Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2007

Ωλημπηακί(1)

- Ελα ρε μαλάκα τι κάνεις ;
- Καλα ρε εσυ τι έγινε ; Πιλότε ! χαχαχαχα ρε μαλάκα !
- Τι ρε ;
- Εσυ δεν ήθελες να γίνεις πιλότος απο μικρός ; Να, τωρα, πάει η Ολυμπιακή !
Γαμώτο και ειχε ίδιο όνομα με την Θρυλάρα μου !
- Χαχα, σώπα ρε, θα φτιάξουν άλλη με άλλο όνομα λέει, για να μην θυμίζει την παλιά.
- Ου ρε βάζελε θα θελες να την πούν Panathinakair !
- Σιγα ρε μαλάκα μην τη πούν και Ατρομηταίρ ! Αστα, κλάμα μεγάλο !
- Φίλε, αφου ασέλγησαν πάνω της επι δεκαετίες, να τα τώρα κι απο πάνω όποιος βρει τηνε χτυπάει, ούτε πουτάνα να ήτανε.
- Ειναι που νιώθει ο κόσμος πως την πληρώνει γι αυτό... "αφου πληρώνω μωρη, θα σε γ...σω" και στο μεταξύ αμα κλείσει, δε θα πετάει ο ιδιώτης λέει στα νησιά, πώς θα πηγαίνω ρε μαλάκα Αστυπάλαια εγω στο θείο μου ; Σαράντα ώρες κάνει το βαπόρι !
- Εμ αμα δεν τα πάρει ο ιδιώτης, δεν πετάει, η πτάνα όμως πήγαινε τόσα χρόνια.
- Ναι, πήγαινε, αχχχ ωραία χρόνια ρε, πού ναι τώρα ; Μεγαλώσαμε μου φαίνεται.
- Ολοι μεγαλώσαμε. Τον θυμάσαι τον Βαγγέλη, τον μηχανικό, τότε που πήγαμε παρέα στη Ρόδο ; Γαμω τα παιδια ο Βαγγέλας.
- Πού τον θυμήθηκες, τι κάνει αυτός τωρα ; Ακόμα στην Ολυμπιακή ;
- Ναι, ασε, τον ειδα προχτές σε ενα ταβερνάκι, τα λέγανε με κατι συναδέλφους, κάθησα τα είπαμε λίγο. Χάλια ήταν όλοι τους, στενοχώρια μόνο που δεν κλαίγανε. Πάνω απο 18-20 χρόνια ο καθένας στην Ολυμπιακή.
- Ναι ρε μαλάκα, λίγο το χεις ; Μετα απο 20 χρόνια να έχεις πονέσει την εταιρεία, να την έχεις αγαπήσει όπως πολλοί άλλοι, και να σε πετάξουν κάπου με άσχετο αντικείμενο, με άλλη σύμβαση, άλλα λεφτά, συν κανα 12ρι χρόνια επιπλέον για σύνταξη, μικρότερη κιόλας.
Σαραντάρηδες δεν ηταν η παρέα του ; Σαν τον Βαγγέλα.
- Ναι, σαραντάρηδες. Η γενιά που θα πληρώσει τα πάντα. Και πολλοί με οικογένειες, δάνεια ...
- Εισαι μαλάκας αν εισαι σαραντάρης δηλαδή ;
- Ε, μάλλον...
- Σώπα ρε καλά που ειμαι 37 ακόμα δηλαδή... υποψήφιος μαλάκας.
- .... αντε, εβίβα ....

31 σχόλια:

  1. Γειά σου Τζονάκο!!..ωραίο το πόστ πιστέυω έδωσες με πολύ ωραίο τρόπο και με το ιδιαίτερο όπως πάντα χιούμορ σου...την εικόνα του προβλήματος (τεράστιου)που υπάρχει αυτή τη στιγμή...πέρα όμως από το χιούμορ...υπάρχει και η άθλια κατάσταση που επικρατεί γενικότερα τελευταία...σε εταιρίες,που πολλές κλείνουν η μία μετά την άλλη διάφορες επειχηρήσεις που άφησαν μεγάλο όνομα και ιστορία ξαφνικά πέφτουν έξω και μπαίνει σε αυτές λουκέτο ή πωλούνται (ξεπουλιούνται καλύτερα) σε ξένους....ακόμη και διάφοροι ραδιοφωνικοί σταθμοί..και αυτοί (πολλοί) ιθύνοντες τους ετοιμάζουν να τους 'βγάλουν στο σφυρί'....γενικά υπάρχει ένας γενικός οίστρος 'ξεπουλήματος και δυάλυσης' όπως λέω εγώ τελευταία... μιά μανία να ξεπουλάμε τα πάντα...αναρωτιέμαι τί λέει από εκεί ψηλά ο αείμνηστος Α.Ωνάσης (που έφτιαξε την Ολυμπιακή) που βλέπει την εταιρία του σε αυτό το χάλι;;;....Με αγάπη,Ηλιαχτίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεγάλη ιστορία.

    Με πικρό χιούμορ (αγγλικό μπορώ να πω) αποτυπώνεται η ιστορία που μας ταλανίζει... Και πολύ περισσότερο αυτούς τους ανθρώπους που κάνουν τη δουλειά τους και μάλιστα πολύ καλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ολη μπη ε κ κει!!
    Καλησπερα!!Τα νουμερακια περιμενω λεω!!Αντε και το λοττακι μας περιμενει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητή "Ηλιαχτίδα" πρέπει να πώ οτι κάθε φορά που αφήνεις ενα σχόλιο στο μπλόγκ μου καταλαβαίνω οτι με εχεις διαβάσει συνήθως σωστά και διακρίνεις πολλά. Σε ευχαριστώ γι αυτό και χαίρομαι αν μπορώ με οτι δημοσιεύω να δίνω σε άλλους κάτι, εστω και ασήμαντο.
    Το θέμα της Ολυμπιακής ειναι μια ιστορία "αίματος" επειδή συνεχώς αιμορραγεί αυτη επι πολλά χρόνια.
    Να που όμως δεν επιτρέπεται άλλη μετάγγιση και η συνδεμένη με την Ελλάδα εταιρεία θα πρέπει να αλλάξει σε κατι άλλο, επειδή δεν μπόρεσαν οι υπεύθυνοι γι αυτήν να σταματήσουν την αιμορραγία.

    @ Kitsosmitsos η συζήτηση αυτη θα μπορούσε κάλλιστα να είναι αληθινή.

    @ Κώστα, δεν φταίει το "Ολοι μπεί εκεί" απο μόνο του. Ειναι κι άλλα πολλά... καλησπερα φίλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. την ξεκοκκάλισαν μια χαρά ,κυβερνήσεις και συνδικαλιστές, και τωρα κλωτσούν τα απομειναρια της...γι'άλλη μια φορά,επιβεβαιώνεται οτι ο νεοέλληνας είναι πανάξιος για να μετατρέψει το χρυσάφι σε άνθρακα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ωραιο ποστακι Τζο, με τον ιδιομορφο τροπο γραφης λες πολλες αληθειες.
    Ειναι πραγματι ενα θεμα που ποναει αυτο της Ολυμπιακης, και στο τελος οι μονοι που θα την πληρωσουν θα ειναι για αλλη μια φορα οι απλοι εργαζομενοι, οι οποιοι και δεν φταινε σε τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προσπάθησα ειναι αλήθεια να πώ μερικά πράγματα, αγγίζοντας άκρες στο θέμα και θα επανέλθω σύντομα.

    @ cook ακούγεται άσχημα αυτο με κάποιους συνδικαλιστές αλλα δυστυχώς φταίνε και πολλοί απο αυτούς, όχι όλοι, αλλα πολλοί.

    @ a.g. οι εργαζόμενοι ακόμα την πονάνε, όσο τους το επιτρέπουν βέβαια... και θα την πληρώσουν άσχημα φοβάμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ξεπουλάτε γιατί χανόμαστε ή αλλιώς γαμάτε γιατί χανόμαστε...λένε οι πολιτικοί και αφού δεν έχουν κάτι άλλο γαμάνε εμάς και την Ολυμπιακή.....Και εμένα δεν θα με χάλαγε να την λέγανε παναθηνάικ ερ!!!
    Την καλησπέρα μου τζονάκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. συμφωνω με κιτσο ..

    μεγαλο αγκαθι .. το θεμα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γεια σου φίλε Tzonako,

    Το post σου για την ΟΑ πολύ παραστατικό. Πάντως η γνώμη μου είναι ότι πρέπει να κλείσει.

    Εάν η ΟΑ ειχει ιδιωτικοποιηθει πριν 25 χρονια, τοτε ισως σημερα να ηταν μια εταιρεια βιώσιμη. Σίγουρα όμως δεν θα σπαταλούσε το δημόσιο χρημα.

    Το θεμα δεν ειναι ιδεολογικο, ειναι απλα πρακτικο. Η εταιρία έχει ζημιές λόγω του αριθμού των υπαλλήλων της και των υπηρεσιών που προσφέρει.

    ΥΓ. Ευχαριστώ πολύ για το νέο banner. To πήρα, το ανέβασα και λέω να το διαδώσουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ωραίο, μπράβο. Αν πρόκειται να την πεθάνουν, να την πουν KARAMANAIR, να μείνει στην ιστορία όπως ο θείος του ο Τριανταφυλλίδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν πιστεύω οτι ο αριθμός του προσωπικού ευθύνεται για αυτό, αφου η ΟΑ προσλαμβάνει χιλιάδες εποχιακούς για να λειτουργήσει εύρυθμα. Αρα είτε οι μόνιμοι δεν ειναι αρκετοί, είτε οι υπεύθυνοι δεν εχουν οργανώσει σωστά τις εταιρικές μονάδες.
    Να έχουμε υπ όψη δε, οτι σε πολλές ειδικότητες της Ολυμπιακής, η κατάρτιση των υπαλλήλων είναι απο τις καλύτερες στην Ελλάδα.
    Εξαιρέσεις, θα υπάρχουν όπως παντού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Swell ας βάλουμε στοιχήματα για την νέα ονομασία, σίγουρα απο φαντασία θα σκίσουμε !

    Στο μεταξύ στο απυρόβλητο όπως -περίεργα- πάντα η ανταγωνίστρια AEGEAN όπου φημολογείται οτι κατέχουν μετοχές υψηλόβαθμα στελέχη της ΝΔ.
    Φτάσαμε στο σημείο να φωνάζουν πολλοί να κλείσει η ΟΑ ενω την ίδια στιγμή θα αυξάνεται ο πλούτος του "ιδιώτη" και αυτο δεν ενοχλεί κανέναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Φίλε tzonako η AEGEAN από τότε που κυβερνά η ΝΔ περνάει οχές παχιών αγελάδων. Στα δρομολόγια φιλέτα αποσύρεται η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ και μένει μονοπώλιο η AEGEAN. Επίσης συμμετέχει σε μεταφορές δημοσίων φορέων , αλλά πάντα αυτή πληρώνεται ενώ η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ τρώει φέσια. Με τόσα χρήματα που έχουν δοθεί είναι κακό να την εγκαταλείψουμε τώρα. Χρειάζεται ένα καλό πλάνο. Και φυσικά να μην απαξιώνεται από την κυβέρνηση. Άλλωστε υπάρχει το παράδειγμα της ολλανδικής KLM που σώθηκε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το καλύτερο που άκουσα για την Ολυμπιακή το άκουσα σήμερα το πρωί.Ετοιμάζεται λέει να κάνει προσλήψεις..την στιγμή που είναι όλα στον αέρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τα τρία μεγάλα θέματα της σημερινής επικαιρότητας: ασφαλιστικό, Ολυμπιακή, δίκη Πλεύρη. Τι κοινό έχουν; Και τα τρία μας ταλαιπωρούν για χρόνια, δύσκολα λύνονται πλέον με διάλογο, η έκβασή τους θα αφήσει κάποιους δυσαρεστημένους όπως και να' χει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δεν ειμαι καθόλου σίγουρος πόσο σωστά μπορεί να γίνουν τωρα τα πράγματα και να είναι και όλοι ευχχαριστημένοι.
    Και δυστυχώς για άλλη μια φορά ο ελληνικός λαός θα σκεφτεί οτι αντι να την πληρώνουμε όλοι μας την ΟΑ, καλύτερα να θυσιαστούν οι εργαζόμενοί της.
    Δηλαδη οι μόνοι που δεν φταίνε σε βαθμό που να πέσει η εταιρεία εξω.
    Και μην πει κανεις περι τσάμπα εισιτηρίων γιατι δεν ειναι σωστό αυτό. Ελάχιστοι τα χρησιμοποιούσαν και αυτά οταν το αεροπλάνο ειχε κενές θέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γεια σου ρε Τζονάκο!! Εύστοχος και με χιούμορ όπως πάντα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. koita...elpizw na mi kleisei twra...exw kleisei eisitirio tis 18 dec kai epistofi tis 8 january....meta blepoume....apnws oi upiresies tis olympiakis einai eksairetikes oses fores exw petaksei...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Th psixh sas emine na poylisete edw pera stin elada... Nea dimokratia thelate parte ta twra arostoi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Καλημέρα. Και εγω ελπίζω να μην κλείσει βιαστικά και άσχημα. Ετυχε να πέταξα πολές φορές και οχι μόνο δεν εχω παράπονο αλλα πιστεύω οτι ειναι απο τις καλύτερες αεροπορικές εταιρείες. Το προσωπικό άψογο και κρίμα να τη πληρώσεουν αυτοί.
    Axo9futi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. σόρρυ αλλά εαν πράγματι στοιχίζει 1εκ€ την ημέρα , δεν θα θα μου λείψει τόσο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Το θέμα ειναι ποιοί πώς και γιατί την έκαναν να χρωστάει, και τώρα θα κληθούν οι εργαζόμενοί της να πληρώσουν άδικα το μάρμαρο.
    Ολοι οι υπεύθυνοι θα κυκλοφορούν ελεύθεροι και πλούσιοι και στο μεταξύ για όλα αυτά πανηγυρίζουν οι ανταγωνιστές της.
    Σήμερα οι εργαζόμενοι της ΟΑ, αύριο ΕΣΕΙΣ.
    Μην επιτρέψουμε να μας το κάνουν αυτό με προσχήματα του τύπου "κοστίζει πολλά".
    Η προεκλογική ρεμούλα της ΝΔ στοίχισε πιο πολλά και όχι μόνο σε χρήμα.
    Οταν όσοι λένε "να κλείσει" δούν να έρχεται η ώρα τους, εξ αιτίας ανικανότητας άλλων, τότε θα καταλάβουμε αλλα θα ειναι αργά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Καλημέρα Tzonako!
    Πιστεύω ότι επιτέλους το μαχαίρι στο θέμα Ολυμπιακή πρέπει να μπει πολύ βαθιά. Παλάιότερα ταξίδευα μόνο με Ολυμπιακή γιατί πίστευα στον ρόλο που διαδραμάτιζε ως εθνικός αερομεταφορέας και ήθελα με τον τρόπο μου και εγώ να την ενισχύσω. Μετά όμως από πολύ ταλαιπωρία που έχω φάει σε αεροδρόμια (το πιο χαρακτηριστικό ήταν στο Παρίσι με 4 ώρες καθυστέρηση και χωρίς να έρθει ούτε ένας να μας ενημερώσει και να δει τι κάνουμε), ατελείωτες ώρες αναμονής σε αεροδρόμια, αγενέστατο προσωπικό και υπηρεσίες πολύ χαμηλού επιπέδου πλέον ακούω Ολυμπιακή και βγάζω σπυράκια. πλέον ταξιδεύω μόνο με Agean και δεν έχω κανένα απολύτως παράπονο!
    Κατανοώ ότι θα μείνει άδικα πολύς κόσμος στον δρόμο αλλά δεν το σκεφτότανε αυτά οι εργαζόμενοι (οι οποίοι είναι από τους πιο ευνοημένους δημοσιους υπαλλήλους) όταν κάνανε απεργίες μέσα στις γιορτές και ταλαιπωρούμασταν όλοι εμείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ε όχι παιδιά να τα ρίξουμε και στους εργαζόμενους...αυτοί χρωστάνε τα κέρατά τους στην εταιρεία; Το κράτος και τα κόμματα πληρώνουν τα χρέη τους στην εταιρεία; Και μη μου πει κανείς ότι δεν έπρεπε οι κυβερνήσεις να υπερασπιστούν στην ΕΕ το κοινωνικό έργο που επιτελεί όλα αυτά τα χρόνια, ενώνοντας και το τελευταίο άκρο της Ελλάδας. Αλλά οι Βρυξέλες πιστεύουν ότι όλα πρέπει να λειτουργούν σύμφωνα με την αγορά. Έχουμε ξεχάσει ότι κάποια πράγματα παλιότερα τα χαρακτηρίζαμε δημόσια αγαθά και τα υπερασπιζόμασταν.
    Ναι. Κι εγώ τελευταία με Aegean ταξιδεύω, επειδή κουράστηκα από την ταλαιπωρία που αναγκαζόμαστε να υποστούμε εξ' αιτίας των διοικήσεων της Ολυμπιακής. Γιατί έχω δει την ίδια ώρα να πετάει η μία και να μένει στο έδαφος η άλλη με δικαιολογία την κακοκαιρία. Για τον ίδιο προορισμό... Και είμαι σίγουρος ότι όλοι αυνέβαλαν τα τελευταία χρόνια για την απαξίωσή της. Αλλά είμαι σίγουρος ότι δε θα ήθελα να δω ένα μονοπώλειο της Aegean...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Σπιτόγατε ευχαριστώ, δεν υπάρχιε πρόβλημα. Σωστά το βλέπεις το θέμα και ετσι πρέπει, χωρίς βολικές απλουστεύσεις του τύπου "καθυστερεί η ΟΑ"
    Ο κόσμος δεν γνωρίζει οτι για τις καθυστερήσεις δεν ευθύνεται πάντα η εταιρεία, όπως δεν γνωρίζει και τον παρασκηνιακό πόλεμο απο ανταγωνιστές.
    Και, Μαρία, δεν ειναι όλοι στην εταιρεία αυτή Ιπτάμενοι με παχυλούς μισθούς δηλαδη πιλότοι να εξηγούμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Δε νομίζω ότι οι μόνοι καλοπληρωμένοι στην Ολυμπιακή είναι οι πιλότοι. Και οι υπόλοιποι δεν παίρνουν λίγα...
    Δεν είναι τυχαίο ότι όποιος είχε βύσμα ήθελε να "μπει" στην Ολυμπιακή!
    Για να μην παρεξηγούμαι΄ούτε εγώ γουστάρω μονοπώλιο Agean αλλά αυτή η κατάσταση της Ολυμπιακής με ενοχλεί σαν φορολογούμενο. Πολιτική βούληση χρειάζεται και διάλογος και διάθεση συνεργασίας και από τις δύο πλευρές, γιατί το κράτος δεν είναι άμοιρο ευθυνών αλλά ούτε και οι εργαζόμενοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Μαρία συμφωνώ τωρα με όλα εκτός απο τους μισθούς.
    Κακόμοιροι δεν ειναι μεν, αλλα με 20 χρόνια δουλειάς, υπάλληλος γραφειόυ λογιστηρίου με καθαρά 1400 € το μηνα ειναι πολλά ;
    Οσοι παίρνουν αλλα 300-350 ευρω το μήνα ειναι όσοι δουλεύουν νυχτερινά και αυτα βασικά τις περιόδους αιχμής.
    Απο κει και πέρα οι ιπτάμενοι έχουν άλλα επιπλέον.
    Ακόμα και αυτά όμως δεν ειναι ικανά να ρίξουν εξω την εταιρεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ολετήρες...

    ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΡΙΑΝΤΗΣ

    ...Σκόρπιες απορίες για την «Ολυμπιακή», ανεπίδοτες. Απορία πρώτη: Πώς είναι δυνατόν οι μεν συνδικαλιστές να διατείνονται ότι το κράτος χρωστάει στην εταιρεία ένα δυσθεώρητο ποσό, ο Αλαβάνος να καταγγέλλει την κυβέρνηση ότι απέκρυβε τα χρέη του κράτους προς την εταιρεία και την εμφάνιζε επιδοτούμενη, και να βγαίνουν οι κυβερνώντες (Χατζηδάκης, Αλογοσκούφης κ.ά.) και να λένε ότι η «Ολυμπιακή» είναι μια επιδοτούμενη, ελλειμματική εταιρεία και μια χαμένη υπόθεση;***Απορία δεύτερη: Πώς είναι δυνατόν να προαναγγέλλει ο αρμόδιος υπουργός την πτώχευση της Ο.Α. τις μέρες που βρίσκεται στην κορύφωσή της η ζήτηση εισιτηρίων λόγω των γιορτών; Τέτοια κίνηση μονάχα ένας σκληρός ανταγωνιστής, ένας υπονομευτής ή ένας επιπόλαιος πολιτικός θα μπορούσε να είχε κάνει. Και πόσο άσχετο είναι το γεγονός αυτό με την εμμονή του συγκεκριμένου υπουργού να βομβαρδίζει την Κομισιόν (ως ευρωβουλευτής) με συνεχείς παρεμβάσεις κατά της «Ολυμπιακής»;***Απορία τρίτη: Πώς είναι δυνατόν να λειτουργεί η εταιρεία χωρίς... λογιστήριο και δίχως να δίνει ισολογισμούς; Πού βρίσκονται οι αρμόδιες ελεγκτικές υπηρεσίες; Τι λένε επ' αυτού οι κατά καιρούς επικεφαλής της εταιρείας, οι οποίοι υπέχουν άμεση ευθύνη;***Απορία τέταρτη: Γιατί έσπευσε η κυβέρνηση να καλυφθεί πίσω από την προσφυγή της RyanAir και να σημάνει το τέλος της Ο.Α., τη στιγμή που π.χ. η Air France βγήκε στην αντεπίθεση και όχι μόνο αρνήθηκε τις αιτιάσεις της ιρλανδέζικης εταιρείας, αλλά κατέθεσε και αγωγή εναντίον της για συκοφαντική δυσφήμηση;***Απορία πέμπτη: Πώς είναι δυνατόν ένας πρωθυπουργός (Σημίτης) «να διεκτραγωδεί τα χάλια» της Ο.Α. και στο ερώτημα «γιατί δεν κλείνετε;», να λέει «είναι θέμα ωρίμανσης της κοινωνίας»; (από άρθρο του Α. Παπαχελά στην «Καθημερινή» η πληροφορία). Και πώς είναι δυνατόν να θεωρείται εκσυγχρονιστής -έστω από μια φανατική μειοψηφία, σήμερα- ο τραγικός Σημίτης;***Απορία έκτη: Πώς είναι δυνατόν να λέγεται και να γράφεται (π.χ. από τον συγγραφέα Χωμενίδη, χθες στον «Ελ. Τύπο») ότι η Ο.Α. είναι μια κακή εταιρεία, όταν πρόκειται για μια από τις κορυφαίες στον κόσμο στον τομέα της ασφάλειας και καλή σε άλλους τομείς όπως είναι το φαγητό, το σέρβις κ.ά.***Απορία εσχάτη: Πώς είναι δυνατόν οι ολετήρες και οι θύτες να παριστάνουν, ατιμωρητί, τους «εκσυγχρονιστές» και «μεταρρυθμιστές»;

    Του Γιάννη Τριάντη από την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

-πες οτι θες αλλα να σέβεσαι τους άλλους συνομιλητές-
Δεν συνηθίζω να απαντάω σε μη μπλόγκερς κρυμμένους πίσω απο σκέτο λογαριασμό google. Θα τα σβήνω.
Α, και είμαι υπευθυνος ΜΟΝΟ για οσα λεω... δεν ειμαι υπευθυνος για οσα καταλαβαινεις.
ΤΖΟΝ παπαρολόγος.

Tweet

Related Posts with Thumbnails

Do not clopy

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape