Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2008

H επόμενη μέρα

Το να μας βρεί καλύτερους σε κάτι η επόμενη μέρα ειναι ενα ζητούμενο.

Μεσα απο καπνούς και βία, απέναντι απο ενα Κράτος που θα έπρεπε να ειναι μαζί μας και όχι απέναντι, που έφτασε ως εδω με την ανοχή των Κυβερνήσεων των τελευταίων 30 ετών.
Το λέω με πλήρη γνώση αυτό ξέροντας οτι αφου επιτρέπω σχολιασμό σε οσα γράφω θα έχουμε διάφορες αντεγκλήσεις του τύπου : "Το τάδε κόμμα φταίει, όχι το άλλο φταίει, μην τους ξαναψηφίσετε... " κλπ.

Δυστυχώς δεν μπορώ ακόμα να γράψω για κάτι άλλο. Δεν εχω ούτε αίσθημα ασφάλειας, ούτε ετοιμάζομαι για Γιορτές αν και παραδέχομαι οτι κάνω μια προσπάθεια να συνεχίσω, μετα απο όλα αυτά. Ιδιος με πριν, δεν θα είμαι και κανείς μας φαντάζομαι σκεπτόμενος πολίτης δεν θα ειναι. Θα ψάχνουμε όλοι να δούμε τι άλλαξε, γιατι και πώς αυτά θα γίνουν εφόδια για την συνέχεια.

Ακουσα για την υπερασπιστική γραμμή Κούγια που θα υπερασπιστεί τον φονιά. Δικαίωμα σε αυτο έχουν όλοι και δεν μέμφομαι κανέναν γι αυτό. Ομως στην προσπάθειά του να σπείρει αμφιβολίες για τον νεκρό και άρα να ελαφρύνει την θέση του πελάτη του πέφτει σε επικίνδυνα για την κοινωνία, λάθη.

Αλήθεια έχει τόσα λεφτά ενας αστυνομικός για πληρώνει Κούγια ; Πού τα βρήκε ; Τα δηλώνει ;

Απο οσα άκουσα κατάλαβα οτι πάνε να βγάλουν τον Αλέξανδρο λίγο ταραξία, λίγο άτακτο, λίγο "κωλοπαιδάκι" και άρα πιθανόν να εξόργισε τον αστυνομικό, άρα βρασμός ψυχής ;
Θεατρινισμοί !

Μιλάει για τα σχολεία που πήγε το παιδι, αναφέρεται δε περίπου οτι "αυτά τα παιδιά πάνε σε γήπεδα και προκαλούν ταραχές" !!!! ( το παιδι ηταν στον αγώνα πόλο Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού πριν πάει Εξάρχεια ).
Και εδω μένω μaLάkαςςςς !

Αντιλαμβάνεται κανείς οτι ο πονηρός κ. Κούγιας πάει να ποντάρει πάνω σε ενα αδύνατο σημείο της κοινωνίας μας, τον τυφλό οπαδισμό - χουλιγκανισμό. Δηλαδη να διαιρέσει το πλήθος σε Παναθηναϊκούς και Ολυμπιακούς και όποιος δεν ειναι το ενα, παει να πει οτι ειναι το άλλο.

Ρε μάγκα Κούγια θα πείς τωρα και τι ομάδα ειναι ο πελάτης σου ;

Γιατι ρωτάω ; Ε ; Κοίτα βρε συ να'ούμε... να, πώς να το κάνουμε αμα βγει οτι ηταν Γάβρος καταλαβαίνει κανεις πού θα πάει το πράγμα. Αυτο θέλεις ;

Θέλεις να στρέψεις την προσοχή πάνω στο θύμα αφαιρώντας ετσι μέρος της προσοχής στον κατηγορούμενο. Θέλεις να μειώσεις ενα ήδη δολοφονημένο παιδί.

Εγω δεν θα γίνω δικαστής, δεν το εχω αυτο το δικαίωμα αλλα επισημαίνω τις ορατές μας αδυναμίες που πρέπει όλοι να δούμε ωστε η επόμενη μέρα να γίνει το πρώτο σκαλοπάτι για ενα καλύτερο μέλλον. Αυτο για να συμβεί πρέπει να δούμε τον συνάνθρωπο σαν άνθρωπο σκεπτόμενο, με όνειρα, με στόχους θετικούς.

Οτιδήποτε άλλο ειναι λάθος και πρέπει να αποβληθεί και για να μη λεω πολλά ας σκεφτούμε με ονόματα : Ζαχόπουλος, Βουλγαράκης, Ευφραίμ, και παλιότερα Χριστόδουλος, Μένιος Κουτσόγιωργας, Κοσκωτάς, Σαλιαρέλης, και η λίστα θα ηταν πολυ μεγάλη.

Πίσω απο την οθόνη μου, δεν κάνω επανάσταση, όπως κάνει στ' αλήθεια ο απλός λιμενεργάτης τόσο καιρό και ντρέπομαι... ντρέπομαι γι αυτό, εγω στα μπλόγκς κι αυτοί με τα γκλόμπς.

Θέλω καθαρό αέρα ! Η επόμενη μέρα ας έχει καθαρό αέρα !

64 σχόλια:

  1. Ετοιμάσου...όπου να'ναι θ'ακούσουμε πως ο μικρός Αλέξης αυτοκτόνησε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διόλου απίθανο patsiouri !!!
    Διόλου απίθανο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αυτο οτι ο μικρος αυτοκτονησε το ειπε σημερα ο Πιτσιρικος στον σκαι και ειπε ακομα αχαχχα οι εμποροι να κλεισουν τα μαγαζια τους και να γινουν αστυνομικοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγω θέλω να γίνω τριχιλιαρτζής.
    Με τον πληθωρισμό θα γίνω δεκαχιλιαρτζής, μετά 30χιλιαρτζής και πάει λέγοντας.
    Λεφτά με τη σέσουλα η ΝουΔού !

    Τι κερδίζω ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ύβρις αυτό που κάνουν... Δολοφονούν ένα νεκρό παιδί...

    Πάντως ο Κούγιας παίρνει το ρίσκο της ζωής του: ανέλαβε μια υπόθεση άχαστη!

    Ποτέ κανείς αστυνομικός δεν τιμωρήθηκε στην Ελλάδα επειδή σκότωσε ή βασάνισε!!

    Αν τη χάσει, γράφει ιστορία!

    Καλό βράδυ Tzonako και καλό ξημέρωμα (κυριολεκτικά και μεταφορικά)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ikor καιρός να χάσει !
    Εχω την εντύπωση οτι η μεγάλη πληγή του τόπου ειναι οι δικηγόροι !
    Παντού παρόντες και η πολυνομία βασιλεύει υπέρ τους !!!

    Γαμώτο !

    Καλο βράδι και σε σενα. Και να ονειρευτείς... εγω πάω για ύπνο και φοβάμαι μην ονειρευτώ όσα δεν μπορεί πια ο μικρός Αλέξανδρος.. .κλαίω ρε φίλε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ο πελατης του ειναι ΓΑΒΡΟΣ κ μανιατης κ αρρωστος γαβρος μαλιστα κ φασιστας!

    με την ιδια λογικη εγω αν ημουν τσοβολας θα ελεγα οτι ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΕΦΟΣΩΝ ΛΕΕΙ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΠΟΛΟ Κ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΚΔΙΚΗΘΗΚΕ! ΘΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΓΥΡΙΖΑ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ

    ΣΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΩ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥΣ Κ ΕΠΕΙΔΗ ΜΠΑΙΝΩ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΙΑΤΣ/ΦΟΡΟΥΜΣ ΤΟΥ ΠΑΟ,ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ!

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΠΩΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ,ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ,ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ Κ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΟΥΣ..

    ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΑΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΟΥ ΦΟΝΙΑ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ 'ΤΗΝ ΔΙΚΗ' ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΔΑΠΙΤΕΣ ΜΕ ΤΕΜΠΟΝΕΡΑ..

    ΚΑΛΟ ΠΣΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ξέχνα τον κούγια. και αργήσανε πολύ. μα κάλιο αργά παρά ποτέ.
    http://www.enet.gr/online/online_text/c=112,id=65207956

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Aαααα ! basnia έγραψες !
    Αχαχαχα, εκκρεμεί η διαγραφή του Κούγια ;
    Ωραία ! Πωπωωωω σούργλεο είμαστε !
    Γρήγορα τον Φρίσκ και άλλους ξένους μάνατζερ !

    Πωπωωω λέμε πιο πάτος απο τον πάτο δεν υπάρχει !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. laplace78 να μην παίξουμε το παιχνίδι του Κούγια !
    Ειναι πονηρός όσο μιά κότα νοικοκυρά που βλέπει πρωινάδικα ! Ειναι επικίνδυνος.
    Επιδιώκει να χωρίσει την κοινωνία σε μέν και δε, σε άσπρους και μαύρους, τον συμφέρει.
    Κι αν θέλουμε να πάει οπαδικά, αδέρφια μας οι γάβροι, αδέρφια τους εμείς, ξέρω βαριά κουβέντα, μα δεν θα υποκύψουμε στους Κούγιες !

    Καλό ΠΣΚ και σε σενα και σε όλους μας, να ηρεμήσουμε επιτέλους. Μια κουβεντα ειναι κι αυτό ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΝΑΙ φιλε τζονακο εχεις δικιο,αλλα το οτι ειναι γαβρος ο δολοφονος δεν το εγραψα για αν κανω διαχωρισμο απλα να σου πω οτι με την ιδια λογικη,ο τσοβολας μπορουσε να πει οτι ο αλλος ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΜΑΤΙ Κ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ..

    εχεις δικιο,με κουγιες δυσκολα να τα βαλουμε..

    εντωμεταξυ η απολογια του δολοφονου ειναι ΟΛΟΙΔΙΑ με απολογια κουγια για βατιδου,.κ εκει ελεγε τα σοδομα κ γομορα κ γενικα απο οτι εμαθα απο δικηγορους φιλες,ετσι κανει σ εολες τις υποθεσεις!με τον ιδιο τροπο λειτουργει!

    εγω αηδιασα που τον ειδα που ειχε φωτο του ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ με τα παιδια του κ τις εδειχνε στους δημοσιοκαφρους για να τους 'πεισει' οτι ηταν φιλήσυχος οικογενειαρχης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Eγω το περίμενα οτι ετσι θα κάνει, οταν άκουσα οτι ανέλαβε υπεράσπιση αυτός !!!
    Τωρα θέλω Λαζόπουλο να τιν κράξει ανηλεώς !
    Το άτομο ειναι για τον μπέο ! Πάει να χτυπήσει αδύνατα σημεία μα ο κόσμος πονηρεύτηκε, δεν τα τρώει πια !
    Σαφώς και θα ειχε παρόμοια τακτική, αλλα εδω ντεν είναι Αμέρικα !

    υγ. μια πρώην μου τον πήρε δικηγόρο αυτον κάποτε.... τους πήρε οσα έκλεψαν και παραπάνω αλλα τους αθώωσε ! Και μιλάμε για πορνίδιο που σχετιζόταν με συμμορία κλεφτών. Θεωρείται ο Νο1 συνήγορος λαμόγιων και εμετικών ανθρωπαρίων !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ναι φιλε,σατανιστες,εμπορους πρεζας ,δολοφονους κλπ

    αυριο θα ειναι στο δικαστηριο,θα βγει η αποφαση για δολοφονια φιλοπουλου... υπερασπίζεται εναν απο τους κατηγορουμενους που λενε οτι θα αθωωθει ενω ηταν μπλεγμενος αγρια..

    θα ειναι απεξω πολλοι παναθηναικοι κ απο οσο γνωριζω,του τα εχουν μαζεμενα..εξαλλου ανεβηκε κ ειδικο πανο για αυτον την τριτη,το ειχα βαλει στην αναρτηση του αγωνα

    πραγματικα η ντροπη του ανθρωπινου ειδους,ας ειναι καλα 'η ομαδα' που τον ανεβαζει..

    αλλα ας μην τα γραψουμε ολα δημοσια γιατι θα μας πουν τρελους ή συνωμοσιολογους..

    καλο πσκ κ παλι φιλε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κούγιας...παράγκα...Αρης Πετρούπολης,τεσσερις κατηγορίες σε τέσσερα χρόνια...και θα διστάσει τώρα να σπιλώσει ένα παιδί;Ηδη ο στόχος επετεύχθη,τα κωλομεσημεριανάδικα με τον Κούγια ασχολούνται πάλι!
    Ν'αγιάσει το χέρι των οπαδών της Βέροιας,νομίζω δυο φορές(μία σίγουρα) στη Βέροια έφαγε το ξύλο της χρονιάς του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. καλημερα φιλε

    *Και γω δεν εχω κανενα κεφι για γιορτες, αλλά σε πολλους που το λεω με κοιταζουν σα να ειμαι ufo. Μηπως ειμαι τελικα;
    *Πολλοι ανθρωποι εχουν αρχισει παλι να προβληματιζονται, αλλά το προβλημα στη χωρα ειναι οτι δεν μας ακουει σχεδον κανενας απο οσους αποφασιζουν.
    Μετα απο λιγες μερες θα μας βομβαρδισουν με νεες ειδησεις θελοντας να μας κανουν να ξεχασουμε ολα οσα εγιναν και φυσικα ολα οσα οδηγησαν στη σημερινη κατασταση.

    Μακαρι να εχουμε καθαρο αερα την επομενη μερα, ειναι πραγματι ενα ζητουμενο

    *Για τον δικηγορο που εφαγε ξυλο απο τη Βατιδου απαξιω να ασχοληθω πλεον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. δεν νομίζω ότι μπορώ να σχολιάσω τα περί κούγια... ο μη έχων συνείδηση δεν πρόκειται ποτέ να σωθεί. θα είναι πάντα βόδι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τι να σχολιάσουμε για τον "μοντελοπνίχτη" συνέχεια στην επικαιρότητα θέλει να βρίσκεται άλλα όχι και πάνω απ' το πτώμα του άτυχου Αλέξη.Πάντως θα πληρωθεί και αυτός με τα λεφτά που είχε πληρωθεί πριν 23χρόνια ο Λυκουρέζος στην υπόθεση "Καλτεζά". Οι κυβερνήσεις μας ξέρουν να μην αφήνουν εκκρεμότητες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η επόμενη μέρα θα μας βρει να προσπαθούμε να μαζέψουμε κομμάτια από ότι έχει απομείνει..

    *Καλημέρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Για τον Κουγια ειναι λιγο πολυ γνωστα ολα...ο ανθρωπος ειναι παραφρων και γι' υτο επικινδυνος! Τωρα, αν ο σκοπος του ηταν να χωρισει Παναθηναϊκους- Ολυμπιακους, ε νομιζω οτι αυτο ξεπερναει σε ηλιθιοτητα ο,τιδηποτε εχει κανει ως τωρα. Εδω μια ολοκληρη χωρα εχει ξεσηκωθει και θα κατσει κανενας σοφρων ανθρωπος να κολλησει στην ομαδα του παιδιου, οσο φανατικος γαυρος κι αν ειναι; Ενταξει καμια 100ρια αρρωστοι μπορει να κολλησουν, αλλα δεν αποτελουν αυτοι και σημειο αναφορας!
    Για την επομενη μερα, δυστυχως δεν ειμαι πολυ αισιοδοξη! Ελπιζω οταν καταλαγιασει το θεμα να αποδειχτει οτι δεν ηταν απλα ενα ξεσπασμα και επιστρεψαμε στα ιδια, ελπιζω να συνεχισουμε καθε φορα να διεκδικουμε...με λιγοτερα θυματα καθε φορα...
    Καλημερα και καλο ΣΚ,οσο γινεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Η επόμενη μέρα...
    Άραγε πότε θα έρθει αυτή η επόμενη μέρα?
    Η επόμενη μέρα πό την κηδείς - πέρασε, η επόμενη μέρα από τις φωτιές? - θα έρθει και θα περάσει, - η επόμενη μέρα πό τη δίκη? - καια υτή θα έρθει...
    όμως ποια θα είναι Η Επόμενη Μέρα?Η πραγματική επόμενη μέρα?Αυτή που θα γυρίσουμε όλοι σελίδα και όλα αυτά θα είναι παρελθόν?Εκείνη η μέρα που θα μπορούμε να προχωρήσουμε παρακάτω έχοντας αλλάξει ότι από την προηγούμενη ημέρα , μας χαλούσε???
    Πότε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Έχω την εντύπωση ότι τους δικηγόρους, τους πληρώνει το Σώμα των γουρουνιών. Ο δικηγορικός σύλλογος πάντως δεν φαίνεται να αναμασά τις σαχλαμάρες του Κούγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. κερδιζεις ενα δειπνο με τον κουγια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Άκουγα χθες τη συζήτηση ανάμεσα σ'έναν οδηγό λεωφορείου και σε μία επιβάτισα,και συμφωνούσαν πως δεν είχε καμία δουλειά στα Εξάρχεια το παιδί και για να σύχναζε εκεί,αυτό κάτι σημαίνει,ποιος ξέρει τι "κουμάς" ήταν!
    Εξοργίστηκα τόσο,που για να αντέξω το υπόλοιπο ταξίδι,έβαλα το mp3 στο τέρμα,για να μην τους ακούω!
    Το παραδέχομαι,λοιπόν,πως είμαι κι εγώ ένα απ'τα κωλόπαιδα και μου χρειάζεται πολύ ξύλο,γιατί κι εγώ πηγαίνω στα Εξάρχεια για καφέ!

    Όσο για το υπόμνημα του Κούγια,το καλύτερο που άκουσα ήταν πως αυτό δεν είναι υπόμνημα.Είναι ένας υπόνομος πάνω σ'ένα μνήμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Το γάβρος είναι το τελευταίο
    Δυστυχώς τυγχάνει κοντοχωριανός μου, Μανιάτης το μπουμπούκι...
    Δηλωνω εδώ υπεύθυνα πως ντρέπομαι για τη φήμη που εχουν οι Μανιάτες ως παλληκάρια.
    Αρχίδια.
    Αυτιστικές κότες είναι που μπορούν να συνεννοηθούν μόνο με όπλα και μαχαίρια,΄καθυστερημένα ούγκανα που ακόμα στα πρωτόγονα χωριά τους το κάνει ο πατέρας με την κόρη και ο αδερφός με την αδερφή που αν πάρει κάποιος το θέρρος να της κάνει καμάκι μπορεί και να τον σφάξουν βεντετίστικα και όλα αυτά να μένουν φυσικά μεταξύ της Ομερτά των συγχωριανών...
    ΦΥΣΙΚΑ το μεγαλύτερο ποσοστό άπό δαύτους είναι τα γέρικα αποβράσματα της χούντας και τα τοιουτοτρόπως γαλουχημένα παιδιά και εγγόνια τους.
    Κι'αυτά τα ζώα τα αμολάνε έξω μ'ένα όπλο στο χέρι
    Το αυτό φυσικά ισχύει και για άλλες περιοχές της χώρας, απλώς για τους Μανιάτες τυχαίνει να έχω και προσωπική άποψη.
    Και ζητώ συγγνώμη από τους νορμάλ Μανιάτες γιατί δε μου αρέσει να γενικεύω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Επειδή ξέρω πολύ καλά τι αποφάσεις βγαίνουν στα Πειθαρχικά Συμβούλια του ΔΣΑ για τα μέλη τους θα σας πω το εξής:
    Και αν το πρωτοβάθμιο κάνει το λάθος και τους πιάσει έρχεται το δευτεροβάθμιο που μετέχουν και ανώτατοι δικαστές, όπως ο Πρόεδρος του Αρείου Πάγου και τους αφήνει!!
    Όλοι αυτοί έχουν πάει στα πειθαρχικά συμβούλια και όμως κυκλοφορούν και κάνουν ακόμη τους μεγαλοδικηγόρους!!
    Ραγκούσης: έχει παραπεμφθεί με βούλευμα του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για απάτη κατά του Δημοσίου με μία χρηματιστηριακή εταιρεία στην οποία ήταν πρόεδρος, εδώ και πολλούς μήνες. Άκουσες εσύ να πάει σε δίκη;; ακόμη εκκρεμεί! Είναι ελεύθερος και δικηγορεί και βγαίνει και πρώτη φάτσα στα κανάλια!
    Λυκουρέζος: Κατηγορείται για την υπόθεση της Αξωνής στη Γλυφάδα (καταπάτηση κτημάτων του Δημοσίου). Είναι ελεύθερος και δικηγορεί!!
    Κούγιας: Σίγουρα έχει υποθέσεις ποινικές σε βάρος του με την αντιδικία της γυναίκας του. Και έχει πάει αμέτρητες φορές στα πειθαρχικά συμβούλια του ΔΣΑ για αντιδικηγορική συμπεριφορά και για συμμετοχή του σε εκπομπές στα κανάλια όπως και ο Ραγκούσης. Και όμως δικηγορεί!!
    Κεχαγιόγλου: Κατηγορήθηκε, δικάστηκε για παραδικαστικό κύκλωμα και είναι έξω και δικηγορεί!!
    Πολύ σωστά το εντόπισες Τζονάκο μου!
    η μεγάλη πληγή του τόπου είναι οι δικηγόροι !
    Παντού παρόντες και η πολυνομία βασιλεύει υπέρ τους !!!

    Έχουν μετατραπεί από επιστήμονες υπερασπιστές του δικαίου, σε συνεργούς των πελατών τους και σε αυτούς που υποθάλπουν εγκληματίες, φανερά και με κάθε νομικό και πραγματικό τερτίπι και κολπάκι και κανείς δεν τους ακουμπά!
    Και αν καμιά φορά κανένας δικαστής κάνει το λάθος να τους πιάσει και να τους καταγγείλει ρώτα τον τι παθαίνει!!!!
    Τους στηρίζει το σάπιο σύστημά μας και τους χρησιμοποιεί για να το ξελασπώνουν!!

    Η επόμενη μέρα μου μοιάζει μαύρη όπως πάντα!
    Υπήρξε επόμενη μέρα και για άλλα παιδιά που δολοφόνησε το διεφθαρμένο κατεστημένο μας και όμως ξεχάστηκαν! Παρότι η επόμενη μέρα επιβεβαιώνει άλλη μια φορά σε τι βόθρο ζούμε!
    Δες αν θέλεις τι έγινε με τον Παναγιώτη Βασιλέλη
    Θα καταλάβεις ποια θα είναι και σ' αυτή την ιστορία του Αλέξη, η επόμενη μέρα μας!!
    Αέρα ψάχνω και εγώ γιατί πνίγομαι και τα πέτσινα "δεκαχίλιαρά" τους δεν με παρηγορούν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Άσε και θα την πληρώσει αλλιώς...Ήδη τον κάλεσαν σε απολογία από τον Δικ. Σύλλογο, και έμαθα πως το απόγευμα του κάψανε το αμάξι και την είσοδο του γραφείου του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. laplace θα μας πουν συνωμοσιολόγους ποιοί ; Χαχαχα ας γελάσω...

    Vad ;οπου ανακατεύεται ο Κούγιας παίζει πολύ χρήμα και πολλά παράγκα, αυτο ειναι προφανές !

    Aντώνη εγω σκέφτομαι επίσης μήπως ειμαι ούφο ... Δεν εχω ακόμα συνέλθει απο όλα αυτά και δεν ξέρω τι θα μπορούσε να με κάνει να νιώσω καλά. Ισως μια παραίτηση σύσσωμης τηςς Κυβέρνησης ;
    Καλα που δεν βλέπω και πολλή τηλεόραση, κάτι ειναι κι αυτο και θα με βοηθήσει.

    * Για τον Κούγια δίστασα να γράψω αλλα τελικά το έκανα. Δεν ειναι αυτός το κύριο θέμα του άρθρου μου, δεν το αξίζει. Ειναι όμως κι άλλο ενα χτύπημα στα οσα συνέβησαν.
    Ολα τα χαμε, εμφανίστηκε και αυτός !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. unclescrooge επειδή λογικά δεν ξαναασχοληθώ με τον κύριο αυτόν, οτι ειναι θα το πούμε εδω και μετά πάμε γι άλλα.
    Αν και τι να πείς γι αυτόν ... ;

    zoyzoy "μοντελοπνίχτης" :)) νομίζω ο ίδιος εχει πει ετσι τον εαυτό του !
    Λυκουρέζος ! Αλλος απο κει !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Λίνα τα κομμάτια μας μαζεύουμε, συμφωνώ.
    Καλησπέρα.

    Butterfly θεωρώ σίγουρο οτι θα προσπαθήσει με οτι πιο τραβηγμένο να ελαφρύνει τον πελάτη του.
    Ολα τα ταμπού μας θα χτυπήσει !
    Ενας τέτοιος τύπος θα μπορούσε πχ να πει οτι ο Αλέξανδρος δεν πήγαινε συχνά εκκλησία για να πάρει με το μέρος του αρκετές θεούσες. Μη το γελάς καθόλου, ειναι ικανός !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Σκορπίνα η επόμενη μερα ειναι ειναι αυτη που κάτι θα έχει αλλάξει. Οσο μένουμε στα ίδια, παραμένουμε και στην ίδια μέρα.

    wert01gf ελπίζω στον Δικηγορικό Σύλλογο να ειναι τουλάχιστον όπως πρέπει αν και αμφιβάλλω πια, για το πόσα πράγματα λειτουργούν όπως πρέπει, όπως ειναι αυτονόητο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. skouliki να μου λείπει, στον χαρίζω.

    armia εγω θα τους μιλούσα.Θα τους ζητούσα ευγενικά να πάψουν να λένε μαλακίες μπροστά μου γιατι συγχίζομαι και δεν θα μπορώ να απολαύσω το καφεδάκι μου μετά, στα Εξάρχεια :))
    Αμα σε δούν και γυαλίζει και το μάτι σου λίγο, το βουλώνουν !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Μέχρι κάποια εποχή, σεβόμουν τις ιδιαιτερότητες των ανθρώπων απο κάποιες περιοχές της Ελλάδας και δεν έλεγα κουβέντα, όχι απο φόβο, αλλα επειδη όσο δεν με πείραζε κανεις ήμουν ας πούμε οκ.
    Ομως patsiouri στην πορεία τόσο οι 8/10 Κρητικούς όσο και οι 4/5 Μανιάτες που γνώρισα ηταν για σφαλιάρες. Η λεβεντιά εχει πάει περίπατο και κουκουρούκου τάχαμου ηταν απόγονοι περήφανου λαού.
    Παραμύθια !

    Ασε που πολύ χουντοβασιλικοί ειναι εκει κάτω και δεν το καταλαβαίνω βρε παιδί μου αυτό, δεν το καταλαβαίνω ...

    Να σαι καλά Πατς, πάω κι εγω μια βόλτα οχι μόνο Πιτσιρίκο αλλα σε διάφορα άλλα ενδιαφέροντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. marianaonice απο μικρός απορούσα με τους δικηγόρους. Ολοι μεγαλόσχημοι με ύφος βαρύ 200 τόνων και αυστηρότητα ακόμα κι οταν χαμογελούσαν !
    Νωρίς αντιλήφθηκα οτι για να κατανοήσει κανεις τους νόμους με λεπτομέρεια πρέπει να ειναι νομικός !
    Αρα γι αυτό γίνονται βουλευτές τόσοι δικηγόροι, επειδη χρειαζόμαστε νομικούς να κάνουν νόμους !
    Δεν πειράζει που δεν καταλαβαίνουμε εμείς, που για μάς γίνονται, αυτοί καλά περνάνε.
    Σε Δημοτικές Εκλογές δεν ψηφίζω ποτέ δικηγόρο. Προτιμώ κανεναν ελαιοχρωματιστή, κανα δάσκαλο κλπ.

    Ξέρω οτι αν κάνω αδίκημα θα την πληρώσω, εκείνοι όμως βρίσκουν παραθυράκια να την γλυτώνουν.

    Την ιστορία του μικρού Βασιλέλη τη θυμάμαι, και όλοι αθώοι τελικά, κανείς δεν φταίει !!!
    Το μικρούλι ομως δεν υπάρχει πια !
    Πάνω του πλούτισαν κάποιοι που κυκλοφορούν τώρα ελεύθεροι με το μεγάλο 4Χ4 ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Αηδίασα με όσα τόλμησε να ξεστομίσει ο Κούγιας για τον Αλέξανδρο.
    Προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις έτσι ώστε να δκαιολογήσει το γεγονός πως ο πελάτης του τράβηξε όπλο.
    Ο τέλειος ξεπεσμός λέμε.
    Καλό βράδυ εύχομαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Artanis ασφαλισμένο θα ηταν το αυτοκίνητο και το Γραφείο !
    Δεν παθαίνουν τίποτα αυτοί, δεν τους λυπάμαι καθόλου !

    * με γεια το άβαταρ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Aυτο λέω, οτι θα επιχειρήσει να επικαλεστεί τελείως φτηνά επιχειρήματα, όπως αυτο που φέρεται να δήλωσε οτι "θα αποφασίσει η δικαιοσύνη αν έπρεπε να πεθάνει το παιδί" και κατι άλλα για "θέλημα θεού" και λοιπά τέτοια.

    Kαλό βράδι και σε σενα dyosmaraki.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Κατι επρεπε να κανει για να ξαναβγει στο προσκήνιο η ντροπή της Πετρουπολης.. Αλλα, τι κριμα, συζητάμε για την αντιπαλοτητα των ομάδων, για την γιαλατζι λεβεντιά καποιων περιοχων (πληγωσατε τη μιση κρητικιά μεσα μου), και για το αν ο κουγιας ειναι καθικι ή βοθρος ολοκληρος.. και παλι χανουμε κατι.. αυτο το οπλο, σε αυτο το χερι, ποιος αποφασισε να το βαλει; Ποιος ελεγξε την ασφαλή του λειτουργία; Ποιος την εγγυήθηκε; Σε ποιο εδώλιο θα καθίσει και ποιος θαναι ο συνήγορος του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ακριβώς, κι επειδη όντως χάνουμε κατι επικεντρώνοντας πάνω στον Κούγια - δεν ηταν αυτός ο σκοπός μου - έχουμε πολλά να πούμε εν καιρώ.
    Αυτο το θέμα δεν θέλω να το συζητήσω για πολυ ακόμα επειδη φαίνεται σαν να ασχολούμαι με αυτόν ενω σκοπός ηταν αυτο στο οποίο καταλήγω :
    Για την επόμενη μέρα θέλω καθαρό αέρα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. tzonako μου,
    δεν κουράστηκα να κλωτσάω τους εν δυνάμει δολοφόνους και να τους συνθλίβω με ευχαρίστηση, δεν κουράστηκα να απαιτώ και να ουρλιάζω για τα δίκια όλων μας τα οποία παρεμποδίζονται ακόμα και με τη χρήση όπλων, κουράστηκα όμως να αηδιάζω με την νοσηρή καθημερινότητα ζώντας ως πολίτης σ' αυτό το "κράτος δικαίου". Ξέραμε ως χτες ότι χτυπάνε τους γέροντες γονείς μας, ότι καταληστεύουν τους κόπους μας, ότι αδικούν κι απαξιώνουν κάθε τίμιο Έλληνα. Σήμερα ξέρουμε πλέον ότι δολοφονούν και τα παιδιά μας ταγμένα να θυσιαστούν ως Ιφιγένειες στο βωμό των σκανδάλων, της απάτης και της λαμογιάς!
    Από ιδία άποψη έχω να πω ένα προς όλους: Στο πεζοδρόμιο έχει χώρο για όλους! Μια φωνή δε φτάνει για ν' ακουστεί, πολλές φωνές σείουν τα μέγαρα! Ας δώσουμε όλοι ώθηση σ' αυτό το σάπιο καθεστώς να πέσει, υψώνοντας το ανάστημά μας!
    Αύριο μπορεί να 'ναι το παιδί μας θύμα μιας τέτοιας κυβέρνησης, θύμα ενός σχιζοφρενούς που θα επικαλεστεί ακόμα ένα "ατύχημα".
    "ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ".
    Γελαστό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Αυτο που ειπε το γελαστο απογευμα πριν απο λιγο, το ειχα γραψει και γω απο χθες περιπου το ιδιο
    Το μεταφερω και εδω (με την αδεια σας)

    "Αδελφια, ολοι στο δρομο να σπασουμε τον τρομο της Δεξιας. Μην τους φοβαστε ειναι απλα θρασυδειλοι"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ...και κάτι ακόμα!
    Ρουσσόπουλος, Μαγγίνας, Τσιτουρίδης, Λιάπης, Κεφαλογιάννης, Βαρθολομαίος...
    Έχω "φάει" δακρυγόνα με ημερ/νια λήξης του '89...
    Αν έχεις δίκιο και σκοπό σου φαίνονται...ζιβανσί!
    Το πρώτο τσούζει, τα επόμενα απλά τ' απολαμβάνεις...
    Κάτι σαν το σεξ...χα χα χα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Mόλις ήρθα απο περιήγηση σε 568 φωτογραφίες απο τις τελευταίες μέρες και τα γεγονότα.
    Επαθα πλάκα.

    Ισως να μαι δειλός και δεν κατέβηκα στο δρόμο, ίσως πάλι να μην ήθελα να δώ τις ασχήμιες, αλαλ σίγουρα δεν ακούστηκα και εγω μαζι με τους άλλους.
    Εχεις δίκιο φίλε Γελαστό Απόγευμα, πολλές φωνές κάνουν κατι σπουδαίο, το ίδιο έγραψε κι ο Αντώνης και ντράπηκα που δεν ήμουν παρών.
    Oμως εχω κατέβει στους δρόμους και το πρώτο ξύλο το φαγα 19 χρονών, χωρίς να εχω κάνει και κάτι κακό ! Απλά βαρούσαν.
    Ξέρω πώς ειναι. Μόνο δακρυγόνα δεν έτυχε να φάω ποτέ. Κυνηγητό και ξύλο ναι.
    Τώρα, το πράγμα ξέφυγε πολύ. Αν πρέπει να κατέβουμε όλοι στους δρόμους για να διεκδικήσουμε αυτονόητα πράγματα, τότε ...
    Πάντως μετρημένα ειναι τα ψωμιά της ΝΔ επάνω αυτο λέει η λογική.

    Θέλω να σου πώ οτι σε θαυμάζω πάντως και θα στο λεγα αυτο και απο κοντά. Υπάρχουν πράγματα που δεν λεγονται κι αν στα εξηγήσω θα με καταλάβεις.
    Καλό βράδι φίλε.
    Και σενα καλό βράδι Αντώνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Στο στρατό (ΕΛΔΥΚ,κρίση Περσικού '90)
    λέγαμε "όποιος φοβάται πέφτει και κοιμάται"...
    Υπάρχουν εκατομμύρια δειλοί που δεν αρθρώνουν κουβέντα αυτή την ώρα tzonako. Πάψε λοιπόν την αυτοκριτική από την ώρα που έχεις το θάρρος της γνώμης και τον τσαμπουκά του "ζω"...
    Η δειλία κι η ντροπή δεν αρμόζουν σε σένα που βλέπω πως γράφεις, τι πιστεύεις και ξέρω τις δραστηριότητές σου...
    Εξάλλου τι να το κάνεις αν περπατάς βουβός; Όσα χιλιόμετρα κι αν διανύσεις ποτέ κανείς δε θα καταλάβει για ποιο λόγο πορεύθηκες.
    Εσύ έχεις λόγο και το αποδεικνύει η επιτυχία σ' αυτό που κάνεις κι από την άλλη ξέρω πολύ καλά ότι αντίθετα με κάποιους, εσύ δεν εξυπηρετείς κανέναν απολύτως σκοπό παρά μόνο το πάθος και την αγωνιστικότητά σου.
    Μην ξεχνάς ότι ο Σολωμός δεν έπιασε ποτέ του όπλο αλλά χωρίς αυτόν δεν θα 'χαμε Εθνικό Ύμνο.
    Παρ' αυτά ξέρουμε όλοι ότι ποτέ δεν είναι αργά για επαναστάσεις και όταν γίνει θα 'μαστε όλοι εκεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Τζονάκο μου,λόγω ηλικίας,όχι μόνο δε θα το βούλωναν,αλλά δείχνοντας με,θα έλεγαν "ορίστε πως είναι η νεολαία σήμερα,με θράσος κλπ. κλπ.!" και θα'λεγαν χειρότερα μετά!
    Γι'αυτό με τέτοιους ανθρώπους δε θέλω ν'ανοίγω κουβέντες.
    Καταβάλω μεγάλη προσπάθεια για να μην το κάνω,γιατί είμαι άνθρωπος που "σκάει" αν δεν πει την άποψη του,ειδικά όταν εξοργίζομαι μ'αυτά που ακούω,αλλά μ'αυτές τις απόψεις,ξέρω πως στενόμυαλοι θα συνεχίσουν να είναι.
    Πλέον ο ρατσισμός απένανι στους νέους,απ'την πλευρά των μεγαλύτερων,ξεπερνά κάθε άλλη μορφή ρατσισμού!Το συναντώ καθημερινά γύρω μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ενας λόγος που δεν γράφω πολύ συχνά ειναι γιατι θέλω οταν γράψω κάτι να έχει ουσία, να με αγγίξει και να το μεταδώσει.
    Αλλα παιδιά όπως ο Αντώνης, αμα τον ενοχλεί κατι, αμέσως θα το πεί και ξέρω οτι εννοεί όσα λέει.
    Η patsiouri ειναι απίθανη, τα λέει με τον τρόπο της και ετσι θα ναι και αν τη γνωρίσει κανεις απο κοντά.
    Αλλος ετσι, άλλος αλλιώς, υπάρχουν κάμποσοι με λόγο 'αγωνιστικό' όμως στην πράξη, δηλαδή εκτός νετ δεν μπορώ να ξέρω τι κάνει ο καθένας και τι ζωή ζει.
    Για φαντάσου κάποιον με πατέρα αστυνομικό ή με αδελφή δικαστικό ή με θείο βουλευτή, που βλέπει τα στραβά και θέλει να αγωνιστεί αλλα δεν μπορεί για να μην εκθέσει άλλους και ερθει κι ο ίδιος σε δύκολη θέση ;

    Εχεις δίκιο, παλεύω με μόνο όπλο το πάθος μου για ενα καλύτερο αύριο για όλους.
    Η επιτυχία εδω ειναι λίγοι καλοί φίλοι, κάποιοι άνθρωποι που αισθάνομαι μαζι τους οτι μπορώ να τους χτυπήσω την πόρτα μες στη νύχτα αν εχω ενα πρόβλημα, και το ίδιο να κάνουν αυτοί για να βοηθήσω.
    Eπιτυχία επίσης θεωρώ τον καλό κόσμο που έρχεται και διαβάζει και σχολιάζει εδω. Ολοι ειναι εξαίρετα μυαλά.
    * Οκ, υπήρξαν κι εξαιρέσεις ;)
    Αλάνθαστος δεν ειμαι, θέλω να γίνω καλύτερος. Οσο πάει. Δεν βάζω όριο.
    Καλύτερος γίνεται κανεις ακόμα κι αν καταφέρει να δώσει σε άλλους κάτι καλό.
    Διάβαζα στο μπλογκ του "Ματθαίος ο Κρής" ενα σχόλιό του που λεει οτι θεωρεί πως η γενιά των 50ρηδων εχει αποτύχει.
    Αν εχει δίκιο, να κάτι που προλαβαίνουμε να διορθώσουμε : Να μην αποτύχουμε, όχι τουλάχιστον απο ανικανότητα και αδράνεια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. * Το προηγούμενο σχόλιο ηταν πάνω σε αυτο του "Γελαστό Απόγευμα".

    armia να σαι καλά μ έκανες και χαμογέλασα. Εχεις δίκιο, θα σου την έλεγαν κι απο πάνω.
    Κι εμένα θα μου την έλεγαν αλλα όχι τόσο, ουτε και με νοιάζει.
    Δεν ειναι θέμα ηλικίας τόσο πολύ, άλλωστε κάθε ηλικία εχει τα καλά της και τα κακά της. Αν ο οδηγός και η κατίνα ηταν 52ρηδες κι εσυ πχ 22 ειναι επόμενο να σε δούν σαν "τσογλάνι" αλλα ειναι λάθος !
    Ειδες ; Φτάσαμε στο σηεμίο να θεωρούμε ¨"λογικό" κατι που όλοι κάνουν, άσχετα αν αυτό ειναι σωστό !
    Ειναι ρατσισμός, καλα το λες.
    Εμαθα να ακούω με τον ίδιο σεβασμό εναν 65άρη και μια 20άρα, ή μία 45άρα και εναν 25άρη.
    Το θέμα ειναι ΤΙ λες και ΠΩΣ το λες.

    Την επόμενη φορά θα έλεγα να μιλήσεις ...για να μην σκάσεις κιόλας :)

    Καλό ξημέρωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Για φαντάσου κάποιον με πατέρα αστυνομικό ή με αδελφή δικαστικό ή με θείο βουλευτή, που βλέπει τα στραβά και θέλει να αγωνιστεί αλλα δεν μπορεί για να μην εκθέσει άλλους και ερθει κι ο ίδιος σε δύκολη θέση ;
    Πολύ σωστή η επισήμανσή σου αυτή!

    Εγώ θα έλεγα και το άλλο:Για φαντάσου κάποιον με πατέρα αστυνομικό ή με αδελφή δικαστικό ή με θείο βουλευτή, ή και τον ίδιο το δικαστικό, αστυνομικό ή βουλευτή, που βλέπει τα στραβά και θέλει να αγωνιστεί αλλα δεν τον χωράει κανένα στρατόπεδο;; γιατί όλοι θα τον βλέπουν με καχυποψία και δυσπιστία;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Aγαπητή marianaonice οσα έγραψα ηταν πάνω στην έκφραση "δειλοί" που χρησιμοποίησα εγω και ο Γελαστό Απόγευμα για να δείξω οτι η δειλία συχνά δεν ειναι ατολμία αλλα απο θέση κάποιος δεν μπορεί να συμμετέχει με πράξεις στους δρόμους, επειδή η θέση του μπορεί να ειναι τέτοια που δεν μπορεί να ρισκάρει να δράσει ο/η ίδιος.
    Ολοι έχουμε μερικά πράγματα να διαφυλάξουμε, να προστατεύσουμε σε σημείο που αυτο να μπορεί κανεις να το πεί ατομισμό, ή ακόμα και εσκεμμένη αδιαφορία.
    Δεν ειναι ετσι, δεν αδιαφορούμε, δεν ειμαστε παρτάκηδες, απλά δεν γίνεται να θέσω σε κίνδυνο ορισμένα πράγματα που εχω αγωνιστεί να διαφυλάξω.
    Δημόσια δεν θέλω να το αναλύσω αυτό επειδή ήδη αρκετά εχουμε εκτεθεί δημόσια σε μάτια που κάθε άλλο παρά θετικά μας βλέπουν.
    Ο κόσμος δεν ειναι αθώος κι αγγελικά πλασμένος, κάθε άλλο, ετσι που τον καταντήσαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. tzonax, πιστεύω πως ακόμη και αν για τους λόγους που αναφέρεις κάποιος μπόρεί να έχει δυσκολίες να εμφανιστεί σε κοινή θέα (σε μια διαδήλωση π.χ.) δεν συμβαίνει το ίδιο με την επιρροή που μπορεί να ασκήσει στον πέριγυρό του με την γνώμη του.
    Υπάρχει και ο λεκτικός αγώνας στον τόπο εργασίας μας, στο συγγενικό περιβάλλον κλπ όταν θα εναντιωθούμε σε μια τοποθέτηση που θα προσπαθήσει να υποβαθμίσει τα θετικά ενός κινήματος.
    Από την άλλη νοιώθω την ανάγκη να εκφράσω την αντίθεσή μου σε αυτό που λέγεται τις τελευταίες μοιρολατρικά πως οι 50ρηδες ή η γενιά του Πολυτεχνείου κλπ έχουν αποτύχει. Αυτή η θέση αφ΄ενός (κατά τη γνώμη μου) δημιουργεί μία στάση παθητικότητας για τους μεγαλύτερους σε ηλικία και από την άλλη δημιουργεί μία στάση "κάθαρσης"για τις νεότερες γενιές του στυλ "εμείς δεν φταίμε σε τίποτα, οι μεγάλοι τα κάνανε μπάχαλο". Κάθε γενιά έχει την αποκλειστική ευθύνη τόσο για τις θετικές όσο και για τις αρνητικες πτυχές της ιστορίας μας.

    Σε τούτες τις ώρες το ενδιαφέρον μας ας μην στραφεί στην αντιπαράθεση των γενεών αλλά στο μόνιασμά τους, στα κοινά σημεία, τα κοινωνικά προβλήματα που απασχολούν το σύνολο των πολιτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Καλημέρα. Πολύ σωστές οι επισημάνσεις σου dyosmaraki.
    Δεν ειναι σωστό να ρίχνουμε ευθύνες σε μια ολάκερη γενιά για λάθη που κάποιοι έκαναν, για επιλογές που κάποιοι πήραν και για πράγματα που δεν μπορέσε να κάνει μια ολόκληρη γενιά.
    Σκεφτόμουν : Ειναι κάποιος 41 ετων. Σε ποια γενιά ανήκει ; Γεννήθηκε το 1967, άρα ; Γενια της Χούντας ;
    Αλλος ειναι 26 ετων, αυτος γεννήθηκε επι Ανδρέα Παπανδρέου και έζησε στη συνέχεια την Οικουμενική Κυβέρνηση μικρός, την ΟΝΕ, τους Ολυμπιακούς Αγώνες και άλλα. Ποια γενιά ακριβώς ειναι αυτή ;
    Αλλος ειναι 48, γεννήθηκε πριν τη Χούντα και ηταν παιδί σαν τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο οταν η Χούντα έπεσε. Σε ποια γενιά ανήκει αυτός ;
    Αλλος ειναι σήμερα 54 και ηταν ήδη ενήλικας επι Χούντας και εχει και 2 παιδιά. Αυτός πρέπει να θεωρηθεί μέλος μιας αποτυχημένης Γενιάς ακόμα κι αν ο ίδιος έκανε οτι μπορούσε καλύτερο ;

    Μην γενικεύουμε και μην είμαστε άδικοι.
    Εγω ντρέπομαι για το οτι για μια δεκαετία της ζωής μου κυβέρνησαν τον τόπο κάτι τύποι που γι αυτούς δεν ειχα σημασία ως πολίτης !
    ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ ;;;;

    Εξαιρετικό θέμα για ανάρτηση αυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Είναι σχεδόν έτοιμο.
    Το ανεβάζω μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ουάου !!! Μπράβο :)
    Θα το συζητήσουμε εκεί λοιπόν, μην ανεβάζω και εγω τέτοιο θέμα !
    Περιμένω να το βάλεις και θα βάλω παραπομπή σε σενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Όλοι θέλουμε μια επόμενη δίκαιη μέρα για τα πάντα πάνω σε αυτή την υπόθεση! Το αν θα την έχουμε είναι ένα άλλο ζήτημα. Εξαρτάται και από εμάς, αλλά και από το πόσο καλά θα λειτουργήσουν οι θεσμοί της δημοκρατίας.

    Όσο για τον Κούγια...τι να πω; Κάνει τη δουλειά του αναμφίβολα, αλλά δεν μου το βγάζεις από το μυαλό ότι δεν είναι ο σωστός άνθρωπος στη σωστή θέση. Και να σου πω και κάτι, δεν μπορεί να είναι τόσο τυχαίο ότι υπερασπίζεται πάντα όλες τις αμφιλεγόμενες περιπτώσεις. Κάτι λέει αυτό και για τον ίδιο. Πόσο άτυχος δικηγόρος να είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Θέτω εις την μπλογκο-ομήγυριν το εξής πολλαπλούν φιλοσοφικόν ερώτημα:

    Τί να είναι ο Χούγιας άραγε;;;

    1. Στυγνός εκμεταλλευτής της Δημοκρατίας ;
    2. Στυγνός εκμεταλλευτής ΠΑΕ τινών ;
    3. Εκμεταλλευτής της στυγνής Μιντιοκρατίας ;
    4. Είς απλούς και κερατάς και δαρμένος ;
    5. Είς απλούς μαχόμενος την Θέμιδα ;
    6. Είς απλούς υπερασπιστής αδυνάτων ;
    7. Είς πολλαπλώς κομπλεξικός τηλεαστήρ ;


    Μπορείτε να δώσετε και περισσότερες από μία απαντήσεις, είτε εδώ, αν τό επιτρέψει ο φιλοξενητής, είτε στο εμόν βλόγιον.

    Σκεφθείτεεέ! Απασφαλιστείτεεέ! Σκοπεύσατεεέ!
    Πύύύύύυυυυυυυυυρ!
    Θέτω εις την μπλογκο-ομήγυριν το εξής πολλαπλούν φιλοσοφικόν ερώτημα:

    Τί να είναι ο Χούγιας άραγε;;;

    1. Στυγνός εκμεταλλευτής της Δημοκρατίας ;
    2. Στυγνός εκμεταλλευτής ΠΑΕ τινών ;
    3. Εκμεταλλευτής της στυγνής Μιντιοκρατίας ;
    4. Είς απλούς και κερατάς και δαρμένος ;
    5. Είς απλούς μαχόμενος την Θέμιδα ;
    6. Είς απλούς υπερασπιστής αδυνάτων ;
    7. Είς πολλαπλώς κομπλεξικός τηλεαστήρ ;


    Μπορείτε να δώσετε και περισσότερες από μία απαντήσεις, είτε εδώ, αν τό επιτρέψει ο φιλοξενητής, είτε στο εμόν βλόγιον.

    Σκεφθείτεεέ! Απασφαλιστείτεεέ! Σκοπεύσατεεέ!
    Πύύύύύυυυυυυυυυρ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Στεκομαι σ' αυτο που ειπες. Δεν θα μαστε ιδιοι πλεον. Ολοι εμεις που πισω απο τις οθονες μας λεγαμε οτι καναμε αγωνα και επανασταση , νιωσαμε τοσο "μικροι" βλεποντας ολα αυτα τα παιδια στους δρομους.Δεν ξερω για σας , εγω ερτσι ενιωσα.....
    Οσο για τον Κουγια, ακουσα οτι ανελαβε την υποθεση αφιλοκερδως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Η κοινή λογική έχει χαθεί. οι ένοχοι ελεύθεροι και οι αθώοι πεινασμένοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Οι θεσμοί αγαπητέ Vk ειναι το σημαντικότερο ζήτημα ! Και όμως εδω ειναι η ρίζα του κακού. Οταν οι θεσμοί δεν λειτουργούν ακριβώς με τον τρόπο και για τον σκοπό που δημιουργήθηκαν αλλα ειναι οι ίδιοι διεφθαρμένοι τότε απλά δεν εχεις Κράτος ... κατι άλλο εχεις.

    Κλαζομένιε σου απάντησα στο μπλογκι σου οτι ο Κούγιας ειναι απ' όλα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Και εγω ετσι ένιωσα Ασημώνη δεν εισαι ο μόνος. Ταυτόχρονα ένιωσα και απογοήτευση που κάτι ανάγκασε παιδιά να βγούν στους δρόμους.
    Ισως το καλό της υπόθεσης να ειναι μακροπρόθεσμα αυτα τα παιδιά να μάθουν να διεκδικούν οσα τους αναλογούν, τα αυτονόητα δηλαδή και σιγα σιγά να διεκδικούν και το κάτι παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Ταχυδρόμε το επόμενό μου θέμα εχει να κάνει με όσους ειναι ελεύθεροι και ατιμώρητοι.
    Δυστυχώς στην Ελλάδα έγινε θεσμός να μην ακολουθείς την κοινή λογική αλλα να την παρακάμπτεις για να οφεληθείς, αφου μάλλον δεν θα σε τιμωρήσει και κανείς !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Ποιοί και γιατί δεν θέλουν να υπάρχει υπεράσπιση για τον ειδικό φρουρό;
    Οι φασίστες πίσω από τις κουκούλες

    Το περιστατικό το γνωρίζουμε όλοι μας. Ένας άδικος θάνατος, ενός νέου ανθρώπου, σε μία (το λιγότερο) περίεργη περιοχή (κατ' άλλους και περίεργη χρονικά στιγμή) ξεσήκωσε τη μήνη των κουκουλοφόρων που έσπασαν, κατέστρεψαν, έκαψαν, βίασαν, έκλεψαν και αποπειράθηκαν αρκετές φορές να δολοφονήσουν. Θύματά τους καταστηματάρχες, απλοί πολίτες, γυναίκες, αστυνομικοί...
    Η λίστα των πεπραγμένων του "πολιτισμού" των κουκουλοφόρων είναι αρκετά μεγάλη και αποδεικνύει περίτρανα τον ψίθυρο που ακουγόταν αλλά δεν υπήρχε η τόλμη (λόγω των υποστηρικτών τους στα ΜΜΕ και όχι μόνο) να γίνει κραυγή...
    Είναι φασίστες, νεοναζί με καλυμμένα τα πρόσωπα, εθνομηδενιστές...
    Μα, το μεγαλύτερό τους θύμα, τις ημέρες που πέρασαν, ήταν η δημοκρατία, την οποία εξευτέλισαν (με την ανοχή της κυβέρνησης), την διαπόμπευσαν και μέχρι και σήμερα, οι "μέντορές" τους, οι "πνευματικοί τους ηγέτες", οι "χορηγοί", τους εξακολουθούν να πιέζουν προς τον δρόμο την ολικής καταστροφής, θέτοντας όρους προς την πολιτεία (δηλώσεις Αλαβάνου και Τσίπρα) και απαιτώντας την μη νομική εκπροσώπηση του ειδικού φρουρού που πυροβόλησε και σκότωσε το νέο παιδί, τον Αλέξη.

    Λύσσαξε το (παρα)κράτος ύστερα από την ανάληψη της υπερασπιστικής γραμμής των ειδικών φρουρών από το διασημότερο ποινικολόγο της χώρας Αλέξη Κούγια διόλου τυχαία γιατί:
    - Ήθελε η ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών με επικεφαλής τον Υπουργό Εσωτερικών Παυλόπουλο παρέα με το χοντρό υφυπουργό Χηνοφώτη (αυτόν με τις τρελές αγάπες με τους Τούρκους όσο ήταν Αρχηγός ΓΕΕΘΑ) να καλύψουν για άλλη μια φορά τη δράση του κατασταλτικού μηχανισμού που λειτουργεί ανενόχλητα από τη μεταπολίτευση & από την κυβέρνηση της ΝΔ & από του ΠαΣοΚ είτε ως 17η Νοέμβρη είτε ως ΕΛΑ είτε ως αναρχικοί είτε ως λαθρομετανάστες είτε ως ξενοι πράκτορες είτε με μια λέξη ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ. Θέλανε να παρουσιάσουν τη δράση των αναρχικών που επιτίθενται πολλαπλώς στην Αστυνομική φρουρά στα γραφεία του ΠαΣοΚ στα Εξάρχεια ως μια βόλτα περαστικών.
    Ξέρετε για κανέναν άλλο σκοτωμένο περαστικό να έχουν ξεσηκωθεί όλα τα αναρχοIndymedia του εβραίου Soros;
    Εγώ πάντως όχι αν και το αστυνομικό δελτίο καταγράφει καθημερινά πληθώρα αδιευκρίνιστων θανάτων. Και γιατί δεν εκτελεί τη νομοθεσία ο Παυλόπουλος με το χοντρό που έχει και το θράσος να ζητάει συγνώμη για λογαριασμό άλλων, όταν ο ίδιος αφήνει ασύλληπτη τη γιάφκα των υπογείων του Εθνικού Μετσοβείου Πολυτεχνείου, παρ' όλο που ο νόμος του επιβάλλει να διενεργήσει αυτεπαγγέλτως χωρίς γνώμη της συγκλήτου και να συλλάβει την τρομοκρατική οργάνωση που τελεί ανεμπόδιστα κακουργήματα;
    Αφού προσπάθησαν να διαπομπεύουν οποιονδήποτε συνήγορο αναλάμβανε την υπεράσπιση των κατηγορουμένων όπως επιβάλλει ο νόμος (2 παραιτήσεις) σκοντάψαν στον Κούγια που και χρήμα έχει για να μπορεί να λειτουργεί ανεξάρτητα και ήταν ήδη αναγνωρίσιμος στο δημόσιο βίο είτε το νομικό με χιλιάδες παραστάσεις στα ποινικά δικαστήρια στην πλάτη του είτε τον αθλητικό είτε τον κοσμικό.
    Διόλου τυχαία ο ΛΑ(λα)ΚΗΣ αναγνωρίζει μεν το δικαίωμα υπερασπίσεως των κατηγορουμένων αλλά μόνο από συνήγορο διορισθέντα αυτεπαγγέλτως από την Εισαγγελία δε!!! Γιατί να μην επιλέξει ο ίδιος ο κατηγορούμενος την υπεράσπισή του; Αυτό το αφήνει αναπάντητο ο γνωστός Λάκης των Εξαρχείων, παραπέμποντάς μας σε πολιτεύματα, καθεστώτα και εποχές που δεν τίμησαν και δεν σεβάστηκαν τους ανθρώπους. Αυτά επιθυμεί ο Λάκης και κάθε λαλάκης; Αυτό είναι το όνειρό τους; Ο ίδιος βέβαια έχει τον δικό του, τον προσωπικό του, δικηγόρο!!! Την ίδια δουλειά κάνουν όλα τα ΜΜΕ για να αναλάβει κάποιος τυχάρπαστος (ή και βαλτός) δικηγόρος από τη λίστα, υποβαθμίζοντας την υπερασπιστική θέση.
    Τρέμουν τη συνέχεια, γι αυτό και χρονοτριβούν όσο περισσότερο γίνεται, για να ρίχνουν λάσπη, παραβιάζοντας τα προσωπικά δεδομένα όσων εμπλέκονται προκειμένου να τρομοκρατήσουν στοχοποιώντας και να διαμορφώσουν αρνητικά την κοινή γνώμη ράβοντας και ξηλώνοντας κατά το δοκούν τα αδιάσειστα τεκμήρια της ιατροδικαστικής εξέτασης και της βαλλιστικής έρευνας που δείχνουν σαφέστατα ότι δεν βάρεσε στο ψαχνό άρα και δεν στοιχειοθετείται δόλος και πόσο μάλλον από 1 αστυνομικό όργανο εν ώρα υπηρεσίας και οι μάρτυρες είναι ψευδομάρτυρες και Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ και ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΕ ΠΟΡΕΙΕΣ ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΜΑΛΑΚΕΣ, γιατί γνωρίζουν ότι ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΘΑ ΑΘΩΩΘΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ. Θα αθωωθούν διότι πρώτος ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ μαζί με τα λοιπά πολιτικο-δημοσιογραφο-μπλογκοτόμαρα ΠΑΡΑΒΙΑΣΑΝ ΤΟ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΑΘΩΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ μιλώντας συνεχώς για ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ και για ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΝ ΨΥΧΡΩ. Και ΘΑ ΑΘΩΩΘΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΔΙΚΑΙΗ ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ ΟΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΘΩΩΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΟΥΣΙΑ ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ(ΕΔΔΑ).
    Υπάρχει δε χαρακτηριστική παρόμοια αθωωτική απόφαση του ΕΔΔΑ για κατηγορούμενο που ο ίδιος ο Υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας είχε προδικάσει δημόσια την ενοχή του. ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ξαφνικά εκτός από τη λάσπη, άρχισαν επιθέσεις εναντίον του γραφείου του από κουκουλοφόρους, κατά του ιδίου από συγγενή του Αλέξη στα δικαστηρία έως και στα γήπεδα!
    Δυστυχώς όμως γι αυτούς και ευτυχώς για την Ελλάδα, οι επιθέσεις εναντίον του Ελληνικού λαού από ξένους πράκτορες, ξύπνησαν πολύ κόσμο, που ξεπερνώντας τις φοβίες του αντιδρά αποφασιστικά κινούμενος από το ένστικτο της επιβίωσης, για να διαφυλάξει τόσο την οικογένειά του όσο και την πατρίδα του.
    Εσύ Λάκη, μπορείς να πας να ζήσεις αλλού (αφού πατρίδα σου είναι όπου ζεις) και μην ξεχάσεις να πάρεις και μερικούς λαθρομετανάστες μαζί σου, να τους περιποιείσαι, που τόσο πολύ τους αγαπάς...
    Από Forum Φως Ορθοδοξίας
    http://kostasxan.blogspot.com/2008/12/blog-post_3646.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Aγαπητέ Greek πολυ ενδιαφέρον το σχόλιό σου, θα μπορούσε να αποτελεί μία ή παραπάνω αναρτήσεις απο μόνο του.

    Λόγω χρόνου και διάφορων υποχρεώσεων δεν εχω τώρα την άνεση να διαβάσω ξανά και να σκεφτώ τόσα πολλά που θίγεις αυτη τη στιγμή.
    Υπόσχομαι να το κάνω μόλις μπορέσω.

    Σε ευχαριστώ, ευχές για Καλή Χρονιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

-πες οτι θες αλλα να σέβεσαι τους άλλους συνομιλητές-
Δεν συνηθίζω να απαντάω σε μη μπλόγκερς κρυμμένους πίσω απο σκέτο λογαριασμό google. Θα τα σβήνω.
Α, και είμαι υπευθυνος ΜΟΝΟ για οσα λεω... δεν ειμαι υπευθυνος για οσα καταλαβαινεις.
ΤΖΟΝ παπαρολόγος.

Tweet

Related Posts with Thumbnails

Do not clopy

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape