Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Μπλούμ και ξύδι


Μπλούμπεργκ ΤιΒι και συνέντευξη ΓΑΠ :

Τον ρωτούν αν ο Τσίπρας ειναι επικίνδυνος λόγω της εξαγγελίας του οτι θα καταργήσει το 'μνημόνιο' οταν γίνει κυβέρνηση.
Ο ΓΑΠ απαντάει οτι δεν παίρνει ακριβώς της μετρητοίς τα λόγια του Τσίπρα και οτι αν υπάρχει τρόπος να ελαφρυνθεί ο πολίτης απο τα πολύ σκληρά μέτρα, τότε ας το κάνουμε, με υπευθυνότητα.

Ιπποκράτους, Τρικούπη δε-ξερω-πού-μένουν-πιά :

Ξύνισμα Λοβερδομπένιδων επειδη ο ΓΑΠ δεν αφόρισε τον Τσίπρα, δεν έριξε κατάρες, αλλα μίλησε σοβαρά πάνω σε αυτο που τον ρώτησαν όσον αφορά τον Τσίπρα και το τι μέλει γενέσθαι με την επόμενη κυβέρνηση.
Οι ίδιοι προτιμούν γραμμή αφορισμού σαν ξυνισμένες γεροντοκόρες που όλοι τους οι γκόμενοι πήγαν στον ΠΑΡΙΖΑ.

Επιμένουν σε μία τακτική λερώματος του 'εχθρού' αντι να αντιπαρατεθούν με αριθμούς ( κάτι που εχει αποφύγει ως τωρα ο Συριζα ) και με επιχειρήματα.
Ξέρουν φυσικά καλά οτι ο πολίτης ακούει σε συνθήματα, ατάκες, φωνές και λεονταρισμούς τύπου καμμένου, σαμαρά και τσίπρα και δεν θα κάτσουν πολλοί να αναλύσουν τα 'προγράμματα' κάθε κόμματος αλλα και οτι τα εκάστοτε 'προγράμματα' αλλάζουν καθημερινά με δηλώσεις στελεχών των κομμάτων.
Ο κόσμος βαριέται, θέλει σύντομα μυνήματα, τίτλους, SMS, tweets και μπόλντ γράμματα, δεν κάθεται να ακούσει ή να διαβάσει.

Σε αυτό που θα έπρεπε να εστιάζουν ειναι η πολυφωνία του ΠΑΡΙΖΑ που δεν θέλει να πνίξει τις συνιστώσες του και τις αφήνει να λένε η καθεμιά το δικό της.
Σε τηλεοπτική συνέντευξη, μέλος άλλου κόμματος έθεσε ερώτημα σε μέλος του Συριζα για ενα θέμα και του ειπε οτι ο τάδε του κόμματός του είπε αυτό και ο συριζαίος του απάντησε : "α, δεν ξερω, εγω ειμαι απο άλλη συνιστώσα".

Ενοχλεί όμως κύριοι εγκέφαλοι του πασοκ το γεγονός οτι ο ΓΑΠ γυρνάει τα ξένα ειδησεογραφικά και μιλάει όπως ξέρει, όπως νιώθει και λέει αλήθειες.


Ξύδι ρε Λοβέρδε, ξύδι, ο χοντρός σας κάνει κόμμα του 8%  κι εσείς ακόμα θα κυνηγιέστε μεταξύ σας και θα κυνηγάτε τον γαπ, τον τσίπρα και τον καλαματιανό άσχετο.

13 σχόλια:

  1. Τελικά, Τζον, ο ΓΑΠ θ' αποδειχτεί ο μόνος 'Ελληνας που αντιμετωπίστηκε σαν ξένος, γιατί δεν ταίριαζε με την πραγματικότητα που ο καθένας μας είχε φτιάξει στο μυαλό του κι από την οποία αρνούνταν να βγει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευάγγελε ο ΓΑΠ πήγε να κάνει κάτι σε λαό που ζεί αιώνες τωρα μεσα στη σύγχυση και την παραπληροφόρηση, στον εύκολο λαϊκισμό που καλλιεργεί κλίμα μη εμπιστοσύνης μεταξύ μας.
      Εκανε λάθη, αλλα πήγε κάτι να αλλάξει, οταν οι προκάτοχοί του δεν έκαναν άλλο απο το να τρώνε και να σπαταλούν. Του καταλογίζω λάθη και ατολμία σε βαθμό να καταλήξει να τον ρίξει μια Καϊλή, ντροπή για τον ίδιο πρώτα, αδίκησε τον εαυτό του που άφησε να τον φάνε ανίκανοι.
      Αν δεν μας άρεσε ο "ξένος" τότε τι να πει κανείς για τους "ντόπιους" που τον χλεύαζαν λόγω των ελληνικών του γουστάροντας μάγκες σαν τον Καμμένο με φρασεολόγιθο και συμπεριφορά νταβαντζή.
      Πιστεύω οτι σε ενα βαθμό θα δικαιωθεί ο γαπ παρα τα σφάλματά του, που πλήγωσαν άσκημα πολύ κόσμο που πολλοί απο αυτούς πίστευαν και στον γαπ και στην αλλαγή που ( θα ) έφερνε.
      Εμένα παράδειγμα με εχει ενοχλήσει σφοδρά το οτι δεν έβαλε χέρι στην Εκκλησία όπως είχε πει και άργησε να βάλει χέρι στους οφειλέτες του Δημοσίου και μετά πήγε κι έκοψε μισθούς και συντάξεις επειδή δεν έβγαιναν οι λογαριασμοί.

      Διαγραφή
    2. Προσυπογράφω το σχόλιο σου προς Ευάγγελο.Πίστευε ο ΓΑΠ ότι θα τα καταφερει με το πρωτο μηνμόνιο,δεν κατα΄φερε να τα βαλει με τα συμφέροντα,εκει την πάτησε,εκει πληρωσαμε κι εμεις ακομα περισσότερο αφου συνεχιστηκε αδιακοπα και άδικα το πετσόκομμα των μισθωτων και των συνταξιούχων(οι ευκολοι στόχοι),πήγαν χαμενες τόσες περικοπές και τωρα τρεχουμε και δεν προλαβαινουμε,και δε θα προλάβουμε...

      Διαγραφή
  2. αφου ζεις ακομα, τιποτε δεν αλλαξε και δεν θα αλλαξει :)

    Mad2luv

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε συ Mad2luv ... βρε ψυχή τι κάνεις ;
      Πώς εισαι, πώς περνάς ;
      Να ξερες πόσες μνήμες πισω με γυρίζεις ...
      Κάποτε,μεσα απο τα μπλογκς, υπήρξαμε μερικοί φίλοι, μερικοί άνθρωποι που θέλαμε εκτός αποαυτά που λένε οι αναρτήσεις μας, να ξέρουμε οτι υπάρχουν κι άλλοι εκει έξω που πραγματικά αξίζουν το χαμόγελό μας, που μας έδιναν χαμόγελο κι αισιοδοξία για το αύριο.
      Πού πήγανε αυτές οι επόχές ;

      Φιλιά πολλά.

      Διαγραφή
    2. Ασε το ποσο μου εχει λειψει...περασαν σχεδον 4 χρονια....εγω παντως τα ιδια, ακομα φοιτητρια (με συντομα πτυχιο ελπιζω), ηδη μετακομιζω πισω στο πατρικο μου σε 15 μερες.. το μπλογκινγκ το εγκατελειψα αν και το ψηνω να ξαναγυρισω..οσο ομορφος και αν ειναι ο αληθινος κοσμος, σ αυτον τον κατα τα αλλα "ψυχρο" κοσμο του ιντερνετ, αν βρεις μια γωνιτσα, λες και κανεις πραγματα που εξω δεν τολμας.εισαι απλα εσυ...ισως αν αποκτησω χρονο να επιστρεψω..δε ξερω, ειμαι ολιγον κυκλοθυμικη...χαχχαχαχαχα κατα τα αλλα υπεροχα (αν και σκεφτομαι οτι σε 4 χρονια θα ειμαι 30 και φρικαρω...)...με τους φιλους, την οικογενεια, το αγορι...ολα καλα και ανθηρα...παραπονο δεν εχω, για την εποχη που ζουμε μπορω να θεωρω τον εαυτο μου τυχερο και προνομιουχο...ελπιζω και εσυ να εισαι το ιδιο καλα, αν και δε παιζει να μην εισαι ακομα πορνογερος..χαχαχαχα :) ελπιζω να τα λεμε που και που...!!

      Διαγραφή
  3. Ρε ποιος παπανδρεου, Λοβερδος και ποιο πασοκ? Εγω μια ξανθια βλεπω μονο! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχαχαχ :) δεν την είχα προσέξει καθόλου την ξανθιά !
      Χαχααα κι ειναι και καλή ε ;
      Τι Λοβέρδοι και πράσιν' άλογα

      Διαγραφή
  4. Αχ!καλέ μου, και εσύ παπανδρέου δαγκωτό εε?Και εγώ δυστυχώς ακόμη πιστεύω σε αυτόν τον άνθρωπο...

    "Ο κόσμος βαριέται, θέλει σύντομα μυνήματα, τίτλους, SMS, tweets και μπόλντ γράμματα, δεν κάθεται να ακούσει ή να διαβάσει. " Μέσα σε αυτήν την φράση τα λές όλα.... Ο κόσμος δεν θέλει να προσπαθήσει. Ο κόσμος θέλει μαγικά να φτιάξουν όλα...Γιαυτό θα ψηφίσει αυτόν που θα του τάξει τα μαγικά. Και ας μην γίνουν μετά.Τουλάχιστον θα έχει κάτι για να διαδηλώνει. Αυτό θέλει...

    Μα δεν γίνεται έτσι...

    Εγώ το ξέρω...;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συνιστώσες υπάρχουν παντού (πλην ΚΚόχι). Ψάξε και βρες σε πόσα κομμάτια έχει μοιραστεί η δεξιά πολυκατοικία και το πράσινο ημιυπόγειο (όπως το κατάντησαν) και θα καταλάβεις.
    Πρώτα-πρώτα η δεξιά αυτή τη στιγμή έχει στην ηγεσία της μαζέψει όλους τους αποστάτες που διέλυσαν το μαγαζάκι τους και γύρισαν στο βυζί της μάνας νουδου. Είναι ακόμη στην απόξω τα μανοτζήμερα με τις αδελφές, το καμμένο, ο καρατζά-μουφυγανόλοι και τα χιτλεράκια. Κάποια στιγμή πίσω στο μαντρί κι αυτοί.
    Το πασόκ έχασε Λούκα-Καστανίδη (σιγά τα ωά θα μου πεις), τον Δημαρά με το άρμα του, πολλούς του οργανωτικού, συνδικάλες, και 2.160.000 ψηφοφόρους. Και οσονούπω διαγράφουν και Ραγκούση. Εδώ να δεις συνιστώσες!
    Αν ο Τσίπρας κυβερνήσει (απίθανο) θα αρχίσουν τα γλέντια. Έτσι όπως έχουν συνηθίσει να είναι παιδική χαρά και ο καθένας να λέει τα δικά του, είναι δύσκολο να σοβαρευτούν και να συμφωνήσουν.
    Πάντως ο λαός έχει άλλες κωλοπιλάλες και αδιαφορεί για κομματικές γραμμές και δελφίνους.
    Κοντός ψαλμός...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτή η χώρα, αυτός ο λαός εξέλεξε τον Τζέφρυ για την Πρωθυπουργία της Ελλάδας. I rest my case.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

-πες οτι θες αλλα να σέβεσαι τους άλλους συνομιλητές-
Δεν συνηθίζω να απαντάω σε μη μπλόγκερς κρυμμένους πίσω απο σκέτο λογαριασμό google. Θα τα σβήνω.
Α, και είμαι υπευθυνος ΜΟΝΟ για οσα λεω... δεν ειμαι υπευθυνος για οσα καταλαβαινεις.
ΤΖΟΝ παπαρολόγος.

Tweet

Related Posts with Thumbnails

Do not clopy

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape