Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2009

Πολίτες όμηροι : Bωβανικός

Απο το μπλογκ του panic αντιγράφω την η τελευταία ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ που ευθύνεται και για την κίνηση των 130-τόσων ανθρώπων που μπλόκαραν το έργο:
«Έστω και καθυστερημένα, επισήμως η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αντιλαμβάνεται ότι οι πολίτες που διεκδικούν πράσινο και όχι εμπορικό κέντρο στον Ελαιώνα, δεν είναι εχθροί του νέου γηπέδου της ομάδας. Ελπίζουμε σύντομα να αναγνωρίσουν και επισήμως τον πραγματικό εχθρό και τον υπεύθυνο των μέχρι τώρα καθυστερήσεων. Τον μεγαλοεργολάβο κ. Βωβό, που με την κάλυψη του Δημάρχου της Πόλης, κρατά σε ομηρία τη διπλή ανάπλαση. Σε κάθε περίπτωση, η δική μας υπομονή στην υπόθεση αυτή παραμένει ανεξάντλητη. Στο βαθμό που η ΠΑΕ εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο άμεσης έναρξης των εργασιών για το γήπεδο, αποσυνδεδεμένο από το εμπορικό κέντρο του κ. Βωβού, εμείς είμαστε έτοιμοι να συμβάλλουμε θετικά και δημιουργικά σε αυτή την κατεύθυνση».

Μπαλλάκι έχουμε γίνει, όμηροι του ενός και του άλλου και τώρα πλακώνονται μεταξύ τους για το ποιός μας κρατά όμηρους ! Για τα λύτρα, ουτε κουβέντα. Ο άλλος ήτανε ! Ο άλλος σας κρατάει όμηρους ! Τι μας λέτε μεσιέ Λε Τσίπρ ;
Ω ρε γλέντια !

-Αντε μετά να ζητήσει χώρο για γήπεδο και μαγαζιά και η ΑΕΚ.
-Αυτη η ιστορία με το ΣτΕ και τη δικαιοσύνη γενικότερα, πόσο θα τραβήξει ;
- Τι θα γίνει με αυτούς τους 130 ; Μισθοφόροι ειναι ;
-Δηλαδή μπορώ και εγω να μπλοκάρω ότι μου καπνίσει ;
-Δηλαδή ο Τσίπρας κέρδισε ψήφους τωρα ;
- Ο Κακλαμάνης δεν έλεγε οτι όλα ειναι οκ ;

37 σχόλια:

  1. πονανε τα μυαλα μας με τους ΣΥΡΙΖΕΟΥΣ
    ειλικρινα ΔΕΝ ΠΑΕΙ αλλο με αυτη την πολιτικη παραταξη..
    αυτοι ζουν για να ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ σε καθε τι..
    καλημερες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημερα laplace.
    Ενα θέατρο παραλόγου ολη η ιστορία και οι πολίτες όμηροι κάποιων που επιμένουν να υποκρίνονται.
    Ο ΣΥΡΙΖΑ εχει καταντήσει γραφικός πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει ποιός μπλοκάρει μια ενέργεια (εάν πρόκειται για πολίτες η για πολιτικό κόμμα). Περισσότερο ενδιαφέρομαι για την ουσία και την ωφελιμότητα κάθε ζητήματος.
    Στη συγκεκριμένη περίπτωση εάν όσα έχω ακούσει και διαβάσει είναι αληθινά, πρακτικά σημαίνει πως ο κ. Βωβός πήρε εν είδει αντιπαροχής το γήπεδο με την προϋπόθεση να κερδοσκοπήσει κρατώντας/εκμεταλλευόμενος/πουλώντας το εμπορικό κέντρο. Εάν γινόταν κάτι αντίστοιχο στην περιοχή μου σαφώς θα επέλεγα την λύση του πρασίνου που τόσο έχουμε ανάγκη σε αυτή την πόλη.
    Κρατώ επιφυλάξεις γιατί η ενημέρωσή μου ομολογώ πως είναι αποσπασματική και προέρχεται αποκλειστικά από όσα δημοσιεύματα έχουν πέσει στην αντίληψή μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. βγηκε ο βωβος στο κοκκινο εχθες και ειπε στον τσιπρα "ελα να τα βρουμε... να σας φτιαξουμε και κανενα κεντρο υποδοχης για τους μεταναστες'!!! καταλαβαινεις πως λειτουργουν οι βωβοι... ενταξει σε αλλους θα δωσει μιζουλες και στον συριζα κανενα κεντρο υποδοχης... την δουλεια μας να κανουμε...
    υγ και μονο που το συγκεκριμμενο εργο το υποστηριζει ο λατρης του μπετον κακλαμανης ειναι ενας λογος να μην γινει... στο κατω κατω εμπορικα κεντρα εχουμε... το πρασινο λειπει... μονο ο βαζελος εμεινε ωε πρασινος και αυτος ειναι στον βαλτο!!!!
    υγ2 ο συριζα εχει τα ελλατωματα του (ποιος δεν εχει) αλλα εχει φαει και πολυ λασπη (για να ειμαστε δικαιοι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Aπ όσο ξέρω dyosmaraki για την περίπτωση του Βοτανικού υπάρχει δέσμευση για πολύ πράσινο στην περιοχή που τώρα ειναι σχεδόν σκουπιδότοπος.
    Οταν υποχρεώνεται ο επιχειρηματίας να φυτεύσει, δεν νομίζω οτι ειναι απαραίτητα κακό να χτίσει.

    Γιατι άραγε δεν υπάρχουν πουθενά ουτε οι 130 ουτε οι Σύριζες οταν σε οικόπεδο στην περιοχή σου φυτρώνει ενα εξαώροφο τέρας ;

    Γιατι κόπτονται οι Σύριζες για τον Βωβό και γιατι δείχνουν αυτόν ως "απαγωγέα" που μας κρατά όμηρους ;

    Πολλή φοβία υπάρχει στον κόσμο οτι θα του κλέψουν το πράσινο και η σωστή αντίδραση θα ηταν εμπιστοσύνη σε νόμους που θα υποχρεώνουν σε πολλαπλάσιο πρασίνισμα και θα εφαρμόζονται.

    Ξεκαθαρίζω οτι δεν ειμαι ουτε υπέρ του κάθε Βωβού ουτε του Παναθηναϊκού, ούτε καν κατά του Σύριζα, ααιτώ όμως να ξέρω ποιοί και γιατι μας εμπαίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φωκίων αν θέλεις απάντησε και εσυ γιατι δεν αντιδρούν οι του Σύριζα, ή εμείς οι κάτοικοι μιας περιοχής οταν φυτρώνουν σαν τα μανιτάρια, εξαώροφα θηρία με διαμερίσματα των 600.000 ευρώ έκαστο και με ελάχιστο πράσινο εως καθόλου.
    Ο Κακλαμάνης δεν μου αρέσει αλλα το θέμα μου δεν ειναι αυτός, ειναι ποιοί μας εχουν σε ομηρία τελικά.
    - Ο Τσίπρας ;
    - Ο Βωβός ;
    - Ο Κακλαμάνης ;
    - Ο Παναθηναϊκός ;
    - Τα Σούρμενα ;
    - Το ΣτΕ ;
    - Οι 130 *μπλιπ* ;
    - Εμείς οι ίδιοι ;

    Στην τελική δεν χαλάστηκα αν γίνει ενα μικρότερο εμπορικό κέντρο, εμένα δεν με αφορά αυτό.
    Ας γίνει η ανάπλαση και το γήπεδο τουλάχιστον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επειδή με πρήξανε με το κωλογήπεδό τους θα ήθελα να πω ότι στα γήπεδα η Ελλάδα αναστενάζει φορώντας χρωματιστά σώβρακα και φανέλλες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τόσα ακούγονται, τόσα γράφονται... Βαρέθηκα.. Παναθηναϊκός είμαι και θέλω επιτέλους να ξεκινήσουν οι εργασίες για το γήπεδο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κάνεις κι εσύ τώρα κάτι ερωτήσεις...

    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δυσκολο να βρεις απαντησεις Τζονακο μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. O Συριζα λέει οτι δεν εμποδίζει το γήπεδο.
    Εμποδίζει το Βώλλ ( το μώλλ του Βωβού ).

    Για δες πλάκα τωρα, το Βωλλ ειχε άδεια για να γίνει πολυ πριν δοθεί η άδεια για το γήπεδο !
    Ποιός μας δουλεύει λοιπόν ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν το υιοθετώ,αληθεύει ότι πίσω απ'ολη την ιστορία βρίσκεται η κατασκευαστική του Τσίπρα πατρός;Αν ναι,τότε είμαστε Τσιπρ-όμηροι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κι όμως ακριβώς αυτή είναι η αλήθεια όσο κι αν κάποιοι δεν μπορούν να τη δουν. Το π΄ροβλημα δεν είναι και δεν ήταν ποτέ το γήπεδο. Το ζήτημα ήταν το εμπορικό κέντρο του χρεωκοπημένου Βωβού. Τόσο απλά!!!
    Καλημέρες Τζονάκο μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προσωπικά πιστεύω ότι το γήπεδο θα βοηθήσει στην βελτίωση της περιοχής και είναι σημαντικό για μια ομάδα σαν το ΠΑΟ να έχει το δικό της αθλητικό κέντρο. Όλο το σκηνικό ξεκίνησε όταν μπλέχτηκε ο Βωβός τάχα μου να κάνει δωρεά τα οικόπεδα που ως δια μαγείας όπως πολύ σωστά είπες σχεδίαζε να γίνει μόνο εμπορικό κέντρο. Ο Βωβός κάνει επενδύσεις επικερδέστατες που τις ονομάζει δωρεές.

    Δεν περίμενα και κάτι καλύτερο από τον άνθρωπο που έγινε διάσημος επειδή έχτισε τη Τζάιαντ του Γιάγκου Δράκου.

    Το πιο σημαντικό με την εξέλιξη που έχουν πάρει τα γεγονότα είναι ότι αποκαλύφθηκε το πραγματικό πρόσωπο του «μετριοπαθούς» δημάρχου όλων(!) των Αθηναίων, Νικήτα.

    Τη καλησπέρα μου tzonako

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αφού θα γίνει που θα γίνει το γήπεδο - οι αναρίθμητοι οπαδοί του ΠΑΟ το θέλουν - τουλάχιστον θα πρέπει οι αθλητικοί του χώροι να είναι προσβάσιμοι και από τους δημότες, θα είναι έτσι άραγε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλησπερα.
    Θα μιλησω ως απλος πολιτης και οχι ως οπαδος.

    Πρωτον δεν καταλαβαινω γιατι οι φιλαθλοι μιας ομαδας δεν τα βαζουν με την διοικηση για το οτι δεν εχει βαλει λεφτα για να φτιαξει γηπεδο και τρωει το παραμυθι οτι φταιει ο Τσιπρας και ο Κακλαμανης και ο Βωβος και η θεια μου η Μαγδαλω.
    Για το οτι ο καθε Βαρδινογιαννης δε βαζει το χερι στην τσεπη για να φτιαξει εγκαταστασεις για την εταιρεια του, φταιει αυτος και μονο αυτος.

    Δευτερον, υπαρχει αποφαση Δικαστηριου η οποια εμποδιζει την κατασκευη του γηπεδου. Αυτο γιατι το παρακαμπτουμε ελαφρα τη καρδια, και τα ριχνουμε στον καθε Τσιπρα;
    Το εχω ξαναπει, αν ο Τσιπρας ειχε τοση δυναμη τοτε δεν θα επαιρνε μονο 5%.

    Τριτον, εχετε σκεφτει οτι υπαρχει ενα ΟΑΚΑ το οποιο αν δεν το χρησιμοποιει μια ομαδα ως εδρα της θα καταντησει σαν τις υπολοιπες ολυμπιακες εγκαταστασεις; Και μηπως τελικα θα μεινει μια ομαδα εκει και ισως η καλυτερη απο πλευρας εσοδων ειναι ο Παναθηναϊκος;

    -Τεταρτον μη μου πει παρακαλω κανενας οτι τον εχει πιασει ο "οικολογικος πονος" για την περιοχη του Βοτανικου και οτι επιθυμει την αναπλαση της. Γιατι απλα θα του απαντησω οτι τα ιδια θεματα υπαρχουν και σε άλλες περιοχες της Αθηνας, με κορυφαιο το θεμα της αναπλασης του παλιου αεροδρομιου σε μητροπολιτικο παρκο.


    Τελειωνοντας να σημειωσω δυο ακομη πραγματα.
    - Ο Τσιπρας προσωπικα δεν μου ειναι συμπαθης. Αδιαφορος μου ειναι.
    - Μην πειτε οτι μιλαω εκ του ασφαλους γιατι η δικια μου ομαδα εχει "δικο" της γηπεδο, γιατι απλα αυτο δεν με αφορα. Εγω στο Καραϊσκακη εχω παει μονο δυο φορες οσα χρονια παιζει εκει η ομαδα μου.
    Απλα επειδη δεν μου αρεσει να πληρωνω για κατι που δεν με ευχαριστει πλεον. Και αυτο ειναι το ελληνικο πρωταθλημα.


    Μη μασατε τα παραμυθια που μας πουλανε ολοι οι μεγαλο-παραγοντες. Αυτοι μονο τα συμφεροντα τους κοιτανε και θελουν να εκμεταλλευτουν την αγνη αγαπη των οπαδων για το προσωπικο τους οφελος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αντώνη και όλοι, εγω προβληματίζομαι σαν πολίτης πρώτα και σαν φίλος του Παναθηναϊκού μετά.
    Αναρωτιέμαι γιατι, ποιοί καθυστερούν την κατασκευή του γηπέδου που θα έφερνε μαζι και την αναβάθμιση ενός τόπου που θα μπορούσε να υπάρχει και σαν πάρκο αναψυχής.
    Οπότε δεν με χαλάει γιατι θα έχω δύο σε ενα.
    Και πάρκο και γήπεδο.
    Απο κει και πέρα ποιός θα το φτιάξει εμένα δεν με ενδιαφέρει.
    Οπως δεν ενδιέφερε κανέναν αν το Καραϊσκάκη εγινε με λεφτά του Κόκκαλη και με ποιές διαδικασίες παραχωρήθηκε το ακίνητο ιδιοκτησίας της ΕΟΑ αν δεν κάνω λάθος.
    Οσο για την διοίκηση του ΠΑΟ κάνεις λάθος Αντώνη, η συμφωνία λέει για ενοίκιο στον Δήμο της Αθήνας, αρκετά χρήματα δεν θυμάμαι τωρα να σου πώ πόσα. Νομίζω 55.000 ευρω το μηνα συν έσοδα απο τις διαφημίσεις συν έσοδα απο τα καταστήυματα... κάτι τέτοιο.
    Και συμμετοχή στην κατασκευή θα εχει ο Παναθηναϊκός απ όσο ξέρω.
    Αλλα για να μην γράφω ανακρίβειες πρέπει να πάμε να διαβάσουμε άλλους που τα λένε αναλυτικά αυτά.

    Αυτο που με ενοχλεί ειναι να μας κάνουν όλους μπαλάκι ανάμεσα σε Κακλαμάνη, Τσίπρα, Βωβό και λοιπούς.
    Με ενοχλεί που και για το γήπεδο της ΑΕΚ παρόμοιες ιστορίες έγιναν και πάλι οι ίδιοι 131 φύτρωσαν απο το πουθενά.
    Με ενοχλεί που όλο λόγια ειναι όλοι και μακέτες και εντυπώσεις και μπλαμπλά και ουσία μηδέν.
    Στα @@ μου ποιός φταίει επίσης στα @@ και ποιός θα φτιάξει την ανάπλαση γενικά και ποιοί θα έχουν τα μαγαζιά. Απο πίτα που δεν τρώω τι με μέλλει ;

    Και όχι, το ΟΑΚΑ δεν ειναι εδρα για ποδοσφαιρική ομάδα, ειναι ενα στάδιο για διοργανώσεις στίβου και συναυλίες.
    Εγινε επι Ανδρέα Παπανδρέου με τη λογική να χωράει και εκδηλώσεις μεγαλειώδεις, συγκεντρώσεις του ΠΑΣΟΚ. Ο αυτοκράτορας !
    Οπως και το ΣΕΦ, δεν ειναι εδρα για μπάσκετ.
    Μιά μαλακία ειναι που εγινε για να κάνει συνέδρια ο Ανδρέας με το ΠΑΣΟΚ.

    Και βαρέθηκα να ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο.
    Δικηγόρος δεν ειναι ο Γκαγκάτσης ;
    Βαρέθηκα τους δικηγόρους, γαμω το #^$^$%^* τους ρε π.. γ.. το σπίτι τους.
    Στα @@ μου το ποδόσφαιρο.
    Δεν θα πέσω θύμα και εγω αυτών που εκμεταλλεύονται την αγνή φίλαθλη αγάπη του κόσμου.

    Το θέμα δεν ειναι το ποδόσφαιρο αλλα όλη η μπίζνα γύρω απο αυτο, η νομιμότητά της και η αξιοπιστία των κάθε Τσίπρα και Βγενόπουλων τι μου θύμισες τώρα κι αυτόν μη τον πάρει κι αυτον κανας διάολος, άλλος δικηγόρος απο κει γ... το #$%&$%^*

    Ανίκανοι, καραγκιόζηδες, δημαγωγοί, υπηρέτες εκδοτικών συμφερόντων, διαπλεκόμενοι, μάγκες απάνω μας, εμείς είμαστε απο κάτω τους κι εκείνοι μας δουλέυουν ! Ολους μας δουλεύουν.

    Συγχίστηκα πάω να ρίξω ενα ξύρισμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. προσεχε μην κοπεις μετα απο τοσα νευρα!!!
    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. συμφωνω αρκετα με τον αντωνη...
    τον 19ο αιωνα ενας γερμανος αρχιτεκτονας σχεδίασε την αθηνα με κεντρο την ομονοια και με δρομους που δεν μπορουμε να τους φανταστουμε... να σκεφτεις οτι συμφωνα με το σχεδιο πολης η αθηνα θα εφτανε μεχρι την θηβα!!! θα ειχε πολυ πρασινο και ανεση, θα ηταν μια ανθρωπινη πολη (και ολα αυτα τον 19ο αιωνα) ομως οι γαιοκτημονες και τα λαμογια της εποχης δεν αφησαν να προσωρησει αυτο το σχεδιο. στην συνεχεια δεκαδες χρονια αργοτερα ο Καραμανλης ο Α΄ εριξε το τσιμεντο της ζωης του σε αυτην την πολη και την εκανε ενα ματσο χαλια... αυτα για την ιστορια.
    το ποιος φταιει; νομιζω οτι φταιμε εμεις για την ελλειψη του πρασινου, για μια αβιωτη πολη, για το δικαιωμα που δινουμε σε καθε σουφλιά (πχ ελληνικο) ή κακλαμανη (πχ βοτανικος, παρκακι πατησιων) να αφηνουν τον καθε βωβο να χτιζει και να χτιζει... τζονακο το προβλημα δεν ειναι ο κακος ειμαστε ολοι εμεις που αφηνουμε τον κακο να κανει τα δικα του... επι της ουσιας λοιπον απαντω οτι ομηροι ειμαστε του εαυτου μας (κυριως)
    καλο βραδυ -)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ασε κόπηκα χτες Αντώνη, τα γράφω και στον Αστοδιάλογο σήμερα πρόσεχα και δεν κόπηκα.

    Μετα θα τυπώσω μια φωτο του Τσίπρα και μια του Βγενόπουλου, μια του Γκαγκάτση, μια του Κακλαμάνη, μια του Σουφλιά, μια του Καραμανλή και μιά της Μπεζαντάκου για να υπάρχει γυναικεία εκπροσώπηση όλες πάνω στ στόχο για να πετάω βελάκια.

    Ειμαι σπόρτσμαν πώς να το κάνουμε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Φωκίωνα έγραψες.
    Ομηροι των εαυτών μας.
    Επειδή δεν σεβόμαστε ο ενας τον άλλο και δεν αντιδρούμε οταν μας επιβάλλουν λάθος πράγματα.

    Η σειρά περιστατικών ομηρίας, αυτον τον στόχο έχει. Να αναδείξει τις περιπτώσεις και να φανεί μεσα απο αυτές πόση ευθύνη έχουμε εμείς οι ίδιοι και γιατι και πού.

    Σ ευχαριστώ Φωκίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ισως, λεω
    αποα υτα που βλεπω στην γειτονια μου
    κ ενημερωνομαι πανελλαδικα
    το ολο προβλημα να ξεφευγει απο το αν θα εχει ο παο γηπεδο ή οχι κ εχει να κανει με μια ανευ προηγουμενου επιθεση σε πανελλαδικο επιπεδο στους ελευθερους κ αδομητους χωρους, τους οποιους εντεχνως μετατρεπουν σε σκουπιδοτοπους για να ερθει πρωτα η απαξιωση, και μετα οι βωβοι σαν σωτηρες που θα αξιοποιησουν τον χωρο.
    Ο ΠΑΟ και η καθε ομαδα ειναι ΑΕ.οπως για απραδειγμα τα σουπερ μαρκετ,τα εργοστασια κλπ
    κ συμφωνα με το νομο περι εταιρειων το λογικο δε θα ηταν, να αγορασουν ενα διαθεσιμο οικοπεδο κ να χτισουν εκει τις εγκαταστασεις της επιχειρησης τους?
    σκεφτειτε μια μεγαλη αλυσιδα σουπερ μαρκετ να ζητουσε δημοτικο οικοπεδο για να χτισει ενα καταστημα(μη μου πει κανεις πως διαφερει επειδη το ποδοσφαιρο ειναι λαοφιλες, γιατι στα σουπερ μπαινοβγαινει πιο πολυς κοσμος απο τα γηπεδα)
    οι μονοι χαμενοι σ αυτη την ιστορια θα ναι οι φιλοι του παο , οι οποιοι κ τα μυαλα τους θα πονανε κ ελλοχευει ο κινδυνος να γινουν πιονια καποιων(αν κ για το δευτερο θελω να ελπιζω πως δε θα γινει γιατι εχουν αποδειξει πως κ μυαλο εχουν κ τσαγανο)
    παντως ρε πουστη μου απο το 2000κ μετα εχουν βαλει στο ματι τα παντα εξουσια κ επιχειρηματιες κ θελουν να τα χτισουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. φασουλι το φασουλι, γεμιζει το σακουλι Τζονακο. Λίγο οι μπουκαλάκηδες, λίγο οι φανατικοί αντιβάζελοι, θα μπεί στα champions league...

    Κι εκτός αυτού, ξέρεις πόσοι ψηφίζουν με βάση το οπαδικο τους, διότι είναι ο τι πιο βαθύ μπορούν να σκεφτούν???

    Εδω πριν άλλοι του εδιναν ψήφους για το ωραίο του προφίλ τριών τετάρτων. Και δεν θα βρεθούν να του δώσουν για λόγους "θρησκευτικούς"??

    Δυστυχώς, υπαρχουν και τέτοιο, και ο ΑΛέξης κανει αυτο που ξέρει καλυτερα.
    Εκμεταλλεύεται τα κατωτερα ενστικτα ενηλίκων κι ανηλικων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τζονάκο μου τι να πω!!
    Τα είπες όλα!!
    Και στο τέλος καλά έκανες και ξυρίστηκες!!

    Πάντως αυτό που λέει ο Vad ότι πίσω απ'ολη την ιστορία βρίσκεται η κατασκευαστική του Τσίπρα πατρός το έχω ακούσει κι εγώ!!

    Αλλά ο κόσμος κοιμάται με τα τσαρούχια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Θα συμπληρώσω τον τίλτο με το Βωβολαιώνας. Δεν έχω παρακολουθήσει τα διαπλεκόμενα άρα εκ του ασφαλούς δεν νοιώθω όμηρος κανενός, μπορώ όμως να σας διαβεβαιώσω πως ...λατρεύω τον Όμηρο!
    Καλημέρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Tzonax δεν είναι αλήθεια πως οι κάτοικοι δεν ξεσηκώνονται στις γειτονιές για το πράσινο.
    Οχι μόνο στην Αθήνα μα και σε ολόκληρη την Ελλάδα οι κάτοικοι έχουν αφυπνιστεί και ξεσηκωθεί.
    Θα γέμιζα 10 σελίδες αν κατέγραφα παρόμοιες περιπτώσεις (τις οποίες είμαι σε θέση να γνωρίζω και οι οποίες δεν προβάλλονται από τα ΜΜΕ και δεν τις μαθαίνει ο κόσμος).

    Στη συγκεκριμένη περίπτωση του Βωβολαιώνα (που το σκέφτηκες?)θα πρότεινα να σταθούμε στα γεγονότα και όχι σε φημολογίες περί πατρός Τσίπρα κλπ γιατί αυτά (το λέω χωρίς να γνωρίζω) υποθέτω πως είναι κατινιές προερχόμενες από κακοπιστία.

    Ας σταθούμε στα αληθινά γενονότα που λένε πως:

    1. Οπως λέει ο αντώνης υπάρχει απόφαση δικαστηρίου που σταμάτησε την κατασκευή δεν την σταμάτησε ένα κόμμα η ένα πρόσωπο.
    2. Ο βωβός δέχτηκε να παραχωρήσει κάποια στρέμματα για την κατασκευή του γηπέδου υπό την προϋπόθεση μεταφοράς αυξημένου συντελεστή δόμησης(που ξεπερνά τον συντελεστή δόμησης της περιοχής). Να κατανοήσουμε πως η παραχώρηση από τον Βωβό κάποιων εκτάσεων δεν έγινε επειδή είναι φίλαθλος αλλά επειδή του παραχωρήθηκαν ανταλλάγματα. Ο αυξημένος συντελεστής δόμησης προέβλεπε την κατασκευή του εμπορικού κέντρου περί ου ο λόγος. Ενα ερώτημα βέβαια τίθεται για το πως βρέθηκε ο βωβός να έχει αγοράσει εκτάσει στην περιοχή (με πολύ χαμηλές τιμές) προτού ανακοινωθεί πως θα ανοικοδομούντα στη συγκεκριμένη περιοχή το γήπεδο. Προηγούμενα είχαν ναυαγήσει (θα θυμάστε) οι προσπάθειες να επιτευχθεί η ανέγερση του γηπέδου στα Ιλίσια στον χώρο (του Στρατού) που συνορεύει με την Κατεχάκη και γίνονται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις. Εάν δεν διαμαρτύρονταν εκεί οι κάτοικοι ίσως καταστρεφόταν ένας από τους λιγοστούς πνεύμονες πρασίνου της Αττικής. Ο συγκεκριμένος χώρος αποτελεί μια όαση πρασίνου με αθλητικές (δημοτικές) εγκαταστάσεις όπου κάθε πολίτης μπορεί να τις επισκεφτεί με χαμηλό κόστος. Μέχρι και πισίνα υπάρχει για τα παιδιά και τους ενήλικες. Γνωρίζω κατοίκους που δεν είναι "χρωματισμένοι", και όμως αντέδρασαν απλά γιατί αγαπούν το πράσινο στην περιοχή τους.
    3. Η ανάπλαση της περιοχής με πράσινο είναι ένα παραμύθι (λαγοί με πετραχήλια). Θυμίζω την περίπτωση του κτήματος Θων στους Αμπελοκήπους (και πάλι εμπλέκεται η εταιρεία Βωβός-τι σύμπτωση!). Είδατε εσείς ανάπλαση της περιοχής με πράσινο???? Για να μην πω για τις προσφυγικές πολυκατοικίες της Αλεξάνδρας που και εκεί (βωβός κι εκεί - τι σύμπτωση!!!)
    4. Στου Ζωγράφου ο Δήμος θέλησε να απαλλοτριώσει την Βίλλα Ζωγράφου τάχα μου για την δημιουργία πολιτιστικού κέντρο. Αποκαλύφθηκε μετά πως είχε συνάψει συμφωνία με τους κληρονόμους να παρχωρήσει μέρος της έκτασης που θα αγοραζόταν με δημοτικά χρήματα προκειμένου σε μέρος της έκτασης να χτίσουν εμπορικό κέντρο (η περιοχή Ζωγράφου αντιμετωπίζει πρόβλημα έλλειψης πρασίνου και κοινόχρηστων χώρων) Αν δεν ξεσηκώνονταν οι κάτοικοι το έργο ίσως να είχε προχωρήσει.
    Στην ίδια περιοχή ο Δήμος ήθελε να κατασκευάσει parking σε μία περιοχή που είχε πράσινο. Τα δεντράκια (ως δια μαγείας) άρχισαν να μαραζώνουν!!! Κάτοικοι πήγαν δείγματα από τα δεντράκια και αποδείχτηκε πως είχαν "δηλητηριαστεί"από κάποιο καυστικό υγρό (δεν θυμάμαι πως το έλεγαν)
    5. Στου Φιλοπάππου διαδραματίζονται περίεργα σκηνικά διεκδίκησης εκτάσεων πρασίνου (αλλά ακόμη και αρχαιολογικών χώρων) από ιδιοκτήτες (οι οποίοι δεν είχαν εμφανιστεί εδώ και 55 χρόνια τουλάχιστον!!!!) Και εκεί έχουν ξεσηκωθεί οι κάτοικοι.
    6. Ο Υμηττός διεκδικείται από μεγάλο αριθμό ιδιωτών και "συνεταιριστικών οργανώσεων"οι οποίες θέλουν να τον οικοπεδοποιήσουν. Εάν δεν είχαν ξεσηκωθεί οι κάτοικοι σήμερα ο Υμηττός θα είχε γεμίσει από εμπορικά κέντρα.
    7. Το Λουτράκι, το Αργος κλπ χάνουν διαρκώς τις καλλιεργήσιμες εκτάσεις οι οποίες οικοδομούνται είτε από εμπορικά κέντρα είτε από κτίρια-τέρατα δυσανάλογα προς την φέρουσα ικανότητα κάθε τόπου.Και ως δια μαγείας πίσω από τις αγορές εκτάσεων των οποίων (συνήθως) η εμπορική αξία τριπλασιάζεται μετά από 2-3 χρόνια επειδή κάποιο μεγάλο δημόσιο έργο ανακοινώνεται, βρίσκονται πάντα οι ίδιες και οι ίδιες εταιρείες (μία από τις οποίες είναι η εταιρεία Βωβός)
    8. Στο νησί της Ρόδου ανθεί η αγορά εξοχικής κατοικίας από Αγγλους. Μεσίτες και τοπικοί παράγοντες έχουν θησαυρίσει. Ελάχιστες ετάσεις είχαν απομείνει ελεύθερες. Αφού έβγαλαν τα μάτια στο Βόρειο κομμάτι της Ρόδου (που να χτίσει κανείς πια?????) (ως δια μαγείας) πέρσυ το καλοκαίρι κάηκε ένα σπάνιο δάσος. Πιστεύεις πως η συγκεκριμένη περιοχή της Ν. Ρόδου η οποία τα τελευταία χρόνια ανοικοδομείται μετά μανίας και ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια μεγάλα εμπορικά κέντρα και τεράστιες ξενοδοχειακές μονάδες θα μείνουν ανοικοδόμητες???? Γιατί εγώ δεν το πιστεύω...
    9. Τώρα μαθαίνω πως η μανία της οικοδομο-μανίας προσέγγισε την Κάρπαθο (ένα παρθένο σχετικά μέρος). Εμαθα πως χτίζεται μια τεράστια (για τα δεδομένα του νησιού) ξενοδοχειακή μονάδα. Αλλος εμφανίστηκε στην αγορά, άλλος επιχειρηματίας κρύβεται από πίσω....(ένας από τους ίδιους και τους ίδιους).
    Ανησυχώ πολύ και για αυτό λέω πως δεν με νοιάζει αν η αντίδραση προέρχεται από κόμμα η κατοίκους. Σημασία έχει ο κόσμος να αντιδράσει σε εύλογες παραβιάσεις του ζωτικού του χώρου όπως είναι το δικαίωμα να μπορείς σαν άνθρωπος να αναπνέεις και να περπατάς μέσα στο πράσινο...Θα συμφωνήσω και με τον μικρό Φωκίωνα πως η ουσία βρίσκεται στο να μην επιτρέψουμε να καταστραφούν οι λιγοστοί ελεύθεροι χώροι πρασίνου και ψυχαγωγίας η άθλησης όχι μόνο από την Αττική αλλά από ολόκληρη την Ελλάδα.
    Τους έχουμε ανάγκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. dyosmaraki εξαιρετικό σχόλιο.
    Αφηνεις βέβαια με αυτο να γίνει αντιληπτό κατι περίπου σαν ¨:
    "Αφού παντού το χαλάνε, παντού θα αντιδράμε"
    πράγμα που ειναι σκέτη άρνηση.
    Δηλαδη τι θελω να πω ;
    ( ενταξει το κτήμα Θων ειναι μια τεράστια αμαρτία )

    Θελω να πω οτι αντι να λέμε ΟΧΙ μήπως και δεν γίνει σωστή ανάπλαση με πράσιναο και χώρους, καλύτερα να λέμε ΝΑΙ αλλα με όρους ( που θα εφαρμοστούν στο ακέραιο ).
    Αυτού του είδους την αντίδραση δεν την εχω δει πουθενά !

    Ολο ΟΧΙ βλέπω σαν γεροντοκόρες που κανείς άντρας δεν τους αρέσει. Τελος πάντων, η ουσία ειναι οτι η Πολιτεία εχει μεγάλη ευθύνη για όλα αυτά αφου διαθέτει ασφαλιστικές δικλείδες μόνο για την αρνηση !
    Δεν υποχρεώνει πχ τους 131 ^&$%^*ους να καταθέσουν εναλλακτική πρόταση !

    Μερχι κορμοράνους βρήκαν στο παρελθόν και πήγαν να που οτι ειναι βιότοπος ο Βοτανικός, δουλευόμαστε ;

    Να σε ρωτησω, η περιφερειακή του Υμηττού θα γίνει ποτέ η θα σκοντάφτει συνεχώς σε 131 "οικολόγους" ;
    Το ξέρεις οτι οι περιοχές Αργυρούπολη, Ηλιούπολη, Βύρωνας, Καρέας, Καισαριανή ασφυκτιούν απο την κίνηση που παρουσιάζουν οι δρόμοι τους λόγω του οτι αυτοί οδηγουν στην υπάρχουσα και ανεπαρκή περιφερειακή ;

    Α και χωρίς να ειμαι υπέρ κανενός Βωβού, αφου έγινε δεκτή η ανταλλαγή στρεμμάτων με συντελεστή δόμησης, ειναι κατι παράνομο αυτό ;
    Δεν νομίζω.
    Το οτι ειχε πληροφόρηση ίσως και αγόρασε φτηνά τα οικόπεδα μπορεί να φαίνεται ανήθικο, οπότε όλοι κοιτάμε την περίπτωση του πρώην Υπουργού Βουλγαράκη που ειπε πως οτι ειναι νόμιμο ειναικαι ηθικό, πράγμα με το οποίο δεν συμφωνώ απόλυτα.

    Με αυτη τη λογική, οταν πάνε να κάνουν εστω και μία πολυκατοικία στο παλιό αεροδρόμιο Ελληνικού, πρέπει να τους πάρουμε με τις πέτρες και να γίνουμε 150.131.
    Εχει κανεις την ψευδαίσθηση οτι ΔΕΝ θα γίνουν κατοικίες στο Ελληνικό ;
    Θα βρούν τρόπο.

    Εγω σαν πολίτης τι πρέπει να κάνω ;
    Να απαιτήσω νομιμότητα απο όλους για όλους ή αφου βρέθηκαν τρόποι για άλλους να βρεθεί και για το ...βωβώλλ ;

    Στην τελική εγω θέλω γήπεδο για την ομάδα μου σε εναν χώρο που θα μπορώ να πάω και βόλτα με παρέα. Δεν με χαλάει λοιπόν ενα τέτοιο εργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. tzonax, με όλο το κατεβατό που έγραψα προηγουμένως ήθελα να αποδείξω πως σε ολόκληρη την Ελλάδα οι κάτοικοι αντιδρούν (και το βρίσκω θετικό) όταν απειλούνται οι χώροι πρασίνου, δεν συμφωνώ πως η αντίδραση περιορίζονται σε 130 δεν ξέρω πόσους που αντιδρούν για το συγκεκριμένο έργο.
    Δεν είμαι υπέρ της αντίδρασης μόνο για την αντίδραση όμως κανείς φορέας δεν με έχει πείσει τα τελευταία χρόνια πως κόπτεται υπέρ του δημοσίου συμφέροντος. Οπου κι αν ψάξεις οι απαλλοτριώσεις και η παραχώρηση δημοσίων εκτάσεων γίνονται για να ωφεληθούν πολύ συγκεκριμένες εταιρείες και ιδιώτες.Ακόμη και στην περίπτωση της Βιστωνίδας οι κάτοικοι είχαν αντιδράσει αλλά ποιός τους άκουσε???? Κάθε απαλλοτρίωση κοινόχρηστων χώρων κατά τη γνώμη μου πρέπει να περνάει από κόσκινο. Δεν νομίζω πως υπάρχει κανείς κάτοικος που να μην επιθυμεί την κατασκευή τοθ γηπέδου. Ολοι όμως διαφωνούν για την κατασκευή του εμπορικού κέντρου. Τι προέχει στις μέρες μας: Να κατασκευάζονται καινούργια εμπορικά κέντρα (από τα οποία έχει φλομώσει η Αθήνα), η να δημιουργηθούν χώροι άθλησης, περιπάτου, οξυγόνου κλπ????
    Ισως σε κάποιες περιπτώσεις τα επιχειρήματα να είναι υπερβολικά το έχω διαπιστώσει και εγώ, όμως όπως είπα καλό είναι κάθε περίπτωση να την εξετάζουμε με κριτική ματιά.Δεν είμαι υπέρ της άρνησης για την άρνηση μα υπέρ της άρνησης μα με συγκεκριμένες όπως λες εναλλακτικές προτάσεις.
    Οσο για την περιφερειακή Υμηττού ο λόγος που σκόνταψε το έργο είναι πως ενώ η εταιρεία που είχα αναλάβει το έργο είχε δεσμευτεί πως η επέκταση της δοδού θα γινόταν υπόγεια με δενδροφύτευση στο πάνω μέρος προκειμένου να μην διαταραχτεί το οικοσύστημα, πήγαν να προσπεράσουν αυτόν τον όρο και οι κάτοικοι τους πήγαν στα δικαστήρια. Δεν ξέρω τι απέγινε, μα κυρίως από τότε που άνοιξε η Αττική οδός, νοιώθω πως ζω πάνω στην εθνική οδό και δεν μπορούμε πια ούτε από το γκαράζ να βγάλουμε τα αυτοκίνητά μας. Μονοδρόμησε και ο δημαρχός μας ένα δρομάκι από όπου μοιραζόταν η κίνηση....(λόγω πιέσεων των εμπόρων αυτοκινήτων που διαφεντεύουν την περιοχή), όλη η κίνηση διοχετέυτηκε σε έναν δρόμο στον οποίο έχω την ατυχία να κατοικώ...και αν και διαμαρτυρηθήκαμε για τα χάλια αυτά, και έτσι τα θέλω των κατοίκων ενεγράφησαν για άλλη μια φορά εις τας παλαιάς καλένδας.....
    Και ζήσανε αυτοί καλά κι εμείς χειρότερα.....

    ΥΓ1. οσο για το Ελληνικό ασε μη ψάχνεις για οικοδόμηση μπουζουξίδικων πάει η δουλειά και όχι κατοικιών....να μου το θυμηθείς.....
    ΥΓ2 Για τούτα και για τ'άλλα αποφάσισα κι εγώ πως φέτος τις Απόκριες θα μασκαρευτώ σε "άπιστο Θωμά"....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Συμφωνώ τόσο με τη λογική όσο και με το περιεχόμεν των σχολίων σου dyosmaraki μου.
    Κερδίζεις μισο κιλό κάσιους :)

    Μια παρατήρηση μόνο στα τελευταία που έγραψες :
    Το οικόπεδο ανήκει στον Βωβό.
    Αυτο ειναι γεγονός τελεία και παύλα.
    Εκει επάνω θα κάνει οτι γουστάρει ο ιδιοκτήτης του στα πλαίσια της νομιμότητας φυσικά.
    Ειπα και παραπάνω κι αλλού οτι αν το ...Βώλλ γίνει τριώροφο και οχι πενταόροφο ή εχει 35 μαγαζιά και όχι 70 αυτο εμένα δεν με ενδιαφέρει αλλα τον επιχειρηματία.
    Ας γίνει μικρότερο να συνεχιστούν τα κ*λοέργα.

    Μήπως όλη φασαρία γίνεται γι αυτην ακριβώς τη διαφορά ...εσόδων τους ;
    Δηλαδη μας δουλεύουν όλοι επειδή όλοι και ο Τσίπρας μαζι, θέλουν να φάνε απο την πίτα ;

    Απο την άλλη αυτη η μανία τσιμεντοποίησης και διαμεριστοποίησης όλης της πρωτεύουσας οταν μάλιστα ειναι πασίγνωστο στους λογικούς οτι τα Ακίνητα ειναι μιά τεράστια φούσκα, πρέπει να σταματήσει.

    Σκέφτηκα γιατι όχι να προσφέρει άλλα οικόπεδα ο κάθε Βωβός ιδιοκτησίας του για να του δοθεί άδεια για την συνέχεια. Γιατι όχι ;
    Κι όμως θα επιμένουν κάποιοι να σταματήσουν τα έργα.
    Αν με λυπεί πάρα πολυ η συμπεριφορά των μεγαλο-εργολάβων και του κάθε Τσίπρα, τόσο με λυπεί αφάνταστα η φοβική λογική και ο συντηρητισμός πολλών συμπολιτών.

    Εχω την αίσθηση οτι δεν θα δούμε καλό αν συνεχιστεί αυτό.

    υγ. Καλο Σαββατοκύριακο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. χαλαρώστε απο τις οπαδικές και πολιτικες σας
    πεποιθήσεις τις όποιες και σέβομαι...
    βρέθηκε ενας να καταγειλη την απάτη αρπαχτή θα του την πούμε κιόλας?...αν ο πολυμετοχικος ο δημαρχος...τέλος πάντων..ηθελαν να κάνουν γήπεδο και μόνο τα άλλα τι τα ήθελαν.....θα μπορούσαν να το κάνουν και τα άλλα θα ερχόντουσταν...
    η αλήθεια είναι ότι η καθυστέρηση εξυπηρετει όλους τους.....αλλόυς για να πέσουν οι τιμές άλλους για ψήφους άλλους για μιζες...κλπ...
    νομίζω ότι σε αυτη την σαπουνόπερα που μου θυμίζει την μεταγραφή του χάτζη στον ΠΑΟ...
    σηριαλ.....θα πρέπει να τους αγνοήσουμε παντελώς
    να δω τι θα κάνουν....βρε αυτοι έχουν το καρπουζι και το μαχαίρι.....ουστ..
    και κατι ακόμα...κυριοι του πολυμετοχικού
    μας πριξατε ακόμα δεν πήγατε.....έσεις δεν ενδιαφερεστε για το γήπεδο αλλά για το κέρδος σας
    και η αλήθεια αυτη είναι.....μας δουλευετε κανονικότατα....οχι γήπεδο δεν θα κάνετε ουτε καντινα δεν προκειται να στηθει εκεί..λαμογια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ...εγω ξερω οτι 130 ενωμενοι Τσιπραιοι καταφερνουν να χωρισουν τα υπολοιπα κομματα σε παναθηναϊκους και αντιπαναθηναϊκους.

    Και δεν ξερω τι ειναι πιο λυπηρό, το οτι το προσπαθουν η το οτι το καταφερνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ...ειπα "κομματα"???
    ...συγνωμη, εννοουσα την υπολοιπη Ελλαδα, αυτα τα "μπαχαλα" εμενα με αποδιοργανωνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. για τη Νο.4
    είναι από τα λίγα που έχουν μείνει και από τα λίγα που έχουν περιθώριο ανάπτυξης (με το βλέμμα στο ..LA!)
    πάντως η θέση αυτή εμένα μου είναι απόλυτα κατανοητή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. To κέρδος τους σαφώς ειναι πάνω απ όλα και λίγοι θα πίστευαν πως εχει αγνές προθέσεις κανένας απο τους εμπλεκόμενους.
    Οπότε θα μου πείς γιατι εμείς γκρινιάζουμε τότε ;
    Μας ρώτησαν ;
    Ε, όχι ακριβώς, αλλα σχεδόν.
    Ο Κακλαμάνης και ο Τσίπρας απευθύνονται σε μάς με τρόπο που να δείχνει οτι κάνουν έργο. Ετσιίσως έχουν ψήφους.
    Ο Παναθηναϊκός θέλει γήπεδο και απευθύνεται στην αγάπη του κόσμου για την ομάδα του, τον Σύλλογο του αλλα και στους πολίτες παρουσιάζοντας ενα σχέδιο με διπλή ανάπλαση που περιέχει και κτίρια εμπορικής χρήσης.
    Ο Βωβός θέλει να βγάλει χρήμα γιατι αυτη ειναι η δουλειά του κλπ κλπ.
    Οι 131 ειναι κατι σαν επαγγελματίες "σταματανέργα" επειδή δεν πιστεύουν οτι η περιοχή θα αναβαθμιστέι και θα πρασινίσει, επειδή σε άλλες περιπτώσεις τους την έφεραν οι λαμόγιοι κι επειδή για να φυτευτούν 50 δέντρε κόπηκαν πριν δύο αιωνόβια και θρηνούν.
    Αναρωτιέμαι τι άλλα οφέλη μπορεί να έχουν.
    Λέω δηλ. κάνω μια σκέψη αν εχουν ανιδιοτελή κίνητρα.
    Πάντως είναι το μπλόκο των μη αγροτών αυτοι οι 131.
    Το ΣτΕ κάνει τη δουλειά του. ΣΤαματάει έργα.
    Αστο αυτο ασχολίαστο μην εχουμε ντράβαλα με τις Δικαιοσύνες τωρα.
    Εμείς πάλι, παρακολουθούμε σαν χάνοι.
    Και κρυφά οι αντι-παναθηναϊκοί χαίρονται και οι τσιπρόφιλοι χαιρέκακα τρίβουν τα χέρια τους.

    Και συχνά παθαίνουμε αυτο που παθαίνεις elate, αποδιοργανονώμαστε και αναλαμβάνουν να μας ξαναδιοργανώσουν τα κόμματα, οι πολιτευτές, οι σωτήρες και οι ...ιδιώτες επενδυτές.

    Το μπλόκο του αγρότη ειναι τα τρακτέρ.
    Το μπλόκο του πολίτη ειναι το ΣτΕ.
    Το μπλόκο των Βωβών ειναι οι διπλές αναπλάσεις.
    Το μπλόκο των μυαλών μας είμαστε εμείς.
    Μπα, αστο, το σπάω το μπλόκο μου, ελευθερώνω τον δρόμο μου και πάω γι άλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. elate το πιο λυπηρό ειναι οτι τα καταφέρνουν ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. διαφωνώ με τον ορισμό που έδωσες στο ΣτΕ
    αυτό προσπαθεί να βρει μέσα από τους χιλιάδες νόμους τι τελικά υπερισχύει και εάν ευνοείται το κοινωνικό σύνολο...

    τώρα στη συγκεκριμένη περίπτωση ΕΝΑΣ τύπος θα πάρει τη μερίδα του λεοντος ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ!
    μιλάμε για το Βωβό! που δεν του έφτασε ότι ο πατέρας του έκανε σωστές επιχειρηματικές κινήσεις αγοράζοντας ΟΛΑ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ περιξ της Λ.Κηφισίας - μήπως απείλησε ότι δεν θα είχαμε Λ.Κηφισίας εάν δεν αγόραζε τα οικόπεδα, αυτό δε λέει και για το Βοτανικό;
    ενώ από την άλλη ο Βωβός είναι πάνω απ'όλα διαχεριστής: ήρθε σε συμφωνία να αγοράσει γη, πήρε δάνειο (ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ) έφτιαξε νόμο, ναύλωσε κατασκευαστικές, θα εκμεταλλευθεί το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο των Βαλκανίων...
    μήπως θα τα έκανε όλα αυτά εάν το γήπεδο του ΠΑΟ φτιαχνόταν στο Ελληνικό;
    δε νομίζω...

    τέλος, μιας και διάφοροι τα χώνουν στο ΣτΕ, πολύ θα ήθελα να μου σχολιάσουν κι άλλες αποφάσεις του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Εντάξει geokalp, δεν θέλω να ασχοληθώ άλλο με το ΣτΕ. Δεν λέω οτι πάντα κάνει λάθος. Πιο πολυ εστιάζω στους ίδιους 131.
    Για τον Βωβό εγω προσωπικά δεν εχω θέση στήριξης σε αυτον.
    Δεν ξέρω ποιός θα έκανε τα κόλπα του αν γινόταν στο Ελληνικό το γήπεδο, μια πρόταση που εγω την στήριζα πολυ, το ήθελα στο Ελληνικό αλλα και εκει κάποιοι "περίοικοι" διαμαρτυρήθηκαν και έντονα οταν εγινε απόπειρα να ανοίξει κάποτε ενα μπουζουξίδικο. Πάντως πολυκατοικίες και εκει δεν θα ήθελα.
    Τωρα πάλι περι Βωβού, αν ο τύπος διαπλέκεται με τις εξουσίες, αυτο ειναι κακό για τις εξουσίες, καλό γι αυτόν και για μας ειναι η επιβεβαίωση του οτι οι νταβαντζήδες καλά κρατούν.
    Κατα τα άλλα ο πρωθυπουργός κατι ειχε πει κάποτε γι αυτούς.

    Πάντως στην τελική κανένας επιχειρηματίας δεν κάνει φιλανθρωπίες αν δεν εχει πολλαπλάσιο κέρδος. Αυτο πώς να το αρνηθούμε ;
    Δεν μπορούμε.
    Μπορούμε μόνο να απαιτήσουμε πιστή εφαρμογή κανονισμών και νόμων απο όλους για όλους το ίδιο.
    Πράγμα που πολυ φοβάμαι οτι δεν συνέβαινε, δεν συμβαίνει και δύσκολα θα συμβεί αφου οι διαπλοκές έχουν ...απογόνους. Αλλάζουν χέρια τα αφεντικά κάθε τόσο.
    Κάποτε Μπόμπολας, Κόκκαλης κλπ, τωρα Βωαβός αυριο άλλος.
    Και το σήριαλ συνεχίζεται :
    " Γιατι σε αυτον έδωσες, θέλω κι εγω, αλλιώς ... " κλπ κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

-πες οτι θες αλλα να σέβεσαι τους άλλους συνομιλητές-
Δεν συνηθίζω να απαντάω σε μη μπλόγκερς κρυμμένους πίσω απο σκέτο λογαριασμό google. Θα τα σβήνω.
Α, και είμαι υπευθυνος ΜΟΝΟ για οσα λεω... δεν ειμαι υπευθυνος για οσα καταλαβαινεις.
ΤΖΟΝ παπαρολόγος.

Tweet

Related Posts with Thumbnails

Do not clopy

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape