν εχω ουτε θέλω να εχω σχέση με τα όποια πράσινα πρόβατα ακολουθούν παράγοντες εναντίον άλλων παραγόντων, (του ποδοσφαίρου), ή θέλουν Τσάκες, τσουκαλάδες, τσαμπουκάδες και μπάχαλο. Και τους παρακαλώ να με αφήσουν να χαρώ αυτο το υπέροχο άθλημα. Εγω δεν τους ενοχλώ. Ας αγαπάνε την ομάδα τους όπως κι αν εχει, οτι κι αν γίνει, ακόμα κι αν υποβιβαστεί να την αγαπάνε το ίδιο όπως οταν κερδίζει τα αστέρια της Ευρώπης.
Διαφορετικά, θα ευθύνονται για το οτι θα αποχωρήσει ο υγιής φίλαθλος και θα μείνουν μόνοι τους και θα καταντήσουν σαν τους γάβρους.
Πάμε τωρα να "ληστέψουμε" το 7ο αστέρι. Μια ληστεία της προκοπής ρε παιδιά.

Ε) Πάντα μου άρεσαν οι μπλόγκερς που ανέβαζαν γνήσιο υλικό, αυθεντική γραφή και κατάθεση ψυχής. Κι αυτοί που έχουν χιούμορ, κι όσοι παράγουν νηφάλια σκέψη και μεταδίδουν με τα γραφόμενά τους κάτι που σε κάνει να νιώθεις ζεστά, ακόμα κι αν γράφουν για κάτι τρομερό.
Τους υπόλοιπους, τους αφοριστικούς, τους αυτόκλητους "εισαγγελείς", τους μίζερους και τους κλέπτες ιδεών, με εμμονές και εμπάθεια, δεν τους επισκέπτομαι ποτέ ξανά, αφού πάρω δείγμα γραφής τους.
Το blogging είναι υπέροχο ακόμα σήμερα, ίσως όχι μιά ανάγκη της εποχής όπως το 2006, αλλα παραμένει σταθερή αξία, χάρη ακριβώς σε αυτούς τους ωραίους ανθρώπους.

Το μπλογκοσχέδιο ψηφίστηκε κατεπειγόντως και κατα πλειοψηφία.
Εψήφισαν : 1
Είναι πλέον νόμος του ... ΚΡΑΧτους !

18 σχόλια:

  1. Το μπάσκετ πάνω απ’ όλα είναι χρήμα. Αυτοί που το διαφεντεύουν έτσι το βλέπουν και ποσώς τους ενδιαφέρει αν εσένα σπαρταράει η καρδούλα σου σε κάθε καλάθι ή αν κλαις σα μωρό παιδί και αγκαλιάζεις χοροπηδώντας κάθε άγνωστο στο γήπεδο όταν σηκώνουμε την κούπα. Μέχρι τη 10ετία του ’80, προ Γκάλη δηλαδή, ήταν αλλιώς. Από την ώρα που μπήκε στη μέση το (πολύ) χρήμα άλλαξαν πολλά. Από τη μια χτίστηκαν γήπεδα, μια ολόκληρη γενιά παιδιών και εφήβων άρχισε να πρωτοπαίζει μπάσκετ έχοντας στο μυαλό της τη θρυλική εθνική ομάδα που νίκησε τη Σοβιετική Ένωση, και λίγα χρόνια αργότερα αυτή η γενιά μας ξαναανέβασε στα ουράνια (και μας κρατάει εκεί), αλλά από την άλλη χώθηκαν και οι …παράγοντες και οι παραγοντίσκοι (τα γνωστά λαμόγια), άρχισαν τα στησίματα, το ξέπλυμα χρήματος και το πολύ χειρότερο όλων ο χουλιγκανισμός.

    Αλλά επειδή κουράζουν τα αστεία, πάμε τώρα και στα σοβαρά.

    Ναι ρε συ, είμαστε λαός προχωρημένος. Άλλοι δηλώνουν το αυθαίρετο για να το νομιμοποιήσουν, εμείς το δηλώσαμε πριν το χτίσουμε. Τι ζόρι τραβάς; Αν περάσει, χτίζουμε μετά, αν όχι άσ’τους να έρθουν να γκρεμίσουν …το έδαφος! Σκέφτομαι να κάνω φωτοσοπιά και να σηκώσω όροφο πάνω από τη Βουλή. Εναλλακτικά να ζητήσω άδεια φάρμας αγελάδων για το Μαξίμου.
    Μάλλον δεν θα καταλάβουν τη διαφορά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το Γ' είναι πολύ καλή ιδέα βρε Τζονάκε. Εφ' όσον για τα αυθαίρετα χρησιμοποιούν αεροφωτογραφίες, μπορεί κάποιος να επεξεργάζεται την πιο πρόσφατη και να δείχνει ότι δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές, να κρύβει το μισό σπίτι, το γκαράζ, τη πισίνα κ.λ.π.

    Για τα γνωστά κόμματα ένα πράγμα θα πω. Αν ο κόσμος δεν φροντίσει να τα καταποντίσει εκλογικά, τότε θα είμαστε άξιοι της μοίρας που μας επεφύλλασαν μέχρι σήμερα και αυτών που μας ετοιμάζουν.

    Για το μπάσκετ μαζί σου, αλλά όπως είχε πει και ο Μαρξ, τον μαλάκα μπορείς να τον βρεις παντού.

    Με το wordpress υπάρχει ένα θέμα, αλλά με όλα αυτά που γίνονται, δεν είναι σημαντικό. Στο κάτω-κάτω, αυτοί χάνουν που δεν σχολιάζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. H wordpress θέλει δικό της προφίλ να'χεις για να σχολιάσεις τελευταία μ'εκνευρίζει και ΄μενα!
    Για τους μπλόγκερς έχεις δίκιο και'γω αυτούς διαβάζω που έχουν κάτι δικό τους να πούν τις αντιγραφές τις απεχθάνομαι.
    Τελευταία βλέπω αν και έχουν πολλαπλασιαστεί μια ησυχία στο χώρο.
    Χάνω παλιούς καλούς φίλους και αυτό με θλίβει.
    Η ντροπολογία των φιλάθλων με αφήνει αδιάφορη απεχθάνομαι τον φανατισμό και δεν συμμετέχω σε καμία αθλητική εκδήλωση.
    Αλλά την Πανάθα την υποστηρίζω θερμά:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νόμος του κράτους; Φωτιά και τσεκούρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλε! To wordpress θελει το ιδιο μεηλ και κωδικο που εχεις και εδω, μην αγχωνεσαι.
    Καλο μηνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αντε,να πολαυσουμε και πάλι μπασκετάκι όμορφο!
    Υπογραφή:Μακεδόνας συνβλόγκερ:))
    ΥΓ. Ε),Ε),Ε)!Πόσες φορές να τα πούμε,έλεος,βρε επαναστάτες του καναπέ,έλεος,βρε άμωμοι τιμητές των πάντων,έλεος,βρε υβριστές ξεδιάντροποι,εκτός απ'τα μπινελίκια υπάρχει καιι η διαφορετική άποψη,δεχτειτε την καμιά φορά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Aααα...η WP ταλαιπωρεί κι'εμένα με τα σχόλια, αλά όχι σε όλα και εδώ εναι το περίεργο και ανεξήγητο.

    Καλό σου Σ/Κ!!!

    Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αααα και εγώ είχα πρόβλημα με το wordpress... και νόμιζα ότι εμένα ειδικά δεν ...ήθελε ...χαχααα! ηρέμησα τώρα...

    Όσο για το μπλογκονομοσχέδιο... νομίζω ότι είναι πολύ καλύτερο απ' όλα τα νομοσχέδια των "σωτήρων" που κατέβασαν και κατεβάζουν μόνοι τους και μόνοι τους τα ψηφίζουν, στο ποδάρι... η ζημιά θα φανεί σε λίγο...

    Όσο για τη μπλογκόσφαιρα ευτυχώς που έχει τους δικούς της "νομοθέτες" και τα δικά της "νομοσχέδια", γι' αυτό επιβιώνει μέσα σ' όλον αυτό το χαλασμό!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γεια σου Tzonako. Σου εύχομαι να περάσεις καλά τις Άγιες μέρες του Πάσχα και η Ανάσταση να αναστήσει στην καρδιά σου ό,τι πολύ αγαπάς, πιο πολύ από κάθετι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ψηφίζω και επαυξάνω !!!
    Φίλε μου σου εύχομαι
    μια ευχάριστη Πασχαλιά
    με υγεία και χαμόγελο
    μαζί με όσους αγαπάς …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΕΡΑΣΑ ΦΙΛΕ ΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΩ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πέρασα να ευχηθώ Τζόνυ μου Χριστός Ανέστη, χρόνια πολλά με περισσότερη αγάπη και αλήθεια στη ζωή μας...
    :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Eνα σχόλιο και μόνο, προς όλους τους σχολιαστές :
    Κατ' αρχήν Χρόνια Πολλά και ευχαριστώ που είμαστε ακόμα εδω !
    Οι εξελίξεις μας προλαβαίνουν.
    Ετσι, μοιραια κατευθυνόμαστε σε μέσα που είναι πιο άμεσα αν και όχι πάντα τόσο μεστά όπως το blogging. Με ξέρετε, αγαπώ το blogging πάρα πολύ, μα έσχατα με κέρδισε το μικρο-blogging προσωρινά και πράγματι στο διαδίκτυο πολύς κόσμος εχει κάτι καλό να πεί.

    Οι καταθέσεις νομοσχεδίων με ρυθμούς γρήγορους, δίχως συναίνεση κοινωνική και σαφώς μακριά απο όσα στο παρελθόν είχαν υποσχεθεί οι πολιτικές - κομματικές - δυνάμεις, μας ξεπέρασαν.
    Ενας αυτόχειρας εξέφρασε όλων μας τα συναισθήματα, ή ισως θέλησε να μας ξυπνήσει. Θέλω να γράψω κάτι γι αυτόν και για εμάς.
    Βρισκόμαστε προ εθνικών Εκλογών και πραγματικά αυτο το πράγμα δεν το 'χουμε ξαναζήσει τουλάχιστον όσοι είμαστε πάνω απο 35 ετών και θυμόμαστε παλιές εκλογικές διαδικασίες και καταστάσεις που σήμερα βρωμούν περισσότερο κι απο τις κάλτσες μου μετά απο δυόμισι ώρες τέννις.
    Λίγα πράγματα μείνανε, να ξεχνιόμαστε λιγάκι και να κοιτάμε με κάποιο χαμόγελο το μέλλον ... το κοντινό το μέλλον, αφου το μακρινό δε φαίνεται καν. Κανα μπάσκετ, όπου σκίζουνε οι ομάδες οι ελληνικές ( αχα, είδες, πάλι κάτι εθνικίστικο θα πει ακόμα κι ο Τζονάκος, φτου μου ), λίγο ο καιρός που καλοκαιριάζει πιά, λίγο το Πάσχα με τις χοληστερίνες, αυτά.

    Απο κει και πέρα, βασιλεύει ενα ιδιόμορφο κοινωνικοπολιτικό μόρφωμα που θέλω πολύ στο εξής να αναλύουμε αγαπητοί zoyzoy, Πέτρο, Swell, marianaonice, Side, EYA, Skroutz, VAD, Πεταλούδα, Γλαρένια και prince Kantharos.
    Θα εχει ενδιαφέρον πόσο ακόμα μπορούν όχι να μας εξαθλιώσουν μόνο, αλλα να μας δουλεύουν χοντρό γαζί, φιλό και πουαντερί πλέξιμο. Πόσο πάνω στα πτώματά μας [σαν μελλοντικό πτώμα νιώθω] θα παίζουν το πουλί τους αυτοί που ψηφίζουμε.
    Θα εχει ενδιαφέρον να δούμε πού θα πάει αυτο το εκτρωματικά κακής ποιότητας show για να μην πώ τίποτ' άλλο περι μπουρδέλων και με παρεξηγήσει κανείς.
    Περισσότερο απο ποτέ θέλω να ζήσω για να δώ ρε πούστη ! πού θα πάει αυτη η σαχλαμάρα.
    Αμα αρχίσω να βρίζω σαν κάτι .... τεσπα άστο μην αναφέρω ονόματα και φέρω δω μέσα ηλίθιους, ε θα με αγαπάτε ε ε; ε ; Δε θα με παραξηγήσετε λέμε. Οκ, ουφ ανακουφίστηκα.
    Επρεπε -όπως όνειρο τό ΄χα κάποτε- να γίνω δικεγόρος ... να ξέρω νόμους και να σας κάνω τούμπες που δεν ξέρετε και να φκιάνω και νόμους σαν βουλευτής που θα είχα εκλεγεί. Γιατι ; η Καίλή είναι καλύτερη ή ο παπάρας ο Ρέππας ; ε ; ....

    Βρε mαrianonice συγκράτησε με πλιζ ... θα ξεφύγω, βρε Swell σε ξέρω 5 χρόνια, 'Γλαρένια και σένα,καρατάτε με μην παραφερθώ !

    Ευχές πολλές σε όλους και πολλά φιλιά.
    Το αύριο είναι στα χέρια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kαλώς τον μας!!
      βρε Τζονάκο μου τι θα ακούσω ακόμη τούτους τους καιρούς;; Εσύ μου ζητάς να σε συγκρατήσω εγώ;; Μη χειρότερα!! τόσα χρόνια εσύ συγκρατούσες εμένα... Τα πάνω κάτω ήρθαν!! δεν το συζητώωω.... χαχαχααααα!!

      Κράτα γερά... δεν θα πεθάνουμε κ@@φάλες νεκροθάφτεςςς!!! άστα βρίζω κι εγώ τώρα... ;))) χαχαχαα!

      Διαγραφή
    2. Τρόπος του λέγειν μάλλον :)
      Σε λίγο θα πρέπει να συγκρατούμε ο ένας τον άλλον Μαριάννα, εντάξει με ελέγχω για την ώρα, κι απορώ με τον εαυτό μου.
      Ισως ενας λόγος που δε γράφω πολύ τελευταια να ειναι κι αυτός, δε θέλω να βγεί άσκημο, οτι γράψω. Σήμερα λεω να γράψω κάτι.
      Καλη σου μέρα.

      Διαγραφή
  14. Αμάν,αδερφέ,χαλάρωσε λίγο!Ασε να εχουν τη σκασίλα οι σταυροσυλλέκτες,έτσι, για να ξεδώσεις,από μεθαύριο μέχρι τις εκλογές θα σου έχω πέντε αναρτησεις χαλαρωτικές,ποδοσφαιρικού και κυρίως προεκλογικού χαρακτήρα,για να γελάσει λίγο το πικραμένο μας χείλι:),"Ενα γέλιο θα σας θάψει",δε γράφανε κάποτε στους τοίχους κάτι παλιά συντρόφια;:)Αντε μπράβο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελα βρε VAD, καλημέρα,
      αντε θα ρθω να σε διαβάσω μετά :)
      Το να γελάμε δεν σημαίνει αδιαφορία, το αντίθετο μάλιστα.

      Διαγραφή

-πες οτι θες αλλα να σέβεσαι τους άλλους συνομιλητές-
Δεν συνηθίζω να απαντάω σε μη μπλόγκερς κρυμμένους πίσω απο σκέτο λογαριασμό google. Θα τα σβήνω.
Α, και είμαι υπευθυνος ΜΟΝΟ για οσα λεω... δεν ειμαι υπευθυνος για οσα καταλαβαινεις.
ΤΖΟΝ παπαρολόγος.

Tweet

Related Posts with Thumbnails

Do not clopy

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape