Τετάρτη 2 Ιουλίου 2008

To προφίλ του Ελληνα ταbεlogger

Θελουν λέει να φτιάξουν –πάλι- το προφίλ του Ελληνα μπλόγκερ.
Λες και το πέτυχαν την άλλη φορά ή ίσως τώρα το πετύχουν καλύτερα.
Ετσι θα μπει ο blogger σε κάποια συνομοταξία ειδών και θα μπορεί να μελετηθεί, άραγε όμως για ποιού λογαριασμό ; Γιατι μή μου πεις οτι θα ναι για το καλό των απανταχού «μπλόγκερς» !
Μου στείλαν mail και αυτο κατ' αρχήν με τιμά κι ευχαριστώ. Σκέφτηκα οτι επιτέλους κάποιοι ενδιαφέρονται για όσα γράφουμε στα μπλόγκς. Λάθος ! Το ξανασκέφτηκα φυσικά και :

Εχω δηλώσει ξεκάθαρα οτι απεχθάνομαι τις κάθε λογής «ταμπέλες».
Ωστόσο δεν θα με χάλαγε κάποια έρευνα που θα στόχευε στους ίδιο τον μπλογκόκοσμο, χωρίς ερωτήσεις προσωπικού περιεχομένου.
Εχω συμπληρώσει αλλα δεν εχω αποστείλλει το ερωτηματολόγιο, εδω και πάνω απο μήνα. Δεν πρόκειται να το στείλω.
Η Cinderella με πρόλαβε κι έγραψε για το θέμα. Εγω ειχα προβλήματα με το pc κι ακόμα εχω. Αλλα θα γράψω κι εγω κι ας έρθουν να διαβάσουν τις απαντήσεις απο εδω οι κύριοι της VPRC κι ας βγάλουν ετσι συμπέρασμα.
Αυτα που ρωτάνε, τι κόμμα ειμαι, πόσα μέτρα αριστερός είμαι και αν σερφάρω στο νετ ( τι λε ρε μεγάλε δεν θα σέρφαρα, τι στο καλό ; ) και άλλες χαριτωμενιές του στύλ «ποιό κανάλι βλέπεις» ειναι με το συμπάθειο, για χαζούς.
Marketing research κάνετε κα VPRC και στα παλιά σας τα παπούτσια οι «μπλόγκερς». Ούστ κιόλας που θα μας βάλετε ταμπέλα με το ετσι θέλω !
Να πάτε στα αφεντικά που σας παραγγέλνουν τέτοιες δημοσκοπήσεις να σας βάλουν εσάς ταμπέλα !
Οσο για τα αποτελέσματα της έρευνας σας που θα δημοσιευτούν κάποια στιγμή, δεν πρόκειται να ειναι ακριβή και το ξέρετε. Εκτος αν όντως «μας» περνάτε για χαζούς.
Επειδή πολλοί θα τσίμπησαν και έστειλαν απαντήσεις, ψάξτε βρείτε ποιοί δηλώνουν αλήθειες. Και μη μου πείτε πάλι περι στατιστικά αποδεκτών αποκλίσεων !
Εμένα αμα θέλετε απαντήσεις ή θα πληρώσετε όσα θέλω ή θα με διαβάζετε καθημερινά και ανελλιπώς.
Mε βλέπετε ως αριθμό, στατιστική, μονάδα, και όχι σαν άνθρωπο. Εσείς δουλειά σας κάνετε αλλα πώς το λένε ... όχι ετσι ... η σύνθεση του ερωτηματολογίου δείχνει οτι είστε άσχετοι απο μπλόγκς, άρα γιατι να απαντήσω σε άσχετους με το θέμα ;
Με mail ερωτηματολόγια δεν έχει. Αντιός και καλές δημοσκοπήσεις αν πετύχουν στο μαγείρεμα, θα ναι σούπερ.

33 σχόλια:

  1. Aαααα όλα για όλα!!! Εμένα δεν μου έχουν στείλει κανένα mail...ευτυχώς. Δεν αφήνουν το καημένο Blogger και το προφίλ του στην ησυχία του; Δεν έχω προφίλ βρε μάγκα. Είμαι πως το λένε...απροφίλωτος!!!

    Το είδα στην Cinderella το ερωτηματολόγιο και με έπιασε η καρδιά μου. Που να απαντήσεις κιόλας τόσες ερωτήσεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα Τζονάκο μου!
    Κι έμενα το έχουν στείλει δυο φορές
    Την πρώτη το διάβασα και κατέληξα στα ίδια συμπεράσματα με σένα
    Δεν έστειλα απαντήσεις βέβαια
    Δεν μπορώ να καταλάβω που αποσκοπεί
    μια τέτοια κίνηση...τι σχέσει έχουν
    οι ερωτήσεις με τα bloggs και τους
    μπλόγκερς εκτός από αυτό που λες:
    να βάλουν ταμπέλες και σ εμάς
    Η και να μαγειρέψουν κατι με τα
    bloggs ή για τα bloggs
    Ευχαριστώ πολύ...δεν θα πάρω

    τσίου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διάβασα τις ερωτήσεις στη Cinderella και έφριξα! Καλά, τι είδους προφίλ θα βγάλουν από τις απαντήσεις? Δεν ξέρω αν δεν κατάλαβα, αλλά οι ερωτήσεις μου φαίνονται είναι άσχετες με το οτιδήποτε! Δεν είμαι καχύποπτη, δεν ξέρω αν έχουν σκοτεινούς σκοπούς που κάνουν την δήθεν έρευνα, αλλά εγώ σκιαγραφώντας το δικό τους προφίλ με αυτά που ρωτάνε, μάλλον προς το "ηλίθιος" μου βγαίνει. Όπως λες και εσύ Tzon, ας έρθουν να μας διαβάζουν καθημερινά, και θα βγάλουν πολύ περισσότερα και πιο ακριβή συμπεράσματα για τον καθένα blogger, παρά από αυτές τις ερωτήσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δύο φορές μου ήρθε κι εμένα το mail με το ερωτηματολόγιο, αλλά όχι μόνο δεν το συμπλήρωσα, αλλά σκέφτηκα να μην το κάνω καν θέμα!!!
    Μιας και το έθιξες όμως... γιατί δεν σκέφτηκαν να ζητήσουν από κάποιον blοgger (ίσως κι εσένα) να τους ενημερώσει πρώτα? Μα τόσο άσχετοι? Ελεος!!!
    Καλή συνέχεια σε ό,τι κάνεις και το ερωτηματολόγιο τους και τις ταμπέλες τους... να τα βάλουν εκεί που ξέρουν... (και αν δεν ξέρουν, θα χαρώ πολύ να συμπληρώσω ερωτηματολόγιο για να τους λύσω την απορία!!!).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα πω αυτό που είπα και στο σχόλιό μου στη ciderella:
    Αν θέλαμε ταμπέλες θα γινόμασταν κοματικά στελέχη!!
    Μου του έστειλαν και εμένα δύο φορές και επειδή σκέφτηκα που ...χρόνος για ερωτηματολόγια, τα διέγραψα αμέσως!!
    Ριζικές λύσεις!!
    Προτείνω να τους φτιάξεις εσύ το ερωτηματολόγιό τους, μπας και δουν ...Θεού πρόσωπο!! Αλλοιώς χλωμό το βλέπω να πάρουν απαντήσεις!
    Χαχαχαχα!!
    Καλό απόγευμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά έκανες και δεν το έστειλες..
    Είδα τις ερωτήσεις και πραγματικά έδειχναν ότι είναι άσχετοι από blogs...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ωπα! Νομίζω ότι εδώ θα κάνουμε μεγάλη κουβέντα!

    Εγώ Τζον το έστειλα σχεδόν αμέσως και μάλιστα με κόπο, μιας και είχε πρόβλημα στο να αναγνωριστεί το αρχείο από Word 2007.

    Αν δε θες να δώσεις μια απάντηση, μην τη δίνεις. Δε σου βάζουν το μαχαίρι στο λαιμό. Το να σνομπάρεις ΕΣΥ κάτι τέτοιες μετρήσεις και να το δηλώνεις δεν είναι fair play. Το ξέρεις ότι σε διαβάζει κόσμος και επηρεάζεις έτσι και τους ίδιους. Φυσικά, δεν έχω κάτι να κερδίσω από το όλο θέμα, ΑΛΛΑ μου ήρθε πίσω ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ mail στο οποίο με ευχαριστούσαν για τη συμμετοχή μου, παρά τις πολλές λειψές απαντήσεις, και μου έθιξε ο υπεύθυνος μερικά σημεία που παρατήρησε στο ιστολόγιό μου. Μας διαβάζουν δλδ, ενδιαφέρονται να μας "σκιαγραφήσουν". Αν δεν ξέρουν ποιους "περίπου" έχουν απέναντί τους, δε θα μας υπολογίσουν ποτέ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κι εγώ το έστειλα. Αδιάφορη. Αλλα ειδικά οι ερωτήσεις με τις κλίμακες (Πόσο αριστερός είσαι, χε χε!)ήταν απαράδεκτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Aν πραγματικά θέλουν να κάνουν μια ποιοτική έρευνα (εγώ δεν πήρα email), όφειλαν να κάνουν το απλούστερο. Να απευθυνθούν σε 5-10 bloggers που έχουν εντατική παρουσία τα τελευταία χρόνια, να ζητήσουν τη γνώμη τους περί του ερωτηματολογίου και να βγάλουν απ΄ τις απαντήσεις τους κάτι το ουσιαστικό που θα είχε απήχηση και στους υπόλοιπους, αφού όπως πιστεύω δεν θα είχε άσχετες ή καθοδηγούμενες ερωτήσεις, που προκαλούν αρνητικότητα για συμμετοχή και αποδοκιμασία.
    Άλλωστε θα πρέπει κάποια στιγμή να γίνει αποδεκτό ότι οι bloggers έχουν μια ιδιαίτερη κουλτούρα με αυτό το μέσο επικοινωνίας και δικούς τους κώδικες συνενόησης. Δεν μπορείς ούτε να τους καπελώσεις και πολύ περισσότερο να τους εξερευνήσεις αν δεν τους έχεις πείσει ότι είσαι ένας απ΄ αυτούς.
    Τα κοραλένια μου φιλιά τζονάκο μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τα διαβασα κι εγώ ....
    Νομίζω πως έχουν έτοιμο το προφίλ του blogger και η έρευνα απλά θα το επιβεβαιώσει....
    το μόνο που δε ρωτάνε είναι ποιον blogger θεωρείτε καταλληλότερο για πρωθυπουργό!χα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Λεμε οχι στην οποιαδηποτε ταμπελα
    Λεμε οχι σε οποιοδηποτε φακελωμα
    Λεμε οχι στις δημοσκοπησεις
    Λεμε οχι σε ολα, που λεει κι ο Βασιλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ενταξει.Τωρα εμαθα οτι δεν παιρνω μονο εγω μειλ απο Stamatis Nikitaras.

    Καντε με πρωθυπουργο!
    Ειμαι καλος!Γερμανος διοτι!χο χο!
    Καλησπερες σε ολους σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πεσ'τα ρε Τζονάκο!!! Με έχουν πρίξει και μένα με αυτές της μπούρδες!! Και βλέπουν οτι δεν απαντώ στα mail...Και φτού και ξανάστέλνουν..."Δεν τρώω φέτα Κύριε" (που λεέι και η Βλαχοπούλου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ρε Τζονακο εγω το απαντησα αλλα φοβαμαι οτι αμα το στειλω θα με κλεισουνε μεσα...
    Ε,να το ... "μετετρεψα" λιγο σε πιο... πως να το πω... Πιο μπλογκεραδικο και πιο μπινελικαδικο...

    Λες να βαλω το δικο μου σε παιγνιδι να παιζουμε; Χοχοχοχ.... Ασε ειμαι γνωστος βρωμοστομος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Στο blog μου έδωσα μερικές διευκρινίσεις παραπέρα και το ζήτημα κλείνει για μένα εδώ. Επειδή βγήκαν πολλές σου αντιγράφω ένα μικρό κομμάτι. Για περισσότερες πέρνα από τον καναπέ μου.

    "Με χαλάει όμως να απαντήσω σε ταξικές και κομματικές ερωτήσεις. Με χαλάνε οι ερωτήσεις του τύπου «ποια είναι η οικονομική σας κατάσταση.» Δεν αφορά κανέναν. Ούτε εσάς που με διαβάζετε, ούτε τους κολλητούς μου, ούτε τη γειτόνισσα. Αφορά μόνο εμένα. Την καθημερινότητά μου, τη ζωή μου. Με χαλάει η ερώτηση των σπουδών και της εργασίας. Όσοι με διαβάζετε θα έχετε ψιλοκαταλάβει με τι ασχολούμαι. Τι διαφορά όμως έχει αν είμαι στην Πάντειο, στη Φιλοσοφική ή στα ΤΕΙ Πειραιά. Αν είμαι κομμώτρια, ή έχω περίπτερο στη Πλατεία Μαβίλη δίπλα από τη καντίνα με το βρώμικο. Ποιον αφορά και ποια αλήθεια που καταθέτω αλλάζει μέσω του μορφωτικού (;;) επιπέδου που έχω (ή δεν έχω), των σπουδών που έχω ή δεν έχω κάνει;

    Και τέλος, με χαλάνε οι κομματικές ερωτήσεις. Η προσπάθεια ταύτισης της πολιτικής με τα κόμματα. Που όχι δεν είναι έννοιες ταυτόσημες. Ούτε συνυφασμένες. Απέχουν έτη φωτός. Και δηλώνω πολιτικοποιημένη αλλά όχι κομματικοποιημένη. Εγώ είμαι αυτή που είχα κάνει την ανάρτηση για τους φασίστες της Χρυσής Αυγής. Για την Αριστερά που έχει βρει στον προφυλακτήρα. Για τα αεροπλάνα που πέφτουν, για τα ζώα που κακοποιούνται. Αυτά είναι πολιτική. Η ζωή γύρω μας, η ευαισθησία, τα ανοιχτά μάτια, τα ανοιχτά παράθυρα να μπαίνει η αλήθεια μέσα και να φυσά αεράκι αλλαγής. Πολιτική είναι να μην κατεβάζεις τα σκουπίδια με το ασανσέρ και να ξεχωρίζεις τα τενεκεδάκια της κόκα κόλα για την ανακύκλωση."

    Σε ευχαριστώ για όλα. Ξέρεις εσύ...:)))
    Καλό βράδυ και φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δεν απαντάω τίποτα, αν και δεν έχουν κάνει τον κόπο να μου στείλουν και τίποτα, δηλαδή...Αυτό δεν είναι για στατιστικούς λόγους, αλλά για καθαρό φακέλωμα...
    Να πάνε να κάνουν λοιπόν...
    καλό βράδυ Τζονάκο μου, ψυχραιμία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Να πω ότι δεν έχεις δίκιο; Θα πω ψέμματα!

    Κάποια στιγμή συνεπώς θα πρέπει να είμαι κι εγώ έτοιμη να το περάσω το τεστ, ε;

    Είναι βέβαια πολύ νωρίς ακόμη....μιας και τώρα ξεκινάω...ακόμη δεν έχω γράψει καλά καλά...

    Καλή σου μέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Για καλημέρα πέρασα, το θέμα το εξάντλησα νομίζω και εδώ και στην Cinderella. Βέβαια δεν αποκλείεται να μου έρθει και καμμιά άλλη φαϊνή και να επανέλθω... Πάντως γενικά, κάτω οι ταμπέλες, άστε μας να μπλοκάρουμε με χαρά, χεχεχε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καλά κάνεις και λες ότι θέλεις να σε πληρώνουν. Σήμερα, η πληροφορία για το marketing είναι πολύ πιο σημαντική από πολλά άλλα πράγματα. Ιδίως όταν πρόκειται για προσωπικά στοιχεία, ως προσπάθεια ανίχνευσης (καταναλωτικών και μη) συμπεριφορών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καλημέρα,
    Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου στο κομμάτι που λές ότι οι μπλόγγερς δεν μπορούν να μπούν σε ένα τσουβάλι...Ούτε σε δυο - τρια...
    Και εμένα με θυμώνουν όταν προσπαθούν να με κατηγοριοποιήσουν χρησιμοποιώτας για καμουφλάζ κάτι που με εκφράζει,χωρίς στην ουσία να γνωρίζουν τίποτα γιαυτό...

    Δεν φταίνε όμως οι διενεργοί της δημοσκόπησης αλλά αυτός που την έστησε, και βασίστηκε πάνω σε ένα θέμα για το οποίο δεν έχει γνώσεις. Και ακόμα περισσότερο φταίει αυτός που τη ζήτησε και δεν πλήρωσε αυτά που χρειάζεται για να γίνει σωστά...

    Όπως και να έχει καλά έκανες και δεν έστειλες πίσω το ερωτηματολόγιο.Δυστυχώς θα υπάρξουν πολλοί που θα στείλουν , και των οποίων οι απαντήσεις θα μας κρεμαστούν ταμπέλα.
    Σε όλους.
    Έτσι εύκολα και έτσι γενικά...

    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Με εκνευρίζει αυτή η θέληση ορισμένων ακοθόριστων κέντρων ελέγχου να κονσερβοποιούν τα πάντα και να θέλουν σώνει και καλά και τοποθετήσουν ταμπέλες σε όλους και σε όλα. Έλεος πια με τους τεχνοκράτες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μου το εχουν στειλει κι εμενα αυτο το ερωτηματολογιο. Επειδη ασχολουμαι με ερευνες και επειδη παλια εκανα και δημοσκοπησεις στο δρομο, ξερω το ποσο φοβουνται οι ανθρωποι να μη δημοσιευθουν τα προσωπικα τους δεδομενα.

    Εκεινο ομως που εγω γνωριζω πολυ καλα ειναι οτι δεν τους ενδιαφερουν τα προσωπικα δεδομενα κανενος. Οπως το ειπες κι εσυ, ο ανθρωπος δεν ειναι πια ενα ατομο, οι απαντησεις του χανονται στα στατιστικα προγραμματα επεξεργασιας.

    Προσωπικα, επειδη με εχουν βοηθησει πολλοι ανθρωποι στις ερευνες που εκανα η ιδια, το ενοιωθα σαν υποχρεωση να το συμπληρωσω το ερωτηματολογιο και να τους το στειλω.

    Και αν (χαχαχα!!) θελουν να μου "βαλουν ταμπελα" πως ειμαι αριστερη ή δεξια ή βλεπω ειδησεις στη ΝΕΤ ή στο ΣΤΑΡ (που αποκλειεται να γινει γιατι οπως ειπα προηγουμενως αυτο δεν τους ενδιαφερει -οχι εγω προσωπικα, αλλα οι μπλογκερς, το δειγμα γενικως) να μου βαλουν διοτι δεν ντρεπομαι γι' αυτο που ειμαι, ο,τι και να ειμαι και ο,τι και να βλεπω στην τηλεοραση, οποια και να ειναι τα πιστευω μου!

    Καλημερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Κι εγώ μόλις έσβησα δύο mail που μου στείλανε γι' αυτό τον σκοπό. Θέλω να γράφω έτσι χωρίς πρόγραμμα και στατιστικές....
    Καλό σου απόγευμα Τζονάκο μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τελείωσα με την τάρτα σοκολάτα μου και μπαίνω στο θέμα δημήτρια. Το ευχαριστήριο μήνυμα ναι ήταν όλα τα λεφτά. Ισχύει όπως τα προείπε ο mad.
    Όσο για τις ερωτήσεις, τα δεν ξέρω / δεν απαντώ βγάζουν από τη δύσκολη θέση αυτούς που δεν θέλουν να δηλώσουν τα πιστεύω τους πολιτικά ή θρησκευτικά. Εγώ επειδή δεν είμαι αυτής της άποψης, δήλωσα ευθαρσώς ότι είναι όλοι τους μαλάκες πάντως. Νομίζω πως τα ερωτηματολόγια είναι ερωτηματολόγια. Όσοι διψούν για φαντασία καλύτερα να διαβάσουν κανένα βιβλίο του Κλαρκ. Το αν θα συμφωνήσεις να συμμετάσχεις σε μια έρευνα δεν νομίζω ότι σε βάζει στο σωρό. Εξάλλου είμαι σίγουρη πως ο καθένας που συμπλήρωσε αυτό το ερωτηματολόγιο είτε το έστειλε τελικά είτε όχι, άφησε το δικό του στίγμα βάζοντας τη δική του μουτζούρα ή αφήνοντας το δικό του μοναδικό κενό σύμφωνα με την κρίση του.
    Και για το τέλος να πω πως αν και δεν συμφωνώ με ουτε μια λεξη απο οσα λες τζονάκο μου θα υπερασπιζομαι και με το τιμημα της ζωης μου ακομα το δικαιωμα σου να λες ελευθερα οσα πρεσβευεις ...
    Γιαυτό άλλωστε δεν γίναμε bloggers?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Tzonako μ δεν το χα σκεφτεί έτσι να σου πω την αλήθεια. Ούτε εμένα μου έστειλαν τπτ (δεν έχω και τη διεύθυνση του μέηλ βέβαια στο προφίλ) αλλά δε θα το χα σκεφτεί έτσι μάλλον. Άντε ωραία, ανοίξτε μας τα μάτια όταν δεν τα βλέπουμε εμείς, καλό είναι αυτό.. :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Kαλησπέρα σε όλους. Απο άλλονυπολογιστή θα αφήσω ενα σχόλιο προσπαθώντας νακαλύψω τους περισσότερους.
    -Κατ' αρχήν οτι γράφω αντιπροσωπεύει εμένα και μόνο χωρίς την παραμικρή υπόνοια για κανέναν απο όσους έστειλαν το ερωτηματολόγιο απαντημένο.
    -Δεύτερον όπως λέω η προσπάθεια μου φάνηκε ενδιαφέρουσα ώσπου ξανασκέφτηκα κάποιες ερωτήσεις και κατάλαβα οτι ειναι ήδη γνωστό πιθανότατα το 'προφίλ' αλλα θέλουν την υπογραφή μας για να επιβεβαιωθούν ή για να δὠσουν στον πελάτη τους στοιχεία που μπορεί και να γυρίσουν εναντίον της κοινότητας του μπλογκόκοσμου.
    Δεν το αναλύω περισσότερο αυτό γιατι ειμαι σε ξένο σπίτι.
    -Τρίτον καμμία μομφή επίσης κατά του περιοδικού σαφέστατα.
    -Τέταρτον άντι να στείλω ψεύτικες απαντήσεις, πράγμα που θα είχε και πλάκα, προτίμησα ναμην εξαπατήσω τους ερωτώντες και δεν το έστειλα.
    Το θεωρώ πιο αξιοπρεπές.
    -Πέμπτον, δεν εχω προφίλ, ειμαι μόνο ενας απλός πολίτης, ταλαιπωρημένος όπως πολλοί και με ανάγκη να πώ πράγματα και να τα μοιραστώ.
    Οσοι ψάχνουν τα προφίλια έχουν χάσει τη μπάλα και το λέω αυτο επειδη η προηγούμενη έρευνα έδωσε μόλις 2-3 απαντήσεις σωστές και μη μου πείτε οτι ρώτησαν αυτοί ή οι άλλοι πάνω απο 25-30 μπλόγκερς !
    Αν δεν ερωτηθούν -και απαντήσουν-πάνω απο 1000 μπλόγκερς δεν με πείθει κανένας οτι θα υπάρξει σχετικά ακριβής καταγραφἠ.

    ΚΙ ΠΡΟς ΘΕΟΎ, ΜΗΝ ΡΩΤΑΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΚΑΛΛΟΠΙΤΖΗΔΕΣ ΠΑΛΑΒΑ ΠΡΆΜΑΤΑ ΟΠΩΣ "ΤΙ ΚΑΝΑΛΙ ΒΛΕΠΕΙΣ" ή "ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΕΙΣΑΙ " !!!

    ...αυτα προς το παρόν κι ευχαριστώ για την συμμετοχή και τα εξαίρετα σχόλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Τζονάκο, συμφωνώ εν μέρει. Δικαίωμα του κάθε πολίτη που τον ρωτάνε ευγενικά εάν θέλει να συμμετέχει σε μια έρευνα να αρνηθεί να το κάνει. Κι εσύ καλώς αρνήθηκες να απαντήσεις στο ερωτηματολόγιο όταν είδες ερωτήσεις που απλά και για δικούς σου λόγους δεν ήθελες να απαντήσεις.

    Εκείνο που δεν καταλαβαίνω όμως είναι γιατί τους κατηγορείς όταν κανείς δε σου έβαλε το πιστόλι στον κρόταφο για να απαντήσεις και να τους το στείλεις επειγόντως απαντημένο. Αυτές είναι οι ερωτήσεις και είχαν τους δικούς τους λόγους να τους βάλουν εκεί - αυτό δε σημαίνει πως αναπόγευκτα ήθελαν να βάζουν ταμπέλες ή να στραφούν εναντίον των μπλογκς (γι' αυτά πλέον χρειάζεσαι πολλά περισσότερα από μια δημοσκόπηση περί χρώματος του μέσου Έλληνα μπλόγκερ να τα καταστρέψει κανείς.. αν γίνεται πλέον να τα καταστρέψεις!).

    Και όσο για το που λες "ξέρουν το χρώμα μας αν μας διαβάζουν" - δε γίνεται επιστημονική έρευνα απλώς διαβάζοντας μπλογκς. Πρέπει να το αποδείξεις και στατιστικά, και για να το κάνεις αυτό, χρειάζεσαι ένα ερωτηματολόγιο και απάντησεις σε αυτές τις ερωτήσεις που θα τις επεξεργαστείς μετά στατιστικά σε κάποιο πρόγραμμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Πολυ καλα τα λες τζονακο μου.. Ποιος θελει να ειναι ενα ακομη στατιστικο νουμερο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ωραίο φακέλωμα. Μου εχουν στείλει mail τεσσερις φορές. Αυτό λέγεται spam.
    Το περιοδικό είναι σοσιαλιστικο!!!
    Τώρα τι θα πει σοσιαλιστικό περιοδικό δεν έχω καταλάβει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Α και δεν είμαι Blogger. Είμαι πολίτης και έχω μια σελίδα όπου γράφω τις απόψεις μου όποτε νιώθω πως πρέπει να μιλήσω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Συνυπογράφω το τελευταιο σχόλιο του Λακωνα.Αν και φρεσκος στο χώρο,τι να θέλουν απο ένα στραβάδι του Ιnternet,δεν δίνω αναφορά σε κανέναν για τις προσωπικές μου επιλογες!Τι θέλουν;ποιος είμαι;δε με ξέρουν;Ε,από φακέλωμα κάθε είδους χορτάσαμε πια!Τουλάχιστον ας αφήσουν εσάς,τα νέα παιδια ,να χαρείτε το χόμπι σας με την άνεσή σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ασε τα προφιλ και πιάσε τις παραλίες! Καλό Σ-Κ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

-πες οτι θες αλλα να σέβεσαι τους άλλους συνομιλητές-
Δεν συνηθίζω να απαντάω σε μη μπλόγκερς κρυμμένους πίσω απο σκέτο λογαριασμό google. Θα τα σβήνω.
Α, και είμαι υπευθυνος ΜΟΝΟ για οσα λεω... δεν ειμαι υπευθυνος για οσα καταλαβαινεις.
ΤΖΟΝ παπαρολόγος.

Tweet

Related Posts with Thumbnails

Do not clopy

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape