Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2007

ΠAΣOK version gap-3.02

Κι επειδή η ζωή προχωράει, ας δούμε μια άποψη για τα πολιτικά μας δρώμενα :

cinderella has left a comment on the post "Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ":

Ίσως είναι η πρώτη φορά που κεντρίζομαι ωστέ να απαντήσω αμιγώς πολιτικά ...

Ας ξεκινήσω προσωποκεντρικά και θα καταλήξω και στο κίνημα. Ο ΓΑΠ ή Γιωργάκης όντως δεν μπορεί να θεωρηθεί αντιπαθής. Μπορεί να θεωρηθεί όμως ως οδηγός χωρίς ξεκάθαρη πυξίδα. Χωρίς ξεκάθαρο στόχο. Όντως προωθεί ορισμένες καινοτομίες οι οποίες είναι πρωτόγνωρες για την ελληνική κοινωνία και θέλουν χρόνο και κόπο για να αφομοιωθούν. Πολλές φορές όμως αντιπολιτεύεται χωρίς ξεκάθαρο αντίλογο. Σχολιάζει χωρίς να αντικρούσει και πολλές φορές δίνει την εντύπωση οτι δεν έχει εναλλακτική πρόταση. (Ναι, έχει. Εσύ το ξέρεις, εγώ το ξέρω, ο κόσμος το ξέρει;) Πραγματικά δεν ξέρω αν ήταν ο ξαφνικός αυταρχισμός του Βενιζέλου ή η μετριοπαθής στάση του Γιώργου που οδήγησε στην επανεκλογή του αλλά η αλήθεια που είχε πει η Διαμαντοπούλου ήταν μεγάλη ανεξάρτητα αν ήταν για δικό της όφελος. Υπο δοκιμή είναι. Διορισμένος για μια ακόμα τετραετία. Κι αν αποτύχει; Γιατι κι αυτό το σενάριο είναι πιθανό. Αν αποτύχει θα ξαναοδηγήσει σε εκλογές το κίνημα; Θα αποχωρήσει; Ή είναι νωρίς να μιλάμε για κάτι τετοιο; Το προφιλ του είναι αναμφισβήτητα μετριοπαθές αλλά την προεκλογική περίοδο για το κίνημα μέχρι και πιθανότητα μη εκχώρησης της εξουσίας στον νικητή Βενιζέλο είχε ακουστεί. Αυτό δεν είναι λίγο αλαζονικό;
Έρχομαι και στο κίνημα. Το κίνημα ως ζωντανός οργανισμός είναι λογικό οτι αλλάζει και εξελίσσεται με βάση τις ανάγκες της κοινωνίας. Έχει όμως μια ταυτότητα. Επι Αντρέα ήταν πολύ πιο λαϊκό και για το λαό. Επί Σημίτη έγινε πιο "ευρωπαϊκό" αποκτώντας απόσταση από το λαό και έχοντας σαφώς μια πιο σκληρή στάση. Επι Γιώργου ποιά είναι η ταυτότητα του κινήματος; Σιγουρά αυτό διαφαίνεται καλύτερα όταν ένα κόμμα γίνεται εξουσίας και εκεί αναλαμβάνει τις ευθύνές του κάνοντας αναγκαίες μεταρρυθμίσεις. Αυτές περιμένω για να κρίνω καλύτερα. Με τρομάζει όμως που ένα κόμμα χωρίς δυναμική και με έναν πρωθυπουργό που δουλεύει 8 με 1 κυβερνούν αυτό τον τόπο σήμερα. Και είναι κρίμα που αν το ΠΑΣΟΚ δεν πείσει, δεν κάνει αλλαγές, δεν, δεν, δεν, τότε δεν πρόκειται να κυβερνήσει. Καλώς ή κακώς η άνοδος της Δεξιάς στην εξουσία δεν επήλθε λόγω του κορεσμού του Πασοκ. Επήλθε εξαιτίας της αλαζονείας και της έπαρσης που σαν μικρόβια μεταδόθηκαν μεταξύ των κορυφαίων πολιτικών του κινήματος και πέρασαν σαν εικόνα στον κόσμο.
Και με προβληματίζει η τοποθέτηση πολλών που ελπίζουν στο Πασοκ της δεκαετίας του 80.
Ο Αντρέας υπήρξε ένας. Αμφιβάλλω αν το χάρισμα είναι κληρονομικό.

19 σχόλια:

  1. Κρίμα που έχω πιει 2 ποτά παραπάνω και δε μπορώ να χώσω ανάλογα:

    1) Ο σοσιαλισμός δεν είναι πια της μόδας και ο Αντρέας ήταν ένας. Η Ελλάδα κινείται με τους ρυθμούς του κόσμου ολάκερου πλέον. Δηλαδή προς τα δεξιά...
    2) Η ΝΔ δεν είναι δεξιά. Γιατί αν ήταν δε θα είχαμε Σκοπιανό και θα επιβίωναν οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες, ενώ θα διασφάλιζαν την τύχη του ΤΕΒΕ
    3) Ο Ανδρέας στηρίχθηκε στην αρχή του οπορτουνισμού. Κάλυψε το κενό του Κέντρου. Δε θέλει μόνο χαρισμα, θέλει και σωστό timing
    4) Με τη φράση του Γιωργάκη "Λεφτά βρίσκονται, άμα το θέλουμε" στο debate για μένα αυτός ο πολιτικός έσβησε και με "εσπρωξε" να ψηφίσω πρώτη φορά Οικολόγους. Παρατήρησε. Ακολούθησα κι εγώ τον οπορτουνισμό των πυρκαγιών...
    5) Όταν το ΠΑ.ΣΟ.Κ. γίνει ξανά λαϊκό και μιλήσει συγκεκριμένα περιθωριοποιώντας τους βαρώνους, εγώ θα είμαι και πάλι δίπλα στον ΓΑΠ

    Καλή ανάρρωση πράσινη φλόγα μου. Δε μπορώ να σε δω τώρα, γιατί έχω ήδη άλλον ασθενή. Τα λέμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ πάλι υποψιάζομαι πως ό,τι και να κάνει ο Παπανδρέου, πάλι κράξιμο θα φάει... Ένας μήνας έχει περάσει από τις εκλογές του ΠΑΣΟΚ και ήδη άρχισαν τα παράπονα γιατι δεν έχει κάνει τις αναγκαίες αλλαγές!
    Ενώ από την άλλη, ακόμα ρίχνουμε (σχεδόν όλο) το φταίξιμο για όλα στην προηγούμενη κυβέρνηση, με αποτέλεσμα μετά από 4+ χρόνια, ο Καραμανλής να θεωτείται ακόμα νέοπας!

    Και το άλλο που μου τη σπάει... Οι ξερόλες Ελληνες του καφενείου, μετά από κορυφαίοι γιατροί, ελπιδοφόροι προπονητές του Ολυμπιακού, δίκαιοι πρωθυπουργοί κτλ. τώρα γινόμαστε σιγά σιγά και μεταρρυθμιστές πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ... Δεν μπορώ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δοκιμή για τέσσερα χρόνια; Ούτε πλυντήριο να ήταν.
    Ο Καραμανλής δουλεύει 9-1. Στο λέω μετά λόγου γνώσεως.
    Το ΠΑΣΟΚ πάσχει από το σύνδρομο του Πάγκαλου: Αδειάζει τη καρδάρα μόνο του. Και γινόμαστε όλοι μούσκεμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Eγω λεω να του δώσουμε στήριξη ακόμα του Τζόρτζ. Δεν μπορεί μόνος να σταματήσει το Δεξιό κύλισμα του πλανήτη. Αναρωτιέμαι φυσικά τι θα γίνει αν ξαναχάσει, και πότε θα δυναμώσει τις κινήσεις του.
    Αναρωτιέμαι και ποια η σχέση του ΠΑΣΟΚ με την αριστερά, και ποια αριστερά ;
    Οχι αυτην που εκφράζεται απο το ΚΚΕ, με τίποτα.
    Δεν ξέρω αν με συμμαχίες με τους αριστερόφωνους θα πετύχει μια δυνάμωση ή με διαχωριστικές γραμμές.
    Ενα θέμα ειναι να μην φεύγουν ψηφοφόροι.
    Αλλο θέμα ειναι να έρθουν νέοι.
    Αλλο θέμα ειναι να αναδειχθεί μια φωνή κεντροαριστερή που να πείθει.
    Και μια σημαντική παράμετρος, ειναι τα πρόσωπα που θα εκφράζουν την πολιτική, πολιτική με πράξεις και όραμα και όχι αχνές σκεψοπροτάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εμένα με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο ο Κλεάνθης Γρίβας όταν λέει - πρόσφατα στην τηλεόραση - ότι η ένταξη σε οποιοδήποτε κόμμα όχι απαραίτητα σε "μάχιμο" πόστο αλλά ακόμα και σε περιθωριακή θέση, απαιτεί να θυσιάσει κανείς την ελευθερία και την ανεξαρτησία της σκέψης του. Και θεωρώ το τίμημα αυτό πολύ μεγάλο και αξεπέραστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αχ, πόσο συμφωνώ μαζί σου!
    Ο Γιώργος είναι οκ, η ελληνική κοινωνία δείχνει... ανέτοιμη.
    Εγώ μπορώ να καταλάβω το στιλ του, τα επιχειρήματά του και τον χειρισμό του,
    δυστυχώς όμως,
    δεν ψηφίζω μόνο εγώ
    και ο λαός θέλει έναν πολιιτκό
    που παίζει το body language στα δάχτυλα
    και που ακόμα πιο δυστυχώς, δουλεύει
    9 με 1 (Δευτέρες και Τετάρτες μόνο!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. To 'πες και το 'κανες!! :))
    Καλημέρες!
    Η μεγαλύτερη απόδειξη οτι ο Παπανδρέου είναι υπο δοκιμή είναι το μπανεράκι που οι περισσότεροι έχετε βάλει στα blog σας. "Στηρίξαμε ΓΑΠ. Σειρά του τώρα" Μου θυμίζει λίγο τύπους που έχουν ποντάρει στον Ιππόδορμο σε άλογο χωρίς πολλές ικανότητες και στέκονται με το τσιγάρο στο στόμα να δουν αν θα τα καταφέρει ή θα πάει στράφι το ποντάρισμα. Αν νικήσουν θα πανηγυρίσουν. Αν όχι, θα σιχτιρίσουν, θα πετάξουν τη γόπα και θα ποντάρουν αλλού (ελπίζω οτι δεν θα φύγουν από τον ιππόδρομο της πολιτικής)
    Ακραία η παρομοίωση, το ξέρω αλλά φαντασία μου πλανεύτρα είσαι η πιο μεγάλη ψεύτρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και εγώ φίλε Τζονάκο θα συμφωνήσω μαζί σου. Την στήριξη θα του τη δώσουμε του Τζόρτζ. Αν ξαναχάσει φυσικά θα φύγει. Μαζί του (μάλλον) θα φύγουν και όλοι όσοι πιστεύουν (ορθά ή λανθασμένα) ότι είναι ο μοναδικός που μπορεί να αλλάξει κάποιες νοοτροπίες και αντιλήψεις στην χώρα. Βέβαια κάποιοι άλλοι θα έρθουν ή θα επανέλθουν. Ετσι εξάλλου δεν γίνεται πάντα?

    Όσο για το banneraki το οποίο το πήρα από εσένα και σε ευχαριστώ δεν θα συμφωνήσω με την cinderella. Ο ΓΑΠ είναι υπό δοκιμή όπως και όλοι μας. Γιατί ποιος δεν είναι? Στη δουλειά μας? Στις σχέσεις μας, ακόμα και στις φιλίες μας είμαστε όλοι υπο δοκιμή. Η πρώτη αποτυχία μπορεί να συγχωρεθεί, ίσως αν είμαστε τυχεροί και η δεύτερη, μετά θα την πληρώσουμε. Ετσι και ο ΓΑΠ. Για μένα το banneraki δείχνει ότι όταν ο Γιώργος ζήτησε κάτι από εμάς (στήριξη) το κάναμε. Τώρα εμείς ζητήσαμε να αλλάξει κάποια πράγματα και περιμένουμε να το πράξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παθαίνω πλάκα συχνά με το πόση ωριμότητα μπορούμε να έχουμε συζητώντας διάφορα στα ΜΠΛΌΓΚς.

    Γεράσιμε ποτέ περισσότερο απο τώρα δεν εχω ενταχτεί με κάποιο κόμμα. Οι λόγοι ειναι αυτοι που ανέφερες.
    Ειπα όμως τωρα μήπως μας έχει περισσότερη ανάγκη ο χώρος όπου θα θέλαμε να κινείται το Πασοκ ή εν πασει περιπτώσει ενα κόμμα προσταριστερό.

    Μετεωρίτης, ειλικρινά δεν εχω καταλάβει απόλυτα τι ηγέτη θέλει ο Ελληνας ; Αυτός που τωρα ειναι επάνω, πήρε Εκλογές δύο φορές με ψέμματα, τέτοιον θέλει ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σε μία παράγραφο και κάτι συνόψισες την αγωνία για το μέλλον του πολιτικού συστήματος ως έχει. Είμαστε ήδη σε μια κατάσταση πιο απολιτίκ όπου κερδίζει ο λιγότερο κακός, όπου απουσιάζουν οι προτάσεις και οι θέσεις και μένει μόνο ο καταγγελτικός λόγος.
    Πού θα πάει αυτό άραγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπητε φιλε Tzonakos καλησπερα!
    Η επανεκλογη και μαλιστα με μεγαλο ποσοστο του ΓΑΠ,ηταν για μενα αναμενομενη,τα εχουμε πει αυτα νομιζω.Το γιατι ειναι προφανες!Οφειλεται οχι στις ηγετικες του ικανοτητες,αλλα περισσοτερο στο παιδαριωδες λαθος του Βενιζελου κυριως,που τον αμφισβητισε πριν καν ανακοινωθουν τα εκλογικα αποτελεσματα!Τεραστιο λαθος!Αυτοι λοιπον που ξαναψηφισαν ΓΑΠ,τιμωρισαν/εκαψαν ετσι εναν δελφινο,που πιυανον να γινοταν επικυνδινος αργοτερα αν περιμενε την καταλληλη ευκαιρια!
    Επισης το εκλογικο αποτελεσμα εις βαρος του ΓΑΠ ηταν καθαρη ατυχια!Οχι γιατι το Πασοκ,ηταν /ειναι κατωτερο της ΝΔ!Αλλα ειχε την ατυχια να καει ολοκληρη η Ελλαδα απο τις πυρκαγιες!Κι αυτη ακριβως η ατυχια,ηταν η τυχη της ΝΔ!
    Γιατι τυχη;!!Μα ειναι απλο!Αμα σταματουσαν οι πυρκαγιες στο καψιμο της Παρνηθας και του Καρεα,ο "βασιλιας!(ΝΔ ) θε ηταν γυμνος!Διοτι μεχρι εκει ειχε φανει η πληρης ανοργανωσια της κυβερνησης!Ειχε φανει η γυμνια της!Η ανικανοτητα!Και οι ευθυνες θα αποδιδονταν με το "μαυρισμα"της στις εκλογες!
    Ελα ομως που εσπασε ο διαολος το ποδαρι και αρχησε να καιγεται η Ελλαδα (και οχι μονο.. βλεπε Βαλκανια,Ανατολικη Ευρωπη!)απ ακρη σ ακρη!!!Ωπ αυτο ηταν!Θειον δωρο για τον Καραμανλη!Μπορει και..θειο δωρο απο τον "Θειο",για να κανουμε και λιγο χιουμορ!Αμεσως γυρισε η παρτιδα!Διοτι σου λεει ο απλος ανθρωπος...βιβλικη καταστροφη ειναι!Τι να πρωτοκανει και η κυβερνηση!!!Μαλιστα!Εδω λοιπον πηρε και το συγχωροχαρτι!Χρησιμοποιησε και ΜΜΕ λιγο με τις αμεσες χρηματικες παροχες και αυτο ηταν!
    Ετσι εχασε ο ΓΑΠ και το ΠΑΣΟΚ!
    Πανε αυτα ομως!Περασαν!
    Αν θελησουμε τωρα να δουμε το μελλον του ΓΑΠ και του κομματος ρεαλιστικα,μαλλον πρεπει να βαλουμε τα κλαματα!ΔΕΝ ειναι χαρισματικος!ΔΕΝ κανει για ηγετης!Ειναι ομως καλος και αδιαφθαρτος πολιτικος,που με χαρα θα τον εβλεπα ξανα στο υπουργειο Παιδειας ας πουμε!
    Μενει ετσι το ερωτημα..ποιος ειναι ικανος να φερει το ΠΑΣΟΚ στην εξουσια!!!
    Να με συμπαθας φιλε μου αλλα...αυτο το ΠΑΣΟΚ οπως καταντησε,δεν εχει μελλον!Κι ο Χριστος ..εφυγε πριν απο Χρονια!(Οταν γεννηθηκε ο..Μητσοτακης νομιζω)!!
    Κανεις λοιπον καταλληλος,δυστυχως!
    Η μονη τιμια λυση εινα η διαλυση του και επανιδρυση, κατω απο αλλο ονομα και με αλλους συσχετισμους!
    Υπαρχουν αρκετες προοδευτικες δυναμεις/δυναμικες στην χωρα,που με καποιες επωδυνες οντως πολιτικες εγχειρισουλες,θα ηταν καταλληλες να φτιαξουν ενα ισχυρο κομμα!Ενα κομμα που σιγουρα μπορει να μην κερδιζε τις επομενες εκλογες,αλλα σιγουρα θα κερδιζε τις μεθεπομενες και ισως κερδιζε και τις καρδιες μας!
    Θα κερδιζε λοιπον καινουργια μελη!
    Καινουργια δυναμικη και ισως επαναλαμβανονταν η ιστορια του 80 με τον Ανδρεα που ανεφερες!
    ΥΓ δεν ειναι απαραιτητο ο νεος ηγετης ενος νεου ΠΑΣΟΚ να λεγεται ΓΑΠ!
    Ευχαριστω για την φιλοξενια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @ cinderella θέλω να σε γνωρίσω :)
    Δεν μπορεί, ισως είμαστε και συγγενείς με τόση ταύτιση !
    Το μπαννεράκι το έκανα και όποιος θέλει να το πάρει και να το διαδώσει.

    @ NdN όσοι πιστεύουμε ακόμα στον Γιώργο, αυτο θέλουμε : Εναν διαφορετικό που μπορεί να αλλάξει πράγματα και περιμένω με αγωνία τις κινήσεις του προς τα αριστερά, θέλω να δω τι θα κάνει.

    @ kitsosmitsos το κείμενο ειναι απο σχόλιο της cinderella σε άλλο μπλόγκ, πάτα τα λινκ αν θέλεις, να δείς. Εχω την εντύπωση οτι αυτα θα σκεφτόταν καθε σκεπτόμενος Ελληνας, άσχετα απο κομματική θέση, εξαιρουμένων των βαμμένων.
    Μπορεί κάποια στιγμή να συζητήσουμε παρόμοιο θέμα για τα της ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κώστα συμφωνώ σε όλα. Αν δε συμφωνάγαμε...
    Λοιπόν ουτε μενα με απασχολει να λέγεται Παπανδρέου, το μόνο όνομα που θα με χαλούσει ειναι *μπιπ* δεν το λέω, του Γκαντέμη ψηλού. Ας ειναι όμως κάποιος που να μπορεί να πείσει οτι ο ίδιος ο Ελληνας πρέπει να πάψει να ναι τόσο ευκολόπιστος εως και κορόϊδο !
    Να καταλάβει ο Ελληνας οτι εξαπατήθηκε με τα ψέμματα της ΝΔ ξανά και ξανά. Να τιμωρεήσει το ψέμα, τα τρία "ΔΕΝ"
    Στην σημερινή Απεργία και διαδήλωση ήμουν Αθήνα, χιλιάδες κόσμος, μεσα σε αυτούς δεν μπορεί να μην ήταν και ψηφίσαντες ΝΔ.
    Τωρα μου μένει το ερώτημα αν ο ΓΑΠ ειναι ενας αριστερός ηγέτης ή όχι.
    Το ψάχνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τζονάκο μου καλησπέρα,
    Η ματαιοδοξία μου οδήγησε τα βήματα μου μέχρι εδώ. Είδα ότι γέλασες με το σχόλιο μου στο Καπιταλιστικό Γουρούνι και είπα να περάσω να δω τι καπνά φουμάρεις....
    Εντάξει...μου φάνηκες, αν και ολίγο ΓΑΠίτης (ολίγο όμως ευτυχώς).
    Εύστοχο το George. Ώρες ώρες με πιάνει άγχος μήπως και δεν κατορθώσει να βρει την αντίστοιχη λέξη στα ελληνικά! Εντάξει να πούμε την αλήθεια σχεδόν πάντα τη βρίσκει (τη λέξη εννοώ)! Να μην τον αδικήσουμε. Και οι άλλοι που τις βρίσκουν (τις λέξεις) είναι καλύτεροι;;; Φωτιά να πέσει να με κάψει...Ανάθεμα με και αν ξέρω αν είναι αριστερός ο George! Από τον Κώστα πάντως σαν αριστερός μου φαίνεται....Δεν εννοούσα το Σκανδαλίδη βέβαια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Είναι το πρόβλημα προσωπικό φίλε μου;
    Ή είναι θέμα ξεκαθαρίσματαος αρχών και ιδεών;
    Ο κόσμος "την πάτησε" με τον Κώστα δεν διάλεξε κατεύθυνση, αλλά τιμιότητα κλπ.
    Δεν θα την ξαναπατήσει με τον Γιώργο...
    Άτιμο είναι ένα ολόκληρο πλέγμα συμφερόντων και οι κακομοίρηδες οι πολιτικοί απλά, δεν μπορούν να αντισταθούν γιατί θα εξαφανιστούν.
    πΕριμένω να δω το Πεζοδρόμιο του Γιώργου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @ Tzonako
    Λες; Δεν έχω σχέση με Θηβα πάντως! Μόνο Αράχωβα πάω κι εκεί φέτος με τα χίλια ζόρια. Να δω αν θα τα καταφέρω το Σ/Κ!

    @ Νdn
    που διαφωνούμε; Το ίδιο έγραψα κι εγώ. Οτι ο άνθρωπος είναι υπο δοκιμή όπως όλοι μας σε όλες τις διαπροσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μετα την επανεκλογή του Γιώργου πιστεύω κάθε γνήσιος ψηφοφόρος του ΠΑΣΟΚ αποδεχθηκε το αποτέλεσμα και και έθεσε εαυτόν στην υδιάθεση του Κινήματος. Όποιος υπηρετεί το ΠΑΣΟΚ συνεχίζει να το κάνει μέσα στο περιβάλλον του, πχ στις οικογενειακές συγκεντρώσεις που γράφει και η cinderella! Ο πήχης για το ΠΑΣΟΚ πλέον έχει κατέβει πάρα πολύ. Ο Γιώργος αρκεί να πει 5 πράγματα με το όνομα τους, να σταματήσει να βλέπει φαντάσματα στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ, αλλά μόνο συντρόφους και πιστεύω το χαμόγελο θα γυρίσει ξανά στα πρόσωπα της νεολαίας που βλέπει το μέλλον της να υποθηκεύεται στα συμφέροντα των ισχυρών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Σκέφτομαι, όλη αυτη την κουβέντα που κάνουμε εδ να την στείλω στον ΓΑΠ, τι λέτε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @Vraka kosta, tzonake
    Οι περιοχές που κάηκαν ήταν και παρέμειναν ΝΔ. Τις "πράσινες" περιοχές τις γλίτωσαν όλες. Δες σχετικό άρθρο μου στο Blog μου. Ας μην είμαστε αφελείς. Κάτι βρωμάει στην υπόθεση εκείνη...

    Και είναι και διακομματικό

    Πάρε μάτι:
    http://my-greece.blogspot.com/2007/09/blog-post_21.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

-πες οτι θες αλλα να σέβεσαι τους άλλους συνομιλητές-
Δεν συνηθίζω να απαντάω σε μη μπλόγκερς κρυμμένους πίσω απο σκέτο λογαριασμό google. Θα τα σβήνω.
Α, και είμαι υπευθυνος ΜΟΝΟ για οσα λεω... δεν ειμαι υπευθυνος για οσα καταλαβαινεις.
ΤΖΟΝ παπαρολόγος.

Tweet

Related Posts with Thumbnails

Do not clopy

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape