Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Kiss μάη αss

Αγώνας κατα της φτώχειας λέει και kiss my ass... ποιον κοροϊδέυουν ;
Μαλακίες, ποδόσφαιρο κατά της φτώχειας ; Ξέρεις πόσα παίρνουν οι ποδοσφαιριστές ;
Ασε μας ρε φιλε ... τι λες τώρα.
Αμα θέλανε να μην υπάρχει φτώχεια θα ειχαν κάνει απο δεκαετίες τώρα αυτά που έπρεπε. Αλλα αφησαν την Ινδονησία, την Ινδία, το Πακιστάν, να γεννοβολλάνε ανεξέλεγκτα, μιας και τα παιδιά ειναι δώρο θεού, δε λέω, ναι, ειναι αλλα 8 παιδιά ρε παπάρα πού τα πάς ; Πώς θα ζήσουν ; Ανεγκέφαλε, θα τα στείλεις μετανάστες στην Ελλάδα ; για να κάνουν τι ; Προσευχές στα Προπύλαια και καθαρισμό τζαμιών με το ζόρι ; Κάνε μας τη χάρη ...
Για να λέμε την αλήθεια, το ποδόσφαιρό μας δεν αξίζει καμμία σημασία, λόγω των μυαλών που καλλιεργούν όσα ειναι γύρω απο αυτό. Φτιάχνει νέους που πάνε και γράφουν σε τοίχους αυτά που λέει εκει στη φωτογραφία. Και χειρότερα. Πόσω μάλλον να γίνει στην Ελλάδα ενας τέτοιος ποδοσφαιρικός αγώνας, σε μια χώρα γεμάτη φτωχούς πλέον αλλα και γεμάτη λαμόγια που δεν ξέρουν τι θα πει φτώχεια, και λέω λες να πήγαν όλα τα λαμόγια στο Γαβραϊσκάκη ; Ενδιαφέρουσα οπτική.
Ευτυχώς που δεν πήγα, θα με έλεγαν μη φτωχό, θα έβλεπα γάβρους και επιπλέον θα άκουγα πιθανότατα ύμνους αφιερωμένους στην Λεωφόρο και τα σχετικά. Απο άλλους μη φτωχούς.
Κι επειδή δε βλέπω να βελτιώνω άλλο την ησυχία που επικρατεί, το βουλώνω για μερικές μέρες μέχρι να εχω κατι άλλο να πώ. Τωρα εχω βαρέσει "τιλτ", να συνέλθω πρώτα.

Αυριο ειναι μια νέα μέρα που δεν ξέρω τι θα φέρει. Ελπίζω κατι ενδιαφέρον και καλό.

* Η φωτογραφία ειναι τραβηγμένη στην Χίο κοντά στους Ολύμπους, κάτω απο γέφυρα.
Οποιος την κλέψει ας βάλει αναφορά πηγής, δεν ειναι δύσκολο. Αντε, γιατι παραέγινε με το κλόπυ. Σε λίγο θα ανεβάζουμε τις αναρτήσεις σε βίντεο για να μην κλέβονται χωρίς να φαίνεται ποιανού είναι.

18 σχόλια:

  1. xaxaxa σε τρικυμία σε βλέπω κι εσένα.. μάλον πρέπει να κόψουμε.. ή τους βραδυνούς καφέδες.. ή τις σκέψεις γενικά.. :):)
    τι να σου πω.. τα πολλά παιδιά.. έμειναν μάλον στις θρησκίες.. από τον καιρό της μεγάλης παιδικής θνησημότητας.. και της ανάγκης χεριών για τις διάφορες εργασίες.. μη ξεχνάς ότι και στην δική μας αγροτική τάξη.. συνεχιζόταν αυτό.. και τα περισευάμενα παιδιά γίναν αστοι εδώ.. κι εργάτες έξω.. κρατόντας και την θρησκία τους.. οι αστοί εκπαιδεύτικαν.. εκεί που αναφέρεσε δεν υπάρχουν αστοι.. ουτε γιατροι να τους προφιλάσουν από την θνησημότητα ούτε βιομηχανοποίηση να καθιστά τα χέρια άχρηστα πιά.. και κυρίως υπάρχει θρησκία και άγνια.. :):)
    το θέμα είναι ότι δε μπορούμε να παραπονιόμαστε για την κατάστασή τους.. ο δυτικός πολιτισμός τους κρατά σε αυτό το επίπεδο 500 χρόνια τώρα για να εκμεταλεύεται τους πορους τους.. δε μπορέις να τα έχεις όλα.. ή μάλον μπορείς.. αμα έχεις χρήμα.. όπερ οπλα και τεχνολογία.. μπορείς να τους παρκάρεις στην ελλάδα να μην ενοχλούν τους υπερούσιους λαούς.. :):)
    ορίστε δες τι έκανές.. παραλήρησα πάλι.. και δε ξερω να βγάζω νόημα.. :):)
    την καληνύχτα μου :):)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kι ομως ειναι σωστά αυτά που λες.
    Ξαναδιαβάζω το αρθράκι να δω αν παραληρούσα οταν το γραψα, παίζει κι αυτό. Ειχα κάνει λιγο τίλτ. Ασχετο που μπορεί να χω δίκιο. Κι εχω κι άλλα αρθρα γραμμένα μεταμεσονύκτια και περιμένουν δημοσίευση.
    Αλλα αυτο εδω το θέμα το βάζω γιατι δε θέλω γύρω μου εξαθλίωση και δε θέλω εξευτελισμό ανθρώπων. Πολλά ζητάω ;
    Αν οι Γραφές των θρησκειών δεν εχουν γίνει update, μήπως θα έπρεπε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα πήρες βλέπω και καλώς!!
    Το ότι θα μας ξημερώσει ενδιαφέρουσα μέρα είναι σίγουρο. Καλή δεν ξέρω αν θα έιναι. Αμφιβάλω πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα tzonako.
    Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω σε ένα σημείο: Tα παιδιά δεν είναι ευλογία. Είναι ευθύνη.

    Α και σε κάτι άλλο: οι φιλανθρωπίες κατά της φτώχειας με εκνευρίζουν εξίσου, αλλά από την άλλη προτιμώ έναν αγώνα ποδοσφαίρου από τις «φιλανθρωπίες» που δείχνουν κάθε βράδυ στις ειδήσεις των 8.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι γνωστό ότι τις ομάδες τις κρατούν οι ισχυροί για να ξεπλύνουν το βρώμικο χρήμα.Τώρα πως καταφέρνουν και πωρώνονται οι οπαδοί εναντίον των οπαδών και όχι εναντίον των κλεφτών και αυτών που μας κατάντησαν να παρακολουθούμε θεάματα για τη φτώχεια ενώ πίσω τους γίνεται χορός εκατομμυρίων είναι αδιανόητο!


    Υ.Γ Υπάρχει αναφορά στ'ονομα του καλλιτέχνη:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. γιου φάουλ που έλεγε και ο μεγάλος Βαμβακούλας. Γράφεις λοιπόν:

    "... λόγω των μυαλών που καλλιεργούν όσα ειναι γύρω απο αυτό. Φτιάχνει νέους που πάνε και γράφουν σε τοίχους αυτά που λέει εκει στη φωτογραφία. Και χειρότερα."

    και παρακάτω συνεχίζεις, γραφοντας τα εξής:

    "... σε μια χώρα γεμάτη φτωχούς πλέον αλλα και γεμάτη λαμόγια που δεν ξέρουν τι θα πει φτώχεια, και λέω λες να πήγαν όλα τα λαμόγια στο Γαβραϊσκάκη;"

    τιτλ
    ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πες τα...Μας κάνουν και παραινέσεις οι βαθύπλουτοι να δίνουμε στους φτωχούς...Άμα θες δίνεις, δε ζητάς από τους άλλους να δώσουν...
    Όσο για τα πολλά παιδιά που κάνουν σε διάφορες χώρες χωρίς να μπορούν να τα ταΐσουν και να τα φροντίζουν ούτε καν στοιχειωδώς, όσο οι άνθρωποι αυτοί είναι δέσμιοι των θρησκειών (τα παιδιά τα στέλνει ο Θεός άλλωστε, για να πεθάνουν ή να βασανίζονται προφανώς) δε θα αλλάξει τίποτα...

    Τρελοτουρίστρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όσα χρήματα κι αν δοθούν στους φτωχούς, αυτών των χωρών, χάνονται από τους επιτήδειους των πράσινων ΜΚΟ, που δεν τους επιτρέπουν να εχουν ούτε φτηνό ηλεκτρικό για να μην χαλάσει το περιβάλλον, άσχετα αν από το "μαγείρεμα" με τα κάρβουνα μέσα στην καλύβα, η γυναίκα πεθαίνει στα 30 της από καρκίνο.

    Αν πεις και τους Ισλαμιστές, ο Ιρακινός βομβιστής της Σουηδίας, που σπούδαζε στην Βρετανία, ήταν παντρεμένος με δύο παιδιά και ο ίδιος έλεγε στο Facebook ότι ψάχνει για δεύτερη σύζυγο, διότι η γυναίκα του, του είχε "επιτρέψει" να παντρευτεί και άλλη μία.

    Καλό βράδυ Γιάννη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μωρε μοναχα ο φτωχος γυρναει να βοηθησει το φτωχο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Λοιπόν, επειδή αυτό το "Χιώτες" μου έβγαλε το μάτι, Τζονάκο μου πρέπει να επανορθώσεις! Σε πληροφορώ, ότι την ερχόμενη Τετάρτη 22/12 στις 8 το βράδυ στο βιβλιοπωλείο των εκδόσεων Μπατσιούλα (Πανόρμου 83), θα κάνω την παρουσίαση του νέου βιβλίου μου με τίτλο "Λάβε τα Μέτρα Σου" (Εκδόσεις ΠΑΡΟΥΣΙΑ του Βασίλη Χατζηιακώβου) και σε περιμένω οπωσδήποτε! Πάρ' το απάνω σου, λοιπόν, πριν σε φάνε οι κότες... εεεε, οι Χιώτες θέλω να πω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΘΛΙΟΙ ούτε συνεννοημένοι να ήμασταν !

    ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΕ ναι τα πήρα λιγο παραπάνω, εχω όμως ελπίδες για το αύριο, τι να κάνω, να απελπιστώ ;

    apos τα παιδιά ειναι ευθύνη ειναι σίγουρα, πολυ μεγάλη μάλιστα.
    Ο λόγος που το έγραψα το άρθρο αυτο μάλλον ηταν τελικά το οτι όλο διοργανώνουν και κάτι κατά της φτώχειας αλλα η φτώχεια αυξάνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλησπέρα zoyzoy.
    To τι γίνεται γύρω απο το ποδόσφαιρό ειναι μεγάααλη συζήτηση.
    Και ναι, το να πορώνεσαι εναντίον κάποιου που υποστηρίζει άλλη ομάδα, βοηθά στην εκτόνωση μερίδας ανθρώπων που αλλιώς θα κατέστρεφαν ότι έβρισκαν, αλλα αυτο καταστρέφει το φίλαθλο πνεύμα, κλείνει τις πόρτες σε όσους απλά θέλουν να πάνε να δούν ποδόσφαιρο χωρίς να βρίζουν, μαζι με τα παιδιά τους.
    Αυτο με εξοργίζει πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σπέσιαλ κόμμεντ by kaltsovrako.
    Οκ αμ φάουλ γιατι ;
    Να καταλάβω, διαφωνείς που λεω απο τη μια οτι ανατρέφει μυαλά τρελαμένα το ποδόσφαιρο και κάνουν καφρίλες αλλα μετά λεω οτι ενω ειμαστε χώρα με πολλούς φτωχούς, γέμισε το γήπεδο ... κι αναρωτιέμαι αν ειναι όλοι αυτοί φτωχοί -οι θεατές- ή μήπως δεν ειναι.
    Μάλλον δεν εγινα σαφής στο τι θέλω να πω και δείχνω μία δόση υπερβολής.
    Ζητώ συγνώμη γι αυτό. Τιλτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τρελοτουρίστρια
    * θύμησε μου βρε παιδί να διαβάσω τις τελευταίες σας αναρήσεις :)
    Ο apos παραπάνω ειπε οτι τα παιδιά ειναι ευθύνη. Φαίνεται οτι η ευθύνη για άλλους λαούς έχιε άλλη σημασία απο αυτην που της δίνουμε εμείς που κάνουμε ενα, δύο παιδιά μόλις.

    mariana
    αναρωτιέμαι απο καιρό αν πραγματικά οι όποιες βοήθειες φτάνουν ως αυτούς τους φτωχούς, εξαθλιωμένους ανθρώπους.
    Οσο για το βομβιστή της Σουηδίας τι να πώ ; Τι να πω ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πριγκίπισσα απόλυτα σωστό αυτο, ο φτωχός βοηθά τον φτωχό κι ο πλούσιος τον εαυτό του.

    Ευάγγελε άλλοι τό 'γραψαν !
    Εγω απλά το φωτογράφισα :)
    Oσο για το βιβλίο σου, πολλά συγχαρητήρια.
    Ειναι λιγο δύσκολο να μπορέσω να παραβρεθώ, θα το προσπαθήσω.
    Α και τους Χιώτες τουα αγαπάω λέμε !
    Δεν συμφωνώ με αυτο που λέει το σύνθημα, χαχαχαχ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

-πες οτι θες αλλα να σέβεσαι τους άλλους συνομιλητές-
Δεν συνηθίζω να απαντάω σε μη μπλόγκερς κρυμμένους πίσω απο σκέτο λογαριασμό google. Θα τα σβήνω.
Α, και είμαι υπευθυνος ΜΟΝΟ για οσα λεω... δεν ειμαι υπευθυνος για οσα καταλαβαινεις.
ΤΖΟΝ παπαρολόγος.

Tweet

Related Posts with Thumbnails

Do not clopy

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape